30 november: första advent.

har inte direkt varit så aktiv här på bloggen heller.. men har inte haft tid, lust eller ork. men nu tänkte jag berätta lite som har hänt..

har fyllt år, firat mig, shoppat, varit på krogen. fått minnesluckor och haft flera underbara dagar! :D
i fredags var det förfest med brudarna hos syrran, mycket skoj må jag säga. sen blev det klaras och fyllekäk från max efter krogen. (y)
igår var jag och baby hos mamma och åt julmat, otroligt gott! blev bara att ta det lugnt när vi kom hem sen, somnade toktidigt.. :o


idag ska vi baka pepparkakor och sen bara ta det lugnt. eftersom det är första advent så lär vi nog kolla vad det är på torget. :]


har inhandlat mig en kamera nu, så kommer komma massa nya bilder på bdb. och på torsdag är det kryssningen som gäller. ;) har fruktansvärd beslutsångest.. vet inte om jag ska ha skinnklänningen eller kjolen på mig. hum..


well well... ska skärpa mig nu, uppdatara oftare nu då!

PUSS!

17 november: 1 månad, <3

blev massa mys med mamma då jag sov där. :) <3
i fredags bjöd mamma med mig på frukost på hotellet med hennes arbetskompisar också. efteråt blev det att sova en sväng på soffan och sen gjorde jag mig iordning lite och så kom baby och hämtade mig. åkte upp på stan jag fick köpa min älskade klänning. :D så läcker är den.

blev att åka hem till emil och linda senare på kvällen, spelade buzz och sen åkte vi in till stan. var på bio och såg saw V. jag gillar alla dessa filmer ialf, blodigt och brutalt.. tror dessutom att det kommer komma en sjätte film!!
efter bion träffade vi johanna och river en sväng sen hem och sov. :*

i lördags var det att handla alkohol och snygga till sig, sen bar det av till johanna. tezzan, jag och johanna. :D kortspel, pizza, tjejsnack, cider och vin. (y) niiice! efter nån timma kom älsko och emil innan dom åkte in till stan..
när jag och tezzan hade sprungit runt i hela kumla (kändes det som ialf) så hämtade vi upp johanna så gick vi till sofii där hon och emelie var. :D satt där en stund och snackade en hel del skit om allt och alla, men roligt var det..
men det blev ialf att dra hem till tofflan sen, baby kom dit och en hel del annat folk. :o störningsjouren kom vid 1 så då var det bara att knalla hemmåt. men det gjorde inte så mycket, alkoholen var slut och jag var trött.. :) och självklart sov jag tillsammans med min underbaring, <3


igår blev det bara slapp. riktigt skönt, ingen jävla bingolottojakt ialf. haha! hade familjemiddag hemma. pappa, sabina, jempa, sofie, kahlyn och jag. :) pappa och sabina lagade maten och gott blev det och det kändes bra och annorlunda att äta hela familjen tillsammans. :P
blev ialf bingolotto med baby och inga storvinster denna gång heller. :S och eftersom pappa åkte till sthlm igår så sov vi givetvis hemma, :) mysigt fast att peter har blivit sjuk.. stackare.


idag har vi egentligen inte gjort ett piss, peter är sjuk så han orkar inte så mycket och jag är inte direkt på humör. men har ätit mat och kollat på film. 1 månad tillsammans idag, <3 :D ..
väntar på att pappa ska sätta in pengar på kontot så jag kan handla nåt gott att äta, är så fruktansvärt sugen på nåt.. inte bra men vafan! xD


skolan imorn för fan!!!


LOOOOVE, <3


13 november: underliga jag.

varför kan jag inte somna ordentligt på nätterna för? somnade inte förrän vid 1. och när klockan ringde var jag hyffsat pigg men vägrade gå upp, snoozade hur länge som helst.. men jag gick aldrig upp ur sängen ändå. låg t.o.m kvar när peter gick upp och det var vid 9.. och precis efter att han hade gått så började jag stortjuta helt utan anledning.. ringde mamma och talade om att jag inte alls kom iväg till skolan idag heller och att jag gråter ungefär hela tiden, känner ialf hur tårarna bränner i ögonvråna..
och det värsta är att jag känner mig orolig, ledsen och stressad utan att veta varför.. men slipper ialf gå till skolan idag och imorn med skulle jag tro.

gick hem till emma förut och fick frukost och snackade lite. nu sitter vi hemma hos mig och väntar på att min älskling ska hämta oss så vi kan åka in till stan.. jag tänkte ialf gå och glo lite i affärer och se om jag hittar nåt snyggt till min fest. :) vet på ett ungefär vad jag ska ha på mig men är inte riktigt säker..
sen blir det hem till mamma och vänta på att hon sluta. ska sova där tills imorn, prata ut lite, gråta lite och få en massa mat! ingen dator, ljudlöst på mobilen och inga människor förutom mamma. kan jag nog behöva..


baby, make me happy! make me smile forever, <3

12 november: onyttiga dagen?

jag känner mig totalt värdelös.. jag orkar varken gå upp på morgonen när klockan ringer, (oavsett om jag är pigg som bara den eller inte), umgås med folk eller ta hand om mig själv.. första gången på ca sådär 2 veckor jag orkar umgås med folk på veckan idag..
hade verkligen planerat att gå till skolan idag, men icke. var superpigg när klockan ringde med hade verkligen ingen lust eller ork att gå upp.. blev att ligga kvar i sängen enda fram till 11, sen kände både jag och peter att det var dags för frukost..

sen blev det lite småstädning med dunkmusik, otroligt mycket lättare att städa när man lyssnar på HÖG musik.
blev också fika på misao's med annapanna. :) filmtittandes med henne och tezzan + en massa onyttigt och fan vad jag hatar mig själv att jag äter massa onyttigt JÄMT! känns absolut inte bra... dessutom blev det kycklingsallad på svängen med tezzan och det gjorde inte saken bättre.. men nu är det fanimig slut på det onyttiga!

nu sitter jag och tezzan och småglor på tv: insider och det handlar om människor som har sex med djur. hur lågt kan man sjunka? hur äcklig kan man vara? hur desperat kan man vara? :S usch och fy, det finns verkligen folk till allt... 
men snart blir det sängen, peter babe kommer ju snart, :) oj vad jag är kär! :* 

imorn blir det ialf skolan, utvecklingssamtal dessutom, känns inte sådär jättebra. men får se hur det går.. 


men godnatt! 


11 november: räkmacka och julmust.

it's not fake.. i know it! men varför ska jag säga så? jag vet ju att det är svårare för oss att prata nu när du inte är hemma längre, när du bor i norge. i'm sorry! :( jag överreagrar ofta och det är inte alls bra, men som sagt. jag är så rädd att förlora allt jag har. jag vet ju, du är mn vän. på så kort tid har vi hunnit gjort mycket och jag behöver dig! love - the bubble, <3


nu blir det räkmacka, julmust och tv. :) det är ju vänner, ugly betty och hemma frurar. kan man inte älska tisdagar? pft, det tror jag inte.. :P


dessutom åker vi till london i januari, myyyysigt. :*

11 november: segt..

i söndags var hela bingolotto gänget samlat hos mig. :P endas linda som vann 100 kr.. fan, det var ju jag som skulle vinna ju. :/
efter bingon blev det tv/film och mys med baby. :*

ingen skola igår, tror jag har urinvägsinfektion.. så satt bara hemma igår, eller var ute i 10 min när jag var och handlade så jag kunde laga mat. plockade undan lite och sen va klockan helt plöstligt så mycket att hjärtat kom hem. :DD :*


och idag då, ingen skola inte.. springer dock inte på toa lika mycket men jag vill inte gå upp på morgonen, jag orkar inte, jag vill bara ligga kvar i sängen och inte göra ett piss.. sitter vid datorn, städar och äter mat.. usch vilket liv jag har haft de senaste veckorna. men har verkligen ingen ork till nåt.
fast å andra sidan tänkte jag faktiskt gå iväg och sola lite.. kanske ta sig en promenad också? äsch, det är sånt som märks.



jag har dessutom kommit fram till att det där kan ju knappast ha varit äkta vänskap. en äkta vän skulle aldrig bli sur för det jag sa. att jag reagerade som jag gjorde är väl självklart. jag menar, idioten sårar och förstör, ingenting annat och det vet du med..
men om du inte vill läsa det jag skriver och skiter i allt då vet jag ju en sak: it was fake!

9 november: GE MIG MAAAAAT!

fredags: jag och elin fick måla om rektorns rum och det gick finnemang, inte mycket kvar nu. slutade tidigare så det blev dusch och packning sen åkte jag och älskling till årjäng. efter 2½ timma i en bil så kom vi fram ialf och väl framme blev det lite öl och mat. :) trevligt.

lördags: åkte hem efter frukosten och när vi kom hem åkte jag och pappa till mormor som fyllde år. :) blev lite smörgåstårta och skitsnack som vanligt. efter en stund där åkte jag och baby till katrineholm och festade med min vatos locos, ;) det var i stort sett bara estetare där och issa hade 18 års fest. men trevligt var det ialf. :D blev att låna johannas lägenhet så jag och baby hade nånstans att sova. tack tack!

idag: vaknade otroligt tidigt som vanligt. låg i sängen i flera timmar och kollade på barnprogram (det är den enda kanalen vi kollar på, haha!) och myste. :) åkte till vingåker, hem till jesse och drack lite kaffe och snackade om gårdagen och det var både det ena och det andra att snacka om. ;P hehe.
är hemma nu, skönt att få sig en dusch och snart blir det väl mat, väntar på att peter ska komma så vi kan äta nånting. är superhungrig, uschja!
ikväll blir det bingolotto som vanligt och idag ska jag fanimig vinna MASSA. eller ja, jag vill det ialf. (a)


dagens plus: peter! ♥
dagens minus: hungrig mage!

6 november: huh?

igår var det socmöte och det gick finnemang.. har lite att fundera på tills på måndag, råd&stöd givning eller kontaktperson eller inget av det. men det var ialf vad soc hade som förslag till mig.. men ah, får se!

skoldagen igår var bra också. först blev det riva tapeter och spackla och efter det fick jag, karro och elin måla paneler som ska upp på ett hus och det var inte några vi gjorde.. :P
efter skolan satt jag bara hemma och tog det så lugnt som möjligt, städade lite och så åt jag HELA tiden och det kändes INTE bra kan jag säga.. fy fan! flyttade över ps2 till sovrummet så låg och spelade som en tok och sen kom älsko hem och vi nörda ganska länge.. MYS, ;)


idag blev det inte mycket skola för mig inte. var där ett tag och fortsatte med att måla paneler och vid 11 tog jag tåget in till stan och vidare med bussen till haga. tandläkaren idag igen ju, fick sitta och vänta 15 minuter (efter min tid asså). men tillslut fick jag komma in och först trodde dom att dom skulle behöva borra och jag blev LIVRÄDD.. hjärtat gick 190, men som tur var så slapp jag borrning men fick trots allt min tand lagad och just nu känns det helskumt med 2 hela tänder istället för 1. ;) hehe. men det ser ialf bra ut. hurra!
var uppe på UBB också, fick en lapp jag ska fylla i tills nästa gång om hur jag mår och sådär med allt som påverkar livet. ska tillbaka dit på min födelsedag..
efter UBB blev det bussen till mellringe där jag umgicks med johanna och vovvarna. busade med vovvarna, fick mat och glodde på tv. tack för idag stumpan! <3 efter ett par timmar blev det bussen upp på stan och sen tåget hem..
och pappa kom hem precis efter mig, mycket trevligt :D .. har dessutom töjjt ut andra örat nu, ska snart sätta i den svarta tunneln. :D har också bytt ut näspluppen till en liten ring. xD
håller på att tvätta just nu, usch för det. men måste ju ha rena kläder.. ska snart ner och sätta sista maskinerna på tork, sen dusch och vänta på älsklingen min. :*


imorn efter skolan drar jag och hjärtat till årjäng för att hälsa på hans pappa, tommie och johanna som kommer hem ifrån norge :) stannar där tills på lördag..


is this the end of the bubble?


PUSS OCH HEJ!


4 november: nyklippt och nyfärgad!

ingen skola idag heller. först försov mig jag mig och sen var jag på så dåligt humör. så fort peter sa nåt till mig och jag skulle svara så kändes det som om jag skulle börja grina när som helst,. :/

blev ialf frukost, mys och film: 8 mile.. :) efter mys i soffan blev det att åka in till stan, var ju hos tandläkaren, tog ungefär 10 minuter sen var jag klar.. men ska tillbaka dit på torsdag och laga tandfan. :P
blev att åka till salongen efter tandläkaren.. syrran (som är min vanliga frisör.. hon har klippt/färgat mig i ca 7-8 år eller nåt) hade en elev idag som fick klippa och färga mitt hår. :D blev mörkbrunt och ljusbrunt och en ny frisyr, har nästan haft samma förut men ingen bena nu och så kortlugg. jag blev ialf nöjd, men känns jätteannorlunda med kort lugg.. men jag vänjer mig nog snart..

blev den jobbiga bussen hem och sen en mosbricka ifrån sibylla. orkade inte laga mat idag. (a) :P
efter desperate housewives blir det sängen och vänta på min underbaring. :* <3


PUSS OCH HEJ!

3 november: lyckad helg!

fredags: efter många om och men och utbrott efter utbrott fick jag ialf iording på tapeterna hos syrran. fint blev det ialf. :P
sen blev det hem, dusch för det vankades ju fest hos helene och visst var det trevligt. blev att sova alla 3 (jag, emmah och peter) hemma hos peter babe.. men inte mycket sömn den natten ialf. somnade 05:30 och vaknade 09:30 i lördags.

lördags: vaknade av att emil ringde och väckte oss alla. då var det bara att klä på sig och gå hem för att sedan åka in till stan för att jobba. emmah träffade sina vänner under tiden. tog ett par timmar men blev klar ialf. bara sovrummet kvar nu. :) blev mat och sen och vila en sväng. efter att vi hade snyggat till oss lite så tog vi oss i kragarna och gick hem till tofflan där det var fest och fulla människor. :P efter nån timma där drog vi alla hem till maria och där var det massa med folk men jävlar var kul jag hade. :D
på väg hem till peter var det inte så himla kul direkt. snubblade/halkade jag ner i backen så jag slog ut en bit på ena framtanden och fick skrapsår runt munnen! supersnyggt, verkligen.

söndags: 3 års kalas för kahlyn. :) fikade lite och sen åkte jag hem. jag, emmah, peter, linda, alex, emil och jonas drog till sibylla och käkade och sen drog emmah hem. :/ vart lite tomt faktiskt men jag har ialf haft det bra med henne här hos mig. :D <3 sen blev det bingolotto hos peter med honom, linda, emil och jonas men inga jävla vinster... eller jo, jonas vann en ny lott.
efter bingon blev det kebabrulle och film med älskling hos mig och sen sovdags. UNDERBART! <3

idag: ingen skola idag. orkade inte eftersom jag sov helt konstigt. vaknade hela tiden, svettades ena stunden och frös nästa.. ganska irriterande, och peter vaknade också hela tiden.. skumt!
var ute och fixade lite saker och sen blev det en sväng hem till emma och glodde på tv och snackade skit. :D

är hemma nu, ska snart fixa iordning all tvätt och sen lite kvällsmat och vänta på att älsklingen kommer hem, många timmar kvar.. :/
och så imorn blir det skolan men praktik där och så tandläkaren och älsklingen ska med, vågar inte gå själv. (A) hahaha! världens huvudvärk och ont i munnen har jag också.. bläääää!




du ska veta att jag är riktigt besviken på dig, inte trodde jag detta om dig.. du blev arg och besviken på mig när jag gick tillbaka till honom, varför gör du själv samma sak? men ah, känns det bra så visst!

RSS 2.0