PÅRRRR, ;)

som alla kanske vet så är det slut mellan mig & martin .. men that's life!!
måste fan åka ner till honom & hämta hem ALLA mina saker, saknar alla kläder fan. x]

schmelly & fatso ska flytta ihop, ^^ håller på och letar lägenhet, pappa vill ju inte ha mig hemma & fatso vill inte trängas med sin far eller lillasyster, hehe. men det är ju förstårligt. ska ialf bo i kvar i kumla! skönt som fan, vill verkligen inte lämna allt och alla igen ..

fyfan vad alkis jag har gått & blivit, dricker fan jämt asså.. men som sagt; gratis är gott. ;) HELL YEAH!
varit i örebro med fatso & mamma hanna. ^^ köpte en t-shirt & linne, VITTTT. :D asbra ju fan!

sitter hemma hos PÅRR nu, xD det är nice, fatso läser moore & jag dunkar musik, men det är nice! imorn är det valborg, supa? (a) :D aahfan, det blir nog det asså. men så äre!
ledig torsdag & fredag, hur skönt som helst ju!
VINGÅKER PÅ LÖRDAG, :D ska hem till alx, (a) <333




schmelly & fatso is the real shit, <3




pårrrrrr, <333 :__:

duktig flicka!

varit i skolan idag, hela dagen, alla lektioner. :D och idrotten var bra kul asså, >_< haahha! jag och karro spelade pingis och jävlar vad mongo vi va, men skoj var det! ^^
fick reda på resultatet på idrottsprovet, och det blev IG, :( men var ju inte direkt förvånad, blev mest förvånad att jag hade så mycket poäng, 4.5 ifrån G..
gjorde inte dataprovet idag, hade ju ingen data. så ska göra det imorn, + matteprov! :/ jag blir helt galen på detta, ont i huvudet som bara den också pga allt med skolan nu! det känns så mycket. men snart är det praktik och då blir det lugnt. ^^

idag har jag pluggat ganska mycket, känner mig lite HÄST! men men, vad gör man inte för att göra bra ifrån sig på provena? varit hos rille också, kollade på film: i am a legend.. :)

blir inget gbg i helgen eftersom jag inte har pengar, :((( åhå, jag vill ju träffa min baby! <3 men nästa helg, :D ^^



ska snart lägga mig i sängen, läsa lite i boken, sen sova. börjar ju 9:05 imorn! matteprov direkt på morgonen.. det är segt. men bäst att få det gjort..





lallalalal, jag har massa bra vänner! jag är lycklig, det är vår, snart sommar och då blir det HULTSFRED! :D


i miss the old times!

har kollat runt lite på internet, nu inser jag att jag saknar så otroligt många människor som alltid fanns där för mig förut.. dom som gjorde mina dagar ljusa! men idag, sitter jag är utan dom. dom som var mina riktiga vänner. tänker inte riktigt nämna några namn, men det är jobbigt, det gör så ont.. och det är i stort sett mitt fel att det är som det är, att jag inte har dom vid min sida längre. självklart har jag nya vänner, (gamla också, som har blivit "nya" igen) men om jag säger såhär; min andra halva och jag har tappat kontakten, inte helt. men vi träffas aldrig, pratar knappt med varandra eller nåt.. :( vi som liksom gjorde allt tillsammans, det var hon och jag!

och han ... alla promenader tillsammans, alla roliga saker vi gjort, allt vi har pratat om.. vart tog den vänskapen vägen? :( och det är också mitt fel att det är som det är. visst vi pratar på msn ibland, men då känns allt så stelt det gjorde det inte förr!!

och han den andra, vi kände knappt varandra innan vi blev otroligt bra vänner. kunde säga exakt vad som helst till honom, han berättade om sitt till mig, och det var inte många han gjorde det för. när jag umgicks med den grabben var allt så lugnt, inga bekymmer liksom, inga alls.. och nu då? hur är det nu? jo .. jag har förstört den vänskapen också!

det var en 3 utav mina bästa vänner.. jag har fler som har betytt massor i flera år! men alla bara försvinner. men jag ska inte klaga på dom att vi inte ses eller hörs, det är lika mycket mitt fel! det måste bli ändring på det snart, säger jag bara..


men alla de nya vännerna jag har. visst är dom lika underbara, men vissa känns så ... ja, vad ska jag säga? inte falska, utan typ .. det känns som om det bara är nåt ytligt (om man kan uttrycka sig så!) därför saknar jag dom som jag hade en speciell vänskap med! och en del som jag har tyckt väldigt illa om har jag blivit jättebra vänner med, vissa ska jag t.o.m roa mig med i sommar!

dessutom har jag skaffat mig världens underbaraste kille, martin andreasson.. har varit tillsammans i 7 månader och 1 dag, och jag måste säga: DET ÄR DOM BÄSTA MÅNADERNA I MITT LIV! jag har aldrig varit så lycklig som jag är med honom! vi ska snart flytta ihop och tanken att få bo ihop med honom igen gör mig så glad! <3





har skrivit av mig lite, ska ringa till min andra halva nu!
PUSS, -_-


ajje! :/

måndags var en riktit mysdag med kahlyn, :) tvättade och hade oss, gick ut och lekte borta vid björnberget och sen kom rille och lekte med oss! var tvugna att gå eftersom busan skulle kissa, men hon somnade i vagnen så hon fick sova en stund.. jag och rille såg på tv och snackade bajs! x'D sen körde pappa hem kahlyn.. så då blev det tomt. ;( segt!

igår var jag ute och gick/sprang, ^^ stolt är jag! åt typ ingenting igår heller, ;s och det märkte jag av sen kan jag ju säga! ... jag och fatso gick iväg och sola, och hungrig som en häst var jag. men jag tänkte inte så mycket på det. låg i solariumet i 15min sen när det var klart skulle vi gå ut, och jag flippar och ramlar ihop på backen. xS haha! men andra ord; jag svimmade. lite läskigt, men jag lever ju och det är väl ändå huvudsaken! (a) :)
och igår började despretehousewives igen; LYYYCKA! :D :D åkte hem till rille & kollade på det, haha! lite halvbög han är som tittar på det! ;) hahahah, nerå! kom hem vid 23-tiden, somnade nästan på en gång. x) tröttt efter en dag som den!
såg dessutom att nästa tisdag börjar ugly betty också! :D det betyder att de närmaste tisdagarna är jag bänkad framför tvn. ;'D


jag är dessutom så fruktansvärt trött på svartsjuka och att behöva vara orolig! jag har faktiskt insett nu, efter 7 månader tillsammans med världens underbaraste kille att det finns inget att oroa sig för! jag vet att det är mig han älskar och kommer alltid att göra det, för det är så jag känner för honom! aldrig att jag skulle lämna honom, han har verkligen gjort mig till världens lyckligaste tjej, :$ och om typ sådär 2 månader bor vi ihop igen! det kan inte bli bättre.. jag kan verkligen inte fatta att jag, redan nu ska flytta hemifrån på riktigt denna gång, långt bort från mamma, pappa, syster, vännerna .. ja ALLA! att jag ens vågar, jag är lite stolt över mig själv faktiskt! :D
martin andreasson; jag älskar dig mest! <3


ah juste ja! det får jag ju inte glömma, xD det lutar väldigt mycket mot hultan i år :D :D med anna isf, och så blir det andra människor också såklart, >_< men hoppas det blir av!



nu ska jag äta lite mer frukost, sen plugga!
PUSS! ;*

myspys, :)

fredags så kom min älskade hit, :D :D :D gick hem till emma och drack lite, det var fatso, jag, peter och martin. ^^ :) mycket trevligt.. men vi gick hem ganska tidigt, men det gjorde inget...

lördags åkte vi hem till mamma och åt mat, eller ja, dom kom och hämtade oss eftrsom dom har köpt en ny bil, :) en volvo s80, ganska fin faktiskt. :) väl hemam hos mamma blev det thaimat, mumsigt. och ciffe, hans tjej kajsa och josefine var där, mycket mysigt att hela familjen var samlad! :] sen åkte vi hem till kumla igen, kollade på tv och myste ner oss, jag och min underbara martin!  <3

söndags var vi och hälsade på syrran, sen hem åt pizza, och sen åkte han hem. :((((( kusinen johanna och markus kom och lämnade kahlyn hos mig, ^^ vi gick och köpte välling sen gick vi bort till malmen och lekte lite, >_< hon är så söt mosters busunge, ^_^


och idag väckte hon mig 07:20, så har varit vaken sen dess.. hunnit ätit frukost, kollat på barnprogram i mängder och busat med kahlyn, :D :P hehe...
vi ska snart duscha, sen ner till tvättstugan, sen ut i solen. :)




martin, snart 7 månader. :D jag är överlycklig! <3

snorunge, :_:

fredags efter trippen till v-ås (ÄNTLIGEN FICK JAG LITE AV MINA SAKER!!!!) så åkte jag och fatso till var och en till sitt för att göra oss iordning, sen åkte vi till askersund för att party lite. :P MYCKET trevligt var det faktiskt om jag får säga det själv, :) "snobbar" (ingen ska behöva ta illa upp)  är skojiga fan! hahaha! dom andra drog till hugget och fatso och jag hem till peter och satt i hans lägenhet, :b jag hade lite skoj med martin både i telefon och dator, hahaha. full som man var, ;) raorw!
lördags blev att kolla på peters och de andras fotbollsmatch och dom vann, woho. åkte hem till kumla igen, hyrde film och så somnade vi i sängen. (a) emma drog hem för att gå ut och jag handlade lite fettosaker, gjorde mig iordning för kvällen och mys för mig själv. kollade på film och sådär.. det spökade här också!! FAN vad rädd jag var, lampan i hallen lät jag vara tänd. hehe.
gick hem till emma igår kollade film och hade det lika mys som vanligt, haha. xD (eller nåt sånt?) gick hem till mina kusiner sen, det var kalas, min låtsaskusin fyllde år. :) efter lite fika i magen lekte jag med småbusarna, men fan vad dom börjar bli stora nu asså! jag och tobbe lirade lite xbox och ps2, kul var det .^^ <3

hela skoldagen idag, (a) :) duktig är jag. hahaha! fick reda på engelskaprovet: VG- och svenska uppsatsen: VG! :D
efter skolan drog jag till örebro och gick på stan med sandra och hennes vän. köpte ett nytt halsband och en ny näsplupp, ^^     och JAAA, pappa är hemma. :D:D:D:D


och jag säger bara en sak: fatso är min braiga vän. <3


martin, I LOVE YOU!!!! saknar dig, men snart är det fredag!

fredag

har bara lekt med fatso hela veckan asså. :P hehe!
var i örebro i onsdags med maln och hämta kahlyn som jag sedan var barnvakt åt :) mysmys! tillbaka till örebro för att lämna henne, och fick sitta hemam hos syrran från 21:30 till typ 01:20 DÅ kom pappa och hämtade mig, hahaha.
igår var jag och emma hos mamma och åt mat. och hon sov hos mig, eftersom pappa har åkt till barcelona och kommer hem på måndag. så vi kollade på walk the line och åt kyckling med potatissallad, ;) yammie!

nu håller jag på att tvätta och fatso är hemma och duschar.. sen senare åker vi till v-ås eftersom jag ska hämta ALLA mina saker hos tess.. sen ikväll vette fan vad som sker. jag vet inte om jag är sugen på alkohol eller inte? haha. kommer isf kännas fucked up och inte dricka. :S

och ingen martin blir det i helgen, :(( eftersom jag orkar inte åka dit och han kan inte komma för han ar jour hela helgen.. så det blir fatso & smelly hela helgen, :D men det går ju det också, haha. :p

ja juste, min tattuering har snart läkt klart. :D
SNYGG ÄREN!

m.a, <3

bättre sent än aldrig. (-sjuk också!)

påskhelgen spenderades nere i blekinge, :)
påsklovet hemma i gbg. fast gjorde viserligen inte så mycket, städade hela dagarna när martin var på jobbet. slösade massa pengar på mat och annat till hemmet. ^^

i fredags kom polinx2 och kjelle hem till oss. började typ dricka på en gång och vi kom väl hem efter en sväng på bolaget och donken vi 14-tiden. haha. xD på kvällen tog vi taxin in till gbg, till tattooexpo. :) köpte en "rave"tröja typ, ;) så som jag trånat efter en sån så, och så såg vi faktiskt the lizardman, han är tattuerad som en ödla på HELA kroppen, klyven tunga och vässade tänder. (a) :D han hade en liten show som vi tittade på sen åkte i hem..

lördags alkohol i mängder, :s martin drog på firmafest kjelle och polinx2 drog på stan och jag satt först hemma helt själv, men sen kom börne och höll mig sällskap. kollade på film och snackade gamla minnen. :p och stackars han fick vara taxin hela natten. hehe.
satt fan uppe till 6:30 på morgonen och drack, inte lite borta då.

vaknade runt 15 av att emma ringde och väckte mig, fortfarande full då och mådde skit hela dagen... skulle ha åkt hem då, men orkade inte så åkt hem i måndags. :) när jag kom fram till kumla ringde jag emma så kom hon och hämtade mig åkte till kvartorpshögen och besteg den, hahaha. döda som as var vi fan! lekte med emma hela dagen, drog till stanley också, tattuerade oss. ;)


och så var jag faktiskt i skolan idag, men orkade verkligen inte mer än till kl 10.. :/ mår bajs, varm, huvudvärk och spyr.. :(( och hungrig är jag, men kan inte äta. :( jag blir galen..
ska lägga mig och vila lite nu..



jag älskar dig så otroligt mycket martin, <3

RSS 2.0