sjuk ..

Jorå men så att så är det .. Vaknade ena stunden av att jag svettades och inte lite heller, var helt blöt. Sen frös jag och så höll det på hela natten. Och nu på morgonen vaknade jag med världens halsont. Hurra för att va sjuk! Verkligen .... Och inte nog med det så har byggarbetarna borrat till och från sen strax efter 7 imorse!

Så tog världens sovmorgon idag vilket jag behövde .. Men jag ska snart sätta igång med städningen fast jag egentligen inte orkar, men måste. Städa garderoberna, damma, dammsuga, bädda rent sängen, vattna blommorma och möblera om. Yes it is! Tjorå

arbetsintervju :)

Jag glömde berätta att det hände ju ännu en bra grej igår! Först blir jag telefonintervjuad om ett jobb jag sökt och sen fick jag en tid nästa vecka för en personligintervju! Hur gött är inte det då?
Hoppas bara jag får jobbet, dock är det ett säsongsjobb alltså 6 månader, start 1 april. Men om jag har tur kan det bli förlängt MEN först ska jag bara klara mig igenom intervjun :P

Supernyttig frukost igen .. Iskaffe + cigg och fanta. Är jag inte nyttig så säg ;) I'm just kidding with you! Vet att man ska äta frukost och blablabla men det är inte alltid så lätt kan jag lova er.. Men äsch, shit happends!

Fixa och trixa lite sen bussen till jobbet. 11-18 :)


"Varför vill man alltid ha det man inte kan få? Varför är gräset alltid grönare på andra sidan? VARFÖR smakar förbjuden frukt alltid bättre?"


bra dag trots allt :)

Trots min bitterhet blev det en riktigt bra måndag :) Kollade på Saw VII, Instängd och The green hornet, skönt med film hela dagen. Nu på kvällen blev det mat på Max sen hockey och vinst blev det :)

Nu ligger jag i sängen och kollar på BB. Me so happy att det har börjat igen! For real! :D Och jag skrattar ihjäl mig åt utmanarna! Jag dör! :P


"It's all or nothing!"




måndag - filmdag!

Jävlar vilken helg det blev.. Fylleri fyllera.. Jag vet inte ens om jag vågar komma ihåg allt som skett.. Jag har men för livet efter en helg ute i skogen i en iskall stuga med ett gäng karlar ;) Men jag hade faktiskt riktigt roligt för så mycket som jag har skrattat var länge sen! :D

Men bitterfittor klarar jag mig faktiskt utan, att bli sur för nåt jag inte gjort är fel! Så ... Jag skiter it! Tråkigt.

Film hela dagen lång tänkte jag - skräckfilmer till max. För det är ljust ute så nu vågar jag kolla... Försöka äta nåt och klura ut lite saker. Träffa Anna senare också. Kanske blir en bra dag ändå då.


"Det va en bra idé just då ...."


ändrade planer ..

Ändrade planer för idag.. Festen som Jennie skulle ha blev inställd vilket jag tycker va jävligt trist. Men men, så kan det gå..
Så ikväll drar jag till urskogen (?) om man nu kan säga så, men iaf, nånstans utanför Linde har en vän en stuga så det blir jag och tre grabbar där, hela helgen :D Gött!

Packa iordning det sista, ringa min käraste och snacka goja som vanligt sen vänta på Björnen som hämtar mig :D

Trevlig helg :)

fram och tillbaka :P

Nyduschad och myskläder är på! Summer Glow:en luktar gott, deon luktar gott, parfymen luktar jag - JA! Jag luktar gott helt enkelt :D

Har packat iordning kläder som jag ska imornkväll då det är fest hos Jennie i Kumla :) Jag ser fram emot det faktiskt, på riktigt! Så dit går jag direkt efter jobbet imorn - nice!

Ska dra på lite mascara sen kila iväg till tåget som tar mig tillbaka till Kumla. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. I know. Men ska sova hos en vän inatt både pga att jag vill + att mitt buss/tågkort går ut imorn. Så lite smart är jag allt ;)

"Kärlek är som krig - startar lätt, men är svår att stoppa..."


torsdag, inte fredag ...

"Piteå, typ utomlands!" Haha han är så skön - Daniel Paris! "Jag är en fin flicka, har ni inte förstått det?" Och så pillar och slänger han med håret som han inte har. Åh, jag bara älskar honom! En sån vän vill jag ha, en bögvän! :D

Sov sådär dåligt inatt igen... It sucks! Somnade innan 22, vaknade kl 2, 5, 7 och sen 8 när klockan ringde.. Drömde massa sjuka saker ..... IGEN! Finns det nåt man kan göra åt mardrömmar, isf vill jag veta vad! Skaffa en drömfångare kanske? Jaja, tacksom för svar iaf!

Vanlig dag på jobbet idag, 11-18. Tjopp!


underbar onsdag :)

Efter den korta dagen på jobbet tog jag bussen hem igen, mötte upp Anna och vi tog en runda på stan. Hittade massa kläder och skor som jag bara vill ha men givetvis är jag för fattig för att handla massa..
Men det slutade med att ett par riktigt fina skor från Deutscheman skor fick följa med mig hem. Jag menar 114 kr, det hade jag råd med! ;)

Jag är riktigt trött idag så ska när som helst borsta tänderna, lägga mig i sängen och nörda, kolla på Scary Movie och sova. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag somna innan filmen är slut ;D

Godnatt.





jag ÄR nyttig ;)

Alla skriver ju om hur nyttiga dom är, tänker på vad dom äter osv. Jag ska tala om för er om min frukost idag då - En cigg + iskaffe, en knäckemacka + cola.. Det är lite nyttigt, knäckemacka hallå? OCH så blandas ju iskaffepulvret med mjölk ;)

Inatt drömde jag massa jobbiga saker. Tror t.o.m att jag vaknade och va ledsen (?).. Jag ogillar't!

Blir en kortare dag idag efter onsdagar är slöa dagar. 11-14 typ .. Skönt men ändå inte. Men men.



Tack och hej ;D

första dagen på näst sista veckan ...

Jag måste sluta gå upp så tidigt.. Klockan 8 och bussen går 10:12. Jag brukar ligga och dra mig i några minuter men sen blir jag stressad (fast att jag bara legat och dragit mig 5 minuter) och måste kliva upp :P

Nåja. Blev en så avancerad frukost så som isglass och iskaffe. Jag orkar verkligen göra mackor eller nåt annat, shame on me. Jag kommer va galet hungrig långt innan jag tänker ta lunch.. Men det är mitt egna bekymmer!

Fixa iordning lite sen invänta bussen. Jobb, 11-18 :) Heyrå!

fjärtdagen är snart slut - gött!

Den överskattade dagen är snart slut. Skönt! Jag ska när som helst duscha och ta ett piller med förhoppningar om att huvudvärken försvinner.. Jag är inte van med småttingar som skriker, skrattar och leker :P

Hittade iaf en present till mamma. Ett silver halsband med två hjärtan :) Hon gillade det plus att jag tror hon blev rätt förvånad att jag ens köpte nåt :) 

En dusch och mysa ner mig i sängen då. Godnatt!



Get the fuck out of here your fucking shitface! I hate hate hate hate hate hate YOU!



alla fjärtansdag ;)

Alla ♥-ansdag idag. Jag tänker "mamma födelsedag" istället för denna överskattade dag :P Jag säger inte att den är överskattad för att jag är singel, verkligen inte. Men den är det! Visserligen är det väl gulligt att den finns, men vafan, man ska väl visa kärlek till sin partner och sina vänner varje dag? :P Well well..

Jag måste ge mig ut i kylan och leta efter en present till mor min, men jag vet inte vad jag ska köpa.. Hatar att köpa presenter, det är verkligen skitsvårt. Vill ge mamma nåt speciellt. Inte en jävla ask med choklad.

Får se vad som sker idag. Fixa med kollage? Fika? Mja, nåt trevligt blir det nog trots allt :)

:)

Jag har sagt det förut och säger det igen - jag älskar verkligen söndagar :)
Anna kom som sagt hit för filmmys förut. Vi kollade på Love and other drugs och The last exorcism.

Blev att moffa i mig två räkmackor som mamma hade gjort till mig för en stund sen. Och ja, det va otroligt gott vill jag lova. M-m-mums!

Snart dags för sängen som är nybäddad och lite film, jag kommer sova sååå gott inatt. Nyduschad + rena sängkläder = Pure love! :D


Godnatt!


sweet sunday :)

Att gå från mig till Bromsplan tar väl ungefär 15-20 minuter. Men igår var jag så extremt lat och tog bussen och väl framme blev film hela kvällen. Och jag skojar inte men jag höll på att somna sittandes ett par gånger. Dock var inte jag den enda som var trött och jävlig ;P
Men det var iaf trevligt att umgås, se på film och egentligen inte säga så mycket. Bara vara helt enkelt :)

Ska när som helst sätta igång och städa mitt rum. Det har aldrig varit såhär stökigt som det är nu. Det ligger grejer på hela golvet. Kläder, pantflaskor, smycken, påsar, ja fan allt man kan komma på nästan :P

Efter att både jag och Anna har städat så kommer hon hit och vi ska ha söndagsmys såhär på dagen - film och slapp :)


lördagsmys

Idag har jag frågat mig själv, öl eller filmmys? Och till en början övervägde filmmys rätt bra men nu efter duschen blev jag lite piggare och lite smått sugen på öl ;)

Men nesch, inte då..  Ikväll är det filmmys på Bromsplan som gäller för mig. Blev inte annat än chockad igår men men, vi kör på repriser!


Tjopp :)


happyface :D

Har varit så sjukt glad idag - hela dagen. :D Trots att jag sov väldigt lite och konstigt och trots snöovädret.. Jag har skrattat mig igenom hela dagen på jobbet :)

Fredag = Husdjuren, öl och Bells. I love it!



Puss :D


hos bästa fatso!

I'm in the hood tonight.. Fast på ett bättre ställe än sist. Sitter hemma hos bästa Fatso. Hon är ute en sväng så jag passar på att skriva lite :)


Ikväll är det cola, film, mys och kedjerökning som gäller.. Jag är verkligen tacksam för mina vänner som jag har, som finns där för mig oavsett vad. Äkta vänner! Äkta vänner är faktiskt dom människorna som man inte behöver prata med varje dag för man VET iaf att dom finns där ♥ Det är inte många sånna jag har men dom få jag har, dom älskar jag så oerhört mycket! Vad skulle jag ta mig till utan er?!


"I want it all and hey, I want it now."


ett brev som aldrig kommer komma fram..

Igårkväll låg jag i sängen över 1 timma och skrev, tankarna tog aldrig slut kändes det som. Men efter ett tag tog dom slut. Och ja, jag skrev det som self theraphy mesta tills. Jag ville få iväg det först men nu när jag tänker efter är det ingen bra idé. Inte alls!

Jag har sett på tvn om man har känslor som man inte kan berätta så kan man skriva ner dom på ett papper. Om man inte kan gå vidare efter en persons död eller om en närstående knarkar och den personen inte alls vill ha din hjälp och kärlek osv.. Och så igår testade jag denna metod och ja, det funkade! Eller iaf vad det känns som nu, vi får väl se senare under dagen.

Ska packa iordning kläder och arbetsvertyg. Ska till AF innan jobbet sen efter jobbet ska jag hem till Fatso och sova kvar där.. Jag behöver't!



“When words fails, music speaks.”


Godnatt :)

Jag hatar verkligen nytvättat hår. Det är FÖR lent och det ligger inte som jag vill. Visserligen älskar jag doften av nytvättat hår men ... äsch, you got it!

Har precis lagt mig i sängen och småkollar på Mean girls som går på tvn. Har sett den ett ex antal gånger men jag är en sån person som älskar att se på samma film flera gånger, OM jag nu tyckte den va bra första gången :P

Godnatt :)



"What doesn't kill you, makes you stronger."


förlova sig?

Ja, inatt drömde jag att en vän skulle förlova sig med sin flickvän (som jag inte visste existerade) och det var inte han som sa det utan MAMMA sa det till mig för hon visste det före mig. Och varför skulle hon veta det innan mig? :P Jag undrar varför man drömmer så som man gör, för ibland är dom riktigt knepiga :P

Ska göra mig lite vacker och sen träffa Anna för en liten cigg-dejt sen iväg till jobbet, 11-18 :)
Och det blev inte mycket träning med magtränaren imorse pga att mamma hade sönder den igår, men å andra sidan kan det va skönt och vila magen lite. Har ju sån jääävla träningsvärk :P


“Love yourself. You’re all you have.”


bra dag idag =)

Köpte en riktigt härlig body lotion igår och den luktar verkligen riktigt gott. Kan inte låta bli att dofta på mina egna armar .. Plus att Dove summer glow jag har i ansiktet luktar sjuuukt gott den med! Hela jag luktar mums ;)

Ska snart slänga mig i sängen och se på film innan det är dags att sova :) Korta dagar hemma när jag jobbar men äsch, jag gillar't :)


"You're a liar, you're a cheater, you're fool"



ny arbetsvecka :)

Jag har världens träningsvärk i magen. Den där magtränaren gör verkligen nytta vill jag lova ;) Platt mage inom kort? Ja tack! Det blir hårdkörning med den nu innan Thailandsresan.

Snart dags för jobb, 11-18 like usual :) Men jag gillar't! Hoppas bara vi har saker att göra idag annars blir ju psyket helt kaputt igen..


"Håll mig hårt eller släpp mig helt."


Jag älskar dig ....

... min nya frisyr!! ;D

Igår försvann typ halva håret på skallen. Blev rakat på BÅDA sidorna och jag bara älskar't :D Igårkväll var jag helt ivrig över min nya frisyr. Nu har jag slängt i lite produkter så nu ser det bättre ut än när det inte är iordninggjort :)

Jag bara älskar att jag är ledig på måndagar. Hur underbart är det inte att kunna slöa en dag extra medans alla andra måste kliva upp och jobba? ;D

Blev väckt på ett superhärligt sätt, att ett litet mms kan förgylla hela morgonen och förmiddagen, det är ju helt otroligt :)

Dessutom. Hittade jag Dove Summer Glow i lådan. Den gör en lite brunare och den luktar så himlans gott! Så den ska jag superanvända innan Thailand istället för att sola solarium. Lite hälsosammare!

Movetime och lunch nu då. Tjopp!






1 year and i love it!

Idag är det exakt 1 år sen jag blev singel. Jag minns den dagen så väl. Exakt dom orden som sas. Redan dagen efter var jag där och packa ihop alla mina grejer.....  Shit happends, life goes on.
Vissa saker önskar jag att jag aldrig gjort. Vissa ord som kommit ur min mun önskar jag att jag aldrig sagt.



Iväg och kolla efter ryggsäck till resan om ett tag. Ikväll ska jag klippa mig - äntligen! Det kommer bli så galet läckert.. Ny frisyr - en början på nåt nytt.


äntligen fredag.

Vadå snö? Vad hände med solen som va framme igår? Jag vill ha vår. Skinnjacka, solglasögon och värme! ♥

Dricker cappuccino och lyssnar på Melissa Horn. Hennes texter är så himla bra, jag kan t.o.m börja gråta när jag lyssnar för jag känner igen mig själv så väl i vissa låtar.

Jaha nehe, hoppas denna fredag blir kanon! Jobbet nu då, 11-18 :)


jag vill inget annat än att spy på dig!

Att man kan må så fruktansvärt illa och vilja spy pga en person är ju sjukt.. Trodde det inte va sant men se på fan, det är sant! Jag har nog aldrig i hela mitt liv ogillat en person såhär mycket.

Jag skiter fullständigt i om du träffar nån MEN att ligga en kväll och hålla om en och pussa på en sedan dagen efter dra och sätta på en annan brud är knappast normalt. Hej hopp dubbemoral? Jo men visst serru ditt lilla vider.
Nu kommer folk antagligen reagera "Varför bryr du dig för om du inte vill ha han? Varför lägger du ner energi?" Men vet ni vad ... Jag tror ärligt talat att alla människor skulle reagera såhär OM man inte är en person med hjärta av sten. Tyvärr har jag inte det men jag önskar så innerligt att jag hade det.


att jag orkar ...

Den här känslan. Aouch. I do not like it! Jag blir äcklad och irriterad. Ångrar nåt så fruktansvärt att jag ens gick med på det här. Så jäkla dum idé! Men man alltid efterklok tyvärr.. Ångest rakt igenom! Fan fan fan fan fan! Att jag alltid lyckas göra mig själv illa... inombords. Att jag aldrig lär mig. Nåväl, nångång ska jag väl lära mig det också förhoppningsvis.


Hoppas dagen blir bättre än hur den började. Tack och hej!


in the hood.

I'm back in the hood .. Nysolad och nyduschad. Hur gött som helst. Äntligen har jag satt igång med projekt "Bli neger innan Thailandsresan."

Sitter hemma hos P och har världens huvudvärk vilket är jävligt coolt. Funderar på vad det vafan som ska lagas till middag. Eller ja, kvällsmat. Jag måste ju ha matlåda tills imorn, men det löser sig.

Slapp och film ikväll dårå.


Tjarå

helvetesdag!

Första Februari = Helvetes dag. Fy farao! Tankarna började snurra imorse. Bra tankar, dåliga tankar, ja alla möjliga tankar.
Sen väl framme på jobbet - PANG! Världens chock fick jag. Nästintill tomt på varor i butiken. Inga hyllor, ingenting. Kaos! På riktigt. Röja. Flytta. Bära. Riva. Dagens arbete. Och hur i fa-an ska det kunna vara en fungerande butik under tiden den byggs om?!

Tog extremt sen lunch och direkt efter lunchen fick jag faktiskt gå hem. Underbart!


Tänkte ta mig en dusch när som helst sen dra igång en film och sova.. Positiv energi tack!


En grej som fick mig att le.


RSS 2.0