aj!

varit hemma från skolan idag, kände att jag inte mådde så bra imorse. ont i huvudet och halsen.. hoppas jag inte blir förkyld och smittar ner martin.
har varit i örebro med pappsi och hjälpt syster med lägenheten lite, spacklade iosf bara, sen bjöd hon oss på mat på max. ;p fettobarn är viii! är ialf hemma nu, ska snart boka tågbiljett tills imorn så jag vet att jag har en, annars blir det inte så kul.
åker med 15:33-tåget till gbg, baby hämtar mig sen åker vi direkt ner till blekinge hem till hans föräldrar. hans pappa ligger i sjukhuset så.. :/ inte så kul direkt..


och på tisdag kommer tess den fisen hem till oss också, ska leka med medans martin jobbar på dagarna. :) gå på stan och sådär.



men nu ska jag packa, duscha och sen sova.


martin, jag älskar dig. du är mitt allt! <3

men damp!

haha jag vet att detta kanske är liiite desperat, men vafan!

ofta man gör om hela bdb till något som är så fult, det går inte att titta på andras bilder, ikonerna för gb och liknande är ju ihopblandat. jag blir helt galen, jag har ju blivit beroende av att titta på mina vänners bilder! hoppas dom fixar till den där skiten asså, jag blir helt galen!

men ialf. björk hängde med mig och emma till mb idag, (: åt på donken först, en sväng in på partaj och sen leksakaffären och självklart ska man ju trycka på allt som låter och rör sig. ^^ :D guuLd-grejer, vafan!




ska väl snart duscha och sen se på tv. 100 höjdare ikväll ju förfan!


men bara för att fatso & smelly är så otroligt mycket bättre än er!

6 månader och 3 dagar.

myshelg i göteborg med baby. :)

fredags: mys framför tvn, drack lite och åt oss feta på donkenmat. (a) :P haha! gjorde inte så mycket mer.
lördags: 6 MÅNADER ihop, åkte en sväng till IKEA, mataffären och sen hem och drack lite, och kollade på melodifestivalen, :D :D glad blev jag att charlotte vann och martin din muppen hejjade på christer, hahaha!
söndags: mat, mys och tv. åkte hem vid 18-tiden. tågresan gick mycket snabbt, satt och läste och gjorde lite skolarbeten.
när vi kom fram till hallsberg så sa dom att alla som skulle till kumla, örebro osv var tvugna att gå av i hallsberg pga att tågena kunde ej ta sig fram mot örebro (om jag fttade rätt) för att nåt tåg eller nåt hade kört på någon eller något. så jag som skulle till kumla skulle få åka buss. först kom det inga bussar på 30min, sen kom en som bara åkte till örebro och sen en annan. och efter 1 timma så kom kumla-bussen! så kom hem en timma för sent. haha! sov på en såndär uppblåstbar madrass, mycket skönare än soffan. :P hehe!

och i skolan idag har vi börjat med vår praktik. och måleri går jag, för er som inte visste. :P vi har börjat spackla i korridoren i skolan, ska måla om där också. :D vi är duktiga, jag, karro och elin. :D ^^



men nu ska jag och emma åka till mb och äta på donken. feta är vi! :D






martin, i loooove you!

stolt som satan över mig själv.

fjärde dagen i rad i skolan, alla lektioner också. :D och dessutom var jag med på idrotten fast att det var bad. ^^ fast det var inte så illa som jag trodde att bada. simmade ca 1000meter idag, jag är duktig och stolt över mig själv! tihi! har inte riktigt gjort nåt vettigt idag heller, bara varit hemma och snorat. :/ packat, pluggat lite granna och slappat. haha. men imorn är det ialf fredag och då åker jag hem till babyyyy, <3 kommer få sitta på ett tåg jättelänge, :( 4 timmar typ, så jävla dött asså! ska nog försöka sova lite då! ta med min ölen och börja dricka på tåget kanske? x) haha!

på lördag har jag och min baby varit tillsammans i 6 månader, ett halvår. helt underbart och jag mår bara bättre och bättre på självaste tanken av att jag vill tillbringa resten av mitt liv med martin, <3 :$

nu ska jag göra mig färdig för natten och sen sova. :)

puss & godnatt! ;>


uuuundsdag. ;b

skönt som fan idag, började 10:05 och slutade 13:00 typ, bildläraren kom inte så jag drog.. :p (som många andra också gjorde!) tog tåget till örebro, åkte hem till mamma. :) åt lite mat, pratade och sen hjälpte hon mgi att plugga. jobbigt var det.. ;/ men ska göra massa mer, sen om typ 10000 år då är jag klar med detta. xD haha!
engelskaprov på fredag också, hoppas det går bättre än förra. hoppas på VG eller kanske t.o.m MVG. och idag fick vi tillbaka nåt prov eller vafan det var och där stog det hör och häpna: MVG!
köpte två munktröjor på H&M förut, istället för att betala 500:- så fick jag betala 250:-, :D asbra tyckte jag och fina var dom också. (kommer förmodligen bilder på http://idahelisten.bilddagboken.se)

jag har dessutom räknat ut lite saker, om jag åker på p&l, srf och hultan så går alla biljetter på 4875:- fast räknade inte med förköp, resor, mat och alkohol. men jag skulle ju kunna ha råd egentligen, (a) ;) fatta härligt att åka först på srf, 4-5-6-7/6 sen hultan 12-13-14/6 och sist p&l 23-24-25-26-27-28/6. :D asså jag verkligen iväg på alla tre, men jag har nog inte vänner som känner likadant, att dom vill/orkar eller känner sig lika rika som mig. HAHA! :P men det är snart dags att boka biljett(er) annars blir det nog ingen festival-sommar för mig. :((


ah jag kan ju passa på att säga lycka till till fatso, hoppas det går bra imorn. :D



och snart är det fredag och då får jag träffa min älskade älskling, :DDD jag längtar massa, tihi! och då blir det för att åka till gbg och myspys ska det bli, ;) :D



men tack och adjö. PUWS!

>_<

eftersom jag inte har skrivit nåt sen i fredags så tänkte jag berätta lite om helgen. (:

fredags: älskling kom, var hemma och drack en öl sen gick vi till alex & tobbe och drack och hade det trevligt. sen kom petra och nån annan tjej. :) somna på dirren när vi väl kom hem. x)

lördags: martin och jag drog till kinaresturangen med emma och åt.. inte alls gott måste jag säga, :(( blev mycket besviken fan. vi var hemma hela kvällen, kollade melodifestivalen och drack. :) pappa, martin, jag, kahlyn, joline och morbror tompa och marit. :) mycket trevligt måste jag säga. och småtjejerna lekte massor och hade skoj, ^^ :)
martin och pappa drog ut på krogen och jag fick ta hand om kahlyn, det gick bra faktiskt. jag är en duktigt barnvakt, men det var synd om henne eftersom hon spydde ner hela sig själv och kudden.. :/

söndags: sabina, hennes mamma, lillasyster och en tjej till kom för att hämta kahlyn! dom skulle till skoj & buslandet, (DIT VILL JU JAG MED!) hihi. och vi fick stressa satan eftersom vi fick köra martin till kristinehamn.. han fick åka buss eftersom tåget kostade massor.. men vi fick ialf köra han till kristinehamn bara för att han missade bussen i örebro och i karlskoga, :p haha!
jag och pappa drog till vingåker, hämtade grejer och mat på hotellet, sen åkt vi till kumla, träffade mormor och så. sen hem och jag lagade kycklingpasta, MUMS!

och igår var jag bara hemma hela dagen, eller ja, var ju i skolan. :P hehe! träffade jonas också, så han kunde köpa cigg och så fick jag låna en film av honom. :)
idag har jag faktiskt också varit i skolan, alla lektioner idag med, lika så igår! :)  har varit i örebro och handlat lite saker med pappa idag, trevligt. :] och så kom emma förbi och snackade lite..


pratar med baby i telefon nu, hihi. sötnosen! ska väl snart sova eller så. har ju sovmorgon till 10:05 imorn, för guld. :D ^^

äntligen fredag, :D

igår efter skolan så kom tess hit, vi gick och åt pizza med emma. :p skojskoj! gick hem till henne och roade oss på ett eller annat sätt. x) haha. och tess sov kvar här, och hon gick sova i två fotöljer, vafan .. soffan är ju min. ;) moha!

hon följde med till skolan med åkte vid typ 11.. och jag tog tåget till örebro 11:50, köpte lite nya kläder och ett par nya skor. ^^ (y) men snart är jag fattig igen. :( MINDRE BRA! ska snart fixa iordning mina skolböcker och så, sen plugga lite engelska. ligger ju liiiiite mycket efter asså. ;/ och prov nästa fredag! fast jag är ju bäst, så jag klarar ju det. (a)

ikväll kommer martin hit, ÄNTLIGEN får jag träffa honom. <3 tihi, men han kommer inte förens 20:35, :/ så det är ju många timmar kvar, men han kommer ialf. huvudsaken ju! och sen när han kommit så ska vi förmodligen kila hem till alex & tobbe och dricka lite och umgås med dom. :)



FREDAG - JAG ÄR LYCKLIG - MARTIN KOMMER - ALLT ÄR BRA!


blä för vädret.

jag är helt slut, inte en lugn stund nånstans idag.. först satt jag och skrev en 12 sidig uppsats i 3 timmar, sen en jobbig datalektion, men vi har en riktigt rolig lärare så det går inte att vara så arg man egentligen vill bli. :p haha! när jag kom hem funkade internet igen, (det var kapput imorse!) satt lite här sen la jag in alla mina kläder i garderoben, alla mina badrumssaker och sen kom pappsi hem.
åkte till IKEA och handlade lite saker til köket, men vissa grejer hittade vi inte eller så fanns det inget snyggt. åt mat där också, tog mig en mumsig räksallad, (a) ÄLSKA RÄKOR! sprang runt i två affärer till brevid IKEA sen vidare till syrran. :)
där var hon, hemma med två barn. ;p sin söta lillasyster smilla och sin hostiga men söta dotter kahlyn. dom sprang runt och lekte och busade, och jag hälpte syster med  maten lite granna.. sen kom våran kära bror också. :D och pappa och jens fixade med grejerna som pappa köpt av sofie sen åkte vi hem.

nu är jag jättetrött och extra sovmorgon imorn, ;) fett nice! och ingen direkt sådär jättejobbig lektion imorn heller, brabra! och dessutom kanske tess kommer till skolan för att sedan följa med mig hem och leka med mig, (a) så jag hoppas verkligen att hon kommer nu, jag saknar henne massor.. år och dar sen vi träffades! :(



snart fredag så snart kommer älskling hit! (förhoppningsvis!) och honom saknar jag också så otroligt mycket, fast det är bra att jag har haft saker att göra på dagarna den här veckan, då har jag ialf inte mått så dåligt att jag gråtit på nätterna av att inte ha honom vid min sida. jag är verkligen överlycklig att jag har honom, han är min eviga, min kärlek, ja mitt allt! I LOVE YOU, HONEY! <3


nej, nu ska jag sova lite.. puss & godnatt! ;*

men gäsp!

försov mig imorse. haha! hade tittat fel på schemat. ;p skoldagen gick fort som attan måste jag säga ialf. skönt det ialf och av nån anledning tyckte jag det var kul på matten idag, xD haha!
efter skolan åkte jag till örebro, skulle fixa lite saker men jävla fittkärring fattade ju inte vad jag menade, så jag tog pappret och slängde det i soptunnan, (ialf försökte, men missade!) vart så arg! så jag gick ut därifrån med raska steg och ringde min far. xD
gick bort till syrrans jobb. pratade lite med henne, hennes arbetskamrat och hennes mamma. hade en ganska intressant diskusion om tattueringar och piercingar..

åkte med  tåget till kumla, var hemma en snabbis och sen gick jag hem till alex och hennes kille. pratade massa skit och fikade, mycket trevligt måste jag säga. ^^ och tiden bara rann iväg, satt där i 3½timma, ;D men riktigt skoj att få prata om gamla minnen ifrån vialund. :D

nu sitter jag hemma, har pratat med älsklingen min i telefon en stund, -åååh gudars vad jag saknar honom! <3 men vi ses ju ialf i helgen, hoppas jag. han MÅSTE komma, annars blir jag galen!




måste sova lite, ska skriva en uppsats i 3 timmar imorn bitti så sömn är nog ganska bra, xD
PUSS OCH GODNATT!





martin, du ska bara veta hur mycket jag älskar dig. du är mitt allt! <3

kumlabo igen, (:

mja, nu sitter jag i yttligare en ny lägenhet i kumla..
börjar istället med detta: tågresan gick bra, trots min feta huvudvärk, obekväma platser och en stor saknad efter martin.. <3 men när jag väl kom fram till kumla så fick jag ej tag på min pappa. han svarade inte på nån utav telefonerna.. jag fick lite panik, men sen löste det sig efter några samtal ialf. :D

åkte in till örebro till mamma, hämtade mina grejer där, fick täcke och kuddar och sen tillbaka till kumla, vi var ju tvugna att köpa lite frukost. :)
nu sitter jag ialf här ... är snäll mot pappa och låter han sova i sängen och jag själv sover på soffan. :)
verkligen superduper fin lägenhet måste jag säga, schysst läge också. ^^ bra att internet finns.  (a)


nej, klockan är mycket och jag har ont i huvudet.. ska nog kissa och gå och lägga mig, sätta igång nån gammal film jag har på datorn.
dessutom saknar jag faktiskt min käraste redan, kommer kännas konstigt att sova på en soffa, själv. haha! kommer också kännas konstigt att bo med pappa igen, men skönt! :P


GODNATT, PUSS!

beslutångest..

ingen aning om vilken festival jag vill åka på i år? har ju verkligen inte råd med tre. eller har jag? :o ;p
vill på SRF, P&L och HULTAN .. bra band på alla tre grejerna juuuu. :/
JÄVLA BAJS!
och hon som sa att vi skulle åka på SRF, hon kan inte längre pga att hon ej pengar..  och den andra tjejen som sa att vi skulle på P&L hon och jag pratar knappt längre. :|

fast å andra sidan så har jag ju hakan & rosanna, som ska på P&L, ialf vad dom säger, så jag antar att jag åker med dom dit. ;p men får se, vill ju att martin ska med också. men det beror ju på om han får semester och sen kanske han vill på hultan istället.. men gaah, får se hur det blir. måste snacka allvar med hakan och co, om det. ;D

och sen kanske det blir nåt här i gbg i sommar också, metaltown t.ex. men om jag ska på P&L så kan jag inte gå på metaltown bara för det krockar, :'/ jävla snoppskalle! hahah. snacka om att det är mycket att tänka på ändå. :b

jaja, det är det som förhoppningsvis ska hända i sommar!
haha, kom på mig själv att jag skriver fruktanavört mycket just  nu.. har skrivit flera bloggar idag, bara. :D haha! men det kan bero på att jag är rastlös + att detta är ett underbart tidsfördriv.
1½ timma kvar, sen slutar martin jobba. :D han kommer väl hem runt 17:00, ska väl äta lite då eller om jag ska äta nu? är ialf hungrig som en jävla kossa just nu.. meeen, ialf så ska baby få köra mig till centralen sen, så jag kan åka hem till pappa. :D


PUWS!

duktig tjej, ;)

nu har jag städat HELA lägenheten, dammat och diskat. så nu är det fint här hemma och hoppas baby blir glad, :D
har tänt lite rökelser också, då blir det inte bara fint; det luktar gott också, ^^

snart så finns det bilder på lägenheten på: http://idahelisten.bilddagboken.se/..
neh, ska fixa mig en kopp cappuccino och sen ut på balkongen och ta en rök.

undra ifall pappa har skaffat internet än? ;o har glömt att fråga varje gång jag har pratat med honom, haha. x)

ja juste ja!

GRATTIS LILLSYRRAN PÅ 16 ÅRS DAGEN, :D ♥

godmorgon!

sovit jättekonstigt inatt, drömde massa sjuka saker och vaknade flera ggr.. ;/ och baby han åkte hemifrån 07:00, eftersom han börjar jobba idag, :D ganska kul för honom tycker jag. ^^
själv så sov jag lite till och vaknade för ca sådär 20min sen. drog iväg ett sms till pappsi och han ringde upp mig, så var jag tvungen att förklara för honom att jag ej kan ta mig till hallsberg just nu, eftersom jag ej har busspengar så kan jag inte komma in till göteborg heller..
men jag åker hem i eftermiddag, åker nog hem till pappa då..
för det är ju DIT jag ska flytta nu, till KUMLA!

men innan martin kommer hem så ska jag nog hinna städa lite, diska, packa .. ja det finns ju trots allt massor för mig att göra även om jag inte känner nån här, ;) hahaha!
kanske ska jag t.o.m ta mig en promenad själv? det är ju faktiskt riktigt fint väder och jag har ju gott om tid, :)

ska nog göra lite nytta nu istället, bloggar mera sen. :)
TJIP&HOJ!

gah!

jag blir galen, :O
NÅN SOM KAN HJÄLPA MIG MED HUR FAN MAN BYTER UTSEÉNDE?!  
jag vill ju ha andra saker, inte nån utav dom som finns, xO

byter hit istället.

jag känner mig lite ensam inne på nogg.se så jag byter hit jag också, :D kanske lite bättre, får se.. försöker lära mig lite på här just nu!

helgen har ialf varit helt underbar, har fått spenderat all min tid med baby, myspys!
har varit på IKEA och inhandlat oss lite nya saker, kollat in nya skolan, ätit god mat, myst massor och varit ute på promenad. :)

får se om jag ska åka med morgontåget och gå till skolan imorn, eller om jag ska åka med eftermiddagståget och INTE gå till skolan.. har inte riktigt bestämt mig än!

RSS 2.0