27 juli: ge mig sommar då!

Besviken och sårad.. Att sova hos en annan tjej är INTE okej! Jag har rätt till att bli sur!

Blev film och pizza med Tezzan och Sofi ett par timmar igår, sen hem för att fortsätta se på film & dö.

Väntar på att Petra ska komma hit så vi kan hitta på nåt men det finns verkligen ingenting att göra, vädret suger och ja, allt är bara skit.. Peter är i Skara med sina vänner så jag måste ha nåt att göra och städa efter honom i köket är inget jag är så sugen på att göra direkt..

25 juli: På't igen.

Utgången i Norrköping var riktigt rolig, :) Vi kom in på Otten kl 00 och då stod vi på dansgolvet ända fram tills vi åkte hem (01:30 typ) Men det var kul. :D Tur att Emelie hade en räddare i nöden!
Idag kollade vi på Twilight eftersom jag inte hade sett den och helvete vilken bra film, vill verkligen se nästa NU!

Blev en fika i Vingåker med min far och storebror också innan vi åkte hem och det gillades skarpt från min sida eftersom jag knappt träffar min bror så ofta...

Sitter och dricker en öl nu, snart vilken sekund som helst ska jag gå ut till muppsen som sitter ute på Björnberget. Ikväll är det massa av mina favorittjejer som gäller ikväll :D Förfest med brudarna sen krogen. (y) :)

24 juli: Kaktus/Lime = Mums!

Passar på att blogga lite medans Emelie och Gulli är ute med Hera :)
Sitter här och försökte lyssna på musik (ja, Spotify la av) och dricker en kall, god cider *mums*! Pappsi var snäll och körde mig hit till Katrineholm förut, han kom som sagt ganska tidigt.. Blev att gå ut en sväng på stan och äta, inhandla alkohol och stay ups som absolut inte vill sitta så som jag vill att dom ska göra :P
Blir ändring i planeringen IGEN eftersom Port26/Starlight/Babban (Kalla det va du vill!) inte är öppet idag så vi åker till Norrköping istället och går ut! Kanon :D

Ska ta och göra mig iordning nu. Hejhopp.


24 juli: Yes :D

Hurra, äntligen fredag :D
Har gjort mig klar för att åka, packat allt och sådär! Pappsi kommer väl nångång och hämtar mig. Är så taggad idag, synd bara att huvudvärken trycker på :(
Natten till idag var inte rolig, kunde inte somna när jag la mig i sängen (runt 00..). Låg vaken och vände och vred mig ganska länge och när jag väl somnade så drömde jag massa konstiga saker. Har gjort det hela veckan också! Jag gillar det INTE..
Blev att titta på film med Petra igår, Rallybrudar! =)

Hinner nog inte lägga över bilderna nu, får bli efter denna helg. :P Det kommer ju nya bilder idag/ikväll! Hej

23 juli: deprimerande!

Kan man bli mer deprimerad av vädret än nu eller?! Vilket skit!
Igår var det ialf skönt som tusan ute (jag hade dock lite för mycket kläder på mig!) Men annars så :) Igår åkte jag in till storstan och umgicks med världens bästa syster och systerdotter :) Slöade i Stadsparken hela dagen, eller ja, tills det började på att mulna igen. Men det var skönt att träffa dom! Love på dom <3

Idag har jag som vanligt städat och stått i.. Ska snart ta mig ut i skitvädret bort till Petras jobb och hälsa på en sväng :) Imorn är det ÄNTLIGEN fredag igen :D Får se om jag åker tåg eller bil (hoppas på bil för då slipper jag åka tåg + att jag slipper betala nåt.) Det blev ändring i planeringen, blir att gå ut ialf men ska inte dricka mycket eftersom jag vill umgås så mycket som möjligt med Emelie så som jag har saknat eller ja, saknar henne :)


Hade fått en kommentar om det där som jag hade skrivit om droger att hålla på en längre tid inte är ett misstag (så som JAG tycker..!!) Synd bara att den som skrev var anonym och inte vågade stå för vad den skrev. Visst får den yttra sig så som jag gjorde men var dig själv. Antar att det är nån som har hållt på med droger en längre tid med tanke på vad den skrev..

Ska ta och ringa min kära far och se hur det blir imorn :) Hejhej.

20 juli: längtar till fredag ... IGEN! :D

Fredags blev det fest hos Petra, och jag säger inget mer än: to drunk! Och alkolås på mobilen tack!
I lördags gjorde vi inte ett piss, låg på soffan och kollade på film. Hade lånat en hel box med animerat av Emil&Linda (y) Senare på kvällen drog jag, baby, Stillfors och Emil ut nånstans för att fiska. Efter många om och men kom vi fram :P Men det var ialf ganska mysigt och roligt med tanke på ett min kära sambo är som han är :D
Och igår var vi också bara hemma, kollade på mer animerat, tvättade och bakade :) Mys-söndag som jag gillar!


Jag längtar tills på fredag ... IGEN! :D Om det blir som jag tänkt mig så åker jag till Katrineholm och umgås med Emelie :) Hoppas bara det blir så, det var ju ett tag sen.

16 juli: rent, fint och det luktar gott!

Jajjemensan, så är det i vårat hem nu! Har varit sådär duktig igen och städat hela lägenheten men det gör jag ju faktiskt varje torsdag :) Har även börjat dammsuga på söndagar nu, hum... Är jag lite pedantisk av mig? Men å andra sidan, VEM vill leva i ett skitigt hem? Nej usch. Det har jag gjort en gång i mitt liv (det var rent i mitt rum och där jag städade, men dock var det ju bara jag som gjorde det fint!) och aldrig mer igen.. Var på Kvantum förut med Petra och köpte sånna där doft saker. Så nu kanske det kan lukta gott hos oss och hoppas på att avloppet kan sluta lukta pyton..

Kanske ska ta och laga lite mat. Har inte hunnit äta nåt idag mer än frukost..  Så det är ju inte konstigt att jag är hungrig :P Blir att kila iväg till Skatehallen och prata en sväng Petra senare, om jag orkar vill säga.
Imorn är det äntligen fredag igen, blir att fira Petra :) Hoppas på en kanonkväll.



Igår gick jag och funderade på en grej, det där med droger. Och bara för att skriva av mig så hade jag skrivit detta på bdb:
Jag kollade på Sjunde himlen förut och dom pratade om droger (dom som såg, fattar.) Och efter det har jag tänkt på det där med droger, att röka på.. Det ger verkligen INGENTING, (eller ja, kanske bara just för stunden men sen då?!) det är bara onödigt och dom som håller på eller skryter om att dom har gjort; töntigt! MYCKET töntigt. Jag förstår liksom inte själva grejen. Och förstå nära och kära, fatta så besvikna dom blir asså. Det liksom skär i hjärtat totalt och det gör att det blir svårare att lita på nån! Och att inte våga säga nej när nån frågar: TÖNTIGT det också. Man måste väl för fan kunna stå på sig själv, eller?! :S Hum.. Finns folk till allt. Men jag säger inte att folk som tar droger är sämre människor men lite mer vett har man väl innanför pannbenet?! :o
Och jag skrev det inte för att peka ut nån, jag skrev det för att säga vad jag tycker. Visst, alla gör vi misstag men att hålla på en längre tid kallar jag då inte ett misstag.. Jaja, hoppas bara inte nån tog illa upp nu!

Magen kurrar, dags för mat. Hej!

15 juli: fitline

Var med Sofi och lyssnade på en som pratade om Fitline, (närings tjosan). Först trodde jag det var nån skit grej men efter att suttit där i nästan 2 timmar och lyssnat så blev jag mer intresserad på vad det var. Det lät bra och det smakade gott också (vilket är ett stort plus!) men så var det där med pengar :/ Det var ganska dyrt för en fattig student men fixar jag 9 stycken så får jag det gratis.. Känns lite smått avancerat men vi får se om det är nåt jag ska börja med eller inte. Att få känna sig piggare och inte ha ont i kroppen (plus det där med gammal mat i tarmen!) skulle inte vara helt fel :P


Men nu kom Petra, dags för en rök :) Hejva!

14 juli: korsordsnörd!

Jag har verkligen gått och blivit lite nörd minsann! Köpte mig en korsorstidning igår och är nästan klar med hela skiten. Fick lite hjälp av syster och Lukas idag när dom kom förbi på en kopp kaffe :) Mycket trevligt faktiskt, jag saknar min syster en hel del!

I fredags lyckades jag få in pengar på mitt konto trots allt, så då blev jag genast på bättre och mer partyhumör! På Sjösidan var det god mat och skratt med tjejorna, vidare till Nina och Sonny för att förfesta sen gled vi vidare till Zäta :) En riktig kanonkväll faktiskt :D <3 Alla vi tjejer borde banne mig träffas oftare!
I lördags låg jag totalt död på soffan HELA dagen, helt ensam eftersom baby började dricka liiiite väl för tidigt (kl 10).. Men vid åtta tiden kom Petra till mig så då var det bara att sätta igång att dricka, drog bort till Dessan vilket var trevligt till en början sen blev det riktigt segt.. Tog oss en cykeltur sen blev det skräpmat + tvn!
I söndags vart det städning sen drog jag, Petra och Anna ut med båten för att fiska och det gick inte alls så bra eftersom mitt spö krånglade! :P


Nu kom min älskade älskling hem, så hejdå datorn och hej baby :D Hej hej! 

MEN JÄVLA SNOPP DÅ! STRÖMAVBROTT IGEN! DET ÄR FAN TREDJE GÅNGEN PÅ 2 MÅNADER! :@ CPSKIT!


10 juli: arg som ett bi!

Överskriften säger då ALLT! Jag är verkligen tokförbannad.. Jag förstår inte hur min kära pappsi tänker ibland! :s Han vet lika mycket som jag att om man har olika banker förs inte pengarna över på 2 sekunder! Och eftersom det är fredag så får jag inte pengarna förrän på måndag! MEN DET ÄR JU IKVÄLL JAG BEHÖVER PENGARNA!

Ska snart åka in till stan, köpa ny dammsugare och moppjävel.. Till Willys och köpa mat (det ekar i kylskåpet!)
Ikväll är det tjejmiddag + utgång som gäller men för mig blir det nog att stanna hemma eftersom jag endast äger 37 ÖRE! Liiiite svårt att äta och gå ut då! Hum!! Men får väl hoppas på det bästa då..

Jag som faktiskt har längtat hela veckan tills denna dag men just nu är jag inte ett dugg taggad, inga pengar + att min skinnklänning jag hade när vi firade mig är för liten! Boobsen har gått och blivit större. Jag har använt klänningen EN gång :(
Ne ut och ta en cigg och sura för mig själv. Hej hej!


9 juli: regn, regn och åter igen regn..

Jag blir snart tokig på regnet! Det öser ner och så är det svinkallt ute :( Sommar eller höst?! Ja bra fråga.. Det är ju liksom början på Juli och vädret är såhär.. Hum!
Idag tänker jag absolut INTE sätta mina fötter utanför dörren, inte en chans! Tänkte ha lite "hemma-spa" för mig själv och slöa på soffan med film och te :) Tezzan kanske skulle komma över sen och det skulle vara trevligt eftersom det inte riktigt var igår vi träffades på "riktigt"...

Gårdagen spenderades med Petra och Anna. Först te och plump hos mig, sen till Petra för mat och så blev hon klippt av Pillan (supersnyggt blev det) Påminner lite av den frisyren jag hade när jag var långhårig =) På kvällen åkte vi till Nina och Sonny och spelade Retro, några skrattanfall blev det allt :P "Håriga tjejer är bäst i sängen!" och "Friterad glass med banan." Haha. Vi var inte speciellt smarta igårkväll. :P


Det är ju torsdag idag och egentligen betyder det städdag men eftersom jag inte riktigt vågar sätta igång dammsugaren så får det bara bli att damma lite och plocka undan. Jävla skit! Hatar när hemmet ser ut som usch :( Nåja, det löser väl sig ändå =)

Livet är som en spegel, allting blir vackrare när du ler!

7 juli: världens lataste..

Japp, det stämmer in på mig totalt. Så fort baby inte är hemma gör jag inte ett smack, ligger i soffan & ser på tv eller glor framför datorn HELA dagarna.. (Han började jobba igår igen efter semestern) Och det suger att inte han är hemma, jag har vant mig vid att ha honom vid min sida hela dagarna.. Jag älskar verkligen min sambo! <3

Igår blev det en fika med Anna och Petra, kinamat med dom + Jennie och Pillan. Vidare till Hallsberg för att ha filmkväll. Först en skräckis som fick mig att skrika och smågrina, hahaha. Sen en riktig girlygirl film. Men det var trevligt :)

Idag tänker jag faktiskt inte göra ett piss, orkar inte och har inte nån lust att träffa nån heller för den delen. Får plocka lite här hemma och slöa mig på soffan.. Kolla allt om M.J på tvn idag, (y)



Konstiga tankar som bara snurrar runt, varför tänker jag ens på dom?! Jag gör mig bara själv otroligt orolig.. Dumt av mig!

Heipa!


5 juli: dags att skriva lite =)

Det har varit en sån där vecka då jag INTE vill sitta vid datorn mer än att kolla fejjan lite & bdb. Känns onödigt att sitta och glo när det är hurra-väder.. Men idag passar det bra, vädret är skit & baby är inte hemma.

I veckan har vi festat ganska mycket men det har varit rätt trevligt ialf. I onsdags hjälpte vi mammsi att flytta och hua mig, det var inte skoj alls men det gick fort ändå.
Fredags var vi hos mammsi & drack lite, tog bussen upp på stan och tog oss en cider sen åkte vi hem igen.
Gud så jag älskar att umgås med mammsi, oavsett vad vi gör så gillar jag det skarpt. Så som igår, efter att baby hade åkt hem så gjorde vi inte ett skit men jag trivdes bra där ändå. Hennes nya hem är bra litet men det blir fint när allt är på sin plats :)
Jag, baby & Emil var på bio igår också, såg Ice Age 3 *tummen upp* för den!


Jag har precis städat hela lägenheten och det var inte skoj alls eftersom dammsugaren small till så proppfan gick. Men jag som är så bäst fixade det ialf! (y) Och så skulle jag ju moppa golvet men moppen är MUPP! :s Usch ja, köpa nytt nästa!
Snart kommer min kärlek hem då ska vi äta mat och mysa oss! :)


Gläds så du snubblar, du slapp just att falla.. Hej hej!

RSS 2.0