30 april 2010: valborg.

Jorå men så att .. så äre! Javisst, Valborg idag - fira in våren! Brasan? Den skiter vi i.

Igår blev det ett jävla fläng på mig. Skolan - hem - stan - Kumla - hem igen - förbi syrran - Campus - hem - tillbaka till Kumla.
Blev asså Campus igår. Men eftersom jag inte hade band så var jag tvungen att gå in kl 20! Så jävla surt! Det var helt okej, åkte hem vid 11 eftersom systeryster skulle hem till Kahlyn :)

Blir nog Campus ikväll också, men det suger as hell att jag måste va där vid 20 idag igen! Eller ja, kanske inte, men tror det är mer folk idag och för att vara säker på att man får komma in. Och ännu en grej som suger är att går man in, får man inte gå ut och sen in igen - UTAN band asså! Rövslick!

Oj, klockan är snart 15! Hänga med the oldies på O'learys om en stund då! Göra mig lite vacker då. Puss!


28 april 2010: :)

Ibland är jag bra knäpp. Efter att jag hade kollat på Christine igårkväll skulle jag se på CSI men det är alltid samma sak! Jag hinner se början, sen när vinjetten till CSI börjar sover jag redan och vaknar till i första reklamen. Haha! Jag är duktig, I know ;)

Stallde klockan tidigt idag för att se/lyssna på Vakna. Men snoozade ungefär 1 timma. Har precis ätit frukost, duschat och skinkat mig. Dricka kaffe och ska snart klä mig för att ta tåget till Kumla sen åka till MB med fröknarna Persson ;) Inga lektioner idag ... Kan vi låtsas. Pluggar hemma istället sen!

Ska se ifall jag kan ha klänningen från Gina sen, hoppas det! Då köper jag den och ser glad ut ;) Ikväll är det pizza & fotboll hos Anna, får se om det slinker ner nån öl eller inte. Maybe baby!

Hörs! Puss


27 april 2010: sorg & lycka

Ibland gör vissa saker så ont att se, läsa eller höra om. Även om livet i sig har gått vidare, så finns det en liten del där inne som sticker till när ögat får syn på en viss text eller när en liten fågel viskar nåt i örat... Det gör ont samtidigt som det sprids ett litet lyckorus genom kroppen. En dubbelkänsla. Sorg och lycka! Så länge dom jag bryr mig om mår bra så är hag nöjd. Jag mår bra oavsett vad! Tro mig. Mitt motto är: Love Life Live Life! Och det är nåt jag gör just nu.

Vissa personer kanske förstår och tar åt sig. Medans andra kanske tror det handlar om dom eller nån annan dom känner. Jag bryr mig inte om vilket, jag kände att jag var tvungen att skriva av mig när det gäller detta!

DONE!


27 april 2010: huvudvärk

Vårväder hela dagen, förutom nu då. Men ohoo vad jag njuter. Var enda sekund! Bara det inte blåste lika mycket, men ska inte klaga. Våren och sommaren är på väääg! Även en bitterfitta som jag kan va happyface, belive me!

Huvudvärk ... Ocoolt! Väntar på maten nu, får se vad som lagas av kockarna där ute :) Var på stan en sväng med Anna och Agnes, hittade bara en söt tröja :) Eller ja, hittade iofs lite annat men inget jag köpte idag. Får se om det blir en sväng imorn eller på torsdag.

Fortsätta tycka synd om mig själv - vänta på maten, äta maten - ligga i sängen och se på tv!


I want so much more!


26 april 2010: dyrt.

850 kr fattigare idag.. Känns inte bra att behöva slösa varenda krona så jädrans fort. Fast å andra sidan så behövde jag både balbiljetten och den dyra BH:n! Eftersom min balklänning har öppen rygg kan jag inte ha en vanlig BH. Så lätt vart pengarna :)

Kan inte säga annat än att jag faktiskt gillade att vara i skolan idag. Trots den långa håltimman så gjorde det inget. Satt ute i solen och njöt av vårvärmen!

Fick rätt glada besked också. Halvtid på Flügger i Kumla undet sommarmånaderna. :D Bättre än inget! Får se hur det går med ÖBO då.
Inte fan tänker jag jobba för världens segaste gubbe, BIG NO NO! Humf..

Ska småkolla på filmen på 9an. Sen sova :) Har iofs sovmorgon imorn men ändå skönt att somna tidigt och att vakna tidigt och kolla på Vakna är absolut nåt utav det bästa jag vet! Mina favoriter på tvn, dom får upp mitt humör så att säga ;)



Vore du mindre skulle jag hoppa på dig tills du spyr! Jävla kossa! Aldrig mer att jag ställer upp!


26 april 2010: god morgon :)

Sju fina månader kvar..

Är extremt pigg idag, somnade vid 19 igår. Vaknade några gånger och försökte kolla på Da Vinci koden men det gick inte så bra :P Men det är skönt att vara pigg på morgonen för en gång skull.

Ska dricka upp mitt morgonkaffe, sminka mig osv sen väcka P så han får köra mig till skolan ;) Höhö!

Får se hur det går i skolan idag, första skoldagen, teori på sjukt länge. Ialf vad det känns som!

Hörs sen. Puss.

25 april 2010: myslördag.

Mysdag igår. Lunch på Jensens med syrran och K. Hem till dom, vilade på soffan en sväng. Syrran drog på bröllop så jag och K väntade på P som hämtade oss för att åka till Lek & Bus :) Hämtade även upp Smillis Vanillis, så tjejerna sprang runt och lekte medans jag och P lekt lite granna :) Åt på Max efteråt och K va jätteduktig, hon åt verkligen massor :) Stora tjejen!
Väl hemma hos syrran igen badade hon och jag plockade undan. Läste lite skvallerblaska och hon målade innan det var dags för att sova.
Mysdag med världens goaste unge ♥

Ska hoppa in i duschen när som helst. Ska ner på stan och kolla efter en BH och köpa parfym. Kumla senare för att grilla, åker förbi Skopunkten också för att se om jag hittar några skor ;)

Puss.

23 april 2010: så snygg!

Nationella gick alldeles utmärkt, ialf vad det kändes som :) Hoppas jag klarar mig! Men det tror jag. Eller jag nästan vet.

Mamma och Benny kom hem strax innan två. Bruna som bajskorvar var dom! Men så saknade! Mina sambos. Fick massa roliga saker. Balklänningen är jag mest nöjd med! Satt superbra och va så snygg :D Mina kära vänner P och J fick också lite kläder :) Min mamma är bra snäll hon. Bästaste!

Jennie kommer senare :) Dricka oss lite fulla sen ska vi till O'learys, får se hur länge vi stannar där och vart kvällen sen tar oss. Så jävla bra fredag asså! :D Hurrraaaa!



23 april 2010: stort smajl på läpparna!

ATT jag har! Klockan är inte ens 6 på morgonen och jag vaknade med ett smajl på läpparna :) Och självaste anledningen till det är för att mammsi och Benny kommer hem idag :) Dom landar på Arlanda om 1 eller 2 timmar! ♥
Kan tänka mig att det finns folk där ute som tycker jag låter jättemesig eller barnslig när dom läser min blogg om att jag skriver sånna här saker om min mamma. Men grejen är den att .... Jag älskar min mamma så himla mycket! Trots allt som varit så står vi varandra extremt nära idag, och det är jag glad för!

Jag tänkte "Varför luktar mitt hår frisör?!" (Håret luktar jämt såå gott efter man har varit på salongen!) Men sen slog det mig .. Jag var ju på salongen igår och blev färgad, lite klippt och fick äntligen plockade ögonbryn :) Jag va även snäll/duktig och hjälpte syrran och fixa hennes hår, helt OK för att vara första gången.
Igår efter den superkorta och sköna skoldagen tog jag mig till Kumla för att leka med familjen Persson :) Bra skit!

Aja, idag blir det att leta efter en speciell BH, parfym och nåt annat fint :)

Kaffe och frulle då. Ska skriva nationella nu från 8-13, svenska b! Känns sådär, fast jag älskar ju att skriva ;)
Hörs sen! Puss.

21 april 2010: filmtajm :)

Eftersom jag sov i bilen både till Stockholm och hem så är jag inte speciellt trött just nu.. Var rätt seg när jag städade men efter min lilla "ta-hand-om-mig-själv-stund" som bestod av ansiktsmask, fotbad, fotskrubb, ansiktsskrubb och en skön dusch + lotion, blev jag pigg. Så ska sätta igång Kingpin, vet inte riktigt om jag har sett den eller inte men det märks :)
Förresten finns det inget som är så skönt som att va nyduschade/peelad,  ha nytvättat hår, insmord i en väldoftande lotion och rena sängkläder! Mm, jag kommer sova gott inatt när jag väl somnar :)

Godnatt :)


21 april 2010: men vafa-an, och problemet är?!

Det är slutet av april som vi alla vet, alltså en vårmånad, det ska va varmt och massa sol. Man ska kunna sitta ute, njuta av solen med en glass i handen och halvnaken! Eller okej, mindre kläder ialf... Men vad såg jag när jag vaknade om inte snö!!? Vad är det för fel egentligen. Får spunk.

Nåja, det hjälper inte att jag härjar i bloggen eller skriker. Vädret är inget vi kan göra åt just nu! Och på tal om dåligt väder så hade mamma skrivit på msn kl 12 och 15 (svensk tid) att dom kanske inte kommer hem på fredag :( Det var tydligen en tjej som skulle ha åkt hem i måndags med blev ombokad till den 9 maj!!!? What?! Så länge vill inte jag vänta på min mamma. I do miss her and Benny! ♥

Vi har som sagt varit i den svenska huvudstaden idag :) I Stockholm och inne på Målerimuseumet så fick vi höra lite historia om byggnanden och sen se gamla verktyg osv. Veta om hur jävligt det var att vara lärling för 12345675432 år sen (okej, inte SÅ många år sen! Men det kändes som det var så länge sen!!)
Åt lunch sen åkte vi hem igen :) Bra dag med tjejorna och Johan!

Har precis städat och sista maskinen med tvätt är igång. Ska ha lite "hemma-spa" snart, länge sen jag hade det och jag behöver .. FINNMONSTER AS HELL! Inte vackert nånstans så att säga. Blev en hel novell idag, förlåt! Får se om det finns nån som orkar läsa ;)

Puss.


20 april 2010: yeeees!

Attans, jag hann inte duscha innan DH! Men får ta en snabbdusch i pausen :) Är helt slut just nu, skallen är tung och ryggen värker. Men jag är ialf klar i köket :) Yes! Blev faktiskt riktigt läckert, jag är nöjd. Får se vad mor min och Benny säger på fredag när dom kommer hem! OM dom kommer hem :( Hoppas det!
Jävla vulkan som spottar ut massa aska över ungefär hela Europa så att mina sambos kanske inte kan komma hem i tid! Dränk Island och alla vulkaner!

Jag var lite orolig att jag skulle ligga efter massa i ådringskursen eftersom jag va borta i torsdags och fredags, men när jag kom dit idag hann jag ikapp alla på ca 20 minuter ;) Är jag kung or what?! Seg dag annars eftersom vi knappt gjorde ett piss.. Men sånna dagar behövs i skolan också.

Ska kolla på DH nu och sen duscha. Ta fram snygga kläder tills imorn får då drar vi till Sthlm, only the bruuuds! ;)

Puss.


19 april 2010: bra måndag :)

Anledningen till att det inte blev nåt inlägg alls igår va för att jag va så sjukt jävla bakis! Jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv ... typ! Fyfan, mådde t.o.m dåligt när jag skulle sova för natten! Humf! Men det tyder på att jag hade en kanonkväll i lördags :) Först Nora där det vankades förfest/inflyttningsfest sen Strömpis. :) Me likey like.

Igår kom min Jennie och lekte med mig :) Och det gillar jag, saknat muppmongot!

Idag var jag hemma från skolan för att jobba här hemma i köket. :) Bara en strykning kvar på väggarna sen ska tapeten upp, then I'm done with that shit! Efter massa jobb blev det fotboll + kebabrulle hos Anna. Fin match idag, 3-1 till ÖSK! Men hade inte Gefle fått straffspark hade de inte fått det billigaste gratis målet! Men jag och Anna blev nöjda. Härjade och skratta åt Fredrik som vi såg på tvn :) Bra måndag som fan!

Ska snart lägga mig och vänta på att hockeyn är slut så det kan visas nåt vettigt på tvn istället ;) Godnatt, puss.

17 april 2010: back on track

Magen är mättad nu ialf.. Borde sminka mig och göra mig klar eftersom vi ska åka till Nora om ca 1 timma :) Har diskat all jävla disk också och tror ni inte jag skvätter ner mig själv med vatten 1234532 gånger?! Jo ni! Jobbigt att bli blöt när man inte vill.

Lyssnar på gamla hederliga Björn Rosenström och sjunger för fullar muggar ;) Låter kanske inte riktigt så bra med tanke på att halsen är lite skev och näsan är täppt. Men det gör inget, bara jag hemma så. Men jag lider inte av det min sångröst ialf.

Ska göra mig klar nu, tjosan!


Kvällens klädsel :)


17 april 2010: :D

Mår väl lite sisådär idag. Blev öl och cider igår. Först var vi hemma, spelade kort och drack. Det nya fredagsnöjet ;) Gick till O'learys och tog en öl tillsammans med soffgänget, vidare till Rock Bar.
Trevlig kväll som vanligt om vi bortser från att jag ska härja så förbannat jämt. Släpp det och gå vidare!

Har precis ätit frukost, och är supertrött! Skulle vilja sova nån timma till men det hinns inte riktigt. Eller? Kanske duscha och sen vila en sväng? ;) Sömntuta som jag är.
Ikväll är det Nora som gäller, inflyttningsfest hos Johanna och Marcus :) Åker tillbaka till Örebro för krogen sen också :) Får se vart det blir.


Sova lite till nu då! :D Hej.


15 april 2010: kumla

Godkväll :)
Stannade hemma från skolan idag, kände att jag inte var riktigt kry. Så skrev om mitt projektarbete och jävlar om läraren INTE är nöjd nu. Då stryper jag varenda dåre som är i min väg! Vi får hoppas på det bästa imorn..

Orkade faktiskt laga mat och äta förut, var dock inte så jävla gott men fick ialf i mig lite som tur är. Helenus kom och lekte med mig en sväng. Snackade lite skit sen gjorde vi stan en sväng. Hittade massa snyggt på Monki (köpte inget!) och en studentklänning på MQ men vet inte än om jag ska köpa den eller om jag ska va lite udda och ha jeansklänningen kanske? Det vore ju inte helt fel att ha nåt annat än VITT som ALLA har på studenten. :)

Är i Kumla nu hemma hos P. Spelar kort och gissa vem som förlorar? Jo jag! Men det gör inget för jag är ingen dålig förlorare ;) Dricker lite öl också och bara snackar lite skit :) Nice torsdag om vi säger så.

Hej hopp!


14 april 2010: trött?!

ATT jag är. Har sovit i stort sett hela dagen.. Vaknat några få gånger, väldigt korta stunder av att jag antingen frös eller svettades! Hatar't om jag får säga så.

Har precis duschat och ätit lite mannagrynsgröt. Hundra år sen jag åt det, men mums så gott. Blev dock sjukt mätt, lite illamående också. Går över snart hoppas jag. Ska gosa ner mig i sängen igen och fortsätta se på Greyan sen blir det att sova. Ovanligt? Nej! :)

Godnatt!

14 april 2010: totally dead.

Känner mig helt död! Fryser och skallen är tung. Blir att lägga mig i sängen och vila men helst av allt vill jag ut i solen men vet inte om det är så bra just nu..

Resan ner till Bankeryd sov jag, nästintill hela resan. Va vaken då vi fick frukost. Det var helt okej att se hur dom gör penslar och allt annat. Trodde det skulle va dötrist men neheru, det dög. Fick supergod lunch, dock va jag inte hungrig.. En pensel som ett "minne" fick vi också, sweet!

Känner fortfarande ingen hunger så blir att dricka massa vatten, förhoppningsvis blir halsen lite bättre då. Iskallt vatten är underskattat asså!


Hej då. Sova sig lite nu då!

14 april 2010: trött och ont i halsen.

Har sovit jätteuselt inatt. Vaknat flera gånger, svettats och haft ont i halsen! Men jag kom upp ialf, hoppas jag inte dör i bussen på väg ner till Småland, Bankeryd..

Har ialf klätt mig och hoppar över frullen och tar det sen. Skönt att slippa stressa idag också :) Hörs sen. Puss.


13 april 2010: helvete heller!

Säg inte att det är sant! Jag har varken tid eller lust att bli sjuk.. Måste va i skolan, sista kursen är igång så MÅSTE verkligen vara där. 
Öm i kroppen, hängig och allmänt seg. Kom hem för ca en timma sen, tog en dusch på en gång och nu ligger jag i sängen och slöar. Orkade inte ens laga mat som tanken var. Fick bli en jävla massa rån och oboy istället. Lägger jag mig under täcket kommer jag säkerligen somna. Är helt väck :(
Det är nu jag vill ha min mamma hemma eller nån annan som kan ta hand om stackars lilla mig! Samma visa varje gång ... Så fort jag känner mig lite febrig eller småsjuk blir jag som en litet barn! Vill verkligen att ALLA ska tycka synd om mig då! (a) :P

Ådringskursen har som sagt startat. Gick bra idag, helt okej men sjukt segt att göra samma sak hela dagen. Imorn drar vi till Bankeryd och kollar in en penselfabrik. Intressant? Njae, men gött att slippa va i skolan. Hoppas bara jag mår bättre!

Efter skolan blev det familjemys :) Jag, syrran, Kahlyn, Smillis, brorsan, Kattis och lilla Neo :) Fasters lilla gos. (Känns konstigt att kalla sig själv faster! Är ju van vid moster!) Men det blir jag väl van vid också snart.


Ne, jag skiter i det här och lägger mig ordentligt i sängen! Orkar verkligen inte.. Puss.

13 april 2010: god morgon :)

God morgon! Känner idag att det verkligen var kallt ute igår. Snoret rinner ur snoken på mig. Vaknade av det inatt, inte speciellt nice om vi säger så. Men det ska inte hindra mig från att ta tåget till Hallsberg och skolan.

Sitter här med mina sjukt nerkladdade målarbrallor och har precis gjort mig klar. Skönt att slippa stressa på morgonen ialf :) Ska va i skolan och ha praktik idag, får se hur det går med den kursen. Hoppas det blir skoj bara. Hörs sen! Puss.


I do love my t-shirt ;)

12 april 2010: oj oj ..

Efter att jag hade varit sådär überduktig och pluggat så tog jag mig ut i solen :) Mötte upp syster och K och gick bort till arenan. Jo men hör och häpna. Vi gick på dagens match. ÖSK-GAIS, dock en pinsam match. 0-2. Med andra ord, förlust för Örebro.
Om vi bortser från den pinsamma matchen så var det trevligt (som alltid) att umgås med mina två bästa tjejer ♥ :)

Ska gosa ner mig i min underbara säng och kolla på tv. Hoppas att huvudvärken är borta imornbitti för imorn är det skolan, men inte teori utan praktik. Ådringskurs ska vi ha, spännande. :)
Och vi får inte glömma att imorn efter skolan blir det familjemys ♥ ♥

Godnatt mina kära vänner. Puss!


12 april 2010: woho :D

Äntligen är jag klar med skrivandet! Blev precis klar :D Känns gött. Synd bara att det inte fanns tillräckligt med papper i skrivaren så får skriva ut i skolan imorn, lämna in och se nöjd ut! Hoppas bara det duger annars jävlar blir jag bitter... Varför ska jag alltid skjuta fram allt i sista sekund?! Jag vet ju att jag klarar av det när jag väl sätter igång. För se nu, jag klarade det!

Invänta svar från min kära syster för att se vad dom ska hitta på idag. Steka i solen? Ja det hoppas jag :) Nu när jag är klar vill jag inte sitta inne längre. Måste ju passa på att utnyttja solen när den väl är framme!

Plugghästen är nöjd med vad som har presterats idag :D


Puss

12 april 2010: finally!

Våren är här .. på riktigt! Hoppas den stannar nu så sommaren också kan komma :D Kjolar, klänningar, fina sommarskor, ja allt ska användas :) Mm, älskar värmen!

Mamma och Benny är ju i Thailand, pratade med henne i lördags på msn. Mellan 38-40 grader varmt i skuggan!! Då kan vi snacka varmt hörni. Men dom har det bra där nere ialf. Måste faktiskt erkänna att jag saknar dom en skvätt sådär ibland. Den 23de kommer dom hem och förhoppningsvis med massa mina saker till mig. Ringar, skor, väskor och balklänning! :D

Premiär igår när det gällde grillning och mmmmums vad gott det blev. Tog det bara allmänt lugnt resten av dagen igår, me likey like.
Har varit och solat så ännu mer neger är jag på g att bli ;) Nu står P och lagar mat och jag ska skriva lite på arbetet. Renskriva det sen när jag kommer hem så jag kan lämna in det så jag slipper IG!

Puss.


11 april 2010: 2 månader kvar!

Det är helt sjukt. Det är redan 2 månader kvar tills jag tar studenten! Känns som om det va igår vi snackade om att det bara är 1 år kvar. Känns så himla spännande men samtidigt lite läskigt! Vuxenlivet here I come. Är mest nojjig med jobb men hoppas jag får mig ett så jag kan tjäna massa pengar sen fly utomlands för nån eller några månader med Jennie-muppmongo ;)

Dagen igår bara försvann. Vaknade alldeles på tok för sent men låg i soffan och glodde på tv. Vid sex tyckte vi att vi va måste göra nåt. Så tog oss en dusch sen gick vi till Bamboo och åt Fläskfilé oscar. :) Mysigt! Hem igen och kollade på Millenium, så vi jag hade fattat det skulle det va lite annat än själva filmen men jag tyckte det va precis som filmen. Men bra var det ialf :) Älskar alla 3 filmerna. Män som hatar kvinnor, Flickan som lekte med elden och Luftslottet som sprängdes.

Gud så skönt det va att inte vakna upp bakis idag :) Har duschat och ätit frulle. Ska snart åka till MB. Sen vidare till Kumla där årets första grillning sker :D I love the sun!

Puss.

9 april 2010: Aj!

Ibland önskar jag att jag vore kille!!
Mätt och belåten. Har ätit makaroner och köttfärssås för en hel jävla armé. Men det är bra att jag är mätt ialf, slipper jag tänka på att laga mat senare :)

Strömavbrott inatt då. Låg och kollade på tv och helt plötsligt dog allt i hela lägenheten. Jag blev sjukt arg eftersom jag inte kunde sova och ville se på tv men det va bara för mig att försöka ialf.. Vaknar en stund senare och hör ett tickande/dunkade ljud.. Svårt att gissa vad grannarna gjorde inatt..... Humf!

Eftersom herr Gyllin inte är den smartaste igår fick vi åka till Kumla imorse för att hämta hans vanliga skor då passade vi även på att sola en kvart. Skönt med både värme och färg ;)

Har sprungit runt på stan och shoppat med P eller ja, det va bara han som handlade massa.. Bara snygga kläder blev det, tacka mig för smakrådena!

Ska va lite social mot mitt sällskap, Jennie-muppmongo är äntligen här och hälsar på :)

Några öl ikväll då :) Men först plugga annars går det inte. Puss.

8 april 2010: shame on me!

Blev chili con carne till mat idag men jag hatar att laga mat till mig själv.. Det är varken kul att laga mat själv eller äta själv. Men så blir det när man bor "ensam."
Och vad gjorde jag efter maten? Jo jag somnade och sov ett bra tag så det vart inget skriva. Shame on me! Men jag har hela helgen på mig ialf :)

Igår pratade jag och P om pensionsparande. Jag är verkligen helt bakom flötet så att säga. Snacka om att jag inte har en aning om hur det fungerar. Anledningen till att vi pratade om det var för att jag försöker tjäna egna pengar nu och vill ha massa pengar sen när jag är gammal tant. När ska man börja spara? Haha, jag vill börja så snart som möjligt så jag kan leva som en drottning ;)
Kanske lite tidigt att tänka på det men vafa-an!

KollaHalv 8 oss mig och fortsätta med min slappar-dag :) Jag är å andra sidan värd en slapp dag, jag har slitet flera dagar i rad. :)

P kommer hit ikväll för imorn ska vi gå på stan och handla en ny garderob till honom. Skulle självklart också vilja shoppa men de få pengar som finns på kontot måste jag ha till mjölk osv.

Men .. Puss!


8 april 2010: why man why?!

Jag har lov.. Jag blev klar med jobbet igår.. Jag va helt död igår.. Men sov jag länge idag för det?! Icke!
Vaknade kl 7  imorse och kunde då fan inte somna om! Blir så frustrerad på mig själv. När det är skola/jobb då sover jag länge men när jag har lov då vaknar jag supertidigt. Why?!

Well well, är ialf trött nu.. Men ska snart sätta igång och skriva om projektarbetet.. Får se hur tusan det går, hoppas det går bra ialf. Jag måste klara det. Får jag IG där, tack och hej studenten! Så ja, detta arbete avgör.

Igår efter jag hade städat och tvättat hade jag en "ta-hand-om-mig-själv"-kväll :) Ansiktsmask, skrubba fossingarna, målade naglarna och badade :) Så himla skönt. Får bli en sån kväll igen på söndag.

Vila lite, sen plugga? Ja det kör vi på! Ensamvarg idag, skönt men samtidigt tråkigt. But I need to study :/ See ya later dudes.

7 april 2010: totalt jävla slut.

ATT jag är.. Men det är inte så konstigt heller. Har jobbat från måndag till idag, i stort sett hela tiden också. Men jag satte en deadline på mig själv, senast onsdag eftermiddag ska jag vara klar. Och ja, jag blev klar. :)
Jag har alltså jobbat hemma hos Annie. Tapetserat och målat hemma hos henne. Jag är nöjd med mitt arbete trots att det blev lite krångel osv.
Men nu är det arbetet klart så resten av veckan är det plugg som gäller för mig. Vet inte riktigt hur jag ska skriva men jag måste och med lite vilja så ska det nog gå :)

Kom hem strax innan 6 idag och började städa och tvätta på en gång. Så nu är mitt hem rent :) Har precis kollat på Greyan, äntligen! Har ju missat flera veckor.

Ska vänta på sista maskinen med tvätt sen blir det sängen för mig och jag kommer sova som den prinsessan jag är kan jag lova. Mm, längtar till sängen verkligen. :)


Jävla skit! :@ Min mobil la bara av, skulle svara på ett sms och nu vill den inte starta. Vet inte vad det är för fel, det finns ialf batterier eftersom den laddar. Jag blir fan galen! Alla mina mobiler går fan jämt sönder och den här har jag även varit rädd om ju! Fan fan fan fan fan!

Jaja, försöka få igång mobilen sen sova. Natti!


4 april 2010: bakfull och fin

Bakfull? Ja! Fin? Nej, där ljög jag.. Jag mår som en påse nötter idag. Men det är fan värt det, hade en riktigt kanonkväll igår. Tror det finns fler som hade skoj :)
Först nån timma hos syrran vidare till Loungen sen Ritz ;) Sjukt mycket folk, men helvete vad skoj jag hade :D

Men nu tjatar Peter på mig, måste stressa. Upp på stan och greja, äta frulle och hitta kläder till P :) Hörs sen! Puss

4 april 2010: bakfull och fin

Bakfull? Ja! Fin? Nej, där ljög jag.. Jag mår som en påse nötter idag. Men det är fan värt det, hade en riktigt kanonkväll igår. Tror det finns fler som hade skoj :)
Först nån timma hos syrran vidare till Loungen sen Ritz ;) Sjukt mycket folk, men helvete vad skoj jag hade :D

Men nu tjatar Peter på mig, måste stressa. Upp på stan och greja, äta frulle och hitta kläder till P :) Hörs sen! Puss

3 april 2010: bild

Kvällens outfit då :) Lite halvdålig bild men vafa-an!



Nu är jag redo för fest. Hej hopp för fan kompiiisar! ;)

3 april 2010: smk och en mätt mage.

Jag hade nästan glömt bort hur jävla bra Slagsmålsklubben var! Men nu dunkas det ur mina högtalare ialf och jag bara äääälskar't! Magen är mättad efter flera timmar utan mat men nu så. Mätt och belåten.

Köpte en sjukt snygg klänning förut, jeansklänning. Så jag kommer va sååå snygg ikväll, belive me my friend! Tur jag har en så snäll syster som lånar ut skor till mig annars vet jag inte hur jag skulle klara mig.
Frågan är ju hur hon skulle klara sig utan mig? Världens snällaste är jag ;) Efter en sväng på stan och solningen hjälpte jag henne att städa :) Jag vet inte, men jag gillar att städa, är jag knäpp nu?!

Ska smälta maten sen börja göra mig snygg. Vill ha en balkong så man kan sitta i solen och njuta men icke. Men har ju varit ute i stort sett hela dagen :) Våååååår ♥


Ikväll ska jag ialf ha sjukt jävla kul! Hörs. Puss


3 april 2010: 25års fest ikväll.

Hade en jättemysig kväll med P igår. Åt tacos, kollade på film och bara va. :) Visst känns det trist att sitta hemma när vännerna är ute och partajar men att va hemma en fredagkväll va nice som fa-an ialf.

Ikväll är det 25års fest för min kära syster. Hoppas på en riktigt bra kväll! Vet inte riktigt vad det blir förutom Ritz men det märker vi sen. Men först blir det en sväng på stan med henne nu, sen sola, bära möbler osv osv :D

Skriver mer sen! Om jag hinner :) Puss

2 april 2010: Ingen vanlig dag idag inte.

Nej, för det är syrrans födelsedag :) Idag blir hon gammal som gatan så att säga. Men det gör inget, jag älskar henne trots att hon blev rynkig efter tolvslaget ;)

Sitter hemma med P. Har städat och varit ute på stan en sväng, skönt med frisk luft och jag älskar att bo i Örebro .. Redan!

Igår var det en supertrevlig dag och kväll. Först sprang jag och Jennie på stan, på kvällen blev det Pacos med klassen, en sväng till Rockbar och sen drog jag, Jennie, Peter och Miray till Harrys där vi mötte upp lite annat folk :) En del Kumlabor är vettiga ialf. Haa! Men jag är nöjd med gårdagen ialf :) Fler sånna kvällar tycker jag allt.


Tacos och filmkväll ikväll då, skönt :) Nej nu blir det en dusch. Puss.


1 april 2010: lurendrejaridag då.

Men än så länge har jag inte blivit blåst och tror då fan jag kommer klara mig rätt bra hela dagen. *Peppar peppar!*

Har knappast haft tid att blogga på hela veckan.. Skolan, plugg + jobb. Stå hej hela tiden, nästintill ingen lugn och ro men nu så. Nu har jag lov :) Men vila upp mig lite hinner jag, sen är det jobb som gäller.. Känner att jag inte orkar men jag måste, jag får pengar, ställer upp för en vän och hon får ett fint hem.

Ikväll blir det Pacos med klassen och ÄNTLIGEN gör vi nåt ihop. Våran klass är sämst på att greja tillsammans men det kanske kan bli ändring på det nu 2 månader innan studenten.
Nu slog det mig! Det är endast 2 månader kvar och jag fick en klump i magen. Det känns faktiskt ganska läskigt att komma ut i "vuxenlivet" snart. Men jag ska klara det, jag kommer klara det!

Skrev 2 prov idag: samhäll och religion. Vet ej hur det gick på samhällen men det kändes väl ok men religionen fick jag 17 av 18 :D Så stolt över mig själv.


Fixa lite sen upp på stan och leta present till min kära syster som fyller 25 imorn :) <3

Puss

RSS 2.0