31 augusti 2010: sista sommardagen.

Inte många timmar kvar på sista sommardagen. Det märks, klockan är knappt 21 och det är redan mörkt ute, uh gillar inte att det börjar bli mörkt.. Men nu när hösten är på väg känns det lite sisådär men tur är väl det att jag har köpt nya höstkläder ;)

Idag har det varit en bra idag igen. Var över hos min sjuka syster en stund sen tog jag med mig Kahlyn till Sabina och Mela där vi blev bjudna på mat. Vildfärsbiffar vilket var otroligt gott!
Satte oss på våra superhojjar och hojjade upp på stan där det vankades bio. Toy Story 3 i 3D :)

Nu är jag hemma. Är lite smått rastlös, vill göra nåt. Men frågan är vad? Får la bli massa tv as usual.

Puss :)


30 augusti 2010: shopping-måndag :)

I love to shop hot stuff!

Blev varken G-vik eller filmer hemma igår. Åkte till Kumla och spelade BingoLotto, åt fetto-pizza och kollade på film :) En bra avslutning på helgen så att säga. Dock drömde jag massa mardrömmar inatt. Länge sen sist men jag blir fan livrädd. Hatar't!

Kom hem jättetidigt imorse så kollade på "Vakna med the voice" sen film, en av mina favoriter: "Blood in, blood out" Love it. Men var tvungen att pausa mitt i allt eftersom Anna ville ha sällskap till Arbetsförmedlingen sen tog vi en sväng på stan.
Åkte vidare till MB med Sappina. Invenstera massa snyggt. Men mest av allt är jag superkär i skorna! :D

Tv, saft och naturgodis en stund till sen är det sängen som gäller. Har riktigt ont i huvudet idag :/ Ogillar!

Puss.


29 augusti 2010: sweet sunday.

Helgen är redan slut och hua mig vad fort det har gått. Har å andra sidan hunnit med en hel :)

I fredags hämtade jag lillskruttan på dagis, lekte i stadsparken en sväng sen hem till soffan för att se på Barnis och mysa lite :) 
Stressade hem som en galning, gjorde mig iordning (sminkade mig och bytte om) på ca 20 minuter. Damn, I'm a fast! Tog tåget till Kumla för att festa. Först hos Sofi med tjejerna, sen Pung och där var det kallabalik. Efter knappt 1 timma var vi tvugna att gå till Z.. Var där 1 timma sen var jag tvungen att gå. P blev utslängd och jag skulle ju sova hos honom. Ovärt!

Igår var det fotboll som gällde. ÖSK-Helsingborg, 3-0! Men det var massa mål gjorda men domaren hade nog fått sin lincens i Cornflakes-paketet.. Trots att vi vann blev det ingen segeröl för mig inte. Jag hämtade lillskruttan för att ta med henne hem så småtjejerna kunde leka :) Så blev myskväll med god mat och småtjejerna Kahlyn och Joline igår.

Idag får vi se vad som sker. Antingen åka med till G-vik och bada eller inte göra nåt vettigt alls? Men jag är öppen för förslag idag ialf :)

Tjejerna sitter i badet och skrattar och plaskar. Nu ropar dom så måste gå och se på dom. :) Puss!


27 augusti 2010: finally it's friday ..

.. eller vänta, jag har ju fan fredag hela veckan nu när jag är arbetslös/arbetssöande/har "semester", you name it liksom.

Klockan är strax 9:30 och jag är så redo man kan bli för att gå ut och gå. Ringde nyss och väckte en halvdöd Anna men hon kom upp ur sängen rätt fort :D Var ju ute en runda igår, själv. Hade ju musiken men det är trevligare att gå med nån :)

Var på arbetsförmedlingen igår, fick en handlingsplan. Blev deprimerad när min handledare pratade om "När man varit arbetslös i 3 månader......." Uuh, rysningar och klumpar i magen fan. Det ska banne mig INTE hända mig.
Sökte dessutom 2 jobb på mindre än 15 minuter igår, känns bra. Efter promenaden blir det att söka massa mer!

Hörs, puss.

25 augusti 2010: i'm totally in love! <3

Fast inte i en kille .. Eller en tjej! Utan i min nya, gröna, fina X10 mini! ;) Äntligen en vettig lur som funkar (nu när jag har lärt mig) och är alldeles super. :D

Var på Media Markt och Ikea med mor min. En till hylla och luren har jag invensterat idag! Hurray! Så i helgen ska banne mig Benny sätta upp mina hyllor över min säng, kommer bli så fint så :)

Tjockade i mig en kebabrulle hos Anna till en film sen "Fångarna på fortet". Jag gillar faktiskt att det är igång igen, jag kanske är knäpp men äh :P

Sitter och fixar hem lite musik som jag så småning om ska lägga in på luren sen blir det film. Men har inte besämt mig om det blir "Edward scissorhands" eller "This is England" men får väl blunda och välja, det verkar populärt ;)


Puss!

Happy me!


24 augusti 2010: kom på en sak!

Kom på en sak, alldeles nyss.. Jag skriver rätt onödiga saker i min blogg. Ibland kan det va kul att läsa, det är då jag har massa tankar kring saker och ting här i livet. Men när jag skriver om min tråkiga vardag kan man lika gärna spy ... typ!

"Är det du som är the naked rockstar?!" Ja, faktiskt. Men fick en liten svettattack. Varför läsa min blogg?! Den är ju rätt värdelös. Dock skriver jag för att det har blivit en vana och för att skriva av mig :P

Men å andra sidan, jag har ju vissa dagar då jag skriver massa konstigt. :D


Juli 2008

24 augusti 2010: dålig väder = mysdag!

Att spendera lördagen i Kumla var inte så pjåkigt trots allt. Promenader. Träffade T, S och lilla bebis-Danny. Tacos och filmer. "Bröllopsfotografen" - halvdan, varken bra eller dåligt. "Trainspotting" - sjukt bra.

Åkte hem i söndags med bussen, tog en dusch sen åkte jag med mamma tillbaka till Kumla för att hälsa på lite släkt :) Hem, packade väskan sen kom P och hämtade mig. Så blev middag och slapp i Kumla i söndags också.

Tog bussen hem vid 11 för att hinna greja massa och tur var väl det att jag åkte då annars hade det blivit tajt med tid.
Var hemma och hämtade papper - AMS - Mötte syrran - Örebro Kompaniet - Lunch på Jensens - Öl hos husdjuren - Öl på Satin - Fotboll. ÖSK-AIK, 1-0! Göttmos. Mannen min lyckades ;)

Har hunnit med mycket idag. Kollat klart på båda boxarna av MLP, diskat, städat och duschat :) Ska leta jobb igen sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. Blir nog bara massa film hemma :) Mys!


Favorit mjukisarna.


21 augusti 2010: lördag - kumla - hundvakt.

Hade en riktigt nice fredag igår :) Först några timmar i Kumla. Träffade Nina, Helena och dom på Flügger.. Väl hem i Örebro igen träffade jag min kära storebror, Kattis och prinsen Neo :) ♥

Jesse-babe kom ju till mig också så blev ett par öl hos husdjuren innan vi drog tilll Rock Bar :)

Idag då. Sooooovit mig igenom hela morgonen och förmiddagen typ. Men har ju ätit och duschat där imellan! För jag är faktiskt inget slusk. :O :P

Snart kommer Jeanette och hämtar oss, vi ska till Kumla och ta hand om Platon, the big dog .. Typ! Så ikväll blir det lugna puckar med tacos, filmer och långpromenad med hunden :) Om vädret tillåter!

Puss & kram :)


20 augusti 2010: lovely friday!

Klockan är efter 10 och jag har gjort mig iordning, redo för att åka. Men måste invänta bussen. Vaknade fan klockan 7 imorse! Att jag orkar?! Kollade klart på "Dumpa honom", åt min favorit frulle (omelett) och fixade mig, har även varit duktig och äntligen målat naglarna, green, lovely green! :)

Bussen går 11:05 till Kumla. Förbi Nina en sväng och säga hej, för länge sen jag va där. Men nu så :) Bäst att passa på när jag ändå ska till Kumla. Efter en stund där ska jag till Flügger och hälsa på :) Saknar dom och jobbet!

Mys-torsdag igår. Kahlyn, jag och Sappina åt kvällsmacka och kollade på nån skum barnfilm. Fotbad och ansiktsmask när jag kom hem, grrreat!


J-babe kommer sen, nice! Puss hej.


19 augusti 2010: torsdag..

"Ska sluta leta jobb och leta rätt på en snygg och rik kille. Är han inte rik finns det jobb med bättre betalt och skönhetsoperationer!" - Detta är min nya plan ;)



Låg och tänkte igårkväll innan jag skulle sova.
Tanke ett: Varför ska människor son tar munbloss köpa cigg/tigga av andra och röka?!

Tanke två: Varför finns det så många fula människor med i Top Model?! Jag menar, en del ser ju som skit i ansiktet.

Tanke tre: Varför ska stora människor köpa för små kläder?! Det är ju bara pinsamt för dom själva.

Tanke fyra: Varför är det bara killar som jag absolut inte vill ha som vill åt mig medans dom jag vill ha inte vill ha mig?!

Tanke fem: Hur skulle mitt liv se ut om jag fortfarande levde i ett förhållande i Kumla?


Nätterna kan få hjärnan att koka över ibland med alla dessa tankar. Men jag försöker alltid komma på egna förklaringar till mina tankar/frågor men kommer aldrig fram till några vettiga svar.


Om nån timma eller två drar jag till dagis och hämtar lillskruttan :) Lovley! Puss va.

18 augusti 2010: home sweet home ...

... eller?! Visst är det skönt att vara borta ett tag, umgås med mina gamla vänner, sova borta, leva i en väska. Jag gillar't, men dock bara några dagar. Nu är jag hemma i kära Örebro. Men gudars vad tråkigt det känns fast samtidigt skönt. En konstig känsla.

Katrineholm och Vingåker det är där jag har spenderat mina dagar sen i lördags. Har hunnit med en hel del. Träffat dom jag kände att jag ville träffa. Lånat Alex soffa i 2 dagar. Dock fick jag bara umgås med min Jesse-babe i 2 dagar :/ Men han var ju tvungen att jobba och det är ju bra :)

Har letat jobb sen jag kom och det var ett par timmar sen. Hittade fan i mig inga som föll mig i smaken eller OM jag hittade nåt så hade jag inte kraven som gällde. Men sökte ialf ett jobb, känns okej.

Har varit en så fruktansvärt trött människa denna veckan.. Men har bara mig själv att skylla! Så ska snart gosa ner mig i sängen tillsammans med lite bra musik och drömma mig bort en sväng. Till ett liv som är perfekt med jobb, hem, vänner, kärlek och pengar.

Nighty!

14 augusti 2010: "bonne-land"

Halvligger i sängen, vill sova mer så ska snart göra det. Hostar, nyser och snorar .. Kul att bli småsjuk nu, fast bättre nu när jag är arbetslös eller jag menar går på "semester" en längre tid ;) än när jag jobbade på ÖBO.

Vi sommarjobbare fick slita som djur igår .. Rensa rabatter i HELA Markbacken centrum. Fyfan säger jag bara! Betting, haa! Knappt 1 timma fick vi. Jävla fan!

Håret är ialf lite klippt. Blev middag med "syskonen", mammsi och Benny här hemma. Öl, skratt, prat - gamla minnen och gråt. As usual! Typ! Ibland kan det kosta en dyrt att vara ärlig ... Dumt gjort. Eller?!

Ska sova lite till sen packa väskan för senare drar jag till Vingåker/Katrineholm. Tänker faktiskt stanna där en ett par dagar, kanske en vecka ialf :) Umgås med min Jesse-babe, "bror min", Hakan, Anna med familj och jag kan få träffa :) Mys ska jag ha ialf!

"Godnatt" ;D


12 augusti 2010: svart snor, rinnande svett och maskar.

Jag gillar inte att bli väckt strax innan klockan ringer! Jag ställer ju klockan för att D-E-N ska väcka mig och inte massa samtal..

Äckel-grej 1:
Rensat
rabatter och hittat massvis med mask. Jag blev som ett barn på nytt och drog fram varenda en jag hittade, la dom på en sten i en hög för att sedan sitta och titta när dom ålade/kravlade sig iväg. Satt så minst i 15 minuter ... Folk måste trott jag var ett jävla mongo. Jag fick bevisat att maskar inte gillar att man klämmer lite på dom för då bajsar (?) dom på en..

Äckel-grej 2:
Vände
på sanden i sandlådan i stekande sol och svettades som en gris och det syntes vill jag lova. Svetten rann ner för mina ben! Såg ut som om jag stod och kissade på mig.

Äckel-grej 3:
Sopade
bort gamla löv och smuts vid "oss" och när jag snöt mig var mitt snor svart. Allt smutsigt damm for rakt upp i snoken på mig. Äckligt ... igen! Hela min dag på jobbet har varit lite halväcklig..

Blev kräftor till middag idag, gu' så gött! Väntar på att klockan ska bli 21 så jag kan lägga mig i sängen och kolla på "Benknäckar gänget" :)

Godnatt. (Nu är jag faktiskt ren och fräsch efter fotbad, ansiktsmask och dusch!) ;)

11 augusti 2010: eclipse.

Tredje gången på under en vecka som jag var på bio idag. Jag och min bögunge, Lotta kollade på Eclipse. Jag blev lite besviken ... faktiskt! Trodde den skulle va bättre. Men den va ju inte dålig, men dom två andra var ju tusen gånger bättre om man säger så. Men jag skämdes åt både Jacob och Bella: slampa! Sånt som han sa säger man INTE och så som hon gjorde gör man INTE heller. Väntar på att fjärde filmen ska komma, frågan är ju bara när den kommer, för det borde komma en ialf :P

Ska vilken sekund som helst stänga ner datorn, kolla på tv och sova. Jag är en så sjukt trött människa. Tack ÖBO för att ni tar alla mina krafter, fast å andra sidan har jag gjort saker efter jobbet varje dag denna vecka :) Imorn ska jag inte göra ett piss förutom lite städ och "hemma-spa" :)

Jag kanske är en elak person men jag måste vara ärlig.. Sanningen svider rätt bra ibland men shit happends! ;)

Godnatt!

9 augusti 2010: karate kid!

Hur nice är det inte att börja veckan med en hyfsat bra dag på jobbet och sen bio? Jag tycker ialf min måndag har varit helt great. Cyklade hem som en dåre. Nej nej, jag är ingen trafikfara ... Inte alls ;) Tog en dusch och gjorde mig iordning och invänta att P var utanför så vi kunde åka till bion :)

Jag kanske är knäpp men jag säger sähär: Jag blev helt kär i filmen, i Karate Kid. Den var verkligen sjukligt bra, jag överdriver inte. Jag skrattade som fan, jag blev tårögd som fan och inte nog med det så var jag helt spänd under hela filmen :D (Dock var det jag, P och massa småttingar men det gjorde fan i mig inget ändå :P) Tack P för en superbra måndag :)

Ska snart gosa ner mig i sängen och sova. Jag vet, jag vet .. Klockan är inte mycket, men det är faktiskt en dag imorn också :)

Puss!


8 augusti 2010: jävla hysteri!

Alla som bor i "staden Gud glömde och Satan inte ville ha" (Kumla.) Tror att man hatar Kumla endast NU när det var mordförsök på Zäta i lördags.. Jag har aldrig riktigt gillat Kumla. Anledningen till att jag flyttade tillbaka var att antingen det eller bo på gatan. Att flytta hem till mamma var inget alternativ.. Jag har mina personliga skäl till varför jag inte gillar den staden. Örebro har bättre människor, det har jag märkt på bara några få månader, människorna i Kumla är verkligen bara för mycket..

Jag skiter i om det var nån jävla nolla som stack kniven i två människor på "krogen" i Kumla. Jag skiter i den där människan som blev knivskuren på Frimis för ett tag sen. Skiter i Vivalla-skiten som var inatt. Men det finns en sak jag I-N-T-E skiter i och det är killen- Fille som blev knivskuren igår, innan matchen, pga Malmö-fittorna. Slåss med händerna istället för med kniv!

8 augusti 2010: skandal!

Suck suck suck suck suck och åter igen suck .. Kallabalik på Satin innan matchen igår. MFF:are kom från alla håll och kanter. Glasflaskor, stolar, ölglas och sten flög i luften. Jag var helt skakis! Sprang för glatta livet och gömde mig i en ingång till en affär. Där stod jag och A och stack ut våra skallar för att kunna se fittorna och härja lite.. Det tog sin lilla tid att komma fram till Arenan eftersom vi var tvugna att ta en omväg pga att MFF:arna skulle gå V-Å-R-A-N väg som vi går .. Dumt!

Matchen var skandal. Dommaren var skandal. Vi var skandal. Det enda jag kunde säga igår var "Fittjävlar!", "Fittjävel!" Osv .. Endast grova könsord for ur munnen på mig som små grodor som ville bort från nåt vidrigt.

Har precis haft ansiktsmask, fotbad, fixat naglarna och kollat på Tjenare Kungen :) Mys-söndag med andra ord!

Ska väl fortsätta se på film och bara vara.. (: Försökte få hit Jesse-babe och Micke så vi kunde gå på bio men inte alls. Trist, jag som faktiskt saknar mina pojkar. Men får se hur det blir nästa helg, då kanske jag får finbesök från bondeland ;)

Puss.


7 augusti 2010: gameday!

Herregud. Hur dum får man vara?! Varför? Jävligt onödigt! Äckligt. Panikslagen. Äcklad. Inte alla chipsen i påsen. Äcklad ännu mer. Och äcklad lite till! Usch!

Äntligen är det lördag och inte vilken lördag som helst utan match-lördag. ÖSK-MFF! Har längtat hela veckan på just idag. Spännade. Men jag har en känsla av att det kommer gå fint, på ett eller annat sätt.

Ska nog ta mig en dusch snart. Bli lite pigg och fräsch, sen blir det att kanske vila lite på soffan framför Disney Channel innan det är dags för Satin och sen fotbollen!

Pussellipusspuss!




5 augusti 2010: mysunge!

Usch, fy och blä på natten till idag. Var verkligen nere i en extremt svacka. Låg och grinade utan att veta varför, men jag är van. Har ju sånna svackor rätt ofta. Dock var det ett tag sen nu, eller ja, flera månader sen. Men har mina aningar till varför den kom just igår.
Inte nog med ångesten så drömde jag sjuka mardrömmar, tror den där jävla "Sjätte sinnet" satte sina spår för natten. Varför ska jag ge mig fan på att titta när jag vet att jag blir lika ihjälskrämd varje gång?!

Jobbade idag, skönt trots att det var segt.. Men moneymoneymoney! Efter jobbet hämtade jag världens mysunge på dagis, köpta biobiljetter sen åt vi på Donkan. Så vi kollade på Shrek-Nu och föralltid i 3D :) Det var rätt ballt faktiskt och Kahlyn gillade det också :) What a b-e-a-u-tiful day! Hela eftermiddagen, bara jag och K ♥

Nyduschad och redo för sängen, fint som fan! Puss.

4 augusti 2010: Sjuk och jävligt desperat.

Sjuk ... Snart frisk. Desperat efter sällskap. Varit själv hela dagen :( Men ingen vill leka med en sjuk mig såhär sent.
Kroppen och hjärnan är helt lost. Igårmorse vaknade jag med feber. Stort suck. Bara för att jag hade kul i Åtvidaberg fick jag sota för det. Ocoolt. Men vi vann ialf, ÅFF-ÖSK, 0-2. Fint! ;) Halvnakna killar i klacken och på planen gjorde ju inte måndagen sämre om man säger så. ;)

Både igår och idag har jag endast legat ner i sängen... typ. Hade iofs sällskap igår, eller ja, ett odjur som låg och sov i min säng fast han egentligen skulle ta hand om mig. Knappt varit uppe för att äta, dricka eller gå på toaletten.
Har sån ångest! Jag kan inte vara sjuk. Jag förlorar massa pengar. Jag blir cpskadad i skallen! Och att jag ser ut som en påse skit gör ju inte saken bättre.


Ont i hjärtat. Jag vill bara gråta. Ingenting känns speciellt bra. Är det för att jag är sjuk? Eller är det för att det ÄR så just nu? Ibland önskar jag att jag var nån annan. I en helt annan kropp. Hade en annan hjärna. Jag skulle vilja tänka klart och göra rätt val här i livet. Ibland önskar jag att allt var som förr. Men frågan är ... När förr?


Ska ta mig samman och sova. Imorn ska jag jobba. Sen leka med min älskade och bästa systerdotter ♥


2 augusti 2010: bortamatch.

Känner mig lite stressad men dock inte varför. Jag kan andas och ta det lugnt, ialf en liten stund.

Bara några timmar på jobbet idag och det va skönt. Trappstädning + skräpplockning sen var det dags för mig att byta om och hojja upp på stan som en jävla jude.
Cyklade världens omväg .. Var förbi hos syster och hämtade pengar men kom nästan halvvägs hem innan jag insåg att jag cyklade lite fel :P Men men, var hemma ungefär 13:20 så det är bra ;)

Har precis ätit mat, ska springa ner till kiosken och köpa cigg sen blir det en välbehövlig dusch. Drar vidare till Anna och Feffe för att ta några öl innan bussen åker till Åtvidaberg :) Hejja ÖSK ;)


Puss!

1 augusti 2010: bra söndag.

Min söndag har varit helt überbra. DisneyChannel och dataspel med P en stund (låter som om vi är två småttingar! ;D) innan Anna och Feffe kom upp hit då var det räkor, kräftor och vitlöksbröd som gällde. Det är ju trots allt första augusti så får man äta kräftor ;) Mumsfillibabba!

Har precis gjort mig klar för sängen så ska när som helst bädda ner mig för att sova. Är rätt trött så att säga + att jag måste orka upp imornbitti för då är det jobb som står på schemat igen. Men slutar vid lunch (13) för sen är det match mot Åtvidaberg ;) :D

Puss & godnatt.

Min lilla "nyckelpiga" till mobil ;) :(

1 augusti 2010: sommarmånad eller?!

Ja det är banne mig frågan. Vädret är bajs och det känns som om det är kallt ute. Är det sommarmånad eller höstmånad, denna augusti?!?!

Fläskfilé, stekt potatis, varm vitöksås och sallad stod på menyn igår :) Och hur gott var det inte?! Joho-ni, suuupermums. Satt i soffan fran 18-22:30 och kollade på Family Guy-maraton med Anna. Innan det sista avsnittet började gick A hem och jag la mig i sängen.
Och ja, jag kände mig som en pensionär igår, somnade strax efter 23-tiden, var extremt trött.. Men det gav ju rätt oschyssta resultat imorse- vaknade klockan 8!

Har ialf hunnit tvättat 4 maskiner, plockat undan lite och ätit frukost. Ska snart ta mig en dusch och sen kolla på filmen som går på 5an. Senare kommer P hit då ska vi äta kräftor och bara chilla. Likey!

Give me tomorrow now! ;)


RSS 2.0