31 oktober: Halloween :D

Lyssnar på musik och taggar inför kvällen, har precis gjort oss piña colada och mums så goda dom blev :) Ska snart börja klä mig och sminka mig, kommer bli ruskigt skoj :D
Va
i Örebro innan för att fira Kahlyn, trevligt att träffa allt folk igen, synd bara att jag va tvungen att åka så tidigt men men ...

Party like a hot devil tonight ;) Haha!


30 oktober: trevligt!

Kom nydligen hem från Åke och Toini :) Fick supergod mat, drack öl, pratade och kollade Idol! Trevlig kväll med andra ord! Va förbi kyrkogården innan vi gick dit och tände ljus, ett för morfar och ett för Matte..
Tänkte alldeles strax göra mig redo för natten för imorn är det full rulle och vill ju inte va helt slut! :D

Godnatt och hoppas alla har haft en lika trevlig kväll som jag har haft. :)


30 oktober: nya stövlar.

Idag, äntligen hittade jag mig ett par stövlar! Sköna, snygga och billiga. Det var t.o.m med Peter som tyckte jag skulle köpa dom, bra att han gillade dom också. Jag tycker det är jobbigt när han tycker det jag köper är fult.
Gick och mötta Nina, Sofii och gnällspiken Emilia :P Köpte allt tills imorn och jag känner på mig att det kommer bli great OM alla kan sluta fjanta sig och klä ut sig! Det är trots allt Halloween party och inget vanligt party!!

Jag och baby åkte bort till MB, hittade som sagt nya stövlar och så köpte vi lite annat skit. Har precis ätit varma mackor med köttfärsås på, mums som attan.. Klockan 19 ska vi hem till Åke och Toini för att äta mat och efter det blir det kyrkogården och tända lite ljus.


Take care.

29 oktober: taggad nu!

Ja men visst, nu är jag faktiskt riktigt taggad inför lördagens Halloween party :D
Fick skjuts av Petra till Nina förut, färgade hennes hår och det blev faktiskt bra, endast topparna som fortfarande va lite gula. Men jag hatar egentligen att färga nån annans hår eftersom det inte riktigt är min grej, but I did it!!
Det enda vi snackar om nu är partyt så imorn tänkte vi shoppa grejer så som allt till bålen, bålskål och annat krimskrams :) 


Nu tycker jag att älskling ska komma hem, tråkigt att behöva sitta hemma själv på kvällarna.. Men imorn är han faktiskt ledig och det ser jag fram emot. Min pussgurka <3 

29 oktober: det ingen vanlig dag...

... för det är Kahlyns födelesedag, hurra hurra hurraaa! :) Helt sjukt vad tiden går fort, hon är redan 4 år och jag saknar henne och min syster massor men på lördag får jag äntligen träffa dom!

Jag och älskling har städat hela lyan så nu är det rent, fint och luktar gott! Nu ser jag fram emot att komma hem i eftermiddag, bara tanken av att veta att jag slipper städa sen ger mig en lättnad..
Ska hoppa in i duschen och sen till Nina. Får se vad mer denna dag har att erbjuda, bra saker hoppas jag!

Later dudes :)

28 oktober: :)

God morgon! Blev en riktigt tidig uppgång idag, redan kl 8. Varför vet jag inte men skönt var det ialf :) Tänkte ta och måla våra köksmöbler idag men jag struntar i det. Älskling vill inte så jag gick med på att vänta med det ett tag.. Halva vägen var; jag väntar eftersom han vill, men senare så får jag som jag vill! ;) Haha!
Ska även ge mig på klädhögen som ligger på sängen, rensa igenom allt. Finns säkert sånt jag inte kommer använda som jag ändå tänker "Men nån dag kaaaanske det blir av att jag använder detta, gamla, urtvättade linnet!" Dumt att tänka så, då ligger det bara i garderoben och skräpar.
Lotta kommer och leker med mig idag också, tänkte tvinga med henne på en promenad och så ska vi ansiktsmaska oss lite..

Igår var jag, Petra, Nina och Emilia på MB och runt där. Hittade tyvärr inga kläder inne på Marieberg, bra för plånboken men dåligt för mig! Åkte till IKEA för att luncha så köpte med mig ramar som jag sen målade när jag kom hem så nu sitter bilderna uppe i lägenheten; me like! Köpte faktiskt Halloween-saker igår, smått och billigt så det passar mig alldeles utmärkt :D

Ne nu måste jag slita mig från datorn så jag kan börja med kläderna nångång. Puss!

27 oktober: MB + målning idag :)

Har precis gjort mig vacker och väntar på Fröken Hjärtmyr & Fröken Persson + hennes lilltjej :) Vi ska åka till Marieberg och shoppa lite, som sagt så blir det Halloween saker + present till Kahlyn =) När jag kommer hem sen måste jag börja spackla och måla om badrumsdörren sen skruva isär köksbordet eftersom imorn ska jag till praktiken och måla om det! Me like!

Önskar att det var den sista idag så jag kunde shoppa lite mer (a) Men får åka dit på fredag om min älskling vill ;)

Nu måste jag kila, dom är utanför. Pusshej

26 oktober: höstlov =)

Det är så skönt med lov, då kan jag sova tills jag vill gå upp, kan ligga på soffan hela dagen om jag skulle vilja det utan problem, det är skönt med lov!

I lördags blev det poker hos Olle, jag spelade dock inte utan jag roade mig med GH world tour, vågade inte ge mig på trummorna så höll mig till gitarren ;) Åkte hem lite efter 20 sen blev det utgång för mig, älskling och Petra :) Jag hade kul ialf av det jag minns, vilken jädrans fylla det blev.. Inte än på ett tag till säger jag bara! Kroppen är halvt paj eftersom jag var så duktig och drutta omkull.. Men allt i livet är inte roligt! =P

torsdag fyller sötnosan hela 4 år så får bli MB imorn med Petra och se ifall jag kanske kan hitta nåt roligt till henne, kalas på lördag innan Halloween festen :)


Nu tänkte jag hyra hem en film och sen mysa ner mig i soffan tills mitt hjärta kommer hem. <3


En månad kvar-19 år-1 år & 1 månad-20 år! ;) Haha, här blickar vi frammåt!

24 oktober: Yeay!

ÄNTLIGEN har vi internet igen! Hatar att vara utan, känner mig helt handikappad :P Men nu så, nu kan jag blogga igen, snoka runt på bilder och läsa bloggar!

Har haft praktik hela veckan men nu är det slut, tråkigt faktiskt, jag trivdes riktigt bra :) Men ska dit i veckan och måla om våra köksmöbler; svarta! Kommer bli såååå snyggt trots att Peter inte gillar min tanke men det struntar jag i (a) :P
Igår åkte vi till Vingåker för att hälsa på pappsi och hämta lite grejer till datorn. Blev tacos och en lugn kväll igår men inte fan mår jag bra för det idag.. Har ont i huvudet och är trött! Peter och några fler åkte nyss iväg bort mot Nora för att lira paintball och jag tackade nej eftersom det är nog inte riktigt min grej + att vädret är ju prutt!

Ska fortsätta se på "Låt den rätte komma in" och sen vette tusan vad jag ska hitta på fram tills min sötnos kommer hem.. Ikväll är det poker hos Olle, men får se hur vi kommer dit och hem. Jag ska inte spela, jag kan inte och jag kommer säkerligen bara förstöra om jag är med :P


Hej hopp.


17 oktober: what a beautiful a day..

Sitter här med mättad mage och dricker en öl :) Älskling och Tomas är och eldar igång bastun för ikväll ska det badas bastu och dricka lite champange :P Tomas envisades om att jag & baby skulle fira våran 1 års dag så vi fick en liten flaska :b

Ja, bada bastu ikväll och så äta kräftor som sagt :) Åkte ju till Töckfors, köpcentrumet, var ju tvungen att köpa nya trosor eftersom jag var så duktig och glömde packa ner det i väskan igår.. Haa, undra hur jag tänkte då?!

fort min underbaring kommer in SKA han massera min nacke och rygg. Jag har så fruktansvärt ont, är stel som en pinne. Vägrar han får han stryk ;)

Puss hej!

17 oktober: 1 år <3

Jajjemensan, idag har vi varit tillsammans 1 år :) Gud så fort det har gått, jag menar, redan 1 år sen vi blev tillsammans, det är helt sjukt! Men underbart <3

Vi ska snart upp till huset, äta frukost, duscha och sen åker vi till Töckfors och kollar lite :) Ikväll blir det kräftor och annat gott. Kan blir en ganska mysig 1 års dag uppe i Årjäng trots allt :P

Resan hit igår gick bra, men vägen är tråkig, bara rakt fram hela tiden.. Kollade Idol och åt en supergod potatisgratän med tonfisk i sen blir det sängen för att försöka se på film men Thaifilmer är inget man ska lita på!



Hörs kanske senare eller så blir det imorn. Puss

15 oktober: ny hårfärg :D

Åkte hemifrån som blondin och kom hem igen som brunett ;)
Jag trivs i att både vara blond och brunett, nu när sommaren är över så vill jag inte vara blondin längre.. Men det är inte bara mörkbrunt, det är ljusare brun, lite lite rött och lila.. Men det röda kommer snart att försvinna lite mer men jag blev nöjd ialf. Det känns bara väldigt annorlunda att se mig själv i spegeln nu men jag blir väl van snart :P Dessutom tycker jag det ser lite roligt ut eftersom mitt hår är FÖR långt men blir klippning på måndag så då blir jag ännu vackrare ^^

Snart kommer baby hem, mysipysi :* Orkar inte packa idag, får göra det imorn innan praktiken. :) Blir att ta med oss datorn till Årjäng, se på film på kvällarna och så kan jag blogga lite (a) :)


Take care, puss.

14 oktober: :)

Har haft ytterligare en kanon dag på praktiken :) Började 11 idag också men innan det blev det förbi Nina för lite morgonkaffe, åkte dit på lunchen också, kommer med andra ord åka förbi där varje dag innan praktiken ialf när jag börjar 11 :P 
Har inventerat idag, jag blir verkligen helt knäpp av att räkna tapetrullar, blir alldeles snurrig i skallen :P Men jag inventerar hellre än att inte göra ett jota alls! Jag har inte praktik för att sitta och slöa!
Åh helvete vad jobbigt det är cykla nu, öronen fryser och vinden tar tag i mig och så jag nästan kramas med asfalten och det har jag inte så stor lust med!

Kom hem innan 17, då var det städning och matlagning som gällde för min del.. Hinner inte städa imorn. Efter jobbet åker jag till Örebro för att fixa till mitt hår, ser ju för jävla mupp ut! Och jag förstår inte, men hur kan en del tycka det är snyggt med stans största utväxt?! :O Tokigt!

Ska ta mig en dusch och sådär innan det är dags för Greyan :D Hejhopp!

13 oktober: jag trivs!

Kom hem för ca 30 minuter sen, ska snart äta mat & kolla klart på Benjamin Buttons otroliga liv som jag och hjärtat mitt började kolla på igårkväll :)

Imorse
cyklade jag hem till Nina och drack kaffe innan jag cyklade vidare till Flügger. Och hittills trivs jag kanonbra, personalen är bra och jag får äntligen lära mig lite vettiga grejer :)
Fíck nya byxor, en t-shirt och en munktröja och det gillar skarpt från min sida!


Take care.

12 oktober: a great day..

Jag visste väl att det skulle bli en bra dag idag :)
Jag tog min superhoj fram på torget, mötte upp Helena och så solade vi oss lite. Det är verkligen skönt att sola och få färg, slippa känna mig som ett spöke. Men å andra sidan blir jag inte riktigt så vit som vissa andra blir :P
Bjöd Helena på mat också, så blev det lite plugg och massa tv som vanligt but I like it a lot :)

Klockan är 22 i vanliga fall skulle jag ligga i sängen för att sova men eftersom jag börjar kl 11 imorn på praktiken känns det lite smått onödigt att gå till sängs nu för jag bara att jag kommer vakna alldeles på tok för tidigt då..

Bestämt att vi åker till Årjäng på fredag, jag gillar att vara där, dock inte resan dit och hem! På lördag blir det nåt speciellt myspys :*


Nej, tv-slapp nu. Natti.

12 oktober: :)

:) Idag känns det som om det kommer bli en bra, trots att jag måste städa och vika tvätt.. Men ändå känns det bra! Skola är avklarad och ska snart ta mig i kragen och fixa hemmet sen blir det iväg till Tant Brun och sola med Helena :)

I lördags blev det som sagt 20års fest hos Lollo sen Zäta, nice kväll. Mådde dock inte alldeles toppen igår så det blev soffan för hela slanten.. Och varje gång jag har Lotta i närheten av mig så kan jag ju inte göra annat än att skratta, jag blir som en helt annan person, ;) :P

Puss och hej.


10 oktober: 20års fest ikväll :)

Ja men visst, ikväll är det 20års fest som gäller. Lollo fyllde år i måndags så ska dit & fira henne och kalasa oss lite! :)
Älskling
är fin i håret nu igen. Jag har träffat mammsi, pappsi och Kahlyn idag :D <3 Har även fått träffa Fröken Roos.. :) Väntar på att Lotta-Potta ska komma, fram och handla lite sen är det dags.

Take care :D

10 oktober: örebro idag.

Gud så trött jag är, vaknade såklart innan klockan ringde också. Hum, blev inte så mycket sovmorgon ändå idag.. Ska snart ta mig en snabb dusch, äta frukost sen dra vi till Örebro. Hjärtat mitt ska äntligen göra dreads och jag ska till mammsi en sväng :) Fram på stan sen, träffa Emma kanske och se hur det går för baby i håret. Vidare hem för att leka med Lotta-Potta!

Jag har aldrig varit hos nån som har haft en så äckligt hem.. :S Visst, ungkarlslya med ölburkar.. Men att toaletten är alldeles brun och handfatet också, röker inne trots att man har balkong, låter folk (och sig själv) ha jacka och skor på sig inne.. Fan, så äckligt! :S
Gick förbi Tezzan sen sväng igår, äntligen har jag fått se hur hon bor :) Riktigt fint, blev lite smått avundsjuk på köket, jag vill med ha ett stort kök!


Hörs senare. :)

9 oktober: har en ny kärlek i musikväg.

Erik Hassle! Ful kille men jävlar vad jag älskar hans musik, speciellt "Don't bring flowers after I'm dead" den är grymt bra. Har lyssnat på den om och om igen nu i nån timma! Kan inte sluta digga och sjunga :D Min baby måste tro jag är ett psyk som lyssnar och sjunger till samma låt hela tiden men äsch, det får han ta, jag är ju trots allt Helistenare!
Har varit och solat nu, skönt med lite färg. Väntar på att Peter ska rensa klart avloppet i badrummet så kan jag tvätta av mig all svett, jag luktar inte hallonbåtar om vi säger så...

Sen blir det mat: köttbitar, beasås och kroketter! Mums fillibabba. Puss & kram.


9 oktober: old music is the shit!

Gud vad skönt att det är fredag, veta att jag ialf får sova liiite längre imorn gör mig happy! :)

Fick praktikplats på Flügger här i Kumla, glad blev jag, slapp gråta inför hela klassen.. Så börjar kl 11 och slutar runt 16-17, börjar där på tisdag & så är jag där i 2 veckor. Hur nice är inte det liksom?!
Efter skolan blev det kinarestaurangen i Hallsberg med Petra, hennes mor, Nina + barn och moster. Nu sitter jag hemma, är så sjukt uttråkad. Lyssnar på massa gammal musik, Aqua & Vengaboys har ju ialf gått mest nu ;) Väntar på att baby ska komma hem så vi kan dra och sola oss lite, handla mat och sen får jag se vad denna underbara fredag har att erbjuda.. Känner mig riktigt glad idag :D Tack och hej!

8 oktober: det kändes som om det gick bra...

Åh shit, blev något så grymt irriterad imorse kan jag lova.. På alla 3 naturkunskapslektioner har dom lagt till 15-30 minuter! Så den som är idag är från 7:50-10:40! Hur i helvete ska jag orka sitta där och ruttna?! Visst en rast men ändå.. kul är det inte att snacka om samma sak i så många timmar.. Dom bryr sig bara om timmarna, inte om hur vi elever känner oss..
Men vi hade ialf prov i naturkunskap idag och trots att jag hade glömt det jag läste igår gick det riktigt bra :D Svarade på alla frågor förutom en, om kvävets kretslopp, fattade inte ens ett jota av det när vi gick igenom det. Men ska ialf få mig ett G ;)
Fick även komma hem tidigare eftersom samhällsläraren nästan aldrig är där, sjuk hit och sjuk dit! Även om det inte är kul med samhäll så förlorar vi massor på att hon inte kommer.. Dumt gjort, fixa vikarie då!

Det är ju torsdag= städdag och det hann jag med direkt efter skolan innan jag gick fram och tog en fika med Anna :) Länge sen vi träffades men det var trevligt!
Ska snart ta och plugga samhäll, har ju inte gjort ett piss på hela veckan och ifall hon kommer imorn vill hon väl se att jag faktiskt kan och inte är så trög som jag verkar ibland!


Puss och kram :)


7 oktober: mycket idag.

Jag gillar inte riktigt att plugga, att läsa över 30 sidor och sen komma ihåg det till dagen efter då man ska skriva är inte riktigt min grej va! Jag läser och läser men fattar ändå inte ett jota, det går liksom in och ut igen! Jag hatar att höra ordet prov, blir alltid så himlans stressad då, glömmer bort allt jag läst ännu fortare då och när jag väl ska skriva så *poff*, allt är borta som om en trollkarl har varit där och joxat runt i skallen på mig.. Stort suck säger jag bara, stort suck! 
Nåväl
, jag ska ialf försöka skriva ett G på naturkunskapsprovet imorn..

Och så var inte dagen i skolan så himlans nice heller, eftersom jag var hungrig så blev jag gnällig vilket i sin tur ledde till att jag knappt fick nåt gjort på lektionerna.. Hmf, inte alls bra men jag MÅSTE äta för att kunna koncentrera mig, inte så konstigt att man blir hungrig att sitta 2 lektioner (tråkiga dessutom, naturkunskap+samhäll!) utan att få mat i magen.. Och så IG-risk om man inte lämnar in planen över projektarbetet, jag har inte ens börjat och jag vill göra det i min egna takt! :O Ska inte vara klart förrän nästa år så hallå?! Har inte riktigt tid att göra det OCH plugga, tror dom jag är superkvinnan eller?!

Efter skolan hann jag pussa lite på baby innan han körde mig till Nina och han vidare till jobbet. Blev kaffe och massa prat som vanligt och seriöst, vad är det för fel folk?! Varför hela tiden försöka förstöra för andra? Varför inte bara låta andra förhållanden vara ifred och bry sig om sig själv?! Åh, ren idioti!
Åkte hem till Petra, fick mat sen slocknade vi som små grisar i sängen. Vaknade av att jag dregglade ner hela min arm så då passade jag på att gå hem och plugga, så det har jag gjort som sagt!

Ska fixa nåt att äta sen ta mig en dusch innan Greyan sen blir det onsdags-mys för min del and I love it ;)
Hehe,
blev ett ganska lång inlägg, hade tydligen mycket att skriva om idag, ganska ovanligt för min del.. Tack och hej..

6 oktober: *gäsp*

Jag hatar verkligen sånna här sega dagar och så blir det mörkt på en gång, ljust endast några få timmar på dygnet nu och snart ännu kortare dagar.. Suck!
Är helt slut idag också, va ju en jävla massa fläng på mig. Först en halvknasig natt, men hade ju sovmorgon så det blev ju ganska bra ändå. Sen bussen till skolan för att vara där 1 timma, vidare till Kumla där baby hämtade upp mig, Örebro för tandläkare, Kumla för tåget till Hallsberg som var försenat, skolan för 2 lektioner sen hem.. Hua mig asså! Fick stressa i stort sett hela dagen, inte konstigt att jag är trött! Men nu är ialf mina tänder fina och hela :P Skönt att slippa känna "kanten" på framtanden jag slog ut för ca 1 år sen.

Borde plugga, prov på torsdag, naturkunskap, fattar nada.. Tror det är prov i samhäll också, fattar nada där heller! HUR ska jag klara av det här?! Nåja, får försöka läsa genom och se om jag fattar nåt. Hope so! Hoppas också jag får praktikplats på K-rauta nästa vecka & veckan där på. Hoppas hoppas! Skulle trivas mycket bättre än på en målerifirma.. Babblar bara massa skit nu, duscha och sen gräva ner mig i böckerna. Tjipp tjopp hej!


"Om man går fort och skrattar mycket syns det inte att man är ful."

5 oktober: vilken helg asså :P

Ja herregud säger jag bara! Börjar äntligen känna mig pigg och fräsch.. Kryssningen var kanonskoj, god mat, mycket alkohol och underbart sällskap :) Det var bara att fortsätta i lördags också, lika så när vi kom hem blev det Ceasars och Zäta men Sabina, mycket trevlig kväll!

Var
ruskigt trött igår asså, blev att gå över Teija för smörgåstårta och sen hem och lägga oss på soffan.. Va lika trött imorse så blev att ta mig en redig sovmorgon, jag behövde verkligen det!!

Ska snart lägga in bilderna från resan sen äta mat, fortsätta slöa mig resten av dagen :D Tjopp!

2 okteber: kryssning idag :D

Wiho, god morgon! =D Jag älskar att längta till saker och jag har längtat och väntat på denna dag så nu är den äntligen här! Ska snart duscha, äta frukost och sen packa eftersom jag inte orkade igår :P
Vi går hemifrån 10:30, åker med bussen till Örebro 11:05, byter buss 12:10 mot Sthlm, väl framme i Sthlm blir det ölbåten innan vi kliver på Cinderella kl 18 :D


Hejhopp, vi hörs. ;)


1 oktober: wiho!

Jag längtar tills imorn, för då åker vi äntligen iväg på kryssning :) Ska bli riktigt roligt faktiskt! Bra sällskap har jag ju så det kan ju inte bli annat än bra så två tummar upp för det!
Hade sovmorgon imorse, så skönt och få sova lite längre. Blev att gå fram till tåget i regnet med Elin, när vi går och pratar så åker det en bil förbi och skvätter ner mig (dock inte hela mig!) med massa vatten!!! Inte bra start på dagen och det sämre fortsatte med att vi missade tåget precis så fick åka buss istället.. Men resten av skoldagen gick bra trots att den var lång och jag gillar faktiskt religionen, förvånad över mig själv men jag gillar't!

Pratade med kuratorn idag också, drack kaffe och pratade massa fast det gör vi varje gång iofs. Det är verkligen skönt att prata ut, prata med nån som kan ge mig råd och fråga "varför?" hela tiden, då får jag fundera och kommer verkligen fram till vettiga saker då :)

Ska snart packa lite tills imorn, duscha och invänta Idol :) Har även städat och bäddat rent i sängen så ska bli skönt att lägga sig sen tillsammans med baby :*


"I can't do this on my own, 'cause I'm no superman!"

RSS 2.0