vingåker

Måste börja med att tacka alla inblandade för igår - bra kväll :) Det märks idag att kvällen va nice, mår som en påse skridskor! Hua mig säger jag bara..

Alx kommer och hämtar mig mellan 11-12 men innan det ska jag vika tvätt, plocka ur diskmaskinen, vattna blommor, packa och duscha så jag kan va lite snygg/fräsch inför henne ;) ÄNTLIGEN ska vi leka i några dagar! Massa myyyys ♥
Prutta runt i hela lägenheten
"Komma ut ur garderoben" och va fräsch
Slippa göra frukost (gäller även alla andra måltider!!)
Diska, eftersom hon hatar't
Dela på städningen
Klappa och TYVÄRR gosa med hennes katter
Ligga i minisoffan, stjärta varandra och somna.


Äsch, det finns massor jag ska hinna med innan jag åker hem :) Förresten låter det som om vi är ett par, men icke! Vi är bara väldigt speciella, då menar jag V-Ä-L-D-I-G-T speciella ;)

Ju fler dagar det går ännu mer saknar jag min fina, min Henrik ♥ 


You're ugly, I'm busy. Have a nice day!


fredag, thaimassage och sol :D

Det är fredag OCH sol. Jag blir förvirrad. Ena dagen är det riktigt höstigt ute och sen helt plötsligt sommar igen. Antingen sommar eller höst, inte lite både och. Vet ju inte vad jag ska ha på mig, sommarkläder - shorts och linne eller höstkläder- leggings och en stickad tröja!

Var iväg på thaimassage förut, huuur skönt som helst. Kroppen känns mycket bättre, men en gång räcker inte, måste iväg fler gånger.. Det kändes dessutom konstigt att prata svenska och få massage istället för engelska ;b
Hängde även hos Anna nån timma också, kollade på barnprogram och garvade läppen av oss.

Nu springer jag runt i mina nya skor och dricker vin. Ska strax hoppa in i duschen och fräscha till mig. Blir hämtad strax efter 18 så åker vi till Finnerödja och öser järnet ikväll ;)


(Saknar min fina ♥)


Trevlig helg, puss!


Underbara härliga torsdag :)

Shoppingdag deluxe ;)

4 ryamattor, 2 lila och 2 svarta
Tavla
2 BHar
Halsduk
Dr Martens skor

(Kanske inte så mycket, men dyrt!)

Först Marieberg med systra mi.. Sen stan med Anna. Träffade även Alex, Marcus, bebis-Nova och en gammal vän: Henrik :) Trevlig dag! Har även köpt present till Karro eftersom det är fest imorn.

Städat hemmet och lyxade till det med fläskfilé och hemmagjord klyftpotatis till middag. Nu tar jag mig ett glas vitt och bara andas ut innan det är dags att sova :)











babbel

Är man kär blir man sådär larvig. Ler som ett litet barn så fort man får ett sms ifrån den man tycker om. Så fort man ser personen blir man varm i kroppen och njuter av det man ser. Att veta att det är några få timmar kvar tills man får pussa, krama och hålla om den man tycker om så hoppar hjärtat ett extra skutt. Direkt när man åker ifrån varandra så saknar man personen i fråga på en gång - det är vad jag kallar kärlek ♥



Var iväg till AF förut, fick mina papper påskrivna sen cyklade jag bort till Gonca, drack kaffe och talade - trevligt! Nu sitter jag hemma och väntar på att Fatso ska bli klar så vi kan umgås i ett par timmar. Äta lite lunch och bara vara :)

Trevlig dag på er :) Tjo!

blogglust?

Det har jag knappast haft, visst har det hänt mycket sen midsommar men jag har inte orkat skriva för det. Men jag tänkte att jag kan försöka mig på att skriva lite :)

Jag har jobbat 4 veckor på ÖBO - Markbacken, och det gick finemang :) Jag är ju drottningarnas drottning på att trimma ;)

Jag har även gått och kärat ner mig i en supermysig kille ♥ Tråkigt nu bara att det dröjer ca 3 veckor innan vi kan ses igen :( Han bor i Borlänge och jag hemma i Örebro, lite mer än 2 timmar med tåg.. Kostar massa pengar, därför..


Ensam hemma i 2 veckor.. Hoppas jag minns hur man lagar mat annars kan det bli svårt. Sätter mig själv på prov imorn.


Jaha, vi får se hur länge denna blogglust håller..

Tjobba!!

RSS 2.0