31 januari 2010: tok.

Var hemma hos Nina hela dagen igår, snackade om utgång men fick gå utan henne.. Dumt gjort! Men va hemma en sväng, bytte om, hämtade öl sen åkte jag, H och A-M till lokalfesten... What to say om den festen?! Fy fa-an vad jag inte kände mig hemma där.. Gick till Zeeeta och hängde där hela kvällen. Trevlig kväll men konstigt folk ute.

Mådde kanske inte helt perfekt imorse när jag vaknade upp hemma hos Nina. Men efter vatten och massa allvarligt snack blev det väl bättre.
En flåttig och äcklig pizza med H nu har vi precis vaknat efter att ha sovit en skvätt. =)

Fixa sig lite mat kanske sen fortsätta dö.. Tjo.


30 januari 2010: ?!

*Tummen upp* till mig! Lägenheten har precis blivit städad, ren och fin nu med andra ord. Magen har också blivit mättad så snart blir det dusch och sen vidare till Nina :)
Mammsi och Benny va här nyss, lämnade strumpor, halstabletter och annat trams. Nice nice fågenbajs eller nåt!

Får se vad ska sker idag förutom att sitta hos Nina? Fika? Naa, kommer säkert inte bli av. Skulle dock vara trevligt men .. Äsch! Ikväll då? Nora eller inte? Ja det är frågan.

Puss.


29 januari 2010: sure dude.

Nu är fondtapeten uppe och ja, det blev fint och asbra! Sitter kvar i Nora hos Johanna och Marcus, dricker öl och försöker andas. Näsan är totalt igentäppt! Dumma jävla snor...
Väntar på att M ska komma tillbaka från tattoostudion så jag kan få komma hem till min käraste. En dusch skulle inte sitta helt fel, håret känns ganska smutsigt. :P

Socialisera mig ännu mer nu då. See ya. Puss!


29 januari 2010: sure dude.

Nu är fondtapeten uppe och ja, det blev fint och asbra! Sitter kvar i Nora hos Johanna och Marcus, dricker öl och försöker andas. Näsan är totalt igentäppt! Dumma jävla snor...
Väntar på att M ska komma tillbaka från tattoostudion så jag kan få komma hem till min käraste. En dusch skulle inte sitta helt fel, håret känns ganska smutsigt. :P

Socialisera mig ännu mer nu då. See ya. Puss!


29 januari 2010: skadad hals!

Mhm! Det började igår, hostan och ja, jag hostar så jag väcker hela kvarteret och lungorna flyger nästan ur min stackars lilla kropp.. Men jag får stå ut den här sista dagen på veckan =) Inte många timmar i skolan, vid lunch åker vi till stan för att kolla på Sofie som tävlar och i eftermiddag far jag till Nora..

Var i stan igår i stort sett hela dagen. Lekte med syster och blev snygg i håret!



Ska fixa mig och sen gå bort till A-M eftersom H hämtar upp mig där. See ya later!

27 januari 2010: svettlök AB!

ATT jag är.. Stinker som aldrig förr! Mysigt att veta va? Men jag kan faktiskt förklara varför.. Jag har nästintill sprungit runt i all jävla snö typ hela dagen + att jag är nysolad :) Brun och fin men cp-fläckarna på armen skrämmer mig.. Jag kommer sluta som M.J, vit och ful!

Skoldagen gick sjukligt snabbt vilket var skönt. Var ensam med alla nötter till killar och det är ytterst sällan jag är ensam i skolan. (Utan K och E men jag ju då!) Fick sluta mycket tidigare så kom till nina strax efter ett. Druckit kaffe, snackat skit och hjälpt till med en skrikande Emilia i huset.. :P

Nu ska jag ta mig en sjukt härlig dusch och sen plugga.. Låter ganska jobbigt men jag måste.. Men snart är det helg igen och då blir det lugna puckar skulle jag tro.
Baby ska ju till Romme på lördag och jag vill med men jag tror inte jag pallar eftersom jag ska vara i Nora på fredagen och jobba lite. Förhoppningsvis kommer jag inte hem lika sent som sist. Men vi får se, han kanske tjatar extra mycket och jag ger mig :P

Imorn; Skolan - Örebro, fixa håret och leka med världens bästa syster ♥

Tjo!


27 jaunari 2010: god morgon!

God morgon! Idag känns det som om denna dag kommer bli great. Jag vet inte varför, men har bara en sån känsla.. Synd bara att det är snöstorm ute :( Nu är jag faktiskt en aning trött på snön så ge mig asfalt, grönt gräs, gröna träd, blommor, sol och värme! :)

Sovmorgon idag och givetvis vaknade jag 45min innan klockan skulle ringa så typiskt mig! Men det är ialf skönt att slippa stressa på morgonen. Stressar jag får jag ont i magen i sista sekund och missar bussen! Ha ha, lite för mycket information kanske men vafan. Ärligheten vara längst ;)

Ska nog ta och måla min naglar om jag orkar, annars tar jag det ikväll.. Hatar mina naglar utan nån fin färg på, helst ska det vara en färg som syns. Svart, lila eller rött!

Har fetaste träningsvärken i rumpan.. Blev en ganska lång och skön promenad igår med H, A-M och P. Får se om det blir endast simning + solning idag eller kanske en promenad också. Men det är sånt som märks senare.
Ska fixa lite nu sen vänta på att bussen går.

Have a nice day, see ya later! Kisses and hugs.


26 januari 2010: exakt 10 månader kvar.

Japp japp, idag är det exakt 10 månader kvar tills jag får gå till glasbanken och handla själv ;) Bra att jag ser fram emot saker. Eller nåt i den stilen va!

Jag tror helt allvarligt att jag stryper mig själv snart, huvudvärken vägrar försvinna :/ Jag har egentligen inte tid eller lust att förlora massa tid i skolan. Att ligga efter är absolut det värsta jag vet! Hoppas jag orkar gå upp imorn så jag kommer iväg. *Peppar peppar ...*
Tänkte peta i mig lite mat, fixa lite med skolarbetena och sen slöa mig. Jag vill träffa folk, jag vill prata, vara social men jag orkar inte. :P Lite kluven där va!



Jag vet inte vad som är felet.. Eller jo, det vet jag. Men du förstår liksom inte. Jag säger si, du blir arg och säger så. Inte rätt! FEL! Vi ska lyssna på varandra, alltid. Inte bara när det passar en själv.. Tycker jag att det är jobbigt eller att det inte känns rätt så borde du förstå och stötta mig istället för att skälla, eller har jag fel?!.. Jag har inte den där fina känslan inom mig just nu. Det är svart, tungt och bara allmänt jobbigt.
Kanske kan vara all denna jota som får mitt huvud att värka så förbannat mycket var eviga dag..? Jag har ingen aning om nåt. Varken om dig, mig eller nån annan..


25 januari 2010: vafa-an då!

Ibland blir jag nästan galen på denna förbannade huvudvärken som har kommit tillbaka.. Har lyckats vara utan den ett bra tag men nu, nu när jag har en hel del i skolan så passar den på att komma igen! Så idag blev det att stanna hemma i sängen pga värken i skallen. Känns då fan inte bra men om jag inte ens kan resa på mig ur sängen utan att jag piper som en liten hundvalp hur ska jag då kunna sitta i skolan och plugga?! Hum, juste!

Har inte direkt gjort nåt vettigt idag. Förutom framåt kvällen. Blev en lagom lång promenad med H och A-M, passade på att sola också. Gick hem till mig för att äta en mumsig fruktsallad =)

Nu blir det sängen, läsa och sen sova. Sovmorgon imorn att lägga sig tidigt är då aldrig några fel. Nighty!

Love love love love love love love love love love love love love love YOU - Peter ♥

24 januari 2010: sunday!

Varför ska helgerna jämt gå så himlans fort? Hinner inte ens tänka ut vad man ska göra innan det är dags för att det vanliga livet igen med tidiga mornar, plugg och sena dagar.

Åkte som sagt iväg till Nora igår. I början gick det hemskt segt men inte så konstigt när hälften av folket bara står och glor och är elaka... Hann ialf klart med sovrummet, blev bra! Och köket hade nog blivit klart om jag INTE hade mätt helt fel! Shame on me till max. Kom hem nångång efter elva och jag var helt död! Dusch, kvällsmat och sängen. Och jag sov som den prinsessan jag är! Men ack så trött jag är ändå, trots att jag sov till 11. :P

Har städat lite och fixat, ska göra iordning frulle till mig och baby nu sen blir det fram till torget för att handla lite :) Får se vad vi hittar på resten av dagen. Take care!

23 januari 2010: nora snart.

Gårdagen blev faktiskt riktigt bra. Var i Örebro hos Tommie och Dennis. Drack några öl och spelade Buzz och givetvis förlorade jag.. Men vad gör det? Vi alla vet ju att jag är bäst ändå ;)
Taxi fram på stan och så hamnade vi på O'learys. Och ja, 40+are var det enda jag såg typ! Men jag tyckte det var kul ändå.

Är inte bakis, utan mår prutt ialf :( Men det blir att åka till Nora ändå för att försöka jobba lite. Får se hur det går, MÅSTE ju fixa det här så jag kan få ett betyg. Men det löser jag, inga problem!


See ya later dudes. Kisses and hugs!


21 januari 2010: det är han med glimten i ögat ...

... som säljer billiga ugnar! ;)
Två
sömntuters prat i sömen blev en hel mening med humor. Eller det var ialf vad jag och Helena tyckte för en liten stund sen. Antingen var det nåt i maten eller så var vi bara övertrötta vad vet jag?!

Försökte plugga förut men det gick inte riktigt så bra som jag ville pga den förbannade huvudvärken.. Men jag tog mig orken att städa hemmet och åka till Kvantum med Helena.

Helena åkte nyss hem så ska snart lägga mig i sängen och läsa. Vill hålla mig vaken tills min kära sambo kommer hem men får se om jag orkar det.. Vill inte bli lika skraj som jag blev inatt. Fy farao! När han skulle pussa på mig, puttade jag bort honom av ren skrämmande reflex och började hyperventilera. Nästan så att jag började grina! Sjukt skraj blev jag.. Vet inte om det var nåt från boken jag drömde om som gjorde mig så rädd.


Igår letade jag efter en asbra låt, men kom då fan inte på vad den hette men idag så slog det mig (tack vare H också!) att det är gruppen Helloween med låten If I could fly jag ville ha. Lovley att jag fick tag på den!

Vissa människor, vissa ställen saknar jag faktiskt ibland. Att tappa kontakten med personer som en gång i tiden stod mig nära är en jobbig känsla. Släpp det och gå vidare kanske?! 


Tack och hej, imorn är det fredag. Puss!


21 januari 2010: huvudvärk.

Jobbig dag idag.. Vaknade med huvudvärk, sjukanmälde mig, somnade om och har fortfarande huvudvärk.. Och tror då fan inte att det kommer bli bättre!
Hatar att mina glajjer är trasiga, så jag kan bara använda dom när jag är hemma, inte i skolan som jag egentligen vill. Måste verkligen lämna in dom på lagning, men är man fattig så är man! Tror dock inte det skulle bli så dyrt men ändå. Orken också, hallå?! Den är då fan bortblåst som allt annat.

Ska snart ta på mig mina trasiga glasögon och sätta igång och plugga.. Vet dock inte riktigt vad jag ska skriva men det går nog ändå. Med lite vilja så går allt! Och om jag gör klart detta slipper jag oroa mig för det nästa vecka =) *Gnäggar som en häst!* (Humor som endast vissa förstår!)

Egentligen skulle jag vara på väg till Örebro nu, träffa mina älskade syskon + syskonbarn men med denna huvudvärk så orkar jag inte, dessutom MÅSTE jag plugga.. Tråkigt eftersom jag inte har träffat lilla Neo än!


Har
även ringt till Silja Line och frågat om priser, hytter och mat. Så ska ta upp det med klassen imorn :) Så den 11 maj (förhoppningsvis!!) drar vi iväg på en kryss, BP3C ;) Finally!


Skriver mer sen. Puss!

20 januari 2010: osammanhängande?

Sjunger som aldrig förr! Lurarna på, Spotify igång och rösten skär svagt i öronen på mig själv ;) Men vadå, får grannarna sjunga uselt får jag också det. Och jag sjunger inte sent på kvällarna. SÅDETSÅ! *Lipar som en 3åring*

P&F idag gick bra, kanske inte är en så jobbigt och tråkig kurs ändå. Eller ja, vi får se längre fram.. Kanske kräks varje gång jag tänker på den lektionen, fast .. läraren verkar lite konstig?! Hum..

Har varit überduktig idag, har pluggat *kors i taket*.. Gjorde klart Samhälls-tjosan och skrev en bokrecension. Skönt att ha lite mindre saker att tänka på nu! Grrreat Ida, supergreat!


Är sjukt rastlös igen, egentligen borde jag gå till affären men i denna snöstorm så tackar jag nog nej.. Eller så borde jag laga mat men just nu, njeee, jag orkar inte! Kan inte nån vänlig själv komma och laga maten åt mig sen gå?! (a)


Har fortfarande massa konstiga drömmar och tankar. Jag börjar bli rädd för mig själv! Det är inte mänskligt, eller? Jävligt läskigt är det.. Mår fan dåligt!
Kollade på konst i skolan, jag blev helt äcklad och skum i magen. Kan det kanske vara drömmarna som får mig att känna och må så? Jag menar, bilderna var absolut inte äckliga eller konstiga. Bara konst!

Förresten så har jag kollat på massa texter till de låtar jag har sjungt och nästan intill alla handlar om tråkiga saker. Även de låtar som är "party-låtar" har texter som är deppiga.. Rubbat!

Svamlar vidare nån annanstans nu istället, hej!!!

20 januari 2010: rastlös!

Igår var jag verkligen galet trött, la mig i sängen och läste strax efter 21 och somnade runt 22!! Märkte inte ens att baby kom hem, eller inte vad jag minns ialf :P

Just nu är jag rastlös som tusan, vaknade 8:30, har ätit frulle och nu då? Bussen går inte förrän 10:06.
Sovmorgon idag med andra ord då, skönt! Fast vi slutar sent och det är inte alls lika skoj. Men jag får väl hitta nåt att pyssla med nu innan bussen. :)



Jag läser ju en bok "14 år till salu" och det är helt sjukt att människor kan göra så som hon gjorde mot sig själv. (Säger inget ifall det är nån som vill läsa den!) Men det är ju verklighet och jag blir äcklad. Jag vet ett par stycken som faktiskt ha hållt på med liknande saker och det är fan äckligt. Uppmärksamhet eller vad dom ute efter?! Må bra kan dom ju knappast göra.. Ett jobb kanske det är, javisst men ett äckligt sådant.. Usch usch, folk måste tänka lite tycker jag!


Vi hörs sen! Puss.

19 januari 2010: hatar't!

Hatar när vi får flera timmars hål i skolan, (10-12:50) och det är fan INTE okej, varför kan inte lärarna berätta för oss elever att de ska bort?! Dom kan ju knappast få reda på det samma dag, speciellt inte när det nån kurs och allt detta gör mig lite smått irriterad!

Har som vanligt inte gjort ett jota idag. Blev dra ett varm med snabeldraken (äntligen ser det skapligt rent ut här!), slöat i soffan, lagat och ätit mat. Men är skapligt död ändå! Huvudvärk också, jävla skithög..

Borde egentligen ringa till Silja Line, men just nu orkar jag faktiskt inte så får ringa senare eller imorn.. Måste kolla upp lite grejer eftersom våran klass tänkte åka iväg på kryssning, bara vi, istället för studentkryssningen som dessutom var fullbokad :( Men det kan nog bli skoj ändå. Party folket i BP3C får ordna till en hejdundrande fest på båtfan ;)


Fortsätta gäspa och slöa på soffan, puss.


18 januari 2010: mja-adå.

Måndag har blivit en riktigt 'ligga-på-soffan-och-slöa-hela-dagen'-dag för mig känns det som. Nämn en måndag där jag inte har slöat mig... typ. Men som mammsi säger "Det är gött det med.." Och ja, det är det verkligen!

Men hela dagen har det inte varit soffan som varit min bästa vän, har även flängt runt i skolan ett par timmar och gudars vad det kändes konstigt. Skönt att vi faktiskt fick sluta tidigare, hann träffa min snygging i ca 5 minuter och fick mig ett par mysiga pussar! Mmm lovley


Givetvis råkade en trött jag somna på soffan en sväng, kanske inte SÅ smart men ack så skönt det var och inte fan blev jag piggare direkt, gäspade 123456543 gånger när jag talade med mammsi i luren. :P Men nu är jag ren och fin, petat ätit en otroligt onyttig kvällsmat och kollar på Familjen Annorlunda; Great kväll! 

Blir nog tidigt i säng ikväll, är trött och har ont i skallen. Men vill hinna pussa på Peter innan jag somnar också!

Te och tvn nu. Puss!

17 januari 2010: snabba cash

Ingen bowling idag inte, fick bli bio istället: Snabba Cash med sambon och bröderna Hultgren :) Varken jag eller Peter hade läst boken men ändå hade vi stora förväntingar. Och dock blev vi lite besvikna, men den var bra det kan jag inte säga emot.. Dessutom var jag lite skeptisk om att kolla på bio här i Kumla men det var inga problem förutom att stolarna var mindre sköna :P Biljetterna var billigare här + att vi kom hem på 5 minuter ;)

Nu blir det kvällsmat och mys med mitt kärleksfulla mysmongo ♥ Ha en fortsatt trevlig kväll.


17 januari 2010: söndag.

1 år och 3 månader idag :) Mys! Det känns som om det va nyss vi firade 1 år. Men tiden går fort när man har roligt eller vad är det man säger? ;)

Kvällen igår blev bättre än jag trodde. Massa tjejer på Paco's, åt god mat och umgicks :) Gick vidare till Liquid och var där i ca 1 timma innan baby kom och hämtade oss. Jag var ju som sagt nykter igår och ändå hade jag kul, så varför dricka så fort man ska göra nåt?!..

Jag och mitt hjärta kollade på Ghost Ship och åt ananas igår när vi kom hem, mysigt sätt att avsluta dagen på.
Hittills har jag gjort ganska mycket för att vara söndag, vikt tvätt, bäddat sängen, städat köket och ätit frukost :)Skönt att göra massa och inte bara slöa hela tiden. Jag funderar på om jag ska tvinga min kära sambo att vi ska bowla idag, förhoppningsvis går han med på det om jag fortfarande själv vill senare då. =)

Take care, puss!

16 januari 2010: grattis!

Tezzan som blir "glasbanken-gammal" idag :D
Ikväll drar ett gäng brudar till Pacos inne i stan för att käka och fira henne. Blir nog väldigt trevligt skulle jag tro :) En bra jävla massa kackel men vad gör det om 100 år? ;)

Igår blev det att gå hem till Heléne föra innan Zeeeta. Hos H var det massa knasiga, sjuka, vidriga, äckliga, 'billiga' människor men jag hade la kul ändå...
Men usch och fy för Zeeeeta ibland asså! Varför bor vi i lilla lilla Kumla som har ETT uteställe för?! För fa-an, det är extremt jobbigt när alla känner alla och men kan inte ens hänga och snacka med vem man vill utan att folk tror nåt!
Hängde med Berra, en kusin till mig hela kvällen inne på krogen.. Har knappt träffat honom eller nåt, men han var på "det coola stället" så det blev att snacka massa skit och dra en öl med honom, men trevligt var det, absolut :)

Kom inte i säng förrän strax innan 6 imorse och vaknade lite innan 11, att jag är död idag är totalt SANT! Tröttast i heeeela stan tror jag. Mycket skönt att inte var bakis, bara trött.. Borde nog sova en skvätt innan vi ska åka. Måste fixa skjuts också, inte så kul att sitta och trycka på en buss på ens födelsedag och INTE när man inte är nykter heller för den delen..


Jag är som jag är och jag förstår mig inte på en del människor ibland. Att spela cool inför vissa lönar sig fan inte i längden lilla vän. Du är vuxen och visa det då! Beté dig som en verklig människa och inte en robot! Känslokall är bara förnamnet till en typ som dig ....ungefär!


Ne, dricka upp mitt vidriga kaffe och sen dö på soffan ett tag. Det är jag förtjänad tycker jag! Mwii :D Hej hopp!


15 januari 2010: :)

Idag är jag snart död... på riktigt! Shit vilken dag! Men vad gör man inte för sina vänner? ;D Blev en kort dag på praktiken, 11-12:40. Göttmos! Men är död ändå, hjälpte Nina och Sonny att flytta, hjälpte dock inte så mycket att bära men hjälpte Nina att fixa iordning. Och är galet avundsjuk på lägenheten, den är verkligen superfin! :)

Kom hem för ca 1 timma sen.. Åt lite och tog mig en välbehövlig dusch. Peter x2 och Tommie spelar Nintendo och snart ska vi dra vidare. Helst av allt fick jag stanna hemma men vill inte va hemma själv, sug på det! Vill ju umgås med min käraste <3


Ska fortsätta försöka hålla mina ögon öppna, hej hopp :)


14 januari 2010: dödast i stan.

ATT jag är! Herre min gud säger jag bara, idag är jag verkligen sjukt död! Varför det vette fan men det är väl bara allmänt jobbigt att vara mig ibland.. Hum?!

Fan så segt det är på praktiken nu, det var inte direkt mycket jag hade att göra idag heller. Packade upp lite varor, läste lite om färg och annat....
Tog mig fram på torget direkt efter "jobbet", solade 15 min och det var galet jobbigt idag. Jag dog nästan där inne! Hade knappt ingen ork att ens ta mig hem efter men se här, jag kom hem!

Filmen kom idag också, Guld kompassen var det ju jag hade beställt. Får se om den är bra, om inte så var den inte så dyr. (9kr) ;) Har städat hela hemmet och ätit mat.. Känner att mina ögon knappt vill hålla sig uppe! Men ska hinna duscha innan jag somnar och sen blir det läsaläsaläsaläsa.


Jag saknar min kära sambo galet mycket den här veckan :( Visst har jag träffat han på kvällarna innan jag somnar men det är INGENTING! Allt i det är bajs.. Nåja, imorn är det fredag och får träffa och umgås med honom heeeela helgen ♥

Hej!


13 januari 2010: sällskapsjuk!

Åh! Jag gillar inte veckorna.. Är alltid själv, utan mitt mysmongo, helt ensam! Det är verkligen så fruktansvärt tråkigt.. Jag vill ha min knäppa sambo hemma med mig. :(
Men jag får väl också skaffa mig ett kvällsjobb om 5 månader ;)

Vad ska jag säga om praktiken idag egentligen?! Inte ett dugg lärorik.. Började vid 11, gjorde inte ett piss fram till 13, tog lunch i 1 timma, kom tillbaka kl 14 och fick slutade 15.... Visserligen är det skönt men hallå!?
Blev fruktsallad hos Nina efter praktiken med henne, barnen, Tezzan, Lilla Emelie (som förövrigt inte är så liten längre ;D) och Sofii. Trevligt med en massa tjejor! :)

Har precis smällt kvällsmaten så ska ta mig en dusch och lägga mig på soffan tillsammans med min nya bok som kom idag- "14 år till salu".. Hade beställt en film också men den va restad. Nåja, nu måste jag göra nåt vettigt typ som att tvätta mig. Hej hopp!

12 januari 2010: oj.

Ojsan hoppsan, klockan är redan "snart dags att sova" :P Den här dagen har verkligen swischat förbi.
Praktiken var galet seg idag, som vanligt på måndagar. Visserligen är det riktigt skönt men ändå, vill ha saker att göra, jag menar; jag har ju inte praktik för att lära mig att sitta på en stol, snacka massa skit och dricka kaffe/te ;)

Fick gå hem strax innan fyra så då blev att hänga hemma hos Nina den muppasen och dö av skratt ett x antal gånger eftersom vissa är bra knäppa. Men humor, det är det!

Kom hem kanske vid sjutiden, började direkt med maten så nu magen min mättad och lunchlådan tills imorn står i kylen. Pasta, kycklingsallad.. Fint som fan blev det.

Ska snart göra mig redo för natten och mysa ner mig i soffan med boken. Puss.

Kärlek.

Jag älskar dig något så otroligt mycket ska du veta hjärtat mitt ♥


11 januari 2010: nu får det vara nog.

Hela helgen blev det fest. Mådde verkligen inte riktigt toppen igår om vi säger så.. Men vafa-an, kul helg ju. 
Men nu blir det andra bullar ett bra tag framöver. Har varken ork, råd eller lust att supa vareviga helg. Tjänar då fan inget på det. Bättre med myskvällar med mitt hjärta, bio eller nåt annat trevligt! :)

Första skoldagen på 3 veckor. Gött mos eftersom jag började 10:40 och slutade 12, så det var inte direkt en jobbig dag... Men natten till idag var hemsk, vaknade 45675432 gånger och trodde jag skulle försova mig + att jag drömde massa sjuka saker.
Dessutom blev jag superglad när jag kom hem från skolan, insåg att mitt hjärta hade städad så jag slapp göra det :D Min underbara, fina älskling

Tänkte snart ta mig en dusch sen smeta in fejjan i en ansiktsmask + ett fotbad :) Kvällsmat och mys i soffan tills jag får pussa på mitt hjärta senare ikväll. *Love love love love love love*

Har "vuxit" upp lite och tagit ut 2 av mina 3 piercingar i läppen. Kändes tomt i början men nu har jag vant mig att vara utan..

Imorn blir det praktik på Flügger som gäller :D Skönt med sovmornar och trevligt folk!

Måste sluta snacka massa onödigt NU! Hejdå!


8 januari 2010: fredag, härliga fredag.

Perfekt morgon hade jag. Vaknade strax efter 10. Tog en lång och härlig dusch, ansiktsmask, fotbad och frukost framför nån film på tvn :) Smörjde in kroppen, fejjan och fötterna; Blev som en helt ny människa! Lovley as hell..

Vi har hunnit med massa idag. Lämnat syrrans grejer, handlat på Willys, hämtat folk från kryssningen och nu är vi hemma.
Blir Hasselbackspotatis, kött och "mostersås". Anledningen till att jag kallar det mostersås är för att vi åt det första gången hos min moster.. Creme fresh, vitlök och köttbuljong. Enkel och aaaasgod! Jag som älskar vitlök ;) Tur att jag fann mig en karl som gör det också!

Senare ikväll ska jag med mammsi och Benny till Mormor och Vauva för att fika lite. "Morfar" fyller år så då måste man ju vara trevlig och komma. Jag älskar visserligen att vara hos mormor och "morfar" ♥ :)


Får se vad som sker ikväll.. Festa med alkohol? Festa nyktert? Eller bara vara hemma och chilla i soffan? Yao, that's the question :) Men vad det än blir så blir det nog bra. Puss!


7 januari 2010: hum

Rastlös efter många timmar med musik i lurarna och datorn i knät.. Nu har jag en stor lust att göra nånting men får nog vänta ett tag till. Ska tydligen bli film med tjejorna sen. :)

Förmiddagen for iväg, jag städade och hade mig så nu är hemmet rent och fin. Jag blir så genast mycket gladare av att ha ett rent hem :D
Älsklingen lagade lunch och vi åt tillsammans sen åkte han till jobbet och jag blev själv igen. Visserligen var det skönt men som sagt, nu är jag rastlös.. Menar absolut inte att jag gillar att vara utan min sambo men ibland behöver vi alla egentid.

Snart är lovet slut och då har jag gjort en deal med mig själv; inget mer skräpmat, dricka eller godis. Det går sjukt bra för mig att undvika allt men nu under lovet att jag ätit FÖR mycket onyttigt. Skyller på julen ;) Nu är det slut på skiten. Jag kan om jag vill och jag vill!

Jag drömde en otroligt bra dröm inatt och den kanske kan bli sann? :D

Struntar i detta nu. Puss.



6 januari 2010: ca 7 år.

Mhm, det va ca 7 år sen jag åkte bräda sist.. Under jullovet 2003! Och idag var det första gången sen 2003, galet länge sen. Jag visste att det var många år sen sist men inte att det skulle vara såhär många år sen. Tur att mor min har koll ;)

Vi åkte egentligen inte alls så länge men några åk blev det ialf :) Älskling frös massa och jag gnällde på att backen var alldeles för kort och tråkig. Men nu är det ialf avklarat och bevisat både för mig och baby; jag kan fortfarande åka snowboard :D Det var iofs lite små creepy först men det gick! *Klappar mig själv på huvudet*

Har dessutom gjort ett ganska schysst kap idag. Termobyxor, jacka och handskar för endast 580 kr :D Mucho nice! Säger bara såhär; Barnavdelningen is the shit :D Ibland är det ruskigt bra att vara liten.

Älskling och jag har även rensat massa här hemma, burit ner massa kartonger och skit till källaren, bara städning kvar men det tar jag imorn.. För resten av kvällen tänkte jag ha massa mys tillsammans med mitt mysmongo ♥


Take care, hej!


5 januari 2010: sorgligt!

Det sista avsnittet på Prison Break var verkligen så himlan sorligt! :'( Jag kunde inte hålla tillbaka, det kom ett par tårar. Åååh :'( Dumma serie! Peter skrattade åt mig för att jag grinade. Elakt!

Jag vaknade galet tidigt idag också, rätt skönt men ack så trött jag är nu.. Men jag är inte ledsen för att jag gick upp när jag gick upp, jag fick ju faktiskt se "Den oändliga historien". Jag minns att jag älskade den och jag insåg att jag fortfarande gör det. Gammal film, men fortfarande bra!

Peter håller på med lunchen, köttfärssås IGEN.... Ingen fantasi inom matväg i denna lägenhet! Men det är mat ialf, får väl se det så..
Efter maten åker jag med Peter till Örebro, ska hem till världens bästa syster :) <3 Trots att det är så jävla kallt ute måste jag gå en sväng på stan. Måste leta efter en mössa och ett par termobyxor.
Blir antingen att åka bräda imorn eller på lördag. :D


Fixa iordning mig lite nu då, hej hopp!


4 januari 2010: ensam hemma.

Nytt år, nya möjligheter och nya äventyr!
I år tror jag ärligt talat att detta året kommer bli ett bra år. Massa bra saker som händer. Kryssning med klassen, jobba, studenten, "välkommen till vuxenlivet", 20 år.
Ja, massa bra saker :D Kanske t.o.m kan bli det bästa året ever? Hum, kanske det kanske!

Sitter hemma i soffan, helt ensam.. Så jädrans segt att vara själv nu när jag har vant mig vid att ha Peter brevid mig varje dag i ca 2 veckor! Vaknat upp brevid honom, somnat i hans armar, myst i soffan hela dagarna.
Mmm, mysigt!

I'm in love ♥

Men han har börjat jobba igen och jag börjar inte skolan förrän på fredag vilket är en ganska dum dag att börja på, tycker vi kan skita i den jävla kyrkan och börja på måndag som alla andra normala skolor gör!

Har även plockat bort allt julpunt här hemma, inte alls lika mysigt längre :( Jag vill köpa massa nya grejer till vårt hem. Synd bara att jag inte har nåt jobb och är fattiglapp!!

Ska kolla om min gamla dator kanske kan komma igång så jag kan sno all musik och alla bilder till min nya fina hårddisk som jag fick av baby i julklapp. Vinröd, liten och alldeles jättefin :D Bra klapp! Men måste verkligen försöka få igång den gamla dator. Vill höra på massa gammal musik, glo på massa gamla bilder och drömma om the old times..

Ska bättra mig med bloggandet, men vi har ju pressat i soffan typ hela lovet med Prison Break. ;)




Tack och hej.


RSS 2.0