30 juni 2010: back in the hood.

Är tillbaka i Kumla nu. Känns lite sisådär men skönt att va ensam, bara mina bästa vänner och jag. (Ni kan nog gissa själva vad det är! ;P)

Blev som sagt G-vik för stek i solen och plask i poolen med Anna. Göttmos! Vi lyckades förflytta hos upp på stan där det blev öl på Bells, Satin, Rockbar och sen tillbaka till Satin där det blev ett gå in också, ialf för min del. Kom hem nångång imorse och jag är fortfarande helt död. Stryp mig, skjut mig eller gör vafan du vill så länge jag slipper mår som jag förtjänar.. ;)

Ligger nerbäddad i soffan och ser på tv, kommer somna inom en snar framtid, det känner jag på mig. Mjaaa, skönt! Puss & godnatt.

29 juni 2010: hej och hå!

Idag for timmarna iväg på jobbet, inte så konstigt kanske eftersom det bara var från 9-13 :) Hade lite att göra så det var skönt. Men hua mig vad tungt det var att cykla "hem", blev helt död. Svettlök AB!

Blir ändrade planer.. Skulle egentligen ha stanna kvar i hålan idag för att dra och bada med vännerna här men jag fick nåt spunk och vill hem! Så det blir G-vik med Anna så fort jag kommer hem vilket är om en stund bara. Skönt med tanke på att det går INTE att vara ute i solen idag utan att få bada. Man behöver inte ens röra på sig utan att bli lökig.

Telefon med kamera nu så det kanske kan komma upp en och annan bild nu =) Puss.


29 juni 2010: men fy fa-an..

Usch vilka skumma drömmar jag har haft inatt och med konstiga människor. Gamla klasskompisar, nya vänner, familjemedlemmar, gamla resor (som blev nya) och konstiga mord. Känslornar jag kände var lycka, nedstämdhet, sårad, rädd och rent ut sagt skräckslagen. När klockan ringde vaknade jag med ett skutt och var helt svettig.. Uh!

Undra vad drömmarna betyder? Jag vill så gärna veta, vill veta varför drömmar om dom/sånt jag drömmer om, ibland skrämmer det fan mig.


Jag tar som sagt gärna ut min toksläpp innan jag ens vet om det verkligen är så som jag tror. Som nyss, ska få låna en lur av P som är 123456432 gånger bättre än min men jag fick inte igång den. Hur mycket laddaren än satt i och hur mycket jag försökte starta den. Blev arg som ett bi och svor en skvätt över personen som hade luren innan. Men sen .. se på fan, då lyckades P startade den ju! Oj oj, dags att lugna ner sig lite och försöka lösa saker INNAN man blir arg? ;) Äh, man kallas inte BF för intet liksom.

Dags för frukost och sen jobb, 9-13. :) Hej hopp!

28 juni 2010: död som fan!

Shit, jag känner mig lagom död! Trots att jag börjar 11 och sluta 18 idag är jag helt färdig. Det är rätt segt att sitta i en svettig lokal med knappt några kunder.. Men jag fick mig en isglass och pengarna rullar in som dom ska ;) (På mitt konto sen ialf!)

Cyklade hem till Petra direkt efter jobbet en kortis sen "hem" för att byta om för att sedan möta upp Petra, Sofi och Jennie så vi kunde äta på Ceasar :) Trevligt och gott. Jag är fortfarande proppmätt!

Snart dags för en dusch, inte lukta usch ... (8) Sen soffan med korsord och sömn. Imorn är det 9-13 som gäller, efter det blir det förmodligen bad med brudarna.


Jag skulle så gärna vilja åka hem imorn, men orkar inte åka fram och tillbaka. Känns meningslöst också för den delen .. Dumt!


Puss.


27 juni 2010: "Kumla, staden gud glömde ..

... och satan inte ville ha!"

jädrans dött här. Hade verkligen glömt bort hur illa det är att bo i Kumla. Tackar gudarna eller nåt annat coolt att jag inte bor kvar i denna hålan längre, och att jag "bara" behöver bo här några dagar i veckan.

Jag är helt färdig efter ett ex antal timmar på stranden i Harge :) Det stekte på jävligt bra må jag säga och trots att det var så fruktansvärt kallt i vattnet så lyckades jag doppa mig EN gång. Annars hade jag inte överlevt!

Förresten ska jag spara pengar så jag kan skaffa mig MC-kort istället för körkort ;) Efter den korta men härliga åkturen i fredags så blev jag helt extas! Jag vill banne mig ut och åka själv.

Ska lägga mig och slöa på soffan och invänta P. Han kommer hem från Öland när som.. Kan bli skönt att slippa prata med sig själv och prata med nån som prata tillbaka.

Imorn är det jobb igen, hejja mig! Puss.

27 juni 2010: äntligen!

Äntligen känner jag mig liiiite mänsklig! Det tog jävligt hårt på kroppen att festa fram till 5 på morgonen! Men gudars vad kul jag hade det ute i Hidingsta på MCklubben :) Anna kom ut också så jag slapp var den enda unga.

Igår gjorde jag inget annat än låg i sängen. Var uppe på toa en gång under hela dagen/kvällen/natten.. Mamma kom t.o.m in med mat till mig så jag fick äta liggandes i sängen. Uh, så dålig jag var. Men idag mår jag prima! Synd bara att jag var så jävla trött igår, hade ju faktikt vela gjort nåt.

Nåja, ska borsta tänderna sen åka till Harge med mammsi & Benny. Efter det åker jag direkt till Kumla. Skönt med sol och bad idag. :) Hade ju velat varit hemma ikväll men icke, det går inte. :P Puss & Hej!


25 juni 2010: glad midsommar :)

Ja men se på fan, idag är det midsommar + att min kära kusin fyller 25 idag! :) 
Ska väl ta en dusch sen och gör mig iordning lite. Invänta skjuts om vi nu får det och sen åka till Nora över dagen. Just nu känns det lite sisådär med skjuts dit och bli hämtade.. Jag måste va hemma senast 17 för att hinna fara vidare!

I onsdags var det ju riktigt sommarvärme ute så jag och Anna gick till Hästhagen för att försöka bada och sola lite. Sen gick vi hem igen! Hurt som fan! Blev grillning, efterrätt och skratt hos Dan sen på kvällen :) Trevligt!

Eftersom jag fick sluta 2 timmar tidigare igår passa jag på att träffa Tezzan. Tog en glass på torget och snackade lite om hur livet ser ut nu :) Väl hemma i kära Örebro blev det 2 extremt goda öl på Satins uteservering. Sen häng på husdjurens gård en sväng innan jag gick hem för att sova.


Ja men ikväll drar jag till Hidingsta med mor min och Benny. Mc-klubben för grillning och öl ;)

Puss, hörs.

22 juni 2010: what a beautiful day!

:D Imorse kände jag på mig att denna dagen skulle bli kanon och ja vad hände? JO, heeela dagen har varit helt underbar.
Först 4 timmar på jobbet som bara flög iväg. Hämtade världens bästa mysunge på dagis för att sedan hänga i stadsparken där hon lekte och badade medans jag och M satt i gräset, stekte i solen och snackade skit. Gick upp på stan för en glass och sen lämnade jag av henne hemma hos syster :) Kahlyn är världens bästa ♥

Mötte upp Anna, sa hejdå till M. Jag och A gick till Sveaparken och åt en pastasallad sen  .. oj oj. Tog vi vääärldens promenad! Och jag skojar inte men var ute och gick från ca 20-20:30 till 22:15! Men gud så skönt, men aj aj i fötterna :P Men lätt värt det!

Nu sitter jag i sängen med datorn i knät, i bakgrunden är det 2½Men som låter. Ska roa mig lite på nätet och sen sova, och gud så skönt att få sova i min egna säng inatt =)


Great day :* Puss & godnatt.

21 juni 2010: första dagen.

Idag var det första dagen på jobbet. Som anställd och INTE som praktikant :) Surt bara att det är halvtid :( Skulle lätt klara av heltid, trivs så jädrans bra på jobbet och arbetskompisarna, säger bara en sak: KANON! Men idag gick det faktiskt riktigt bra, fick äntligen lära mig kassan men oj så svårt det var. Glömde bort det lika fort som jag fick lära mig. Men det sätter väl sig det med nångång :P

Efter jobbet cyklade jag bort till Nina en sväng. Och där var det lika mycket lek, stoj och skrik som vanligt. Men det gör mig inget, jag saknar ju min fina Nina ;)

Har väl varit "hemma" typ en timma och har hunnit laga mat, ätit maten, duschat, diskat, packat upp min väska och bokat tvätt-tid :P Känner mig lagom duktig så ska snart borsta mina tänder sen gosa ner mig i soffan och se på tv för imorn jobbar jag 9-13.
Och efter jobbet blir det Öret för att hämta Kahlyn på dagis och leka med henne till syster slutar jobba :) <3

Puss & godnatt.

20 juni 2010: "flytta" till kumla idag.

Igår blev det familjemys hela dagen. Var först förbi min morbror och hans fru i Kumla, min släkt är banne mig inte friska ;)
Hyrde 3 filmer igår, 2 stycken skräck - The collector och minns inte namnet på den andra och 1 komedi - Sommaren med Göran :) Och jag kan säga så att The collector var hemsk, så jävla vidrig. Lite som Saw-filmerna.. Hua mig, alla 4 satt i soffan och svettades, blundade och skrek rakt ut när nåt vidrigt hände! Sommaren med Göran var faktiskt inte så bra som jag trodde den skulle vara. Men nu har jag ialf sett den.

Håller på att packar lite eftersom jag "flyttar" till Kumla idag, ska som sagt bo hos P medans jag jobbar på Flügger :) Så passa på att träffa så många som möjligt under veckorna jag bor där. Visserligen åker jag hem nästintill varje tisdag eftersom jag är ledig på onsdagar. Men får se :)

Ska packa det sista så jag vet att jag inte glömt nåt. Jag lyckas alltid glömma nåt skit ju!

Puss


19 juni 2010: lördag :)

God morgon .. Ialf för mig! :P Vaknade lite sent idag, men jag är en trött människa. Det är helt sjukt vad jag älskar att sova. Så fort jag ligger ner så sover jag, ialf nästan!

Spelar Marilyn Manson och försöker vakna till liv. Min man ;) Har visserligen duschat, klätt mig och fixat håret så det är bara ansiktet som ska på sen :) Åker till Kumla senare, ska hälsa på min morbror Tom och Marit som har fest. Tror inte vi blir kvar där så länge med tanke på att Rebecca och hennes vän kommer idag. Så idag är det mysig hemmakväll som gäller för mig.

Hade verkligen en supernice kväll igår på Satin med min kära syster och mina älskade husdjur :) 90's night, så det spelades i stort sett endast 90-tals musik så vi dansade kan jag ju lova er ;) Såg några pantertanter som näst intill ALLA skrattade åt när dom dansade :P

Nu blir det mat, så hajdo!

17 juni 2010: fullt upp.

Jag har varken haft ork, tid eller lust att blogga.. Men lite smått och gott har hänt. Jag har tagit studenten, kanonbra dag hade jag. Festat med mina vänner, shoppat och bara njutit av ledigheten..

söndag "flyttar" jag till Kumla i ca 4 veckor. Kommer bo hos P eftersom jag ska jobba på Flügger så istället för att åka tåg varje morgon så lånar jag hans cykel :) Kanon!
Jag har även tappat min mobil, min älskade mobil! Så nytt jävla nummer och en ful jävla efterbliven lur .. Suck! :( Sån jävla ångest!! :@ Men men sånt är livet, inte mycket att göra åt. Ska ringa polisen och anmäla den, förhoppningsvis kan jag väl få tillbaka den! *Hopppppas!!!*

Har precis haft lite hemma-spa, skönt som tusan :) Behövde det verkligen! Kollar på Knocked up och skrattar :)

Puss

9 juni 2010: snart är det dags :D

Har precis målat mina tånaglar svarta och ska strax ta en dusch till. Ja jag vet, jag duschade förut men har sprungit runt på MB ett tag medans syster var på arbetsintervju. Så ja, en dusch till skadar inte :) Försökte hitta nån svart lagom stor blomma att ha i håret men icke, det fanns ingen som passade mig i smaken..

Snart kommer syster hit och vi ska sätta igång och göra mig snygg(are) tills ikväll :) Nu är jag lite mer nervös men ack så taggad :D Kommer bli en kanonbra kväll ikväll, det känner jag på mig!

Duschen kallar, hörs imorn :) Puss


9 juni 2010: gräset är grönare ..

.. på andra sidan. Förbjuden frukt smakar alltid bäst. Osv osv. Varför?! Men det ingen vet, det lider dom inte av eller hur är det man säger?
Nu ska ni inte komma och tro att jag fifflar med nån kille eller fiffla kanske är fel ord. Jag är visserligen singel och gör precis vad jag vill, när jag vill och hur jag vill! Men ingen kille i mina tankar, tänkte bara på hur det var att vara singel förut.

Jag kanske borde hoppa in i duschen och avsluta mina karriär som varulv. Ikväll är det ju bal så måste ju va så läcker som möjligt! Är lite nervös också, känns inte riktigt som om jag passar in i det "fina". Men jag är van att leka kamelont så det ska nog inte vara några problem för mig. :)

Have a nice day. XOXO!


8 juni 2010: trött.

Hua mig vad trött jag är. Gäspar verkligen hela tiden! Hur kan jag vara så trött när jag sov flera timmar inatt?! *Oj en gäsp till.* Kom ialf iväg till skolan idag, skattjakt. Och ja, det gick ju som det gick. Men det var roligare än jag trodde men inte riktigt superskoj. Smörsgåstårtan efteråt smakade finnemang ialf ;)

Har fått håret färgat och klippt idag också! Så jäkla skönt! Men som vanligt känns det ovant i början, men oj så läcker jag är. Tackar världens bästa syster för det :)

Fattar ni det eller?! Imorn är det onsdag och balen + efterfest på Strömpis. Torsdag, städa och chilla. Fredag, den stora dagen jag alltid har längtat efter - STUDENTEN! :D Mwaaa, taggad till tusan mina vänner, ohja!


Det finns inget värre än att bli sviken och sårad av sina vänner. Jag vet att jag har rätt så kom inte och säg att du INTE ljuger när du gör det.. Dum är du! Hmf..

UB nu sen ska jag fan sova, godnatt :*

7 juni 2010: internet en stund.

Jo men se på fan. Har internet en stund nu, får se hur länge..

Efter att jag och syster var hos L och hämtade lite väskor så tog vi en rikemansfika på Våghustorget, latte och vatten från Donkan ;)

Igår kollade jag på SATC 1, (ja jag vet, jag är efter men bättre sent än aldrig!!) och jag grinade som en liten barn i stort sett hela tiden. Jag kände igen mig själv i Miranda, det fick mig att tänka på hur jag själv hade/har det. Hur svårt det är att förlåta en sån hemsk sak. Jag har inte glömt det än. Dock är vi inte ett par just nu men ändå, jag tänkte på hur besviken, sårad och arg jag var just när det skedde.. Hemsk känsla!

Har varit så extremt bitter nu på eftermiddagen.. Förstår inte varför riktigt. Eller jo, lite. PEPPA MED MIG ISTÄLLET FÖR ATT SITTA HEMMA OCH RUTTNA!!

Jaja. Ska snart ta mig en dusch, lite "hemma-spa" idag också sen sova. Skattjakt i skolan imorn, ser inte fram emot det! Suck. Nåja, hej då!

7 juni 2010: full rulle och utan internet.

God morgon. Har sovit som den prinsessan jag är trots att det har varit varmt.. Nu ligger jag och drar mig, hostar halvt ihjäl mig och snart dags för frulle =) är rätt brun och fin efter en hel dag i Säbylund igår. Både solade och badade, skönt! Kommer va så snygg på både balen och studenten ;-) hela veckan är det full rulle. Idag: träffa syrran och leta fram väskor jag ska ha i veckan. Tisdag: skattjakt i skolan. Plus fixa klänningarna hemma. Onsdag: fixa håret och sen bal. Torsdag: vet jag inte?! Fredag: studenten :-D.. Kan detta bli mitt livs bästa vecka? ;-) dessutom har jag inget internet så ska försöka va ute på mycket som möjligt så jag inte får spunk. Hehe. Men vi hörs, puss.

5 juni 2010: lördag.

Lördag och jag sitter i Kumla, vi ska när som helst åka till MB och snurra runt lite :) Vill ju inte ligga hela dagen på soffan.

Igår blev det Satin, öl + studenter. Hjälpte syrran med diverse saker. Mötte Lotta så vi kunde dra och dricka lite öl och bli irriterade på småttingar. Liquid och sen stadsparken.


Ikväll blir det ialf att grilla, det är en sak som är säker :P Annars vette tusan va. Men det märks, hörs. Puss

4 juni 2010: vafa-an då ;(

Jag är så satans avundsjuk på alla som tar studenten idag! Jag vill fan också! Men en heeeel vecka kvar tills det är min tur, fast å andra sidan kommer det gå fort. Nu är det helg, sen ledigt, skattjakt, bal, ledigt och sen är det dags :D Yeaah!

Var i Motala här om dagen och stekte i solen. Dock blev det inget dopp eftersom det var svinkallt men till knäna kom jag ialf i..
Grill och öl sen i Kumla :) Nice!

Ska snart åka en sväng till skolan sen sätta mig på uteserveringen och kolla alla studenter och gråta en skvätt, och resten av dagen vette fan vad som händer. Vi får se :)

Puss

1 juni 2010: Årets första sommardag.

.. och ja, den ser hyffsad ut :) Vädret är ju strålande! Yeay. Den riktiga sommaren kanske kommer! Och jag blir så ledsen i ögat, jag vill ta studenten i Örebro, som alla andra. På fredag! Vill inte vänta tills nästa fredag.. Men har iofs inte så mycket att välja på!

Ska snart åka till skolan, fika på den enda lektionen sen lämna in böcker och fixa lite samhällsgrejer! Give me some power to make it, pleeeeease!

Renskrev arbetet igår, sen tog jag och mina husdjur en sväng till Linnea och vidare till Satin där min kära syster var. Drack endast en cola men alltid trevligt att sitta på uteserveringen och bara njuta och umgås med folk :)

Efter skolan är det äntligen dags att fixa mitt satans hår! Yeah! Jag har tur som har en syster som är frisör!


Fixa det sista sen kila. Puss.

RSS 2.0