31 maj 2010: stadsparken :)

Jaha.. Helt slut som människa efter denna härliga och fartfyllda helg. :) Blev som sagt öl och häng i stadsparken med mina husdjur i lördags. Dock var det ju inga speciella band som spelade då. Men det var en nice kväll som avslutades hos Anna och Feffe :)

Vaknade upp i tältsängen hemma i vardagsrummet igår. Låg och drog mig en sväng för att sen ta en dusch och bli pigg. Åkte hem till mormor i Kumla och ja, hon börjar bli gammal. "Ida hur gammal är du nu?" "Mormor, skojar du med mig?!" (Med skrattattack!) "Nej, hur gammal är du? 18?" "Haha nej mormor jag fyller 20 i år!"  Min kära mormor har ingen koll riktigt.

Blev öl och DLK med husdjuren i stadsparken igår också :) Tog även 2 öl på Liquid innan det var dags för hemgång.


Leka med Anna sen skulle jag tro. Hej hopp!

29 maj 2010: bakfull men bara på't igen ;)

Bakfull och fin idag kan jag ju säga! Hua mig asså. Men gudars vilken bra kväll det var igår. Trots att det tog ett tag innan grillen tog sig. Maten var kanon, drickat och sällskapet. :D

Blev gårdagens rester till lunch också, fiiint. Sitter hemma hos P nu. Eftersom jag inte hade grejer med mig så jag kunde duscha så fick jag åka hit.. Ska snart åka hem till köra Örebro.

Öl med alla mina fina husdjur ikväll ;) Puss

28 maj 2010: godmorgon!

Mjääääp! Är galet trött idag. Somnade jättesent igår, drömde massa konstiga saker om söta personer. En grej var om mamma som kändes verklig! Trodde nästan att det spökade här ett tag.. Uh!
Vaknade t.o.m 45 minuter INNAN klockan ringde. Konstigt? Ja, men jag var kanske rädd att försova mig eller nåt i den stilen.

Ska kliva upp ur sängen nu, ta en snabbdusch, packa iordning verktygsväskan och göra mig klar för skolan sen tåget till Hashberg. Tror det bara är KLF- facket kommer och pratar sen åker jag hem och leker med min kära syster en stund innan jag drar till Hällabrottet hem till Sofie. :D Ikväll det grilla, öla och spela kubb med brudarna som gäller! Nice som fa-an ;)

Höjja musiken till Vakna nu då. Hörs! Puss.


27 maj 2010: långt igen ...

Ge mig tisdag igen! I tisdags va hela dagen, kvällen och natten great! Det var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde :)
Först var det ju musik i skolan, jag spelade trummor i mitt s.k band. Det gick kanon och jag klarade den kursen: G och jag hade inte väntat mig nåt annat. Hade även sista P&F lektionen då. Hurra!
Fick überstressa när jag kom hem eftersom tåget var segt som fan. Köpte biljett till IFK Norrköping-ÖSK 0-2, sprang ner till Kungen, tog en öl, fixade öl och sen ner till arenan där bussen gick mot "Peking" :)

Trots att alla var dyngblöta så var det galet roligt :D Fulla och glada, segerfest på Satin när vi kom hem och där blev man inte nyktrare så att säga ;) Nice kväll som fan!

Igår lekte jag med mina husdjur hela dagen typ. Och idag skulle jag plugga, skrev några rader sen var det dags för Kinamat med Anna och Nina. Tog en sväng på stan och nu skulle jag plugga igen men jag fattar fan ingenting!

Ska snart åka till MB med mina husdjur och sen ge pluggandet en 3de chans...

Ge mig imorn nuuuu! ;) Puss.


25 maj 2010: sommar eller höst?!

Men vad hände med sommarvädret nu då?! Jag blir depprimerad, vill inte ha under 10 grader nu i slutet på maj, vill ju ha galet varmt och massa sol!
Men man kan tydligen inte få allt man vill ha här i livet, eller kan man? Iofs pratade vi om det på jobbet förra veckan. Bara man tänker och gör rätt kan man tydligen få allt man vill, kanske inte just nu men nångång i framtiden. Funkar det? Ja, det är väl bara att testa.. *Goda tankar, goda tankar!!*

Börjar 11:30 idag, med musik .. Får se hur det går. Jag kommer få svettattacker och bli röd i hela fejjan, läskigt!

Ska snart fixa iordning mig lite, peta i mig lite mat och sen kila ut i ruggvädret. Uh! Gillar't inte! Hoppas på det bästa idag, sista P&F kanske? Hoppas hoppas hoppas!

Puss


24 maj 2010: kanon helg :D

Fredag: Det var som sagt grill, kubb och öl utanför Anna och Feffe :) Hamnade även hos deras granne där det var bongotrummor och sång som gällde. Trevlig kväll!
Lördag: Äventyrsgolf med syster, Kahlyn och P :) Blev även grillning och mys i stadsparken efteråt. Film och slötajm sen.
Söndag: Galet trött, vet inte varför. Låg i sängen fram till 13, åt frukost/lunch, städade, såg på tv/sov. Åkte med P till Kumla. Åt tacos och kollade på en äkta girleygirl film ;)

Idag då .. Råkade ta en liten sovmorgon. Dock jääävligt skönt men kändes dumt efteråt eftersom jag insåg att det är imorn vi ska spela upp på musik och jag kan iiingenting! Nåväl, det löser sig. Jag är kung på trummor så Men blev en rätt skön dag i skolan. Och snart är det slut på hela skiten! :D

Tjänade lite pengar hos min syster förut + att jag och Anna tog en kortis promenad :) Och ska ut och träffa henne en sväng igen, Ica here we come!

Fet sovmorgon imorn, niiiice! Duscha och slöa mig sen då! Puss

21 maj 2010: grilla + öl.

Klar för att grilla och dricka öl då :D Ja men visst, ikväll blir det att hänga på gården utan för Anna och Feffe. Nice!

Slutade galet sent idag, 15:30 typ. Eftersom jag inte hade ätit nån lunch blev det rätt segt så åt lunch med P på Meastro efter praktiken. Fick även skjuts hem, köpte öl och har precis fixat grillspetten och gjort mig iordning :)

Ska packa ihop mina saker sen kila över till "grannarna" :D Guldkväll ska det bli hörni! Puss.


20 maj 2010: rövbög!

Helt jävla sjukt.. Min fot! Jag tror jag dör! Det gör så galet ont så jag kan knappt gå. Hästliniment var det första jag fick på jobbet men inte fan tyckte jag att det blev bättre. Shithead! Spraya "Jenka"-spray och se ifall det funkar, hoppas det ialf.

Och vädret då?! Man kan ju inte göra annat än att le! Äntligen är det sommarvärme ute :D Synd bara att jag inte orkar gå ut och gå idag också, + att jag borde plugga men jag orkar inte. Är sjukt trött! Kanske ta mig en powernap och sen en glass på stan i solen? :) Ja, vad som sker får vi se.

Vill möblera upp i rummet mitt, men vette fan om jag ens orkar det.. Ne, powernap var det ja.

Puss hej

19 maj 2010: kungar är vi!

Mina fötter mår inte riktigt så bra som jag vill att dom ska göra! Ont och blåsor på hälen och ena stortån. Men idag blev det samma runda bort till Ladugårdsängen och hem igen med Anna :) Så jävla duktiga är vi! Hurra för oss!

Ska äta mumma-mat, ta en dusch och sen ut och umgås med grabbarna :) Puss


18 maj 2010: great day....

... trots att jag var så trött och hade fetaste ryggvärken! Men guuuuud! Blev en rynda på stan med Anna, sedan tog vi oss en promenix ända bort till Ladugårdängen, imorn kör vi på samma runda fast bakvänd. Skönt var det och det känns redan i mina vader :P
"Gratis" öl på Rockbar sen hem igen. Kanonväder, kanondag, hurra!

I söndags kom lillskruttan hit, vi lekte och kollade på film. Sov som en påse skit, Kahlyn ville ju prompt ligga ytterst och vaknade flera gånger av att hon nästan trillade ur sängen.
Igår var vi ute i solen hela dagen, jag, busan och Anna :) Lekparken och glass på stan. Lovley!

Satin och förpepp innan fotbollen. ÖSK-Trelleborg, 2-0 ;)


Ska gosa ner mig i sängen och se på tv, hoppas ryggvärken är borta imorn! Godnatt :)

16 maj 2010: jobbigt va?! eller ...?!

150 % mätt just nu, känns tungt att vara så sjukt mätt. Orkar knappt snacka hamnade nog i en liten matkoma?
Jobbigt va? Eller ....?! Ah men duråååå!

I fredags var det som sagt fest, men eftersom det bara var 4 stycken av brudarna från klassen som kunde komma så bjöd jag upp lite annan trevligt folk :) Hamnade på Satin och där hände både det ena och det andra, en liten förlovning! :D Jag grinade av lycka, det var sött. Mina husdjur ;)
Igår var det film och mys med mina husdjur som gällde :)

Har rensat mina vänner på FB, alltså tagit bort dom som jag inte riktigt gillar.. Jag lider inte, jag mår bra av det, slipper blir irriterad nu.
Dum är du som trott att jag ville nåt mer. Humf. Har bara varit din v-ä-n, inget mer!

Lägga mig i sängen och dö ett tag :) Puss!


15 maj 2010: :)

Såg att jag skrev fel datum igår, det var ju inte den 13de utan den 14de igår :P Nåja, känner mig totalt lost men det får man göra dagen efter. :) Hade sjukt kul igår må jag säga :D Dock bara 4 stycken från klassen sen kom massa annat folk :D Me like!

Varför ska det vara varmt och soligt när jag bara vill ligga i min säng och mysa?! Humf.. Får väl kanske bege mig ut i solen trots allt sen. En glass vore ju inte helt fel!

Har tagit "tack och hej" nu!

Fortsätta se på tv och slöa mig. Puss!

13 maj 2010: äntligen fredag :D

som jag har längtat till denna dag! Har väntat i 2 veckor ju! Ikväll är det fest hos mig, men inte för vilka som helst hörni. Endast brudarna i klassen, me likey like a lot! Tjejkväll as hell, blir nog att köra lite Singstar skulle jag tro :D

Götet igår då, varken vinst eller förlust men det känns bra. Inte kan vi väl förlora mot alla Glennar ;) Kom hem vid 1 inatt, blev ett trevligt samtal sen sömn. Sov galet länge idag, eller ja, halv 11. Supernice, men är trött ändå.
Har varit duktig och städat + "hemma-spa" :) Är uppe hos Anna och Fredrik nu, ska ska snart ner på stan och yra runt lite :)

Och du Malin ... Jag kan tala om en sak för dig, jag är glad så glad som jag skriver att jag är. Men man kan fortfarade tycka att saker och ting är fjantiga och alldeles på tok för mesigt trots att man är lycklig, men kan även bli irriterad trots att man är LYCKLIG! Sug på den karamellen ett tag.

Skriver nog en sväng innan festen är igång. :) Puss.

13 maj 2010: götet :D

Ujja, idag drar vi ner till Götet ;) Åker nångång efter 14. Fotboll såklart ;) Idag ska vi fan vinna på bortaplan!

Blev ingen utgång igår, var lite trött och hungrig så gick hem i regnet mitt i natten.. Och tack Erik som ringde och väckte mig innan 7 imorse, tog tusen igår innan jag kunde somna om! Humf.

Ska möta Anna snart - Hem till syrran - Ica - Hem, köpa biljett/skriva ut - Bilen ner mot Götet ;)

Puss på denna gråa torsdagen men den kan banne mig blir guld ändå.


12 maj 2010: barnvakt <3

Det är ensamt att vara barnvakt, speciellt när Kahlyn sover och det inte finns nåt vettigt på tvn! Får se när syrran kommer hem och då får vi se om jag går ut eller inte. Beror på om Jennie vet hur man svarar i telefonen eller inte ;) Visserligen vet jag inte om jag orkar gå ut eller om jag vill hem och sova. Är ungefär lika sugen på båda.

Praktiken gick bra, skrev anställningspapper (sommarjobb), grejade lite och snackade massa skit som vanligt, men jag gillar't!

Hatar att jag har en spricka mitten på underläppen, det svider och gör sjukt ont när jag nyser :( Jag vill ju bara vara hel och reeeeen baby, hel och ren!

Fortsätta glo runt och se dum ut, puss.


12 maj 2010: herregud!

Kalla mig tönt eller patetisk men hur i helvete kan man hålla på så som dig?! Så sjukt töntigt! Varför skriva sitt mobilnummer på internet? Inte bara en gång till en person, utan så att ALLA kan se det hela tiden? Vafan, väx upp! Funderar starkt på "tack och hej!" Givetvis får personen i fråga hålla på hur den vill men vafan, snart 25 år!!
Skaffa r-i-k-t-i-g-a vänner istället ;)


Göttmos, ryggen har inte ont idag. Fick nån spray som luktar jenka på ryggen igår, kommer säkert bli beroende eftersom det var så skönt att vakna upp med icke-ryggont. :D

Ska äta lite frukost sen strax efter 10 åker jag till Kumla, praktik :) Skriva lite papper också med sommarjobbet!

Smile baby, smile to the fucked up world.

11 maj 2010: för jag är lyyycklig..

.. ja jag är lycklig! (8) :D Jag vet inte varför med nu ska gudarna i himlen veta att jag är glad, superglad :D Känns verkligen riktigt bra! Haft en kanondag trots att det blev en hel dag i skolan. Teori + prov, klarade av det sen blev det praktisktprov, fick köra en saxlift och bomlift så nu har jag intyg på att jag får köra det! Nöööjs.
Klarade dessutom av projektarbetet - G. Slapp gråta!

En glass i solen med Anna, Feffe, syrran och Kahlyn :) Mysigt.
Kom hem för en liten stund, maten är snart klar. Spagaletti och köttfärsås, mmm!

Plugga sig lite sen kanske? Ta en dusch och fräscha till fötterna och ansiktet MÅSTE jag ialf göra :) Nice!


Mhm, you make me feel so good baby (8) ;)

11 maj 2010: 1 MÅNAD KVAR!!

Godmorgon! Helt sjukt, idag det är bara en månad kvar tills vi tar studenten :D :O Jävlar vad tiden rusar iväg. Men jag gillar't fast ändå inte! Hmf, läskigt men bra! Ja, delade känslor. Men är mest glad och spänd!! :D

Fixa iordning håret lite - peta i mig frulle - skolan, liftkurs - hem!

Hoppas på en kort och nice dag, känner att jag inte riktigt pallar med för många timmar i skolan. Är galet trött idag, har drömt massa lustiga saker igen..

Oohoo, damn! ;) Puss hej!

10 maj 2010: ohooo ;)

Mwiihii ;) Det är allt jag kan säga!

Lekte med Kahlyn en stund i stadsparken, försökte ta kort när hon gungade men det gick inte riktigt bra men efter femtioelfte gången blev det ett bra kort ;) En räksallad på Palette med busan och syster också.
Jag älskar att bo i Örebro eftersom det är så lätt att umgås/träffa min bästa syster när som helst :D

Kolla på Prestige och sen sova, godnatt.

Miss you! <3

10 maj 2010: vänner? nej, skulle inte tro det va.

Vad är det för fel på en del människor egentligen?! Vet inte riktigt vad jag ska skriva men känner mig skapligt irriterad. Hmf! Why are you "friends" when don't even say hi in real life?! Haha, så jävla mesigt!

Har umgåtts med Nina en sväng idag. Lekparken en stund sen kaffe, prat och skratt :) Kom hem nångång innan 15 och väntar nu på att klockan ska bli 18 så jag kan hämta Kahlyn på dagis :) Mysungen! Ska dock inte leka med henne idag får vänta tills på onsdag :)

Idag får det nog bli en plugg-dag, do not like it, men har inget val. Suck! Hörs sen! Puss

9 maj 2010: :)

Åååh Örebro, gamla fina Örebro ... (8) :D Ja men visst, idag blev det vinst! ÖSK-Djurgården, 1-0. Yeay! Härjade ju som en galning idag. Me likey like!

Helgen; fest i fredags. Bakfull och äcklig i lördags. Usch! Mådde verkligen inte bra. Hände både det ena och det andra. Men mys hela helgen har det varit :)

Chilla i soffan som fan nu :) Fortfarande ont i rumpan och bakhuvudet - satans jävla stengolv! Heeejeeje.


7 maj 2010: suck va

Fortfarande inget internet hemma. Det krånglar = jag blir arg och skriker  ... ungefär!

Fotbollen igår var väl inte riktigt vad jag hade hoppats på! Helsingborg-ÖSK, 2-0 :/ Wowoah fick rött kort för ingenting, han får inte spela på söndag och det leder till att vi inte har nån vänsterback! Hur ska vi vinna på söndag?! Whaaat!?

Sitter i skolan, P&F .. Powerpoint, funkar. Nu nåt annat som jag inte ens vet vad det heter :O

"Fredagsmys" i soffan ikväll eller? Maybe baby ;) Först sitta i skolan heeeela dagen! '


Puss

6 maj 2010: mongo från kongo.

Men pruttåsna. Mitt internet krånglar som tusan där hemma, vette fan vad som har hänt. Ibland går det att komma ut på nätet t.o.m in på FB men sen går det inte mer :S Jag blir mongo från Kongo!

Nåväl, får försöka klicka igång det sen så jag kan plugga som en jävla dåre.. Men just nu känner jag mig inte allt för smart asså, varför tog jag sovmorgon?! Attans jävla snorre på mig. Skulle ha gjort EU-prov imorse men icke sa Nicke. Får väl råplugga på det och Ekonomin till nästa teoriperiod. Snart klart med skolan!

Igår efter skolan och pluggandet var jag över hos Anna och Feffe en sväng sen blev det att knäcka syrran på biljard ;) 2 av 2 matcher vann jag galant! Kung or whaaaat?


Ska väl fortsätta lyssna på Erik och Tompa som snackar om vilka brudar dom kan tänkas sätta på. Haa, trevligt att lyssna :P


Fotboll ikväll mina vänner, ÖSK-Helsingborg. Vinst I hope.

5 maj 2010: god morgon :)

God morgon! Varför är jag vaken SÅHÄR tidigt?! Okej okej att jag gillar att gå upp tidigt på morgonen trots sovmornar, men inte nu?! Jobbigt va?!

Kolla/lyssna klart på Vakna, äta lite frukost och sen plugga :) Börjar ju gaaaanska sent idag! Måla naglarna lite också. Men usch, hostar som bara den! Och snorar. Yuäck!


Fuck you honey, I don't like you or your new friend!



Puss så länge!

4 maj 2010: Ops!

What have I done?! Woupa .. Nåja. What goes around comes around. Love Life Live Life .. Osv osv osv. Svammel och babbel. ;)

Kalla oss pensionärerna Greta och Ulla 65+, mig och Anna alltså. Varsitt korsord i handen och nästintill inget prat. Jag talade i stort sett bara med mig själv ;) Men det finns många sätt att umgås på och idag blev det på det här sättet, och ja, rätt skönt ändå! Umgås fast ändå inte. Konstigt det där!

Har bäddat rent i sängen, duschat, tvättat håret, rakat benen och smörjt in kroppen. Kommer sova så jädrans fint inatt :)

Kolla CSI och sen sova. Trots feeeet sovmorgon imorn men alltid skönt att lägga sig hyfsat ändå och vaknade tidigt ialf när man vet att man inte behöver stressa som en jävla jude. Godnatt, puss.

4 maj 2010: i made it!

Gårdagen var super! God mat och trevligt sällskap :) Kom hem strax innan elva så då vet det sängen som gällde. Me likey like.
Dock försov jag mig redigt imorse. Klockan 7 ringde klockan men råkade stänga av och somnade om, vaknade lite mer än 1 timma senare och stressar ihjäl mig! P's parkering gick ut 20 minuter efter att vi vaknade. Stress och bitterhet! Men trots att jag va trött och mer bitter än vanligt funka skolan ialf. Och vet ni vad? JAG KLARADE MUSIKPROVET! 3de gången gillt eller vad är det man säger? ;) 1a gången: 8/58 , 2a: 16/58 och nu 38/58! Finally!

Ska byta om sen gå ner till Anna och leka med henne idag. :) Skönt att hon är min "granne" ;) Hörs sen maybe baby!


Tjaaaabba hej!

3 maj 2010: i have a new lover!

Satans jävla allergi! Näsan har ont, skavsår efter allt snytandes och nyser 12345675432 gånger i minuten och ögonen svider! Men att gå ner till Apoteket är inget jag orkar! Borde egentligen men nesch.. Nån annan dag .... kanske!

Lunch på Jensens med P och syrran :) Fortfarande mätt, hur gott som helst där! Blev en snabbis till Skopunkten, hittade ett par skor men blev snål.. Fan! Jag skulla ha köpt dom, asbra till studenten. Flirta med mammsi kanske? (a)

Hittade Superprinsen på Aftonbladet. För er som inte sett det, kolla! Tecknat om den svenska Kungafamiljen och helvete vad humor det är! Skrattade så jag tjöt ;) Verkligen asroligt!

Ikväll blir det grillning hos bror min, nice! :) Fortsätta dricka energidricka & se på Förhäxad nu. Puss


2 maj 2010: Vilken dag! :D <3

Uj vilken härlig dag det har varit idag! Vaknade imorse, icke bakis och gudars så gött va! Tog en sväng på stan med mor min, hittade dock inget skoj förutom ett par bikinitrosor :)
Mötte upp min älskade familj :) Satt i solen på Hälls och åt mat. Trevligt! Love ♥

Syrran och jag drog på fotbollen, bra match! Idag kan vi vara stolta Örebroare, 2-0 mot BK Häcken. Sjukt nice feeeeling kompis ;)

Kolla på filmen på 3an nu sen blir det sängen! Puss.


1 maj 2010: påse skit!

Åh fy fan! Mår ju verkligen som en påse skit idag, en påse som nån har sparkat, slagit, spottat på för att sedan slänga rakt ner i soporna! Eller okej, nu kanske jag tog i lite.. Huvudvärken har inte hunnit ikapp än, men den kommer väl den också, den jäveln! Fast å andra sidan förtjänar jag att må lite dåligt, jag hade faktiskt sjukt kul igår :D
Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. "Jag tänkter fan inte sätta min fot i Kumla på Valborg!" Men hej, vart var jag igår?! JO KUMLA! Men nice kväll as hell ;)

Var hos Alexandra först, vidare till Kumlasjön hem till Ninas moster sen Z :) Bra kväll! (Jag vet, jag tjatar men kvällen var verkligen BRA!)

Raggade sovplats i Kumla eftersom jag inte kom hem. Men vad gör inte mina vänner för mig liksom?! ;)
Har precis duschat och gjort mig lite fräsch, ska snart möta syrran & Jocke. Nån jävla fotbollsmatch på g. Resten av dagen får vi se. Pallar jag utgång ikväll?! Ack, det får vi se sen! Puss!


RSS 2.0