30 september: blev en bra dag trots allt :)

Efter min gourmetmiddag (fiskpinnar och makaroner) så blev det att vänta på mammsi och Benny, dom kom och hämtade mig så åkte vi hem till mormor en sväng (vilket blev ett par timmar!) :P Länge sen jag var där och jag saknar att vara hos mormor och Vauva. Och dom är ju bra roliga, dom säger verkligen ett x antal knasiga saker när man är där.. Min kära mormor!
Kom hem precis kl 21 så då blev att slänga sig i soffan och sätta igång Greyan så som jag har längtat! Och nu äntligen, och så på tisdag är det UB och DH. Grrreat! :D
Har precis duschat, tänkte invänta Sienfeld och min baby sen blir det sängen. Sovmorgon imorn, göttmos! :)

Min fina <3

30 september: idag är det segt..

Jag är bra klantig, insåg imorse när jag satt och pratade med Elin på bussen att jag hade glömt idrottskläder, jag är ju inte van med idrott längre så idag blev det inget. Ska ju ha idrott nu i 3an (vi har egentligen ingen.) för att jag fick IG förra året så ska fixa till mig ett G, kanske t.o.m VG OM jag kan sköta mig vill säga.. Vi fick dessutom sluta innan 10 idag så kom hem till efter det, väckte min baby och fixade frukost åt honom :) Så rart av mig!

Ska snart fixa nån mat, vet bara inte riktigt vad, det finns så mycket att välja på så vet inte alls vad jag är sugen på :P Skönt med massa mat hemma! Får se vad jag ska hitta på idag, har inget jag direkt måste göra. Kanske pallra mig till Tant Brun och sola sig lite? Skulle bara extremt skönt men jag vet inte om jag orkar, är sjukt seg och trött!



Kärlek älskling, kärlek <3

29 september: ja men herregud.

Ja, jag säger då det! Kan fortfarande inte sluta skratta när jag kollar statistiken på bloggen, den sjunker ännu mer nu när det är BRA mellan mig och Peter. Vilka nötter asså! Herregud.

Har börjat spela nåt skitspel på FB, fattar egentligen ingenting men försöker fatta.. Varför vet jag inte eftersom det suger, ha! Ska snart gräva ner mig i engelska boken, plugga lite idag eftersom jag inte hade tänkt att göra nåt annat :)

Jag längtar tills på fredag, wihooo! :D Tjinghopp!


"We are the wasted generation!"

28 september: känns så nära :D

Javisst, det känns så nära men ändå så långt bort.. Det är självklart studenten jag talar om :D Känns nära eftersom idag provade vi mössor och fick beställa! Blev mössa, mysbyxor, champangeglas, guldpenna och en kapsylöppnare (kan nog va ganska bra att ha en den dagen ;)) Funderar på att ändra beställningen lite, vet inte om jag vill ha en hoodie också, men får se.. Priset var inte direkt så himla skoj (1204kr) men vafan, studenten tas bara EN gång i livet och jag längtar som en tok just nu, fan inte långt kvar tills jag är friiiiii friiii friiii :D

Fick sluta tidigare idag, svenskan var inställd och likaså imorn så börjar 11:30, kanon med sovmorgon. Så tänkte försöka vara vaken tills min baby kommer hem så jag kan få pussa lite på honom <3
Ska snart ta hand om tvätten som ska vikas och in i garderoberna sen blir det mat och massa film. Har ont i huvudet och orkar inte umgås med folk.. Men trots det är jag ganska glad. LoveLoveLove!


Take care, hajdoo!


27 september: söndag = slödag

Jag älskar söndagar samtidigt som jag hatar dom. Man kan ligga på soffan och slöa hela dagen utan dåligt samvete :D
Gårdag tyckte jag var rolig, förfesten kändes lite seg med tanke på att jag knappt kände nån, men var som sagt hos kusinen Sabina som hade inflyttningsfest. Tog taxi vidare till Satin och där spenderades kvällen mestadels på dansgolvet :)

Dagen idag började inte så bra men nu har vi äntligen pratat ut ordentligt, gråtit och bestämt till det possitiva. <3 Nu är maten klar så ska äta och se slutet på Idol. Puss på livet idag :D

26 september: 1 år & 2 månader ...

.. kvar tills jag fyller 20 år! :O Fasiken vad långt det är.. Fast å andra sidan har detta är sen jag fyllde 18 gått satans fort :)
Igår blev det som sagt bio med baby, Flickan som lekte med elden. Den var bra men första var bättre, lite halvskum och blev endast sjukt rädd en gång.
Efter bion åkte vi förbi Olle en sväng för att kolla läget (fest där.) men åkte hem igen ganska snabbt, kollade på Red eye sen blev det tillbaka till Olle för att hämta Emil och Swan. Irriterad blev jag när vi kom dit, suck på äckliga folk! +o(

Ska snart göra frukost, håller på att hungra ihjäl.. Fick mig en redig sovmorgon också, (10:30) skönt var det men är bra jävla trött för det.. Får se vad denna gråa, blåsiga lördag har ett erbjuda.. Antingen Vingåker för att se Henkke som ska köra stand up eller Örebro på inflyttningsfest, eller så kanske det finns nåt annat skoj? Jag vill ialf göra nåt, that's it :P


"Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya."

25 september: fredag + pengar = grrrreat!

God morgon! Har precis städat hela lägenheten (förutom badrummet) för det får min trötta sambo ta hand om :P Väntar på att äggen ska koka klart så blir det frukost :) Ska till Willys idag och storhandla också och så ikväll ska vi på bio; Flickan som lekte med elden, äntligen får jag se den! De som har sett den säger att den är bra + att den är tydligen läskig (om man är lättskrämd, och jag råkar ju vara det!) Men mysigt med bio, bara jag och Peter <3

Igår blev det pizza och chill med Helena, kollade film och sov. Och herrejävlar vad den kvinnan kan snarka. Haha, värre än en karl ju!! :P

Nej väcka Peter nu och äta frukost. Tjo!

24 september: humor?

Ligger på soffan med datorn i knät, messar med Helena och nu är det bestämt att det blir pizza och plugg idag :) Peter är inte hemma, han började jobba kl 12 idag.. Han är lite småsjuk och jag ville ha han hemma men icke.
Gårdagen var okej, blev inte riktigt som det skulle men det blev bra ialf.. Jag fick annat att tänka på ett par timmar. Stannade dock inte alls länge, jag & Helena åkte hem med Peter hem (efter 23).. Jädrans skönt att komma hem tidigt men natten blev inte heller som jag tänkte.. SUCK på en värdelös mig!


Det är så roligt, sen Peter gjorde sitt misstag i lördags har läsarna ökats från 10 stycken (om ens det) till över 30, snacka om att folk vill ha massa smaskigt att prata om, därför läsa bloggar om hemska saker..


Spyfärdig konstant, jag gillar't inte.. Nej duscha och sen låta Helena komma hit. Hej!

23 september: en skrämmande känsla men oj så underbar.

Imorse kände jag verkligen att jag har ingen lust alls att träffa folk, åhnej..
Blev ialf väckt på ett sätt som fick mig att känna mig älskad & behövd.. Han kramade mig, han tog på mig, han kysste mig och smekte min kind. Det var en sån underbar känsla som rusade igenom kroppen på mig men samtidigt kändes det så fel, så läskigt...

Har inte gjort mycket alls idag, ska snart ta mig en dusch och sådär. Går förbi Amanda och Max en sväng sen, hälsa och dricka öl får se om det blir att följa med till Örebro eller inte, har inte bestämt mig än. Det märks! Tjejer endast, ialf så som det lät på Amanda, skönt om det är så.



"När paniken bryter ut viskar jag till dig: Du är värd att dö för."

22 september: tomt

(                                               ) Såhär känner jag mig inombords, alldeles tom men ändå full. För mycket som tär på kroppen från insidan, alla tankar i och bilder i hjäran får kroppen att bli mer omtumlad, mer tom, mer full..

Natten till idag- värdelös, totalt sämst! Ingen sömn alls.. Försökte förklara igen om hur sårad, besviken och förstörd jag är men det gick inte, det funkade inte.. Han gick och la sig för att sova. Jag satt vaken, fram till 04:30. Grät, kedjerökte, funderade och fick mig själv att må sämre. Åt vid 14-tiden idag (½ macka, 1 ägg och 5 godisbitar!), innan det hade jag inte ätit sen igår eftermiddag.. Jag har ingen matlust och det är konstigt för jag kan ALLTID äta, oavsett vad men inte nu, nu går det inte..

LyssnarVNV nation-Illusion om och om igen.. Skulle egentligen behöva gå ut, till affären, men jag orkar inte.. Jag bäddar ner mig i soffan igen, stirrar rakt ut mot ingenstans och funderar..


"This world is just illusion, trying to chance you."

21 september: vart går gränsen?

Jag har funderat länge på att skriva detta inlägg men jag har aldrig haft en riktigt bra anledning men nu har jag det..

Men vart går gränsen till otrohet? En kyss? En kram? Ett ligg? För mig går ialf gränsen vid en kyss, man kysser inte andra människor om man är i ett förhållande om man inte har ett öppet förhållande vill säga.... Jag har varit otrogen en gång i mitt liv och jag ångrar faktiskt inte det men ångrar att jag var otrogen för jag vet att det är fel. Jag tycker att man knappast kan sitta och säga att man älskar en person, att man vill göra massa saker med personen i fråga och sedan vara otrogen. Det är INTE kärlek för mig! Älskar man en person är man inte otrogen, that's it..


Jag är ialf glad över att jag slapp sitta själv hemma idag. Helena följde med mig hem direkt efter skolan, blev bakpotatis och massa mums till sen kom Petra förbi på en kopp te. Jag behöver folk här just nu.

21 september: nu då?!

Har precis vaknat, ska snart ta min kaffe kopp ut på balkongen.. Har sovit riktigt uselt inatt, vaknat flera gånger och svettats som en gris. Kanske för att jag är orolig, arg och sårad?

Jag vet faktiskt inte vart jag ska ta vägen eller hur jag ska göra med allt.. Det funkar inte att vara arg resten av mitt liv nu, men vet inte heller om det funka att släppa och gå vidare? :S

Ja, livet är fan inte alltid lätt..


Skolan om ett tag, hemma efter 13 typ.. Hej!!

20 september: pust!!

Mår skit, är så jädrans bakis.. Hatar att dricka på lördagar för jag blir alltid så seg dagen efter. Kommer säkert fortfarande vara dålig imorn :P Haha!

Men gårdagen var faktiskt riktigt bra om vi bortser från spyor och gnäll. Men annars så :) Kändes lite som om det var en tjejkväll (ialf innan) och jag hade riktigt skoj igår både innan och på krogen :D

Nu mår jag som sagt bajskotte, en viss person är inte hemma (Stort jävla suck på honom!!!!), mina bästa vänner är soffan & Colan idag. Yeay!


"Eat my shorts!"


19 september: segt..

Sitter med en öl och kollar på tv, ska snart sminka mig för nu har nagellacket torkat. Fick bli fransk manikyr men istället för vitt så blev det svart, MYCKET finare :D
Blev att åka förbi älsklings mamma och hämta hem massa blommor vi fick så nu är det djungel hos oss men jag gillar det + att jag är van med massa blommor.. (Mamma hade/har massa blommor överallt.) Men det känns mysigare på nåt vis.. :P

Ikväll har jag bokat Petra och Nina, så får se vart vi hamnar och får se om det blir krogen eller inte men det märks :)


Stort suck. Tack & Hej.


19 september: God morgon!

:) God morgon! Gud vad härligt det är att vakna upp en lördagsmorgon och inte vara ett dugg bakis. Har iofs huvudvärk så det både räcker och blir över men det är för att allt snor dras in i hjärnan istället för att snytas ut... Dock inte det bästa men snoken min har ont efter allt snytandes!
Synd är det om mig (lite ialf) har varit vaken sen älskling åkte till jobbet, alltså 7:30.. Dött som fan men kunde verkligen inte somna om. Men har städat undan lite och petat i mig lite frukost :) Tänkte snart förfina min hy med lite ansiktsmask och måla naglarna måste jag också göra, hatar att inte ha nagenlack på, mina händer ser ännu mer ut som killhänder (korvfingrar!)..

Igårkväll blev det kortspel och öl (för grabbarna) med älskling, André och Rubbe. Dom drog lite efter 21 då fortsatte jag och älskling att kolla på filmen på 5an Super ex, blev tidigt i säng, direkt efter filmen men gudars vad skönt det var :)

Får se vad som ska hända idag? Vet inte riktigt vad jag är sugen på att göra direkt heller men nåt skoj blir det väl.. :)
Inatt drömde jag om superfina kläder, MÅSTE ha! Synd bara att jag inte "får" handla nåt nu på ett tag. Kanske bloggar mer sen. Puss


"I'm busy, you're ugly. Fuck you and have a nice day."

18 september: JAG VILL BLI FRISK!

Ännu en dag hemma, det är så himlans trist... Men idag är det ialf fredag och klockan är snart 15 vilket betyder att min älskling snart kommer hem :)
Har ialf orkat städa idag så nu är det rent och fint. Har nydligen duschat så nu är jag också ren, det är bara magen som ska mättas så är jag nöjd sen men orkar nog inte laga mat.. Får bli youghurt (a) :P

Jag säger då det, det finns verkligen folk till allt.. Visst visst får folk lägga upp vilka bilder som vill men seriöst, i den åldern borde man väl ändå ha lite vett innanför pannbenet eller har jag helt fel?! Jag blir inte förvånad om jag får skit för detta också men orka det..

Får se vad som sker idag, jag vill verkligen ut och träffa folk. Är trött på att sitta hemma och prata med mig själv. Det bara trötta ut mig :P


Tjolahopp hej.

17 september: 11 månader <3

Exakt! 11 månader idag, så länge har jag och Peter varit tillsammans, det är snart 1 år och herregud vad fort det har gått :) I love my honey ♥

Idag har jag mått mycket bättre än igår endast hostan/halsen och snoret nu.. Men känner mig inte alls lika hängig vilket är superskönt :)
Men min stora fråga är: Varför tar snoret aldrig slut? Och vart i hela fridens namn kommer allt ifrån?
Jag snyter mig flera flera gånger om dagen, ofast flera gånger direkt efter varandra men ändå finns det massa snor kvar, mycket irriterande!

Jag råkade slösa bort 300 kr förut, MEN jag var tvungen att ha en "tycka-synd-om-mig-själv-present" eftersom jag är sjuk. Det blev en superfin och mysigt kofta från H&M :) Men nu får jag inte köpa mer på ett tag, egentligen måste jag men jag har inte råd så får hålla i mina pengar lite. Håller ju på att spara undan pengar men till vad, det vet jag inte. Kläder? Utlandsresa? Julklappar? Sommaren -10's alla utflykter? Eller nåt annat roligt.. Men 800 kr varje måndag :) I'm good!

Egentligen skulle jag ha städat men kände att det fanns det ingen ork för, så får bli imorn för nu är det för sent.. Eller kanske inte, men det känns så ialf. Men ska istället ta min nya korsordstidning och lägga mig i soffan igen. Förresten fyller världens bästa pappsi år idag, grattis på honom :)


"Live life - Love life"

16 september: sjuk..

Jag hatar att vara sjuk, ligger ner hela dagarna uppe ur soffan endast ett få tal gånger då snorpappret är slut eller det är dags för toalettbesök.
Kände mig verkligen inte alls pepp igår men tvingade iväg mig till skolan/praktiken trots allt, gjorde ett kanonjobb men när jag kom hem blev det en dusch och sen soffan resten av dagen.. Det är soffan som gäller idag med kan jag lova, suck. Skulle behöva en personlig byta-film-assistent så jag slipper resa mig upp för det.

Kolla på Sjunde himlen och vänta på att älskling ska komma tillbaka från Apoteket med massa bra-ha saker när man är sjuk.. Försöka knapra bort febern!
Hejhopp!


14 september: namnsdag

Grattis mig på namnsdagen! Jag hade själv glömt bort att det är den 14de idag men mormor ringde och grattade mig och då kom jag på det :)
Självklart har jag sovmorgon idag men lyckades givetvis vaknade alldeles på tok för tidigt men jag hann ialf att plugga nu innan jag ska till skolan.

Uppdatering om helgen då.
Fredags; Blev bakpotatis och kortspel med älskling, André och Rubbe sen drog vi till Petra på fest. Helt okej, lite segt bara. Drog hem ganska tidigt..
Lördags; Örebro med älskling, bokade tid för hans dreads, fick en ny väska, mötte upp mamma och åt lunch på Bara Vara och vidare till mammsi en sväng sen körde hon hem oss :) Blev bara att vara hemma med mys framför tvn :)
Söndags; Städade lite och sen åkte vi och köpte oss en ny dator eftersom båda våra gamla datorer har gått sönder.. Jag gjorde iordning finsk korvsoppa som faktiskt blev riktigt lyckad :)


Idag efter skolan måste jag ta hand om tvätten som ska vikas och in i garderoberna. Sen är jag totalt ledig heeeela dagen :) Skönt det. Får se vad som sker.. Kanske ska införskaffa mig ett gymkort, det är på tiden asså.
Ska gå in och pussa på baby nu. Hej hej.

11 september: seg..

Gud vad skönt det är med fredag, äntligen helg. Dessutom slutade vi vid 11 åkte då till Örebro och fick mina ögonbryn plockade av syster så nu ser jag mänsklig ut igen :D
Skulle ha träffat Mathe & Kahlyn när jag kom hem från Örebro men fick inte tag på honom, synd eftersom jag hade velat träffat skruttan.. Ska väl fixa nåt att äta och sen vila lite, ikväll är det fest men ingen utgång.. Marken idag men har ingen lust att flänga runt där, alltid samma skit.. Men å andra sidan skulle lite marknadsgodis inte sitta fel (A) :P


"Die young, live for ever!"

10 september: Kvälls skratt är den bästa =)

Jag har verkligen inte haft tid att blogga, haft fullt upp nästan hela veckan :) Varit i Örebro och hjälpt syrran med fönsterna 2 dagar i rad. Segt men nu är det äntligen över!
Idol har ju börjat igen och gudars vad jag har skrattat :D Så jäkla kul att folk verkligen gör bort sig som bara den dessutom är det skönt att skratta lite innan det är sängdags.

Idag har jag städat och samtidigt som jag gjorde det gick min dator sönder :( Laddar hålet är paj, så typiskt mig. Som sagt; allt jag rör vid går sönder på ett eller annat sätt! Nåja, har ju ialf baby's dator. Har även pluggat idag, samhäll, har prov imorn om ekonomi och om jag ska vara ärlig tror jag faktiskt att jag klarar det, kanske t.o.m med ett VG (a) Kan ialf hoppas.
Imorn är det äntligen fredag och jag längtar, då får jag träffa min snygging <3


Måste bara säga att det är SÅ skönt att ha sluppit sett/träffat/pratat med dessa människor. Jag blir mer harmonisk inombords utan dom .. HA HA HA! Men skämt å sido så är det riktigt härligt utan dom, jag klarar mig bra ialf! Jobbiga röster är inget för mig!


Duschen nu sen Idol. Take care.

6 september: Happyface

God morgon :) Gud vad det är skönt att vakna upp och INTE vara bakis.. Men jag är iofs lite seg i skallen för det. Sitter och lyssnar på radio medans baby fortfarande sover så sött, har diskat allt som stod i köket, såg ut som ett bombnedslag! Ska alldeles strax fixa frukost och väcka min sömntuta :)
Idag blir det mums-middag, torsk, potatis & äggsås. Får se om jag kan övertala Peter att vi ska åka till Ikea så vi kan köpa ramar + färg så alla bilder kan komma upp i lägenheten.

Fredags; Blev ingen roadtrip så vi gick upp till grannarna Stephan & Amanda, mycket trevligt hade vi :) Gick hem igen vid 1, så ett par timmar var vi där.
Lördags; Mådde faktiskt inte så jättedåligt, men mest trött. Vaknade 7:30 och då gick vi upp, *pust*.. Blev Kvantum för inhandla massa gott till kvällen. Så vi struntade i bion också och kollade på Som man bäddar och  Götakanal 2 och åt grönsaker & dipp. :)


Jag vet inte, men jag känner mig så extremt överlycklig idag, trots att jag är lite trött, huvudet gör lite ont och magen skriker efter mat så känner jag en enorm lycka inombords :) Så himla härlig känsla, kärlek <3 Jag är verkligen kär i min, jag älskar min pojkvän något så otroligt. <3


4 september: rock 'n roll + städning!

Första gången som jag INTE vaknade innan klockan ringde imorse. Men jag gillade det inte, blev bara allmänt stressad istället..
Verkligen superbra att vi fick slippa engelskan idag så vi kunde få komma hem tidigt. Annars hade vi haft ca. 4 timmars hål. :S Hoppas bara vi får vara "lediga" varje fredag från engelskan..

religionen pratade vi om livsåskådning, hur vida om Gud finns, om vi tror vi på det övernaturliga, hur jorden skapades osv. Fick skriva ner våra egna tankar om det och sånt gillar jag. Att skriva om vad jag tycker och tänker istället för att skriva nåt som kan vara fel, för det jag tycker/tänker är aldrig fel. För mig är det bara rätt!

Ska vilken sekund som helst dra igång musiken på max (nästan ialf) och börja med städningen så jag är klar tills min kärlek kommer hem :) Får se om det blir en roadtrip eller inte, hoppas på det ialf, det skulle vi verkligen behöva..


"Inatt är hela staden vår, bara för en kväll."

3 september: shame on me!

Idag hade vi veckans längsta dag, 7:50-15:20.. Men dagen gick väldigt fort ialf. Och skolkortet gick riktigt bra tyckte jag, hoppas jag blev snygg. Gjorde bort mig lite granna, superskrattade och böjde ner huvudet men det kortet kan fotografen knappast välja :P Egenbilderna blev också ganska bra, fick ta en "tuff" bild (fotografen sa så) och den ska jag köpa utöver de andra bilderna :)

Egentligen skulle jag ha städat idag men jag orkade verkligen inte. Blev endast att ta hand om tvätten som baby hade tvättat. Vek och la in allt i garderoberna. Jag har sån ångest över att jag inte städade idag, helt sjukt! Men får ta det imorn efter skolan, slutar runt 11:30 :D (y)

Imorn är det äntligen fredag men vi har fortfarande kommit på vart vi ska åka! Men hoppas vi kommer på nåt, vill verkligen åka iväg med bara Peter. Ge varandra all uppmärksamhet, bara tänka på varandra och inga andra. Slippa andra människor runt om en hela tiden. (sånna som man känner asså!) Så underbart det skulle vara, åh vad jag hoppas helgen blir bästaste ever <3
Ska fixa mig för natten, lägga mig på soffan med nya VR och sedan sova. Natti

"See you later fartface!"

2 september: ett till skadar inte!

Jag måste bara tacka Stephan, våran granne som är så snäll och lånar ut en mobil till mig!! Tack. Kan ju knappast påstå att det är nån hightech men den funkar ialf så jag är glad :)

Tänkte egentligen bara säga att jag läste i Favoriten's blogg (Johanna) om hösten och jag håller banne mig med henne till fullo. Det är inte så hemskt som alla säger, hösten är faktiskt ganska mysig trots all kyla och snuva.. Halsdukar, stickade koftor och raggsockor; myspys! Och som grädden på moset, tända ljus i överallt i hela lägenheten. Åh nu längtar jag lite faktiskt! Synd bara att jag och kan dela höstdagarna riktigt ordentligt med baby. Dessutom betyder det ju att snart är det jul, och gud så mysigt. Massa tomtar överallt, julgardiner, dukar och ja, massa. Jag vill att mitt hem ska se ut som det har gjort hos mamma. <3 Iiih, men jag vill INTE ha för kallt bara!

Fortsätta se på filmen på 6an nu och sen blir det sängen. Skolkort imorn, måste blir lika läcker som last year! ;) Natti natt.

Förresten, på fredag sätter vi oss, jag och min älskling i bilen för att åka nånstans. Blir en roadtrip, vi vet inte vart vi ska eller vad vi ska göra. Men nåt blir det :) Så kom gärna med förslag! Jag gillar att göra sånna roliga äventyr. Ingen vet vart vi hamnar. Men mys ska vi ha. Bara han och jag - kärlek <3

2 september: cry baby cry!

Åh, jag vill bara gråta! Lägga mig i soffan med en kudde i famnen och grina som ett litet barn, det är verkligen ingenting som funkar som jag vill! Allt jag rör vid går sönder på ett eller annat sätt :( Råkade tappa mobilen lite lätt i golvet och det har alltid gått att ta ut batteriet och startat om den så den funkar. Men inte nu, den vill helt enkelt inte vara igång! Suck på allt.. Hur ska jag kunna ställa klockan tills imornbitti? Hur ska jag kunna veta ifall baby vill mig nåt? Hur ska jag kunna prata med mamma? Hur ska jag kunna ringa min syster och berätta att jag kommer imorn?!?! Hur ska jag överleva helt enkelt??
Ingenting funkar ju som det ska om mobilen är död :(

Och att behöva köpa en ny mobil nu, är inget jag har råd med.. Humm... Och det finns ju knappast en vänlig själ med massa riksdaler på kontot som skulle vilja köpa mig en ny mobil. Usch för fattigdom! Jag behöver dessutom pengar så jag kan beställa kläder, smycken, skor och väska från H&M.. Men icke, jag kan ju fortsätta drömma om att få ha de fina västarna med en mysig tröja i höst. *Dream on, dream on*! Nåja, det är ialf inte olagligt... Får väl nöjja mig med det resten av livet.

Ut på balkongen för en cigg och coola ner mig lite, kan nog behövas! Förhoppningsvis kanske min mobil kan återupplivas! *Hoppppas!!!* Jaja, sluta vara sån bittermurra nu Ida. Smile baby smiiiiiile. (Fake it if you want to!) Hejdå!

1 september: första höstdagen..

.. men den kändes verkligen som en riktigt sommardag :) Kanonvarmt blev det mot eftermiddagen och gud så mysigt det var med lite sol!

Sitter och kollar på Åttlingarna (det som går på 5an).. Förstå att först ha 6 barn i olika åldrar och sedan få åttlingar, vad mycket att tänka på, aldrig en ledig stund. Bara barn och skrik överallt! Jag skulle gå i taket, verkligen.. Ja det är väl tur att alla människa är olika och inte vill ha ett helt fotbollslag till familj ;)

Just nu känner jag mig inte alls på topp. Huvudvärk och ont i magen, det började förut i skolan. *Suck!* Jag har som sagt varken tid eller lust att bli sjuk. Blir jag sjuk kan jag inte vara i skolan och då förlorar jag närvaro och pengar, det får INTE hända! Känner mig så himla stolt, 2½ vecka i skolan utan en enda försening eller skolkning. Det är säkert massa som inte alls tycker det är mycket men för MIG, MIG, MIG är det mycket och bra gjort :) Skiter i andra och bryr mig bara om mig, min pojkvän, RIKTIGA vänner och familjen.. <3

Jag måste bara påpeka att jag har så sjuuuukt ont i mina fingertoppar! Förbannade musiklektion, blev tvingade att spela gitarr och jag har ju så himla korta, knubbiga korvfingrar så kan ju knappt spela och får trycka på strängarna extremt hårt för att det ska låta bra..

Ska fortsätta se på tv en stund sen blir det sängen, med mitt kära korsord. Synd att jag är så trött jämt att jag aldrig får träffa min sambo på veckorna! Men that's life. Godnatt!

RSS 2.0