30 december: Emmah kommer!

Ojsan, jag orkar visst inte längre lägga ner en massa energi på att blogga.. Well well.
I lördags blev det öl och Tv-spel hos Tofflan. Drog viserligen hem vid tolvtiden men jag var inte alls sugen på att dricka mer, var hungrig och världen mensverk.. :\ Så det blev en pizza från Spisen, sen hem och svulla den och så mysa ner oss i sängen. :]

I söndags blev det givetvis massa mys och Harry Potter innan vi tog oss upp ur sängen. Blev ialf Donkan och bio, Yesman.. Med älsko, Emil och Linda.. Jag gillade ialf filmen, humor! jim Carrey är en ganska sjuk och bra skådespelare. :P

I måndags blev det stan med de tre mupparna, leta efter en tv men vi köper nog en när vi flyttar istället.. Blev också lunch på Coco Thai, yammie!! Tog en snabbis in på H&M, köpte mig en ny BH, superfin. Nyårsunderkläder fixade! - CHECK!
Förbi syrran och bokade en tid och så möte på UBB..
Väl hemma så träffade jag Anna, tog en fika på Sveas och sen gick jag hem och kollade på Trolltider. :DD Helt sjukt vad jag fortfarande tycker det är bra..!!


Idag har varit inne i stan, klippt och färgat håret. Shoppade lite smått idag igen. Mat från svängen, deras supergoda kycklingsallad. Har dessutom hunnit sola idag, 25 minuter, superskönt. Så nu är jag lite brun och fin inför imorn också. Körde med brun-utan-sol också. (Y) Hehe, fuskis-Ida!

Snart ska jag gå till tåget och möta upp Emmah ifrån Ludvika, hon kommer och ska fira nyår med mig och alla andra hemma hos Olle. :) Trevligt!
Ikväll ska hon och jag bara ligga i sängen, se på tv och dö.. Båda är trött och så har jag världen huvudvärk, inte coolt!


Puss och hoj!


27 december: party-princess?

Julafton: Vaknade vid 9 och då blev det frukost med hela familjen och julklappsöppning. :) Duschdags att göra sig snygg, vid 11 åkte vi mot Kumla hem till mormor och Vauva. Hela släkten var det, riktigt mys om jag får säga det själv..God mat och julklappar. Ungefär vid 14-tiden åkte vi till Örebro till "farmor" och "farfar". Kalle Anka, julklappsöppning och mat igen. Vid 19 cyklade jag hem till mamma och gjorde mig iordning och väntade på min underbaring. :)

Gjorde oss snygga, drack några öl och sen tog vi bussen upp på stan. Mötte upp Tezzan och Carro. Drog till MM och sen vidare till Satin. Och ja, det var fanimig kul på Satin denna gång.. :D Jättemycket härliga och bra människor och massa alkohol. :DD

Jag och baby gick hem vid 01-tiden typ, det tog ett bra tag att komma hem, men det gick ialf. :D Stolta är vi eftersom vi inte tjaffsade med varandra nåt. ^^

Torsdagen blev det middag hos mamma, Slottstek och potatis + efterrätt. Otroligt gott.. Hämtade upp Nadine så åkte vi till Charlotte och Wiktoria, Torii fyllde ju 19 år så det blev middag och alkohol där. Sen tog vi taxin till Hallsberg, Cedars. HAHAHAHA, oh herregud.. 50+ typ och Rocka Billy Tema. xD Men det var helt okej ändå, sen till Kumla för fest..

Fredags så blev det att gå på stan med mamma och lillsyrran, lunchade på Jensens och sådär. På kvällen blev det nyktert, tacos och mys med baby..



Nu blir det dags att dricka lite. ^^ Tjip och hoj!

23 december: sjuk!

Jaha, det blir säkert en skoj julafton i år då. Är sjuk som bara den, gnäller som en liten bebis om nätterna.

Helgen som varit blev det fest hos Olle, skoj skoj.. Lördags var jag och Peter barnvakt åt Kahlyn. Myste, lekte och kollade på film. :) Söndags blev det lek med Kahlyn på dagen sen på kvällen blev det några öl och poker hos Glenn! :)


Dock så vaknade skapligt sjuk igår och det är inte coolt! Blev att sitta hemma hela dagen igår sen blev jag så otroligt rastlös så gick hem till Glenn. Som vanligt drack dom öl, men jag kände mig hängig så satt bara där och var social.


Och inte känns det bättre idag.. Men ska väl snart kliva upp ur den otroligt sköna och varma sängen och packa lite och ta mig en dusch.. Älskling är på MB med Emil och Thorsten och handlar julklappar idag igen. :P

Blir väl att ta en sväng på stan med mamma och hennes Peter. Eller ja, det beror på om jag orkar det.. Annars blir det att sitta inne idag igen fast hos mamma.


Nehejru, dags att gå upp nu!
Tjingeling!


17 december: 2 månader idag.

Imorse var jag så trött och hade världens jävla huvudvärk så valde att stanna kvar i sängen..
Tezzan kom hit vid 10, visserligen fick hon lägga sig i soffan och roa sig själv ett tag eftersom jag och Peter ville sova lite mer. :) Efter ett tag blev det en riktig frukost och sen somnade vi båda i soffan efter att Tezzan hade gått..
Har sovit i stort sett hela dagen idag, och är fortfarande trött och denna jävla huvudvärk verkar aldrig försvinna. :(

Vid 18-tiden mötte jag upp Alex och Tezzan sen gick vi vidare till Vialunds fritidsgård och åt julmat. Gott är det, speciellt när det är gratis. Haha. Snål-Ida..


Nu blir det att packa idrottskläder tills imorn och så lägga sig i sängen och vänta på baby. <3
Vi har dessutom varit tillsammans i 2 månader idag, men det känns som om det är längre. Men det kanske är för att vi har gjort så himla mycket ihop under sommaren. Men mysigt är det!


God natt.

16 december: trött

Igårkväll ringde en riktigt saknad vän vid namn Tess till mig. Pratade lite om allt möjligt och sen fick in Micke i vårat samtal också så vi tre satt och snackade lite skit i nästan 2 timmar! =)


Imorse var det lika segt som alltid att gå upp imorse, det borde faktiskt vara olagligt att gå upp innan 10. Det spelar ingen roll om jag lägger mig tidigt, jag är lika trött för det..
Men skoldagen var tråkig men den gick bra, och jag blir tokig på allt jag ska behöva plugga på under lovet.. Svenska "uppsats", idrottsprovet och samhäll.. Jag som hade tänkt mig att perfekt, slappt jullov men icke! Men ska försöka göra allt på en vecka eller nåt sånt. Flera timmar om dagen! (y)

Efter skolan blev det att träffa min älskling en snabbis innan han åkte till jobbet. Mitt mysmongo! <3
Jennie och Anna kom hit, spelade kort och snackade skit. :)
Sen blev det Maxi med Anna, köpte mat och sen gick vi hem till mig, käkade och såg på film..

Tittar på S.O.S familj och jag kan lova att jag känner igen mig som bara den i detta avsnitt. Låtsaspappor verkar de flesta ha problem med.. "Han är inte min förälder, han har inget att säga till om!" Det har jag själv sagt ett x antal gånger..


Nyss duschat så snart blir det Titanic, har inte sett den på flera flera år.. Men vad jag minns är den bra ialf.




Puss och hej!


15 december: tappar bort allt!

Igår blev det ett helt gäng som käkade på Coco Thai. Riktigt gott var det och trevligt, fick ju en hel del att skratta åt. Efter ca 1-2 timmar åkte vi tillbaka till Kumla hem till Damir, Marielle och lilla Melvin och våldgästa dom. Blev kaffe och lite skitsnack och sen ÄNTLIGEN hem till sängen. Pluggade lite och så somnade jag ganska snabbt nära baby trots min förbannade huvudvärk..

Imorse var jag rätt trött men klev upp ialf, när jag hade gått ner 3-4 steg i trappan så insåg jag att jag inte hade busskortet med mig. Letade som en tok efter det men neru, det hittade jag inte ialf. Hittade bara busskortsfodralet, men inget busskort där i.. :s Blev arg och la mig i sängen brevid min älskade och somnade om.. Men hittade det förut i ölpåsen från i fredags, så imorn blir det skola ialf!

Vid 11 blev det frukost på Sveas med baby, hans pappa Thomas och Ove.. Visserligen åt jag inget, men tog ialf en Cola för att piggna till och släcka törsten. Efter Sveas åkte vi till Hallsberg till Peters farmor och fikade lite.
Mamma ringde när vi var på väg hem och sa att polisen hade ringt och sagt att det var nån som hade lämnat in en mobil som var min.. Jag fattade absolut ingenting.. "Jag har väl inte tappat bort nån mobil?!" Tänkte.. Men åkte bort till polisen och hämtade ut mobilen, då var det den som Samira hade fått låna utav mig.... Han som hade hittat den ville ha 100 kr i hittelön och det fick han, så snäll som han var som lämnade in den.

Har nyss ätit mat. Blev kotlett och potatismos, gjorde självklart eget. Inget jävla pulvermos här inte. Hehe.. Måste ta och plocka undan i köket nu också, städa i sovrummet med för den delen.
Blööh, det är fanimig det enda jag gör här hemma, städar, städar, städar, tvättar, tvättar och tvättar.. Men men, jag antar att det är så jag ska få leva resten av mitt liv: Hemmafru. HAHA!



Nu blir det att städa undan lite..

Puss!


14 december: helgen

Fredagen var helt okej till en början sen blev hela kvällen en flopp..
Började med att jag och Samira gjorde oss iordning hemma hos mig sen drog vi bort till Benny-boy. Spelade biljard, drack öl och tequila. :D
Sen kom Tezzan och då åkte vi in till stan.. Blev självklart MM först, tog en öl och sen gick vi vidare till Satin. Träffade också min underbara Peter som var lika full som vanligt. ;P
Men när vi andra gick in till Satin drog han vidare eftersom han inte kom in. Men elak som jag är så sket jag i det och hängde med mina vänner in!
100 kr rakt ner i sjön.. (kostade egentligen 180 men fick tag på enförköpsbiljett) Fyfan, vilken floppad kväll. Jag gick mest runt där och surade och tyckte att stället sög multi! Vid 1 ungefär tog jag med mig Benny och drog bort till O'lerays för att hämta upp Peter. Blev donkan mat och nattbussen hem. Ganska kass kväll om jag får säga det själv..


Igår låg vi i sängen hels dagen i stort sett. Myste och såg på tv. Men runt 17 tiden tog vi ialf oss upp ur sängen och drog iväg till Kvarntorpshögen för att åka pulka med Emma, David, Olle och Dennis. Ett åk sen orkade vi inte gå upp igen. HAHA.. På kvällen blev det pizza, mys och Harry Potter =)


Idag kommer Peters pappa hit och hälsar på så vi ska in till stan och äta nånstans, får se vart det blir. =)
Ikväll måste jag plugga också, bläsch! Skolan imorn ialf, men dert är ju bara denna vecka sen är det jullov, :D

12 december: party tonight. :D

Igår blev det en snabbfika med Tezzan på Misao's och jag bara älskar deras latte macchiato!
Efter den snabba fikan blev det slapp och skitsnack med min knäppa men såklart underbar Peter, sen var han tvungen att åka till jobbet! Så det blev det för mig att börja tvätta och städa.

Efter det var klart så kom pappsi hem. (äntligen får jag träffa honom också!!) Och så duktig som jag är, (kanske hade för mycket fritid igår?) så drog jag ut ALLA mina kläder ur mina garderober och vek in allt och la det fint. Slängde en hel del kläder också, så jag MÅSTE köpa nytt. :D Trosor, BHar, byxor, tröjor.. Ja allt måste jag köpa!

Blev att sova hos Peter-älskling igår, mysmys! Så idag har vi handlat mat hem till honom eftersom vi bestämde att vi sover där inatt också, :)

Har nyss ätit en sjukt god kyclingsallad ifrån Svängen, ska snart ta och göra mig iordning. Blösch, orkar inte men det måstes eftersom det är party ikväll. :D Samira skulle komma över också så vi ska göra oss snygga tillsammans, sen drar vi bort till Benny och börjar öla. Tezzan kommer senare och sen drar vi in till stan: Satin ikväll.


Puss


10 december: Well well.

Död eller levande? Ja det är frågan det, jag märker då fasiken ingen skillnad när det gäller mig just nu.. Usch usch.''

Igår var jag med Tezzan till MB och Skopunkten. Som vanligt tar det nästan 1 timma (sist tog det 1½) att pröva skor och leta efter ett par snygga och inte allt för dyra.. Jag springer dock runt och prövar alla möjliga lustiga och fula skor bara för att roa mig själv och jävlas med Tezzan medans jag gör det skriker hon åt mig "Men leta efter ett par stövlar istället!" Hehe, alltid lika roligt. :D
Gick in på Willys också för att handla lite och där träffar vi mormor och "morfar". :) Fick lite mat betalt, födelsedagspengar, presentkort till en kryssning och skjuts hem av dom, tackar tack! <3
Blev även en promenad med Anna när vi kom hem till Kumla. =)

Och idag har jag spenderat hela min dag med Tezzan igen, I love it! Hon, jag och Peter bokade dessutom en kryssing tll Tallin så vi åker den 8/2-09, så nu har vi nåt att längta efter igen! Woho.. Får se vem mer som åker med, Emil, Jonas eller Jesse. Sånt som märks!

Har även träffat min underbara storasyster och systerdotter en snabbis idag.. (tyvärr blev det inte längre än 15 minuter.) Men lika glad blir jag för det!! Annars har jag legat och degat på soffan, tryckt i mig en massa onyttigheter som godis och dricka. Why? Jag vet ju själv hur dåligt jag mår efter!! Bad girl! Har småkollat på Hannibal också, och inte är den så som jag minns den. Knasigt.. Men kanske blandar ihop "När lammen tystnar" och den andra "nya" Hannibal-filmen. Well well.
Dags att börja tänka på refrängen kanske? Älskling kommer ju snart hem och då blir det sängen på en gång!



God natt, puss!


9 december: bättre sent än aldrig, right?

Kryssningen var riktigt bra. :D Alkohol, bra människor, underbar musik, bråk, kärlek, ja allt man kan tänka sig. :D Jag såg bara Blutengel, missade Infected och VNV.. :/ Men men, deckade som aldrig förr ju! Hhaha. :p
Och självklart fortsatte festandet hela fredagen också. Men det är så det ska vara.
I lördags låg vi i sängen helt döda hela dagen, lika så i söndags. Snacka om helt slut!

Igår var jag bara hemma, låg i soffan HELA dagen och tyckte allmänt synd om mig.. Grina som ett litet barn utan anledning.. Tog mig en promenad till Anna på kvällen, blev en cigg och lite prat. :)
Och så självklart blev det massa mys med baby när han kom hem från jobbet, <3


Idag är jag hemma också, lika depp som igår. Vad är det för fel på mig? Vad har jag gjort för att få känna och ha det så  här? Kan jag få svar på mina frågor? Kan tårarna ta sluta nångång snälla?!
Men idag blir det att umgås med min underbara vän Tezzan, me like! En sväng bort till MB och sen en fika hoppas jag på!

Kan man verkligen vara så besatt av en människa som jag är? Det är ju helt sjukt, bara en dag ensam utan honom och det känns som om jorden ska gå under.. Men det är väl antagligen det som kallas kärlek, eller är jag helt ute och cyklar? Jag vet ialf att min värld skulle gå under totalt om jag skulle bli lämnad nu! Jag är rädd att bli ensam igen, eftersom jag inte umgås allt för ofta med varken min familj eller mina vänner så skulle jag bli helt ensam.. Jag antar att jag oroar mig för mycket, han säger ju att han älskar mig och hur fin jag är, så vad är jag rädd för egentligen? Ta mig tillbaka till den positiva Ida jag en gång var!!!



Well well, dags att träffa Tezzan nu.
Puss

4 december: das boot, here we come!

Måndags; Åkte in till stan, gick bort till salongen och hälsade på syster. :) Shoppade lite på H&M och sen bjöd syrran på käk på BaraVara, :) ^^ Hem och slappade sen!

Tisdags; Var på praktiken och det sög multi! Har aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv.. Usch! Efter en hel arbetsdag så kom jag ialf hem, blev slapp och tv.

Onsdags; Var hemma ifrån praktiken, eftersom det absolut inte var skoj så kände jag att kan lika gärna kan skita i det och ta tag i skiten nästa vecka! Kommer ju tyvärr vara på samma ställe då..
Åkte med baby in till stan, var tvungen att byta en tröja till en större storlek och det gick fort så jag kan t.o.m 14-bussen hem till Kumla igen. :P Blev mest slapp igår, prövade kläder och packade lite. Baby kom hem sen och då blev det mys och sov. <3



Snart blir det duschen och packa det sista. Åker ju med 13:20 bussen in till stan, för att sedan ta bussen 14:25 till STOCKHOLM och där byter vi från buss till BÅT! Ja, för idag ska vi äntligen åka på den efterlängtade Das boot-kryssningen, ;) LOVELY! Jag är fruktansvärt taggad, ujja! Igår när jag lyssnade på massa Infected Mushrooms så hoppade jag runt här och dansade super larvigt!! Hehe.
TIME TO GET WASTED PEOPLE!!!


2 december: blä!

Gårdagen spenderades inne i stan. Först förbi salongen en sväng och sen H&M för att shoppa :) I LOVE TO SHOP! Blev nya supersnygga underkläder, en tröja och benvärmare. Blev en till sväng på stan med min kära storasyster och sen bjöd hon på mat på BaraVara. Mycket trevligt att umgås med dig systeryster, <3 Känns som om det börjar bli mer nu igen och det är bra!

Var hemma en sväng sen gick jag bort till Emma, snackade lite skit och hämtade min laddare!
Blev en tidig kväll igår också och det kan jag säga att det behövdes.. MEN usch vad det är svårt att somna själv, :/ Peter slutade vid tolv, har vant mig vid att somna tillsammans med honom.


Idag var det första praktikdagen på ett nytt företag, Krafftmåleri och fy satan vad jag absolut INTE trivdes där, det var verkligen klappruttet! Fick inte göra nånting alls som jag kände att jag behövde lära mig. Vill göra nya saker så jag kan lära mig nånting.. Får se om det känns bättre imorn. Sista dagen imorn för den här veckan, superfint!
Är taggad som attan inför kryssningen, guld ska det bli! WOHO! :D




Nejfan, nu ska jag se på Ugly Betty och sedan lägga mig i sängen och fortsätta se på Desprate Housewives, sen kommer min sköna hem. :D <3

Puss och godnatt. :)

1 december: vart är snön?

Jaha, idag är det den första december och snö det har vi INTE.. Lite träligt eftersom utan snö har man inte riktigt den där julkänslan, det är inte riktigt lika mysigt. Men den kommer väl snart tillbaka den också.

Igår var vi nere och kollade på torget, fanns inte direkt mycket att se. Det fanns mycket mer när man var liten, då var det kul att springa runt och glo överallt.
Käkade på svängen, (onyttiga jag!!) sen satte vi igång med att baka pepparkakor. :D Vi hade varken kavlar eller pepparkaksformar men hittade saker som funkde ialf, så papparkakor blev det, kanske inte så fina men goda. Spelade alfapet, åt pepparkakor och drack julmust. Supermys sådär på första advent. :) Och gissa vem som vann på alfapet då? ;) Wohoo!

Idag har det inte hänt mycket, har plockat undan lite och så. Ska åka in till stan idag och träffa syrran, tänkte gå in på h&m och se om jag hittar nåt skojigt. Har ju 500 kr i presentkort där.

Nu kom älskling hem också, han har varit och klippt sig. :D Men som vanligt är han inte nöjd, men jag tyckte att det blev fint. :) Nu blir det att fixa sig lite och sen åker vi till stan.

Puss

RSS 2.0