28 augusti: frimis ikväll :)

Äntligen är det fredag! Jag trodde verkligen HELA dagen igår att det var fredag då.. Blev en aning besviken när jag insåg att det bara var torsdag :P Men kanske kan vara för att jag städade i onsdags istället för igår..

Jag var inte ett dugg taggad för pratiken idag kan jag ju säga, fy fan vad det tog emot att kliv upp och dra iväg.. Men det gick fort trots allt, jag & Pelin fick oss ett par rejäla skrattattacker ;) Fick sluta vid 14 som var riktigt gött.. Ska bli riktigt skönt med teori i 2 veckor nu, är trött på att skrapa och måla fönster..

Nu har jag ialf satt på mig ansiktet och ska snart välja kläder, usch vilket dilemma det kommer bli.. Sitter med en öl och lyssnar på musik :) Har dessutom fått pussa massa på min underbara Peter <3 Mums!!
Snart kommer väl Pelin också så då går vi över till Teija där vi ska fira Karro som fyller 18 år idag; GRATTIS! <3 Ikväll är det Frimis som gäller, woho ja! Äntligen utgång i Örebro, var ju ett tag sen :P

Välja kläder nu då. Hej hopp och skål :D

26 augusti: 3 timmar +!

Idag städade jag i över 3 timmar.. Rensade + torkade skåp, torkade ur lådorna i köket, bäddade rent i sängen + allt annat jag gör när jag städar så som damma, damsuga och skura golvet! Nu är vårat hem kliniskt rent, skönt som attan :)
Försov mig imorse, dock inte så mycket att jag missade bussen som tur var men jag var tvungen att stressa istället för att ta det lugnt vilket jag brukar göra varje morgon.. Men det var mitt eget fel, hade glömt att ställa klockan igårkväll..
Shame on me!
Kolla klart på Simpsons, sen blir det en underbar och välbehövd dusch. Det är dessutom sjukt skönt att lägga sig i sängen som är nybäddad när man själv är nyduschad och insmörjd; the best feeling ever... Typ!

Snart är det fredag och då får jag träffa min älskling :D Wiie! Jag saknar verkligen honom massor på veckorna, vi ses ju bara på helgerna! :( <3

Tack och hej


25 augusti: money money money (8) ...

Hurra, idag är det pengadag och det gillar jag! :) Slipper känna mig überfattig ett tag nu! Kanonkula..
Gick förvånadsvärt bra i skolan idag faktiskt, jag och Pelin är så kungliga på att måla fönster ... Eller var det slöade vi gjorde? ;) Mja, lite både och skulle jag nog tro! (a)
Ska nog ta och städa garderoben idag, ser ut som om någon har kastat in en bomb där inne. *Suck!* Vet knappt vad som är rent eller smutsigt eftersom allt ligger huller-om-buller! Måste laga mat också men vad det vette tusan.. HATAR att laga mat till bara mig, det är så tråkigt :( Jag gillar verkligen inte Peters arbetstider, hatar att vi aldrig ses på veckorna!

Simpsons nu sen städa. Hajdo..

24 augusti: sovmorgon!

Mm, jag har sovmorgon men vaknade klockan 7:30 (inte 8 som jag skrev på bdb!).. Kände att det var ingen idé att somna om för gör jag det skulle jag aldrig komma  upp igen.. Så nu sitter jag här och har extremt jävla jättetråkigt! Börjar 10:40 och slutar vid 11:30 skulle jag tro. Då blir det tåget till Örebro för att måla systers fönster, segt men det måstes..

En uppdatering om helgen då!
Lördag; Frukost på Sveas med min älskling, åkte till Örebro och storhandlade på Willys sen hämtade vi upp Kahlyn, hem åt mat och sen åkte vi till Sköllersta på kräftskiva :) Jag och Kahlyn var hemma vid 21 då blev kvällsmat + film. Båda två somnade på soffan så vid 22:30 bar jag in oss själva till sängen och somnade på en gång: skönt!
Dock kom min kära pojkvän inte hem förrän 3-4 på morgonen.. :/

Söndags; Frukost och film, dusch/bad, tv, lunch sen körde Petra mig och Kahlyn till Örebro :) Tack! Var på kalas hos min kusin också sen hem till mig med Petra och så spelade vi BingoLotto, dock vann vi inget.! Skitspel!

Åh du din lilla äckel-idiot, du ska ge fan i min pojkvän.. Slamp-jävel!! Usch vad jag önskar du dog! Så fort jag hör ditt namn mår jag illa, +o(
Ursäkta om jag låter lite smått brutal men seriöst, denna människa har stora problem! :S


Sminka mig lite och packa lite kläder som jag kan måla i (orkar inte ha jobbarbyxorna på mig idag!).. Btw är det skönt att Vakna med the voice har börjat igen, det har jag saknat faktsikt :D

"Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv!"

22 augusti: frukost snart.

Gårdagen blev det bara att skrapa gammal färg och syrran eftersom våran kära far lite seg med färgen! Det gick bra nu är det bara målningen kvar, om fönstrena gick att öppna isär? Ja men det löser väl sig i slutänden..
Blev att åka förbi mammsi, fick 2 par skor :) Tack så mycket! På vägen hem så somnade jag i bilen, var så sjukt trött. Kände mig nästan full för att jag var så trött när vi kom hem :P
Lite efter 21 gick vi över till Andreas för att dricka några öl sen gick vi hem, ganska tidigt, vilket var skönt! :) Tidigt i säng, tidigt uppe idag!

Ska ta och väcka min söta sömntuta, fjäska till mig frukost på Sveas och sen måste vi åka till Willys och storhandla, tomt igen! Får se (hoppas) om Kahlyn vill komma och leka med mig och Peter idag :)

Nej nu ska jag väcka honom och klä mig. Hej hej!

20 augusti: tröttast i hela universum!

Jag skulle kunna somna medans jag skriver, jag är så sjukt trött idag.. Alla min krafter gick åt idag på praktiken, (målar fönster vid Arthurssons i Hallsberg!).. Det är egentligen inte jobbigt att måla så jag förstår inte hur jag kan vara så trött! Men det är bara en dag kvar sen är det helg, skönt!
får jag ÄNTLIGEN träffa min kära pokvän som jag knappt träffat eller pratat med den här veckan :( Hatar't!
Hans arbetstider funkar inte för mig om man säger så. Vill att vi ska vara hemma och borta samtidigt, inte i "omgångar"!!

Borde egentligen städa och inte sitta här med datorn i knät och halvsova.. Men jag vill inte städa, jag har ingen lust men jag vill absolut INTE leva i ett äckligt hem! :S Förstår mig inte på folk som knappt städar, lever med dammråttor, brödsmulor, grus och annat smuts.. Jag skulle banne mig få psykutbrott.

Äta lite mat och sen sätta igång med städningen då.. Eller kanske låta Peter ta hand om det imorn? Nej förresten, han är inte lika noga så det blir inte lika rent.. Haha, ;) Tack och hej!

"Att klaga är som att sitta i en gungstol -man kommer inte vart!"


18 augusti: första skoldagen avklarad..

.. men kan dock inte kalla denna dag en "riktig" skoldag! Kändes extremt onödigt att komma dit idag eftersom jag hann med 10-tåget hem igen.. Men fick lite papper, schema och busskort =)
Väl hemma igen surade jag ihop, hmf.. Ovanligt för bitterfittan Ida?! Nej nej, men när mensen är på g så är det inte så konstigt att jag surar för ingenting, vilket är jobbigt!

Jaja, ingen mat har vi hemma heller.. Hoppas jag kan äta frukost imorn så jag orkar skoldagen och att min kära sambo kanske kan åka till affären och handla medans jag är i skolan! (Jag är en liten fattiglapp hela månaden!!!)
Råkade dock somna på soffan förut, kanske inte det bästa men tur är väl att jag fortfarande är trötter! Kanske kan sova som den prinsessan jag är inatt ändå ;)

Ska plocka fram arbetskläderna tills imorn så slipper jag väcka älsklingen min imornbitti! Imorn börjar allvaret på riktigt, praktik, i skolan.. 8-15 (tror jag!) Jobbigt men skönt..
Fortsätta se på Simpsons och bubbla med Johanna på msn! Gudars vad jag saknar henne :( <3

"Man ska inte kasta sten i glashus!"

17 augusti: 10 månader!

Ja, idag har jag och min älskade varit tillsammans i 10 månader.. Helt sjukt vad tiden har gått fort, det är snart 1 år sen vi blev ett par :) Blir alldeles varmt inombords! Min alldeles egna pojkvän! ♥

Idag har det verkligen varit en riktigt slapp dag för mig, satt i morgonrock ända fram till 15! Blev att cykla hem till Nina för att dricka kaffe och umgås lite. Fick även låna en väska av henne eftersom jag inte direkt har nån bra som jag kan få plats med skolböcker men snart ska jag få en ;)
Jag har dessutom sökt mitt första jobb nånsin, så vi får hoppas på det bästa! (Tack Johanna för hjälpen :*) Jag känner mig nästan lite duktig hehe.. Nåja det är trots allt inte sista jobbansökan jag gör i mitt liv, det är en sak som är säker!

Nu ska jag läsa lite bloggar sen stänga av datorn och sova, för imorn är det skolan som gäller :D Skönt som tusan faktiskt! Natti!

16 augusti: 2 dagar kvar..

Japp, det är det.. Bara 2 dagar kvar tills skolan börjar igen. Ska bli riktigt skönt att börja skolan igen bara för att ha nåt att göra på dagarna men usch för att gå upp för tidigt och sen behöva plugga.. Men får se det så här; endast 1 år kvar! ;)

Fredags; Kräftskiva hos mig med Petra, Anna och Sofi. Gott och trevligt! Killarna kom och så var det fest och utslagspoker som gällde :) Drog på krogen lite väl tidigt och som vanligt bodde jag på dansgolvet!
I love to move my body to a good song!
Jag och älsklingen gick hem innan det stängde och hurra för oss, första helgen på länge som vi inte bråkade. Lite småtjaffs men det gör inget! Bästa helgen på länge <3

Lördags; Bakismat (Pizza).. Tezzan och Sofi kom över och åt med oss och kollade på film :) Jag och baby var hemma hela dagen, låg på soffan och kollade på tv och bara njöt av att inte alls vara så bakis som jag brukar x) Blev även räkor och vitlöksbröd på kvällen för mig och min underbara!
Mammsi ringde 02:20 och sa att dom snart ville hem så hon skulle ringa igen om 15 min men det slutade med att hon ringer 04:30 och då fick vi snällt kliva upp ur vår skönhetssömn och köra hem dom till Örebro! Det tog emot men vi hade faktiskt lovat :P Hem och sova sen igen!

Idag är det tvättdag, Peter tvättar och jag har städat lite idag, såg ju ut som skit efter i fredags! Ska iväg och handla lite så vi kan göra lasagne, mumsigt! Tror att jag stannar inne resten av dagen faktsikt, det är SÅ kallt ute och blåser.. :/

14 augusti: Hurra! :D

Ja, jag säger då det; HURRA! För idag är det äntligen fredag och jag har längtat, solen skiner, jag är pigg och vaken :) Gick upp klockan 8 idag med utan problem! I'm good!

Igårmorse blev det storstädning för hela slanten för stackars lilla mig, tog mig vidare till Nina efter det och då var klockan kanske lite efter 10 :P Så blev kaffe och irriterad snack, INGET skitsnack utan snack som är SANT! Stoooor skillnad ;)
Jag, Anna och Sofi var och handlade tills idag, åt mat och sen blev det film med Anna..

Jag måste bara säga en sak; vid 8 imorse så var det nån granne som försökte lära sig att sjunga, det lät verkligen förjävligt, extremt tondöv! Usch!! Gör mig iofs inget om att han/hon/den/det ville sjunga lite klockan 8 men det lät ju uruselt, det var där skon klämde för min smak av sångröst! :S :P



13 augusti: uppe med tuppen!

Oj, verkligen en bra start på morgonen.. :S Nej! Vad är det folk inte förstår?! Det är MIN blogg, jag skriver precis vad jag vill i den, jag skriver inte vad andra vill att jag ska skriva. Hur många gånger ska jag behöva säga det? Är människor totalt tröga eller? :S Och om någon tar åt sig; FINE! Inte mitt bekymmer..
Idioter!!


Ja, jag är faktiskt uppe med tuppen :) Gick upp kl 8 och det kändes inte alls jobbigt! Det går åt rätt håll.. Ska snart äta lite frukost sen tänkte jag börja småstäda så jag har det gjort för dagen =) Det blir att handla sen tills imorn + Bokia för NU har jag äntligen pengar x)


12 augusti: allt handlar inte alltid om vissa personer som dom tror...

Ja men herregud! Jag skriver precis vad jag vill i min blogg och om jag nämner namn eller inte har väl inte du LINDA med att göra?! :S Min blogg, inte din! Konflikter är jag inte ett dugg rädd för men om jag inte vill nämna namn om ett par vänner så behöver jag inte göra det! Allt handlar inte alltid om just den vissa personer tror..

Jag förstår inte, jag ska väl för fan få skriva precis vad jag vill i MIN MIN MIN MIN MIN blogg, jag har ju inte direkt nämnt några namn förutom nu!! Men tydligen inte, att det finns människor som tar åt sig är inte mitt problem..

Andas Ida andas.. Haha, jag får verkligen tokspel ïbland. :P Jag biter ihop för att inte skrika, det känns nästan som om jag glömmer bort att andas när jag blir lite smått irriterad! Hehe!
Idag blev det ialf en hurtig promenad med Petra igen, we're good! Lunch + läsning (så nu är boken slut och den var kanon! Rekomenderar den starkt!) och sen kom Petra & Anna och hämtade mig så åkte vi till Nina och drack kaffe! (y)

"Om en man inte går i samma takt som alla andra, kanske det beror på att han hör en annan trumslagare? Låt honom då vandra i takt med den musiken han hör."

12 augusti: hurtbulle!

Det blev en promenad med Petra idag också, gick mot Hällabrottet, mot Kumlaby och så förbi kyrkan sen hem. Det gick fort idag också kan jag lova men gud så skönt det är nu efter. Trots att jag blåser på hälen och tårna! :P Men det är sånt man får ta om man  vill vara duktig :D
Tänkte peta i mig lite lunch, blir väl att träffa Petra sen igen eller något annat intressant!

Jag längtar tills på fredag, faktiskt! Ska bli riktigt roligt :P Hattar och allt ska vi ha med (eller ja, inte snapsen) ;P

"Du kan inte gräva en brunn med en synål!"

11 augusti: vad ska man säga?

Idag fick jag reda på en grej som verkligen fick mig att börja fundera på vad tusan är det för människa egentligen?! Att beté sig på ett sånt sätt är fan inte normalt! Nej men visst har jag ingenting med saken att göra, men om min vän berättar det så måste jag få uttrycka mig om det! Det du gjorde var helt fel, väldigt omoget!


Min dag har ialf varit fullspäckad med grejer. Blev en riktigt lång, snabb och härlig promenad med Petra. Förbi Anna en sväng för att planera fredagen så nu ska Sofii också komma, (kanske Nina!).. Hem igen, lagade mat, åt och duschade. Gick över till min moster där min kusin Jennie var och snackade med henne en sväng innan jag blev hämtat för att åka till Kvantum för att handla :) Hämtade upp Jennie och så gick vi till min andra moster och hälsade på.
Så jag är totalt slut just nu!
Ska bli såååå skönt att äntligen få lägga sig ner och sova! Ser jag fram emot ;) God natt!

11 augusti: regn regn och åter igen regn! :(

Nu har jag druckit upp mitt morgonkaffe och ska alldeles strax byta om till lite mer bekväma kläder eftersom jag och Petra ska ut till Viaspåret och traska runt lite :) Ska bli skönt att röra på sig!
Det där med att jag skulle gå upp tidigt imorse, HAA! Det gick inte alls så bra, hade ställt klockan på 8 men stängde av och gick upp halv 10.. Hoppas det går bättre imornbitti att gå upp tidigt :P

Idag ska jag följa det rådet jag fick, att prata om "det".. Det känns lite jobbigt att ta första steget att prata men det är ju jag som vill så då måste jag börja.. Men vet inte riktigt HUR bara.. Men det ska nog gå bra!

fredag blir det en mini kräftskiva hos mig med Petra och Anna :) Räkor, kräftor, vitlöksbröd och öl! Vi kommer lukta gott! Haha x)
Får se om det blir utgång också men det märks, skönt att faktiskt bara få umgås med tjejer en fredag :P

Dags att byta om för snart kommer väl Petra då är det dags att dra ut i regnet!

"Vill du veta något om vägen du har framför dig, fråga dom du möter."

10 augusti: Totalt tom men samtidigt full..

Jag vet inte riktigt vad jag egentligen ska skriva.. Jag är tom men samtidigt fruktansvärt full! En konstig känsla..

Mina ord verkar inte vara värda att ens lyssna på, tröttsamt!

Snart börjar skolan igen så den här veckan är det bara att lägga sig tidigt och gå upp tidigt på mornarna så jag orkar till nästa vecka. I år ska jag verkligen sköta mig, jag vill inget hellre än att fixa skolan så den är klar!
Jag ska dessutom börja gymma igen och börja på Krav Maga, en israelisk kampsport! Skönt att få ut all ilska jag har inombords..


Klä mig och åka till MB, synd bara att pappa inte har satt in några pengar åt mig. Jag måste inhandla saker till skolan! Hej!

7 augusti: min blogg, jag skriver vad jag vill!

Jag har två saker som stör mig något så fruktansvärt.
Det första:
Jag hatar när jag måste låtsas att jag gillar någon eller några, när jag innerst inne tycker lika illa om dom som judarna hatar Hitler! Hur mycket jag än försöker vara trevlig så stör det mig så sjukt mycket, jobbigt att man MÅSTE låtsas!
Det andra: Har man gjort något dumt så får man ta sitt straff! Så är det bara, gör man något som är FEL i lagen så ska man banne mig ta sitt straff och det är knappast synd om människorna som får sina straff! SKIT SKA HA SKIT! Jag blir så irriterad "Åh det är så synd om dom!" Blablabla, men ICKE det är det absolut inte, ingenstans!

Jag antar att jag kommer få skit för att jag skriver av mig i min ALLDELES egna blogg men det struntar jag i, jag måste få avreagera mig på nåt förbannat sätt och nu blev det bloggen! Det känns dessutom skönare att skriva i bloggen än på bdb, bloggen känns mer "egen", mer avsides på nåt sätt..


Ska väl ta mig in i duschen och så kommer väl baby hem om ett tag. Eftersom vädret är super så blir det väl att dricka några öl i solen och bara njuta av sommaren som ÄNTLIGEN har kommit. :P

"Shut up and let me go; HEY!"


6 augusti: gay or not?

Igår när jag satt på salongen så läste jag en skvallerblaska: "Robert Pattinson - gay?" Jag skrattade lite för mig själv eftersom ALLA då menar jag verkligen ALLA tjejer jag känner som har sett Twilight tycker han är såååå snygg.. Men om han är homosexuell eller inte fick vi inte riktigt något vettigt svar på. Han själv säger att han är det medans hans vän hade sagt att det var något Pattinson sa bara för att.. Jag tycker det skulle vara roligt ifall det är sant :P

Ja, jag var som sagt i Örebro igår och umgicks med systra mi, fixade mitt hår och mina ögonbryn. Sen blev det att låna kläder av henne (jag har verkligen gått upp i vikt!! Visst har jag alltid varit rundare än syrran men vafan inte såhär mycket!), sminkade mig lite och sen blev det Strömpis för min del med Petra, Jennie, Pillan och hennes vän. Pillan fyllde ju "krogen-ålder" :) Helt okej kväll, synd bara att vi åkte hem så tidigt, jag hade gärna stannat 1 timma till och skakat rumpan :P Och jag drack inte alls mycket, skönt att inte vara bakis en dag som denna :)

Trots det underbara vädret idag har jag knappt varit ute.. Blev kinamat med Tezzan och Samira förut sen har jag bara varit hemma. Läst, städat, tvn, skruvat köksbord och sovit x) Far min har även varit här och lämnat ett köksbord, fint blev det. Lite litet men det gör inget..

Snart kommer min älskling hem, myspys men synd att han ska sova på en gång eftersom han ska upp och jobba imorn på morgonen..
Dessutom har min telefon fått sig ett litet spratt, den funkar inte riktigt som den ska. Men jag kan ta emot och skicka sms, lika så samtal-kan ta emot och ringa. Men när jag skriver sms så går det inte att ändra orden så om nån får ett skumt sms så är jag inte full :P

Lägga mig på soffan, läsa boken som är ruskigt bra! ^^

"Live life - love life"


4 augusti: läslus var det här!

God morgon :) Idag är jag inte alls lika pigg som jag var igår, kanske kan vara för att vi gick och la oss i sängen vid halv 2 och somnade ganska sent.. När baby hade kommit hem från jobbet satt vi och nördade Yatsy på FB :P Kan ju säga att det är ganska beroendeframkallande spel, men fy tusan vad kul det är!

Ska alldeles strax klä på mig lite och sen möta upp Sofii så ska vi gå framåt, först banken och fixa en bankdosa åt mig och sen bibblan :) Tänkte låna till böcker där eftersom Emelie rekomenderade 2 böcker igårkväll, självbiografer och jag älskar att läsa sådana böcker. Knark, demoner, självmordsförsök, misshandel och våldtäkter..
När jag läser böcker som handlar om sånna saker så förstår jag verkligen att mitt liv inte alls har varit så jäkligt som jag trott och det får mig att inse att jag faktiskt ska vara glad över det jag har och har fått! :)

idag ska jag vara läslus till max, så är det! Imorn eller på torsdag  blir det att fara in till Örebro och snygga till frillan lite! I love it..

"Den otacksamme är som en kar fyllt med hål."

3 augusti: tråkigt.

Jag har varit dålig på att skriva nu igen. Men jag har inte direkt haft så mycket för mig så jag ska kunna skriva om mina dagar!
Baby har börjat jobba nu igen (efter 1 vecka semester) och fy satan så tråkigt det är men det är lika bra att vänja sig vid skiten igen.. Snart börjar skolan också, jag längtar absolut inte, men ändå skönt med lite rutiner igen! Kollade schemat förut och jag vet inte om det verkar uselt eller inte, men sånt märks ju när vi börjar den 18de! (Tror jag det är) :P Noll koll!
Jag har så stora planer att jag ska sköta skolan till MAX i år, inte komma försent, inte vara hemma bara för att- så jag kan få pengar varje månad! Det behövs om vi ska åka utomlands i höst/vinter, jag och min underbaring <3

Nu är det Augusti och då är det gymkort som ska köpas när pengarna kommer! Det gick inte så bra förra året med att gymma men nu jävlar, jag vill kunna känna mig fin. Minst 3 gånger i veckan och så måste jag sluta äta skräpmat och annat snusk så som chips och godis!

Jag skulle vilja ha en bra bok att läsa just nu, då ängnas dygnets alla timmar till nåt bra! Kanske ska ta mig till bibblan och låna en bok imorn? Ja det tåls att tänka på :) Läslus som jag är. Har iofs tusantals (känns det som ialf) böcker nere i källaren men jag har ju redan läst alla!

Ohnej, insåg att jag missade Simpsons nu, jaja.. Fixa nåt att äta sen fortsätta med mitt korsord :)

"Vad är det för fel med onani? Det är ju sex med någon du älskar."

RSS 2.0