31 oktober: jobba snart.

onsdags blev det fest och det var verkligen inte roligt. men rund under fötterna blev man, :O haha.
igår va varken jag eller emmah direkt pigga och glada. bakfulla och förjävliga. blev ialf tacos och film, :) sen kom hem nadine och becca och kollade på film. dessutom kom min underbara älskling efterr jobbet en sväng.

när alla dom andra hade åkt så gick jag och emmah till johanna för att gå ut med hennes hund, och kallt och blåsigt var det. och han var på bushumör och jag fick åka skidor i den lilla snö som fanns. :P hahahaha.

hemma igen blev det sängen på en gång, mys!


och givetvis väckte syrran mig nu idag, halv 9.. jippi hurra! ska snart väcka emmah, vänta på pappa som är och byter däck på bilen och sen åker vi in till stan, ska ju tapetsera syrran's lägenhet och det är några rum.. får se hur det går, måste ialf vara klart tills på söndag. :P



IKVÄLL DÅ?


puss då

29 oktober: full rulle hela dagen.

gårdagen spenderade jag hemma hos mamma, åt mat och sov typ. var ju så fruktansvärt trött.. :/ men innan det var jag med petra när hon gaddade sig. supersnyggt blev det. :D

har städat idag, duktiga jag.. men ska tvätta ikväll när jag kommer hem och innan emmah kommer hit. ^^
ska snart åka in till stan och träffa världens bästa nadine och sen ikväll så kommer ju emmah ifrån ludvika. :]

dessutom fyller kahlyn 3 år idag och mäki blir 17, grattis grattis. :)



fixa iordning lite nu och sen åka. puss!


27 oktober: sämst!

lördagen blev riktigt bra.. efter att kahlyn hade åkt hem började vi dricka lite. jag, pappsi, peter och janne tog tåget in till stan och så gick vi hem till sabina. visst  var det trevligt, men kortfattat: rödvin på byxorna, nya kläder, klagomål från grannarna, trasigt bord och fönsterbräde och en hel del som gjorde bort sig, :P

blev ialf att åka till kumla med världens bästa nadine, :D fest hos tofflan och det var hur mycket folk som helst och alla gillade jag inte heller för den delen. men att leka övertrevlig är skoj, tycker jag.. men att andra ska knuffa och puffa och slänga fjortisblickar är väl liiiite att ta i med, eller? ja jag är ialf glad att jag inte beter mig sådär.. blev dans på bordet och för mycket alkohol skulle jag tro..

igår blev det bakisdag heeeela dagen. frukost med hjärtat, emil och peter G.. + sömn i ett par timmar. sen bar det av till örebro med peter, emil och linda. deras 5kamp fortsatte med biljard och sen blev det mat på max.. och så fick vi leta bingo lotter i hela örebro men till slut hittade vi. så det blev bingo lotto hos emil och linda och sen hem och soooooov..

idag är jag fruktansvärt trött och absolut inte på humör. irriterad på att jag har inga verktyg så kan inte jobba i veckan, har inga rena kläder och man kan säkert inte tvätta heller för den delen, (dom håller fortfarande på där nere) det är superstökigt och jag vill bara dö på soffan just nu.. USCH FÖR IDAG!

men marielle och hennes vän kanske skulle komma ikväll, hoppas det. orkar inte sitta ensam hela kvällen.
längtar tills peter babe kommer hem också. <3

25 oktober: happyface.

herregud säger jag bara.. bara för att jag hade pluggat som fan till samhällsprovet så var det inställt, satans mupp-lärare.. sköt ialf fram svenskan så vi fick sluta 50 min tidigare, :P

pappa kom och hämtade mig och mäki (han skulle med in till stan).. blev ingen shopping inne i stan, köpte bara töjjningar till öronen. hämtade kahlyn och så åkte vi till marieberg, hittade inte ett enda klädesplagg som jag ville ha. :( blev bara strumpbyxor, lösnaglar och foundationkudde..


när vi kom hem till kumla fick kahlyn nya skor och vi gick och handlade saker till bakning. :P blev sådär lagom avancerat, chokladbollar, :P hehe. och sen blev det mat, pommes, lövbitar och bea. mums var det. jag kan verkligen laga mat, bara jag vill eller måste.. kanske inte är så sämst som jag trodde? :o

peter babe kom också, vi hyrde filmer, (barbie och de 12 dansade prinsessorna och TMNT) drack några öl och tog det allmänt lugnt, mysigt :*

DESSUTOM TRÄFFADE JAG NADINE IGÅÅÅÅÅÅR, :D <333



har varit vaken sen 06:40, eller  ja, har ju småsovit på soffan men ändå.. har ialf ätit frukost nu, kahlyn leker med nåt, peter sover och jag lyssnar på musik.

ikväll blir det pennybridge, inflyttningsfest hos kusinen och det kan bli skoj.. kommer vara en hel del folk i alla åldrar. :P

nu blir det att leka lite med kahlyn och sen duscha osv. :D

PUSS

23 oktober: time to sleep!

en otroligt dryg dag i skolan.. :< men dagen började med att jag försov mig och glömde idrottkläder och givetvis så var det basket på idrotten och jag som ÄLSKAR basket... humf! och när den jobbiga dagen väl var slut så tänkte jag ju ta tåget hem... men nehe, inställt!!111 alla dessa jävla tåg är inställda eller försenada nu och det går mig på nerverna!

fick sitta på en överfull buss för att komma hem.. och av nån anledning gillar jag inte överfulla bussar.. konstiga lukter, främmande, äckliga människor. USCH!

kom hem ialf och då blev det städning, plockade undan alla grejer som låg på golvet i sovrummet så nu ser det fint ut. :) rensade min hylla i badrummet också, och sen det vanliga; dammade, dammsög och vattnade blommorna. :P



petra och anna kom förbi på en kopp te och tv.. trevligt med lite sällskap, har varit lite tomt den här veckan.
sen blev det en sväng hem till johanna och självklart var river en riktigt buse. :P


är proppmätt nu, ska ut och ta en cigg och sen lägga mig i sängen och plugga. :/ samhällsprov imorn, hurra.. NOT! fast det är iofs inte så svårt, men vafan. proooov, jag hatar prov, blir så stressad av att bara höra ordet..


imorn efter skolan blir det en hel dag på stan med pappa och kahlyn, MYS!



GODNATT!


22 oktober: wierd!

det blev att bjuda danne på lunch, gourmetmiddag: spaghetti och köttbullar. >_< efter maten tog vi en promenix med river och ja, jag fick röda kinder. men inte så konstigt när hunden skämmer ut mig..

efter promenaden och danne så kom peter babe hem en sväng innan jobbet. och han har kammat ut sina dreads nu, :D haha, jag skrattade så jag tjöt ungefär. superfluff i håret ju! och imorn ska han färga och klippa sig då blir han snygglo igen, ;) min babe!

när peter hade åkt så somnade jag i nån timma, riktigt skönt men ack så seg jag blev.. har nördat hela eftermiddagen. har pluggat lite granna, ska ta och plugga lite mer snart.. :/ usch för prov! överskattat!


jag har märkt att det är nåt fel på mig.. jag är hungrig HELA tiden, :S det är ganska jobbigt faktiskt, kan ju inte springa och äta hela tiden direkt...


nej, nu blir det att ta sig en kvällscigg, borsta tänderna och lägga sig i sängen och plugga och se på tv.
GODNATT!

dagens minus; hungrig hela tiden..
dagens plus;
PETER! ♥

22 oktober: kallt!

otroligt superkort skoldag idag, men riktigt skönt. först idrott och givetvis var det spinning. jag hatar dessa cyklar, sadlarna är så små så röven får stå ut i smärta i 20 minuter. :P fast det var inte lika jobbigt idag så det brukar vara och det gick bra också.. jag klagade inte en enda gång.. "yeah, you go girl!" sen blev det styrketräning också, rätt skönt det med.

kom hem vid 11, och tänkte jag vara duktig och gå ner och tvätta men jag vågar inte eftersom dom håller på med avloppet där nere och då kanske det inte är så smart att tvätta? eller? haha.. och det luktar verkligen apröv i hela trappuppgången.. hoppas att stanken försvinner snart, det är ju inte direkt kul och springa upp och ner när man knappt kan andas.


ska fixa lite lunch och sen kommer danne hit och snackar skit.. :) sen vid 13-tiden ska jag hem till johanna och ta hennes vovve river ut på en promenad. :D söthund är vad han är!

och senare ikväll blir det plugggggg. har engelskaprov imorn kapitel 10-14.. dött, men får skylla mig själv!


nej, nu blir det dags för mat. magen kurrar som aldrig förr. PUSS!


21 oktober: ensam mys är bäst!

skolan gick väl bra förutom att jag var så arg och irriterad hela dagen! inte mycket nikotin-intag på förmiddagen inte.  :P
efter skolan blev det att byta om och gå hem till johanna och så blev det promenix i viaspåret idag igen. =D hurtbullar är vad vi är. men jag gillar't!

har tryckt i mig massa mat nu, pommes och hamburgare. gott var det och mätt är jag, kan det bli bättre? :P
jag har insett att jag kan laga mat om jag vill... men bara om jag vill, ;)


ska snart ta mig en dusch, tända ljus, fixa en kopp te och bara mysa ner mig i soffan alldeles ensam: underbart!

dessutom är det ju ugly betty och desprete housewives ikväll, och jag måste plugga också. :( matteprov imorn och jag kan inte ett skit, är verkligen värdelös.. :S usch och fy!


och imorn ska jag vara hundvakt, eller ialf ta ut river på en promenix. :D


21 oktober: depp väder. :S

blev 40 minuter trafikteori igår, sen åkte jag hem och sov.. på eftermiddagen städade jag lite och sen gick jag hem till johanna. :) och där blev det tv, pizza och sen en långpromenad med henne och hunden river. :) var ute och gick lite över en timma. kändes riktigt skönt.
ah juste, provade en kjol som johanna har.. och jag kunde ha den så den ska jag ha på kryssningen, ;D wohooo! då slipper jag köpa en ju. supernice!


och inatt drömde jag om kryssningen! uuuuj vad jag är taggad, men måste det vara så långt kvar? :O :S läbngtar som fan, kommer blir superkul ju. :D

och första tåget var inställt, så sitter hemma igen. ska väl snart gå tillbaka, men det regnar så fruktansvärt mycket. :/ USCH! men jag är ialf glad att vi slutar hyffsat tidigt idag, - 12:20. (a) :)


och peter babe ligger och sover i sängen, önskar dock att jag också kunde göra det ju.. :o men icke!


19 oktober: mongospel!

fredag: blev nora eller ja, striberg med emma och peter. :D en massa öl, dans, gitarr+sång från davin och raggare överallt, hehe. och förutom allt tjaffs och bråk så var det trevligt =) 

lördag: tacos i mängder och filmer. efter några timmar åkte jag och peter hem då blev det film och mys. kollade på rec och fy satan vad besviken jag blev.. riktigt usel var den. så låg och sov under hela filmen typ. (a)

söndag, idag: blev att åka till mamma en sväng, tog en fika och hämtade post och lite andra saker..
och nu på kvällen har jag, peter, linda, anna, emil och jonas spelat bingolotto och ingen jävel vann ett skit. :@ jag var såååååå nära på att vinna 2 utlandsresor, men icke sa nicke. :/
vi har dessutom bestämt att vi ska spela varje söndag nu, så nästa vecka blir det hos jonas. :P hehe.


sitter och väntar på att peter ska komma tillbaka, ska se på superhero movie. förhoppningsvis är den bättre är de senaste filmerna vi har sett i helgen!


17/10-08 .. PETER, <3 ♥

16 oktober: päronsoda - när du får oväntat besök!

igår blev det att storstäda hela lägenheten, jobbigt men skönt med ett rent hem :P sen blev det ungdomsmottagningen för att fixa nya p-piller. hem till "gammo" en sväng, syrran och kahlyn var där. :) kahlyn är verkligen stor tjej nu, fyller 3 år om ca två veckor. =D
sen blev det handledarkursen med syrran, sabina, pappa och mathe.. satt där i 3 jävla timmar, men nu är det klart ialf.. måste göra ett syntest och sen skicka in alla papprena sen är det bara att börja köra.


blev ingen skola idag, orkade inte.. huvudvärk och snorunge, superkul ... verkligen! har bara varit hemma idag, pluggat och sen kom samira och tezzan och våldgästade mig, :) så tog en paus i pluggandet och så blev det mys med en film; P2, chips, dipp, dricka och popcorn.. mysigt.  men usch vad mycket onyttigt jag har ätit denna vecka, :S känns verkligen inte bra alls. helgen får det ialf inte bli nåt sånt skit.. :P hehe!

nu är det inte många timmar kvar tills peter kommer hem, ^^ wohoo! mysigt. :*


dagens plus; våldgästandet.
dagens minus; snorig!

14 oktober: helgen.

drar en kort sammafattning av helgen.

lördags; förfest hos emma och sen bar det av ut på landet hem till olle. det var riktigt skoj, sjukt mycket folk, dans, alkohol och skratt. underbart! :D

söndags; var hemma i några timmar och sen drog jag, peter, linda och emil till bowlingen. peter och emil har börjat med nån jävla 5 kamp och bowling var det första grenen. alla spelade förutom jag.. töntigt av mig, jag vet. men jag orkade knappt lyfta armarna och hur skulle det då gå med ett klot också?
sen blev det bingolotto med peter och anna. riktigt pensionäraktigt men satan vad det är skoj. :P tyvärr blev det inga storvinster, bara peter som vann 100 kr..
sen blev det en film på tv och mys, :*

igår var det skola igen efter 2 veckor och det var lite halvtungt men det funkade. sen blev det fika med emma, petra och anna på sveas. på kvällen blev det maestro och film mys med tezzan. :) hon sov på soffan och sen kom sötaste och sov med mig, ^^

skolan gick hyffsat bra idag. hade ju iofs bara 3 lektioner och tackar gudarna för att matteprovet är framflyttat till nästa vecka. :P


anna och jag sitter och ser på tv just nu. har ätit massa mat och godis nu på kvällen + singstar. :P skoj är det.. funderar på att ta en singstar kväll snart.. kanske vore nåt. :)

får se om jag orkar plocka undan lite idag, kanske städa i sovrummet så peter kanske blir chokad när han kommer hem och ser att det är heeelt rent på golvet så man slipper hoppa mellan klädhögarna. (A) :P

imorn är det en riktigt kort dag. 08:35-11:20, underbart! mer tid att träffa peter. ;) dessutom så kommer världens bästa storasyster hit, :D <3



nu blir det att se på tv och sen börja småplocka lite. klockan är snart åtta, då är det dags för ugly betty, :D


dagens plus; anna som gjorde min dag bra. :D
dagens minus; trött och huvudvärk


11 oktober: AAAAAAAJJJJJJJ! :@

gårdagen blev det mys framför tvn, hyrde film och åt oss feta. :) fick åka och hämta peters mamma i hallsberg sen blev det 2 öl var. :P

sitter och äter supergod mat nu. mums! efter maten blir det sminka sig och byta om :P och givetvis brände jag mig nr jag skulle ta ut formen ur ugnen. :/ satan vad det gör ONT!


ikväll är det fest och jävlar vad folk det kommer och kul ska det bli, :D wööööhöw! taggad!





underbaring, <3

10 oktober: lugnt ikväll eller?

ensam inatt, men det gick bra och sova ändå.. =) och skapligt segt på jobbet, men efter ett tag gick det fort och bra så vi drog lite tidigare idag också, hann med 15:50-tåget. så har duschat, och sminkat mig lite.. ska snart åka in till stan med peter, linda och emil och sen ikea. ska förbi syrran, (som inte ens är hemma) och låna lite kläder inför imorn. :D

vi har dessutom besök, finn-janne, miriam och oliver är här. riktigt söt och pratglad liten buse, :)


ikväll blir det lugnt, orkar ialf inget annat. :P


tjarå!


9 oktober: light me up

igår blev det att umgås med alexandra, hennes kille peter, glenn, samira, petra och anna. :) skoj skoj. gick och fick nattbesök, (a) :)

var så nära på att försova mig jättemycket imorse, men vilken tur att pappas klocka ringde annars hade jag inte kommit upp. haha. och timmarna innan frukost gick otroligt sakta, och jag mådde bajs. men efter en räkmacka och fanta så blev jag på topp igen... är tillbaka till gruppboendet nu och det går riktigt bra faktiskt.
superskönt var det att sluta lite tidigare idag, sophie kom och hämtade mig så åkte vi in till stan - UBB! och per-åke tyckte jag var jätteduktig och gav mig massa beröm. :D

väl hemma så blev en härlig dusch, sen fika på misao's med tezza, samira sofii och emma. planerade lite inför lördag! det kommer bli ruskigt skoj :D och så blev det svängen med tezzan, deras kycklingsallad med vitlökssås är för fin. mums!


jag är otroligt trött, har ont i huvudet också för den delen. :/ ajaj! men snart blir det att lägga sig i min mysiga sängen och sova gott. :) förhoppnings med sällskap.


dagens plus; tjejerna!
dagens minus; huvudvärk!

7 oktober: skitig.

jobb, 7-16. helt okej faktiskt. får ju tapetsera igen, mycket bättre än att måla massa jävla fönster och annat. :P hehe. efter jobbet blev det sannamarken med tezzan, petra och sofii. hände både det ena och det andra där. men tezzan och petra åkte en karusell som gick sönder så dom satt fast i typ 15 minuter. :S lite läskigt, men det löste sig ju..
efter dessa bravader blev det virvellvinden 2 gånger i rad. haha, kändes som om man vore 13 år igen. ;)
på vägen hem blev det donkan så nu är jag suuuuuupermätt, uschja!

håller på att tvättar och tittar på ugly betty, :D det är ju en utav veckans bästa dagar idag, (a) efter desprete housewives blir det dusch och sen läggdags. mysigt! ^^


6 oktober: huvudvärk

igår kväll var vi i laxå, åt jättegod smörgåstårta och skrattade en hel del min galna men underbara släkt. :D
och när jag kom hem fick jag nattbesök, ^^ men usch vad jag sov konstigt inatt, drömde skumma saker och blä. så idag blev det ingen skola..
varit hos emma hela dagen, hade lite skoj vid datorn först (HAHA) sen blev det singstar för hela slanten och oj så skoj vi hade. :D hehe.

snart blir det att lägga mig i sängen och vänta på sötsaken, vill ju inte sova själv nu när jag har vant mig med en mysis. ^^

och var rolig folk kan ha med en bild. haha, jaja. vill ni göra mig känd så visst, varegod. men vi får väl se vem som skrattar sen, right? :O



godnatt.

du, <3


5 oktober: helgen.

fredags; världens sämsta dag på jobbet, allt gick åt helvette. men det blev bra tillslut när vi slutade 13:45 istället. duschade och gjorde mig snygg sen åkte jag och pappa til mamma för att hämta singstar. gick hem till annie och drack och sjöng. :D 
jag drog hem till alexandra och peter med glenn, becca, chrille och peter. jag och peter var där en sväng sen gick vi hem till sandra och putte och drack.. och jävlar var folk det kom dit. :O  
Vid 2-tiden tog vi taxi hem, dog i sängen ganska fort ialf.

lördags; jag, peter, emil, linda, raggarn, affro och jonas sprang runt överallt och kollade om det var öppet nånstans så vi kunde äta. det blev tillslut svängen och inte kunde jag äta, för bakis eller var jag fortfarande full? hum, bra fråga. gick hem till johan och började dricka ganska tidigt, kanske för tidigt.. men efter ett par timmar, då vinet var slut och man hade dragit i sig ett par öl så gled folket till zäta och jag mötte sandra. =) vi gick hem till mona och tord och spelade kort och drack öl. gick hem vid 23, så sjukt trött och full. men lite mat också. men gick bort till gamla tennisplanen till nån fest där glenn och massa andra var.
annie och petra kom förbi med bilen så jag hoppade in där så åkte vi en sväng.. sen blev det att möta upp peter som var alldeles fööööör full, fyfan vad jobbig han var. usch usch! men det blev ialf att ta med honom hem och låta han decka i sängen. :P

idag; fortfarande cptrött, men ingenting att göra åt det. :P ska snart ta och duscha och fräscha till mig lite eftersom mamma kommer och hämtar mig klockan 16. vi ska till laxå och fika lite, sabina fyller ju år idag. grattis! dessutom fyller ju danne år idag, grattis :D



och vad är det för fel på dig egentligen? du ska väl ändå ge fan i mig och mitt liv. jag bryr mig inte ett skit när det gäller dig. jag får vara med vem jag vill. så sluta lägg näsan i blöt jämt och låt mig vara!

3 oktober: good morning!

godmorgon.
natten var helskum, massa konstiga drömmar och lite sömn.. :/ peter kom ju förbi efter 23 och tog en cigg och pratade lite och fy, kunde inte direkt somna på en gång när jag kom upp igen heller.. segt! så imorse var det otroligt segt att gå upp, men uppe nu ialf. =)
ska kila iväg till tåget snart och så sista arbetsdagen för den här veckan. SKÖNT!




dirtyyyy, ;)


puss

2 oktober: segt!

en snabbfika med annie på sveas förut sen blev det hallsberg med henne, petra och anna.. det blev tacos med dom, danne och juden. =) hade det ialf trevligt där.
blev att handla lite med pappa och annie när kom vi hem.. pappa fixade mat åt mig och honom. gott var det.
jonas kom förbi med mina filmer, snackade lite och så över en cigg.

sitter och ser på tv nu, försöker bli trött men inte fan funkar det. :/ jävla skit! det var kanske inte så smart att somna 22:15 igår ialf. hehe..

får se om jag orkar sitta vaken tills peter slutar, han ska komma över på en cigg sen men det blir nog lite försent för mig, men det är sånt som märks. :P


helgen är fullpackad med saker nu igen.
fredag: jobb, 7-16, hem- duscha, snygga till mig, hem till annie på middag och sen kanske ta sig ett par kalla?
lördag: mormor på förmiddagen och syrran på kvällen!
söndag: laxå, fika och fira sabina som fyller år den 5de.
och förhoppningsvis ska jag hinna med lite mys också, ^^ :*


mjo, du är snygg. :D

dagens plus; tjejerna!
dagens minus; kallt.

2 oktober: asbra!

jävligt seg dag idag på jobbet, men det gick bra. och jag är typ kung på att måla fönster nu. :D jättelätt faktiskt och lite stolt är jag allt. (a) fick sluta lite tidigare idag så jag kan hann med 15:50-tåget, hur skönt som helst. så har nyss duschat och sådär, ska snart ner och möta upp annie, vi ska gå och fika. :) mysigt!

puss

1 oktober: te-mys!

idioter finns det gott om här i världen ialf. undra ifall alla har blivit bosatta i närke? jag är ialf glad att det finns människor som verkligen orkar bry sig så fruktansvärt så dom måste kolla bilder och läsa bloggen varje dag. tack! det uppskattar jag verkligen, tack. :D


nej, nu blir det att dricka te och mysa i soffan, mums!




nu när jag tänker efter, du är verkligen underbar. du är faktiskt riktigt snygg.
GIVE ME! ;)


1 oktober: mys.

gick ganska segt idag på jobbet, men det gick bra. bara jag och angelika som jobbade i lägenheten idag. måste prat blev det idag, man måste ju lära känna sina arbetskamreter. :)

kom hem lite innan vid 16:40, idag var tåget inte försenat som tur var. :P men det storstädning direkt när jag kom hem, tog en sväng till maxi och inhandlade värmeljus och annat.. har också lagat mat, nåt riktigt avancerat: köttsoppa. ;D hehe! men mumma vad det är gott så nu är jag mätt som bara den och tittar på christine, hon är bra rolig. :D blir snart en dusch och sen fortsätta mysa framför tvn och ljus.

mmm, vad det är underbart att bo själv ibland. att bara sitta helt ensam och bara njuta av det lugna. ensamhet är inget jag känner att jag lider av denna vecka eftersom jag är så fruktansvärt trött efter jobbet.
dessutom måste jag skaffa mig ett riktigt jobb så jag får extra pengar, men det är så svårt. vet ju inte alls vart jag vill jobba. :/

förresten, stadshuset är superfint. det lyser rosa i alla fönster som är emot torget. höstmys! :)


du är uuuuuuuunderbar, :D

dagens plus; höstmys.
dagens minus; trötthet!

RSS 2.0