äntligen torsdag :D

Min onsdag var riktigt bra. Storstädade sen blev det öl på Virus och sen träningsmatch för ÖSK :)

Har precis gjort mig iordning och packat ner det absolut sista inför resan. Vi ska äta frukost så fort alla har duschat och innan vi sätter oss i bilen så ska jag träffa Anna en sista gång på två veckor.

Så med andra ord så drar vi till Arlanda sedan tar vi ett flyg som tar oss till Thailand :D

Vi hörs, puss!!

tisdag :)

Har haft en lugn och skön dag idag. Blev att plocka bort alla vinterjackor och vinterskor medans Rocklassiker spelades för fulla muggar. Jag har bestämt att det är vår nu så endast vårkläder får användas :P Dock var jag inte utanför dörren förrän efter 18 då jag träffade Anna ... Min kära syster var även här och fixade till min frilla, göttmos! :)

Tvdags nu, puss.


Snart ... Snart .... SNAAAAAART!  :D

inte långt kvar nu ;)

Likt dom senaste helgerna har denna helg även varit riktigt bra :) Jag har världens bästa vänner, så är det bara! ♥
I torsdags åkte jag hemhem. Blev öl och kortspel, en alldeles utmärkt torsdag om ni frågar mig! I fredags for jag hem till storstan. Utflyttningsfest/förfest hos husdjuren sen IvyBar och hej, jag gillar det där stället nu!

I lördags tog jag och Johan en roadtrip till Vingåker för att hälsa på Alx nån timma, kvällen avslutades med film och pizza :) Igår blev det mest slapp och chill hemma i fåtöljen - härligt slut på en härlig helg.

Jag har nästintill packat allt som behövs nu. Lite småsaker som packas ner sist av allt. Härligt! Blir att slöa nu på dagen och vänta på att Anna ska sluta jobba, då blir det en fika på stan :)

1 vecka kvar ;)

Mmm-hm, så himla skönt att det endast är en vecka kvar nu! Och att solen är framme gör ju saken bara bättre :) Vår, vår, vår, vår!
Igår blev det att ta en fika med Anna som vanligt sedan film, såg Inception, gillade den skarpt. På kvällen mötte jag Alex för film och tjockis-kväll :)

Nu håller jag på att göra mig iordning eftersom jag ska möta Anna om en stund, upp till henne, skriva ut CVn sen jobbmässan. Jag gillar verkligen inte jobbmässor, dom suger...

I eftermiddag åker jag hemhem och myser, dock åker jag hem imorn eftermiddag igen. Men hellre ett dygn än ingenting alls. ♥


Puss och kram :)


hur härligt var ....

... det inte att bli väckt klockan 7 imorse och få se att solen lös och himlen var blå? Otroligt härligt :) Att jag blev väckt klockan 7 imorse bestämde jag själv genom att be Anna att ringa mig när hon kom fram till jobbet..
Men trots det gjorde jag inget vettigt alls imorse. Väntade mest på att A skulle sluta jobba så vi kunde ta en sväng på stan och njuta av den underbara solen :)

Har även tagit årets första cykeltur - jag bara älskar att cykla! Så underbart :D Ska måla naglarna med nåt utav mina nya nagellack jag köpte förut och se på film :) Åh vad jag älskar mina slöa, "halv"ensamma dagar :)


9 days left, baby .. 9 fucking days left ;)



UNDERBAR HELG :D

Min helg har verkligen varit hela underbar! :D

I fredags satt vi hos mig - jag, Johan, Anna och Jessica och drack innan vi drog till Satin och tro det eller ej men jag hade faktiskt riktigt roligt :)
I lördags blev det frukost/lunch/middag på Pizza Planeten tillsammans med Anna och Feffe sen mötte jag ioch Anna upp Linnea för att mata ankor ;) Jag var så extremt glad hela lördagen. Sol, vårtecken, matade ankor, skrattade och bara njöt.
Blev även utgång i lördags, Babar, bartömning. Helt okej faktiskt :)
Och igår, söndag, Bingo Lotto tillsammans med Anna.

UNDERBAR HELG! ♥

Och imorse ringde min kära syster och väckte mig klockan 9 för hon ville bjuda på frukost på Java, trevligt :) Hon åkte för ett tag sen och jag ska se på film. Extremt trött idag, hua mig. Film resten av dagen då - oh yes!





mmmmums!

Nyss kommit hem efter att ha lunchat med syrran på Jensen's, hämtat Kahlyn och hälsat på våran bror :) Sitter med en öl och lyssnar på skön musik - gött!

Ikväll blir det öl med Anna och folket, trevligt. Vart vi tar vägen sen får vi se :)

Trevlig kväll på er :D


good day =)

Tisdagkväll och jag har varit superduktig hela dagen idag! Började dagen med att kliva upp hyfsat tidigt, städade på rummet, bäddade rent sängen, tvättade, grejade med tvätten och sökte jobb :)
Hade även besök av Chrippa en sväng. Kina Muren och träffade Anna efteråt.

Har precis duschat och ska snart slänga mig i sängen och kolla på tv. Det är så jävla underbart att lägga sig nyduschad i en nybäddad säng - mmmm, lövly!

Och fick lite smått panik förut, fick inte upp krokjäveln på Cola! Varför har dom bytt ut korken till en som misshandlar mina stackars små händer? Riktigt onödigt!


Puss och godnatt.

godnatt.

White trash beautiful .. En helg som bara blev för mycket av det goda så att säga. Men jag gillar mitt low life-liv ibland, faktiskt. Säg vad ni vill men jag trivs och det är väl huvudsaken?!

Nåväl, jag lever iaf. Har spenderat ett par timmar hos Anna nu på kvällen, trevligt, måste ju umgås med henne så mycket som möjligt nu innan vi drar till Thailand :P 

Godnatt.


fredag, ohja!

Fredag it is! Ohja.. Här sitter jag och känner mig urläcker, jag menar, det är ju bara fredag en dag i veckan ;) Men vad som sker ikväll det vet jag inte, antingen öl eller chill. Måste iaf va fit for fight tills imorn eftersom bästa Anna fyller år och då är det fest :D

Började dagen med sovmorgon sen 'hemmaspa'. Mötte Anna och drog till bolaget :) Ska snart åka till Kumla en sväng och hämta mina grejer på Flügger, skönt att slippa åka buss/tåg, tur jag har schysta vänner :D

Känner mig redigt glad idag, woho! Tack och hej :D

turkvarning!

Oj vilken lång och skön sovmorgon jag tog idag :D Klev upp vid 11.30! B-e-a-utiful!
Har spenderat hela dagen med Alex, en jävla massa spring fram och tillbaka på stan.
Sen blev det .... (och jag skojar inte!) TURKVARNING på oss två. Tog bussfan till Ö&B! Det enda som saknades var barnvagnen att lägga varorna i ;) Men hittade en del bra saker iaf så som hårsprayer, filt, COOOLA och härliga presenter till Anna ;)

Ska snart ut och träffa Anna sen sväng sen drar jag till WTT och hänger. Göttmos!


Trevlig torsdag - ohja!

underbara onsdag.

Jag är trött på att snora, nysa och hosta! It sucks a lot..
Men jag trotsade förkylningen och tog en runda på stan med Anna när hon hade slutat :) Sen drog jag hem till Alex där vi moffade fettomat och kollade på film. Underbara onsdag om jag får säga så!

Puss och godnatt!


körkort? NEJ!

Åh vad jag hatar mig själv.. Varför kan jag bara inte ha ett fucking jävla körkort? Pga det är chansen minimal att jag får jobbet.. Fan! Men dom hör av sig om några veckor för att ge mig ett svar. Hoppas kan man väl göra ändå men inte för mycket.

Då är det bara att fortsätta söka jobb nu då. Suck, pust och stön!

grejer beställt nu :)

Nu är grejer beställt från Tax Freen till och från Thailand. 5 flaskor sprit - 2 Minttu (en black- och en pepparmint), 2 Balileys och 1 Malibu. 3 parfymer - Britney, Christina och Naomi. Jag vill ha grejerna nu nu nu nu. Dricka lite gott och lukta gott, mmmm! :D

Blir en lugn kväll ikväll med massa tv och slapp.. Imorn är det dagen med stort D! Inte nervös nu men kommer säkert va det imorn när jag kliver upp. Spännande!



Trots att jag hostar sönder och snorar så känner jag mig rätt happyface :) Love life, live life!

hooooney! i'm home..

Känns jävligt skönt att va hemma ska jag tala om för er. Dock trist! Trots att jag har legat på soffan som vanligt sen i söndags så gillar jag ändå att va hemhemma :)

I fredags satt vi bara hemma och drack, umgicks med folk och jag hade det riktigt trevligt ;) I lördags blev det Thaimat med Mapsen och Alx sen ut till Martin och Jojo. Trevlig kväll där med.
Sönderslagen röv och rivsår på axeln. Att åka rutchkana inomhus kanske inte är så häftigt eller att göra snöänglar i bara linne och jeans kanske inte heller är så coolt men det insåg jag nu efteråt. Hej förkyld!

Filmdags innan det är dags att träffa Anna en sväng (känns konstigt att inte träffa henne varje dag! ;P), sen ikväll ska vi beställa grejer på Taxfreen :)


Tjoppppp!


RSS 2.0