31 oktober 2010: söndag, härliga söndag!

Bakis & skakis nu efter två dagars fylla. Men oj vilken bra helg jag har haft! Riktigt nice. Satin i fredags - trots att det var lite halvtaskigt med folk hade jag riktigt skoj eftersom jag va där med Jennie och så kom ju Anna och gänget :)

Efter
en varsin kebabtallrik dog jag och Jennie i soffan hela dagen! Nyduschade och snygga klockan åtta på kvällen! Vi var inte direkt kaxiga igår på dagen ;) Men ut kom vi. Satt på Bells och hinkade öl och drinkar med Majsorna ;)

MIN säng inatt! ;)



Jag älskar Thomas Di Leva! Jag har alltid gillat han. En riktigt härlig man det där! ♥


26 oktober 2010: mysdress :)

Myser i min nya sköna mysdress :) Dock ingen speciell.. Gråa mjukisbyxor och en svart munktröja. Men ack så skön den är ^^ Det enda som saknas är ett par härliga tofflor! Sen är jag redo för höstens alla myskvällar!

Ska snart fixa varm oboy och fortsätta mysa. Tänk om man hade ..... :*






25 oktober 2010: I hate this!!!

Jag hatar varje månad den 25de nu för tiden.. Alla får pengar förutom jag! Det suger. Som fa-an! Jag vill ha ett jobb så jag också kan få pengar. Massvis med pengar! Varje månad. Så jag nångång kan flytta hemifrån igen!
Jag har varit arbetslös sen 13 augusti. Lite mer än 2 månader. Jag får panik av att gå runt hemma och inte göra nåt :S Fattar fan inte hur folk inte vill jobba. Som vill leva på soc! Usch.

Dags att sätta igång och fixa lite grejer. I eftermiddag drar vi till Satin sen ner till vallen eftersom det äntligen är fotboll idag :D ÖSK-BP! Dags att plocka fram vinterjackan så jag inte fryser ihjäl! :)

24 oktober 2010: kommer vara utan min kärlek i 3 hela veckor!

Ialf vad det är beräknat. Tre veckor! Det är ju en evighet! Hoppas bara det går fortare än så. Två veckor räcker, helst en vecka! Ska ialf vara glad att jag har en mobil som faktiskt funkar.. Ja, jag pratar om mobilen. Touchen var ju helt galen. Var inne på MediaMarkt i torsdags och killen sa att han "lagade" den. Haa, kyss mig i brunögat! Den var lika usel ändå! Men nu är den på lagning, på riktigt!

Harrys i torsdags, helt okej. Finfrukost i fredags. Mys med familjen på kvällen. Film med Kahlyn i lördags. Fotboll med P på vallen. Max för att mätta lillans mage. Bokläsning innan hon åkte hem. Mysmiddag - raclette med familjen på kvällen. John - förfest. Frimis - spelade. Efter många om och men åkte hela familjen till MediaMarkt och Marieberg idag. Kumla - dumpade P. Träffade syster och Kahlyn på donken. Och NU - chill i min ensamhet! ♥
Såååå, min helg! Snabbt och enkelt!



Tänk innan du agerar! Tänk inte efter du har agerat!


21 oktober 2010: i'm tiread and it's all your fault!

Nu ska gudarna veta att jag är sjukt trött. På riktigt! Satt vaken hela jävla natten. Började med att jag tänkte vara smart och ta bort msn och ladda ner ett nytt och bättre. Haa! Trodde jag ja. Det blev bara värre - MSN 2011, jag fattade noll! Så satt med det i ett ex antal timmar och fifflade. Insåg att jag inte ska försöka leka MacGyver, jag är för liten för det ;)

Somnade halv 6, vaknade igen halv 9. 3 timmar sömn? Nej tack mer sömn behövs! Så somnade om och sov till halv 12, skönt men fortfarande helt död! Mediamarkt sen och lämna in min mobil, finally! Touchen är helt jävla efterbliven och jag blir på riktigt uselt humör varje gång den cpar!! Får se om jag följer med P och hänger lite hos han sen. Snacka lite skit och bara vara :)


Jag tycker inte jag själv är helt perfekt men vissa människor är bara FÖR mycket. Jag har ett humör som inte är att leka med. Det vet jag och dom som känner mig vet det också! Men att man kann sjunka så lågt att säga vissa saker till andra tjejer när man har flickvän?! Stackars kraken! Been there done that, men vill inte vara där igen!

19 oktober 2010: tisdagsmys med min snutt!

Tisdagsmys till max ikväll. Och för en gång skull är jag inte ensam. Ikväll har jag min snutt hos mig :) DH och Cougertown + grönsaker och dipp. Jag säger då det - tisdagsmys! ♥

Oj oj oj säger jag bara. What happends in my brain should stay in my brain ;)

18 oktober 2010: strange thoughts!

Jag har tusen tankar om tusen olika saker. Besatt! Inte nu men det händer. Det kommer fram ibland. T.o.m den känslan skrämmer mig själv. Dessa tankar ... Jag blir rädd. Varför tänker jag så?! Been there, done that. No more liksom!

Vissa sms som skrivs är faktiskt seriösa medans en del kanske är mindre seriösa. Sen när man själv inte riktigt vet hur personen i fråga tar smset kan det ju bli lite pinsamt. Men å andra sidan. Du lever en gång. Livet ska ha några pinsamma stunder. Inte bara 'perfekta'! Vad som än händer, så ska jag alltid försöka älska livet, älska alla mina stunder oavsett om dom är glada och positiva, pinsamma, perfekta eller negativa. No matter what!
Love Life Live Life ♥
Det
är dags att ändra inställning på livet! Dags att styra upp det här och fixa detta! :D


18 oktober 2010: kräkmonster

Den känslan jag känner just nu, den gillar jag INTE. Jag har legat död i sängen över 24 timmar. Åt ingenting igår på hela dagen och kvällen men vaknade inatt vid 1 och hämtade lite youghurt. Både kroppen och hjärnan är lite efter. Jag ogillar känslan som fan. Hostar tills jag kräks. Också jävligt ocoolt!

Ska nog inte göra så mycket mer än 'hemma-spa' idag. Slapp-kläder och bara massa enmanna-mys!


9 oktober 2010: what to do?!

Hemma i Örebro igen. Orkar inte resa runt längre. Men ändå vill jag iväg ikväll!

Jobbet igår gick fint och timmarna for iväg. Började 9 och sen helt plötsligt var klockan 13:30. Hur gick det till egentligen kan man ju undra? Men dagen gick fort ialf. :) Var förbi Nina en sväng sen hem till Jeanette för att äta hemma-gjort pizza och glo på Idol. Mys-fredag!
Dock somnade jag i fotöljen och sov där hela natten så jag är bra skadad i axlar och nacke just nu.. Från 12:15 till 13 var det helt dött på jobbet så jag fick sluta 1 timma tidigare så att jag hann med bussen hem. Sweet dude!

Ska orka resa mig upp och ta mig en välbehövlig dusch sen lista ut vad som sker ikväll.. Jag är sugen på utgång men vette fan om nån annan är det. Som vanligt! Yeay. Vingåker kanske? Ja jag vet inte.. Vi får se! Jag vet ialf att Anna kommer upp sen när jag är klar ... nångång!

Puss!


8 oktober 2010: det är fredag! inte måndag.

Det ÄR fredag idag Ida. INTE nån annan dag. Okej?! Fine, jag fattar!

Jag blev helt snopen när dom sa "Fredagsmorgon på Vakna med the voice!" What?! Vadå fredag? Det är måndag idag.. Eller?! Jaha. Nehe, fredag var det ja. Ja just det ja! F-R-E-D-A-G! Inte måndag som jag trodde.
Jag är knäpp, lyckas alltid blanda ihop dagarna.

Snart dags för jobb. Skönt! Hörs imorn, puss!

7 oktober 2010: hemma i örebro igen för ett par timmar..

Sitter i min säng hemma i Örebro, nyduschad och mysig. Sjukt trött och lite smått ont i skallen så ska snart lägga mig. Plus att klockan ringer 6:45 imornbitti. Upp och studsa då för att ta bussen till Kumla. Imorn är det jobb som gäller, 9-18 och lördag, 10-14 :) Jag älskar verkligen att jobba på Flügger, jag stortrivs! Så kommer sova hos kvar i Kumla tills på lördag!

Haa. Rekryteringsmässan - skit! Har inget mer att säga om det. PUNKT JÄVLA JÄTTESLUT!

Godnatt, puss!


6 oktober 2010: Wingfield, here I come.

Som ni ser har min blogg fått 'nya kläder' och det är tack vare Marielle. Jag är nöjd som bara den, den är ju så fin så nu. Tack tack :D (Har redan tackat ett ex antal gånger men man kan aldrig tacka för mycket!)

Kom precis hem från semenariumet på Antenn. Nu är jag mer taggad till att ringa alla mina nummer jag har nerskrivet :) Har även packat lite så ska väl peta i mig nåt att äta sen gå till bussen som tar mig till Vingåker. Nu ska jag hem-hem som en viss person säger ;)

Får se om det finns internet hem-hemma, annars hörs vi imorn när jag kommer hem till Örebro. Puss och hej!


5 oktober 2010: marielle

Är väl lika bra att ha lika rubrik när man ska gästblogga lite. ^ Annars kanske man får stryk av ägaren, jag vet inte. (A) Vågar inte chansa iaf. haha..

Tänkte jag kunde kasta in ett inlägg när jag ändå är här och river, och hon letar bilder. Det var längesen jag gjorde om någon annans blogg, men det är kul. För då är det inte jag som bestämmer. :P Gillar inte att ha fria händer, får då blir allt att se lika ut. :P Gillar utmaningar! ^

Nej, ska riva vidare. :P

// Marielle


5 oktober 2010: langos!

Nu sitter jag hemma med en proppmätt mage och en dunderhuvudvärk. Coolt att magen är mättad på nåt så gott som langos! Men jävligt ocoolt att jag har så ont i huvudet.

Tog som sagt bussen till Örebro's baksida för att leka med Jennie. Efter några timmar tog vi oss en promenad till mammas jobb för att åka till Fjugesta och Sanna-marken :) Dock köpte jag inget men jag fick ialf en langos och det var verkligen inte igår jag åt det. Festival-mat! Mhm så gott!

Ska nog tvätta av mig sminket och sen lägga mig.. Eller ja, kanske inte än men om en stund. Imorn får jag inte vakna av mig själv utan imorn är det klockan som väcker mig. Semenarium 10-12! Får inte försova mig, får inte försova mig, får inte försova mig!!!

Great day ;)

5 oktober 2010: min snutt :D

Imorse när jag vaknade blev jag chockad att det stod 'tisdag' på mobilen och inte 'lördag' .. Ja, jag trodde verkligen att det skulle va lördag när jag vaknade. Tur är väl det att det bara är tisdag annars hade jag missat massa viktiga denna vecka :P

Har precis duschat och gjort mig lite vacker. Idag är det inte vilken dag som helst, idag är det en Ida-och-Jennie-dag! Ohja, det är det. Ska snart till bussen ut till Örebro's baksida och leka med Jennie. I eftermiddag åker vi med mor min till Sanna-marken :) Åh vad jag har saknat henne, min snutt ♥



Tummen upp för hur min tisdag ska se ut :D

4 oktober 2010: otroligt seg dag.

Otroligt världelös dag. Eller ja, jag gjorde mamma glad genom att städa hela vårat hem :) Annars har jag inte ett gjort ett jävla piss idag. Suttit framför datorn HELA dagen. Sökt ett jobb och kollat massor. Finns inget som jag kan söka. Får panik! Give me a job ffs!

Hittade massa gamla barn-dataspel förut som jag blev sugen på att testa. Yes, Backpacker och The Sims tänkte jag. Haa! Trodde jag ja! BP funkade inte vilket gjorde mig väldigt ledsen och The Sims, fy fa-an vilket jävla skitspel. Hur i hela fridens namn kunde jag sitta och nöta det i timtal förr?!

Nu - Halv åtta hos mig. I fucking love it! :D


See ya!


3 oktober 2010: suck!!

Mitt humör är inte att leka med just nu.. Först förlorar ÖSK mot Röven. Första halvlek var då fan inte rolig, ÖSK spelade som en fet jävla påse skridskor. Så jävla illa. Andra halvlek var bättre. Dock inte tillräckligt bra. :/
Sen pratar jag med my beloved one och hon gör mig redigt pissed off! Jävla kossa. ♥

Men om vi bortser från dagens alla minus så har min söndag varit bra. Det ute i Bista var faktiskt intressant men vet inte om det är nåt för mig. Inte just nu ialf, men kanske senare. Vem vet! Sen blev det O'learys med Mattias för att se fotbollen.. Och ja, som sagt. Ni har ju läst hur det gick!

Har precis moffat i mig 2 toast med massa onyttigheter i! Men jävlar vad gott det va. Småkollar på 'Knocked up' som går på tvn sen ska jag sova.


Åh! Ge mig!!!


3 oktober 2010: sweet sunday

Jag ska aldrig mer somna ifrån mina stearinljus.. Inget har brunnit ner, ingen fara!
Vaknade imorse och två stora ljus brann fortfarande. Hur många timmar brinner dom egentligen?! Det var extremt varmt och luktade vanilj i hela rummet! Positivt! Men när jag sedan snöt mig var mitt snor SVART! Jag blev jävligt snopen och chockad. Svart snor tänkte jag. Undra varför? Men sen slog det mig, kan det vara från alla mina ljus? Förmodligen.

Nu har jag ialf gjort mig iordning lite och väntar på att klockan ska bli 1 timma frammåt, då kommer Mattias och hämtar mig och åker till Bista. Kan ju inte säga 'detta är inget för mig.' förrän jag sett vad det är och hur det går till :) Sen blir det O'learys och fotboll.


Puss



2 oktober 2010: totalt slut.

Idag har jag inte varit direkt kaxig. Både jag och Alex har legat helt utslagna i sängen hela dagen, då menar jag verkligen hela dagen.. Var väl uppe ur sängen för att duscha vid 18. Men det gör inget att jag missade en hel dag idag för jag hade riktigt roligt igår. Hamnade på Strömpis med Alex och Tommy och som vanligt bodde jag på dansgolvet, I fucking love it!

Man brukar skämta om att finnar är farliga med kniv. Och ja, nu vet jag att det är sant. Herre min gud. Men hade det inte hänt hade vi inte haft nåt att skratta åt hela kvällen! ;)

Kände mig extremt fet förut. Två cheeseburgare med bacon på mulade jag i mig LIGGANDES i sängen. Sen Thaimat på det. Och ska snart fixa popcorn till filmen jag ska se om 10 minuter. Enmanna-mys. Jag gillar't faktiskt!



1 oktober 2010: botox?

Sitter här och ser allmänt läcker ut med min ansiktsmask. Det börjar bli stelt. Undra om det är såhär det känns med massa botox insprutat i fejjan? Isf jävligt oskönt!

Helt sjukt, vaknade innan halv 8 imorse ... AV MIG SJÄV!! Kollade klart på Vakna sen somnade jag om och blev väckt vid 11 av att mor min ringde. En mumsig nyhet, planka till middag ikväll!

Har plockat undan all skit från golvet men känner att jag orkar inte dammsuga och damma. (Väntar med det tills imorn för DÅ ska Benny banne mig sätta upp mina hyllor igen.) Har även vikt tvätt, dragit igång en maskin med tvätt och diskmaskinen. Mammsi kommer bli så glad!

Fortsätta loda runt här hemma och fixa massa nummer. Puss.

RSS 2.0