11 februari: beslutsångest!

Varför kan jag inte bara blogga varje gång jag känner suget? :s Nej men jag vet, vi väntar i flera flera dagar istället.. Hum, jag är knäpp! Nåja, maten hos mamma i söndags var mums och baby blev finfint i kort hår! Iofs är han alltid fin i mina ögon, men aah! :P You got it..
I måndags var jag hemma, igår och idag likså.. Why man why? Sabbar bara för mig, men det är sådär jobbigt igen. Orkar inte gå upp ur sängen trots att jag är pigg, för mycket att tänka på igen kanske? Jag tänker alltid på för mycket konstiga saker och männsikor, lägger gärna liiite för mycket energi på andra.. Men varför? Onödigt..

Igår var ialf Johanna här myste med mig, Tezzan kom en sväng också. Vi åt oss feta och kollade på Top Model. =) Ibland behövs det bara sånna dagar som igår, slapp och fetton. ;)


Och jag har världens beslutsångest.. Vilken/Vilka festivaler ska jag på i sommar? Hultsfred, arvika, peace&love? :O

Kollade Metaltown nu också, visserligen gillar jag inte riktigt den musiken längre.. Skumt! Men Slipknot och Marilyn Manson, HALLÅÅÅ?!?! Love ffs. Disturbed, Dragonforce, gaaah. *Smälter* Men det jobbiga är ju då att Metaltown krockar med P&L och det kommer massa mysiga artister/band dit också.. ÅNGEST!! Hum, får prata med Peter vad han tycker.. =D 

Nej nu blir det en film eller nåt, laga lite mat också! Har inte ätit nåt än :o Baby har hämtat nya bilen idag, dessutom kommer han jobba 10-11 timmar idag, igår jobbade han 11.. Stackarn kommer vara död på fredag.. Men då hinns det inte med att vila, DÅ SKA VI FLYTTA. :D




HEEEEJDÅRÅ! :]


8 februari: Mycket snö! :o

Ehm, ja det var en hel del snö imorse när jag vaknade och tittade ut genom sovrumsfönstret.. Lite besviken blev jag allt men vafan, bättre snö nu än i Maj. xD HAHA! Men nu finns det ju en chans att åka pulka igen, ^^


Fredag; Skolan, fika med Sophie i Örebro på Java, Ubb möte och träffa syster en sväng på salongen =) Bokade tid och snackade lite. Blev att åka till Nora och köpa bil också.. Dessutom blev jag utskriven från Ubb också, hurra! :D Förkrök hos Tinis och sen blev det Zäta! Helt okej faktiskt, yeay!

Lördags; Massa slapp HELA dagen.. På kvällen gick vi och köpte mat, bakpotatis, räkor, vitlöksbröd och godis. :) Hade massa mys med ljus och god mat! Min pojkvän är verkligen bäst, <3 Puss va!

Vaknade en aning tidigt idag, lite efter 9 .. Men drömde massa konstiga drömmar och det är ganska ocoolt.. Har ätit frukost, kollat på Let's dance, duschat och gjort mig iordning. Vi sitter och glor på Sveriges värsta bilförare nu och så fort det är slut åker vi till Örebro, hem till mamma. Ska få mat och Peter ska bli av med fluffet. :D


Ah juste Maria hade kommenterat.. Men jag ska jobba i en affär på MB, stå i kassan och sådär. En krimskrams affär! :)

4 februari: happyface!

Men fyyyyfan vad  trött jag blir på internet ibland asså! Varför cpa och logga ut när jag håller på att blogga?! Jävla skiiiit!
Well well, har haft stans softaste dag idag. Tog lite extra sovmorgon, orkade inte med idrotten och så var ju matten inställd så började 12:40 och slutade 13:30, så skönt!

Efter att baby åkte till jobbet vilade jag lite och sen efter 5 gick jag och mötte Johanna som följde med mig hem, pratade lite och bara va. Blev mat och Top model när hon hade gått hem. Tyckte visserligen att det va fel tjej som åkte ut men visst, dom vet bäst..

Anledning till att jag är happyface idag är att vi fick reda på att vi kanske får flytta in i lägenheten redan nästa helg! *Hoppas* Skulle vara så skönt, att äntligen få iordning på livet ännu mer! Har dessutom fått mig ett jobb, men börjar inte förrän efter påsk! Hurra för mig!


Nu blir det dusch, sedan plugg och sängen. Hejhej!

3 februari: bättre sent än aldrig!

Dåliga jag!!! Men jag har inte haft en tanke på att blogga eller så har jag inte orkat helt enkelt.. Det är faktiskt jobbigt att skriva av sig. xD Well well..

Fredags; Förkrök hos mig, öl + singstar. Skulle till nya Zäta (Ge spot) men vi kom 21:50, stog i kön 10 minuter och insåg att vill vi inte måste vi stå och frysa hur länge som helst så vi bestämde oss för att fortsätta dricka hos mig för att sedan dra in till Örebro för att gå på Satin! =) Hade ruskigt kul faktiskt, vi bodde på dansgolvet!

Lördags; Vaknade bakis och orolig, men det hindrade inte mig att kliva upp.. Tog bussen in till Örebro vid 15-tiden, åkte hem till mamma för att fira hennes Peter som fyllde 44 år, Grattis! På kvällen tog jag det så jävla lungt som möjligt, kollade på film och åt massa onyttigt. :D

Söndags; Dagen jag har väntat på sen i torsdags!! Blev att dammsuga lite när jag vaknade, hurra så duktig jag är! Slappade runt lite och sen kom min älskade baby hem! Oj vad jag hade saknat honom! Både han och jag har haft en riktigt bra helg trots att vi var utan varandra. :) Blev pizza och Beck på kvällen, myspys med så klart!

Måndags; Kort dag i skolan.. Vid fyra åkte jag och Tezzan till MB, skulle egentligen bara följt med som sällskap typ men hittade massa billigt på Cubus, en tunika- blå/grön, en kofta- lila och en topp- rosa för 130 kr istället för 557 kr. :D Så jag kunde inte riktigt undvika att köpa det (a)


Idag; Först tandläkaren i Örebro och eftersom jag har världens bästa pappa så skjutsade han mig och väntade där så jag slapp åka tåg hem. :D Tack världens bästa pappa! Hade ju tagit ledigt från engelskan eftersom jag trodde att det skulle ta längre tid i Örebro men icke, så jag fick spendera lite extra timmar med min snygging.. Men efter skolan blev det att vila lite, fruktansvärt trött idag.. Sen kom Tinis och hämtade mig, åkte hem till henne och hon bjöd på mat sen när maten var nersmält drog vi till gymmet en sväng..

Sitter och tittar på Top Model nu, snart äta lite och sen se på Hide and Seek! =D Oj så långt det blev idag, sorry! (a) :D


Btw, Grattis storebror Jens idag! :D

RSS 2.0