30 november: full rulle..

Ohja, full rulle hela helgen! Krogen i fredags, jobb, julmiddag + krogen i lördags och igår var det fullt med folk här. Hade ju som sagt kalas då jag hade bjudit släkten :)
Inatt sov jag som en kratta, så jävla värdelöst! Men nu har jag och Tommie ätit mat, jag är kung på att laga mat ... Ibland ;) Haha!

Väntar på att Helenus ska komma så vi sedan kan cykla bort till Solhemsgatan och jobba.. Segt men jag måste ha pengar så är det bara! Smälta maten nu och vänta! Hej hopp!


26 november: Tack :)

Tack alla som gratulerat mig idag, tack tack tack :)

Har ätit tårta en hel del idag men vad tusan gör det om 100 år? ;)
Har haft en bra dag trots den förbannade huvudvärken! Varför ville den komma just idag? Dumt dumt dumt as hell!!
Fick en liten söt blomma av Petra och hennes föräldrar. Och Helenus då, hon är rolig hon.. Hon gav mig ett skohorn eftersom hon HATADE att jag inte hade nån när hon behövde en ;) Så nu kan hon knappast klaga =)

Snart kommer mitt mysmongo hem, då ska han tycka synd om mig och massera min stackars nacke tycker jag! Har så himlans ont i ryggen, nacken och skallen. Nåja, ska göra mig redo för natten nu. Vi hörs!

26 november: idag är det ingen vanlig dag...

.. Nej för idag är det min födelsedag hurra hurra hurraaaa! :D
Tackar och tar emot av alla gratulationer jag har fått nu under morgonen :) Blev väckt av hjärtat, han hade bakat en tårta med massa ljus på, så söt så mitt hjärtegull :* Fick även en present som jag faktiskt hade önskat mig men trodde aldrig att jag skulle få den; en symaskin! Ja ja, en del kanske tänker "Vafan ska du med det till?!" Men jag älskar att sy, även om det inte har blivit av på några år (har ej haft en symaskin innan.) så nu kan jag sy massa saker som jag har tänkt på! Tack ännu en gång hjärtat!

Ska snart klä mig och dra iväg till praktiken, vet inte om jag ska cykla eller låta baby köra mig och sen gå hem. Men får se :) Ska ialf fortsätta ha en bra dag, skriver mer sen. Puss!


25 november: =)

1 dag kvar..

Uj uj uj, är fortfarande proppmätt! Det va ett par timmar sen jag åt, men åt en hel halva kebabpizza.. Shame on me! Men orkade verklige inte laga nån mat idag.. Rätt segt på praktiken idag också, hatar att inte ha nåt att göra, blir så himlans uttråkad!
Plockade lite här hemma, fick spunk på internet som inte ville funka, tvingade hit Helena och så hade vi hemma-spa som mest bara blev fotbad :P Orkar verkligen inte ansiktsmaska mig det är SÅ jobbigt att ta bort skiten.. 

Nu är det dags för Greyan, sen ska jag duscha och lägga mig i min renbäddade säng, det är ju bara sååå lovley! :)

Imorn är det ingen vanlig dag ... Lalaaaallallalala! ;)

24 november: Snart så är det ingen vanlig dag ;)

2 dagar kvar..

Irriterad AB imorse? Svar: Ja! Skulle gå på toaletten, försökte tända lampan, gick det? Icke! Insåg efter ett fåtal sekunder att elen va puts väck!! Blev en aning bitter men efter ca 20 min jag hade varit vaken så kom elen tillbaka. "Tack gode Gud!" Sa jag högt och tydligt :P
Praktiken idag va seg as hell.. Städdag, fick sluta vid 15:30, skönt faktiskt! Cyklade hem till Nina och hjälpte henne med att julpynta, så himla mys! Jag funderar på att fixa jag också, men jag vette fan.. Kanske ska ställa fram de få tomtarna jag har nu och resten på fredag + gardiner då? :) Ja, det får nog bli så! Om jag bara kunde resa på röven från soffan nångång =)

Slappa i soffan efter jag har lagat mat osv, bänkad framför tvn ikväll :) Imorn ska jag ÄNTLIGEN hämta ut mitt paket på Maxi, wiho :D Tänkte försöka kliva upp tidigt imorn, lyckades inte alls så bra med det idag.. Hade drömt ett x antal sjuka/läskiga drömmar :(


Nej, nu ska jag plocka och fixa lite. Hej hopp!

23 november: Helenus är här.

3 dagar kvar..

Mjaa, trött idag! Seg och sliten fortfarande Helenus är här, fika och snacka skit :) Mys? Jajjemensan! Helgens bravader kastar vi i sopen! Jag vill att den här veckan bara ruuusar iväg.

Vika tvätt och leka med Helenus hela dagen tänkte jag =)

21 november: (B)

:) Sitter och dricken öl, lyssnar på musik och chillar med hjärtat mitt! Väntar på att Helena ska komma hit och sen får se vad som sker ikväll, dricka öl ska vi ialf göra men när var hur det problemet får nån annan lösa ;)
Var som sagt ute på promenad imorse, blev 40min och snabbt gick jag också. Orkade knappt gå upp för trapporna när jag kom hem :P Men det va skönt ialf.

Nej, nu ska jag stressa på Helena så hon kan komma snart! Puss.


21 november: promenix

5 dagar kvar..

Jag vet inte varför men jag har en känsla av att denna dag kommer bli bra idag. Vet inte ens vad vi ska hitta på i eftermiddag/kväll men det blir väl nåt roligt, I hope! Gick och la oss i sängen direkt efter Idol igår och kollade på film, kanske därför jag är vakan och hyffsat pigg nu :P
Älskling är på jobbet nu och han slutar inte förrän 4. DÖTTTT AS HELLLLL!

Ska fram och köpa cigg sen kanske jag fortsätter ta mig en promenix, om det inte är för kallt ute. Fint väder som attan ialf :) Vi hörs sen, puss!

20 november: Njaaeee

6 dagar kvar..

Suck asså! Idag eller rättare segt just nu känns denna fredag så jävla värdelös, skulle hellre vilja att det var tisdag eller nåt! Är så sjukt trött, irriterad och rastlös...
Men praktiken gick super! Hände dock inte alls mycket idag men att dricka kaffe och läsa tidningen tycker jag om, en hel del ;) Ne men skämt å sido, har haft lite att göra idag .. faktiskt! Har inte bara suttit ner med kaffekoppen i handen!

Jag vill ta det lugnt idag men att sitta hemma gör att jag får spunk snart! Man måste fan inte sitta hemma för att ta det lugnt? Gå på fest går, fast man är nykter.. Eller nåt annat! Visserligen har jag så dålig fantasi på vad vi ska hitta på så jag blir galen på mig själv och det går ut över Peter..


Dampa ner mig lite nu då, HEJDÅ!

19 november: stor jävla gulstjärna till mig idag!

7 dagar kvar..

Jajjemensan, idag är jag bara värd en fet guldstjärna! Jag är död i hela kroppen efter en dag som denna. Först jobb 10-16:30, städade i över 2 timmar när jag kom hem, vek tvätt och lagade mat. En del kanske inte alls tycker att det verkar jobbigt men för mig var det faktiskt det.
Praktiken gick lika gallant idag som alla andra dagarna där :) Surt bara att det regnade när jag skulle hem, hatar regn men vill inte att det börjar snöa än för då kan jag inte cykla till praktiken. Hatar att ens försöka cykla när det snöar!

Imorn är det äntligen fredag, så jädrans skönt! Då får jag kramas och umgås med mitt mysmongo! :* Dessutom så flyger alla veckor iväg, det va inte länge sen jag sa att det är en månad kvar tills jag fyller och nu är det bara en vecka, nice som tusan! Visserligen är det en värdelös ålder men what the hell, jag fyller år! Presenter och godsaker :D

Ska göra mig redo för natten sen lägga mig och se på film. Natti natt!

18 november: nice nice.

8 dagar kvar..

Just nu är jag trött och känner mig äcklig. Ska ta mig en dusch och sen se på film, lugn och skön onsdagkväll. Såklart ska jag se Greyan också ;)
Praktiken idag gick riktigt bra, det är helt sjukt vad jag trivs bra där! Synd bara att det ska regna så förbannat att jag blir blöt.. Jobbarbyxorna klibbar ju fast på benen när de är blöta!

Gårdagen var jag som sagt i Örebro hela dagen. Arbetsmässan som jag hellre skulle kalla "plugga-vidare-mässan" var riktigt usel! Trodde det skulle vara mer jobb än universitet.. Lunchade på La Baugette med Helena och Sofie :)
Resten av dagen lekte jag med världens bästa storasyster och Kahlyn. Jag och min syster vi är INTE normala. Mongon till max ;) Träffade Emelie från K-holm en snabbis också! Trots den überkorta stunden så gillade jag det!

Ne, duscha nu och sen mysa ner mig i soffan.. Puss!

16 november: trött..

10 dagar kvar..

Idag är jag trött, struntade i engelskan och låg kvar i sängen och sov :) Har sovit lite halvtaskigt inatt också, haft ont i armen, axeln och upp i nacken. Tror jag måste byta kuddar eller nåt?!
Älskling åkte till jobbet för ca 1 timma sen, men innan det gjorde vi iordning mat. Jag älskar att laga mat tillsammans med honom eller en vän, eller att få äta maten tillsammans med nån. Det känns fan riktigt värdelöst att laga mat om man är själv som ska äta den!

Idag blir det lugnt som tusan. Måste fram och handla lite sen läsa klart min bok & skriva om den :) Tack och hej.!

15 november: kul igår ... faktiskt!

11 dagar kvar..

Gårdagen slutade med utgång och en redig fylla... Dock var det INTE det jag hade planerat men what the hell, kul hade jag faktiskt, både på Pungs utflyttningsfest och krogen =)
Synd att mitt hjärta inte är hemma, han jobbar & står i :( Men om cirkus 3 timmar kommer han hem & förhoppningsvis myser med mig! :D Mitt mysmongo som fa-an!
Nu förstår jag varför jag valde att va nykter förra helgen och i fredags, FÖR ATT SLIPPA BAKSMÄLLAN! Fy fan... Suck liksom! Okej, dusch & sådär. Hörs!

14 november: mjaaääpppp

12 dagar kvar..

Gårdagen va supermys. Plankstek, Idol & mysipysi med hjärtat mitt! Dock va det inte lika kul imorse när jag vaknade vid 9 och sen att Peter va tvungen att åka till jobbet vid 12. Rätt segt att sitta hemma själv en lördag så åkte till Örebro en sväng. Blev inte alls så många timmar men fick ialf träffa världens bästa familj <3

Har precis öppnat mig en halloncider som jag smuttar på för ikväll är det lite fest. Pung har utflyttningsfest, kanske kan bli kul, synd bara att jag inte känner mig ett dugg taggad. :/

Tack och hej som fa-an :D

13 november: :@

13 dagar kvar.. 

Sitter och lyssnar på Rock klassiker och smälter maten. Blev gourmet lunch; Billys pan pizza :P Men är man lat så är man..
Båda proven gick käpp rätt åt helvete! Jag som kände att religionsprovet ändå skulle gå bra men icke.. Satt t.o.m och läste på lite extra precis innan det va dags att skriva. Dumma fredag den 13de, det är ditt fel!!
Hittade inga julgrejer att shoppa heller. Så tröstshoppade mig ett nytt, fint nattlinne..

Har inte direkt nånting att göra idag tills älskling kommer hem förutom att städa undan lite här hemma men det tar inte riktigt 2 timmar :P Ikväll blir det mys, tänkte att vi ska äta plankstek och ta det lugnt!

Plocka undan lite och sen ta mig en kopp kaffe. Hej hopp.

12 november: 1 år & 2 veckor kvar! :D

14 dagar kvar..

Lite stolt blev jag allt förut. Jag, Karro och Elin fick superbra respons på redovisningen om Selma Lagerlöf :) Tog 12-bussen hem så jag hann träffa hjärtat mitt en snabbis innan han for iväg, en mumsig puss fick jag ialf!
Har städat och pluggat idag, hoppas jag klarar båda proven imorn. Ska läsa på lite till sen :) Samhällen känns dock liiiite jobbigare, så mycket konstigt så jag knappt förstår.. Religionen däremot är lätt, den är rolig också :P

Slutar vid 10 imorn, inställd religion så vi gör båda proven på samhällen. Egentligen har jag engelska 14:20 men jag förstår inte?! Det gick ju så förbannat bra att vi struntade i engelskan på fredagar om vi lämnade in uppgifter, men nu går det tydligen inte längre så läraren tycker vi stackars små elever ska sitta i skolan i 3-4½ timma och vänta på en lektion som är tråkig?! Haa, dröm vidare säger jag bara!!

Jag skriver nästan bara bitterfittiga inlägg känns det som, men det finns så mycket som stör mig hela tiden! Dumt att sakerna finns liksom ;)

Btw så lyssnade jag på en ny låt med Lady Gaga förut, Bad romance. Riktigt bra! Jag kan inte sluta fascineras av hennes kläder. Helt sjukt vilka kläder/skor/accessoarer hon har på sig! Häftigt ... faktiskt! Tummen upp på Lady Gaga :)

Fortsätta kvällen med; dusch - ansiktsmask - fotbad? - kvällsmacka - plugg - korsord? - Glee - sängen! :)

Bye bye baby bye bye!

11 november: ostfralla, varm oboy + plugg.

15 dagar kvar..

Har precis ätit ostfralla som jag doppade i varm oboy med mini marshmellows i :) Supermumsig kvällsmat för en superbra tjej som jag!
Blev dock ingen skola idag, vaknade med huvudvärk.. Den började igår när jag överansträngde skallen med korsord! Haha..
Men har ialf pluggat en hel del idag och varit på promenad med Helena, gick ca 1 timma, kallt men skönt ändå! Ska snart ta och plugga lite till.
Fick dessutom redo på att vi slutar 11:50 imorn och på fredag- 9:50 om jag inte stannar i skolan 4h&30min för sista lektionen vilket jag inte gör....

Nu ska jag gräva ner mig i böckerna/häftet igen. Tjipp!

10 november: plugg :)

16 dagar kvar..

Det va verkligen superskönt att sova ut idag, hade ju sovmorgon så sov till 9:20.. Blev en kort och lite halvjobbig dag i skolan. Musiken va dock ganska skoj. Jag, Elin och Karro ska göra ett radioprogram och det känns som om det kommer bli great! Spice Girls är dom vi har forskat om ;)

Har varit hemma i ungefär 1 timma, har hunnit äta lite mat och är bra uttråkad ... Redan! Men ska plugga religion eftersom vi har prov på fredag, det stör mig inte ett dugg att behöva plugga. Jag tycker det är roligt och intressant med religion. :) Låter lite smått som en plugghäst men jag är bara ärlig!


Hejhopp!

9 november: Bitterfitta?!

17 dagar kvar..

Okej om man spelar musik eller musikspel (Guitar Hero, eller liknande!) på dagen eller på kvällen men fan inte mitt i natten! Eller ja, klockan va efter 23:30 och det kanske inte är mitt i natten men för mig var det så ialf eftersom jag gick upp strax efter 6 imorse! Och inte bara nog med det, det va högt på tvn också.. :S
Jag vet, jag vet.. Jag är inte heller Guds bästa barn när det gäller att vara tyst men jag försöker att inte störa grannarna, men vissa verkar inte ens tänka..?! Nåväl!

Hade "utvecklingssamtal" idag och jag blev inte chockad över mina betyg alls eftersom jag vet hur jag ligger till.. Synd bara att varken natur-läraren eller religion-läraren hade skrivit nåt om hur jag ligger till. Det är ju dom ämnena jag vill veta nåt om, satsar faktsikt på VG där ;) Annars har min dag hittills varit bra, plugga hemma på svenskan idag, imorn och på onsdag så har en rätt schysst schema. (Imorn; 11:30-15:20, onsdag; 7:50-10:15!)


Läste Kissies blogg igår och helvete så irriterad jag blev! Hon hade skrivit nåt liknande "Om ens ben nuddar varandra är man fet, det är ju trots allt två separata ben. Lika så om magen får "bilringar" när man sitter ner är man fet!"
Hallå?! Även den smalaste får "bilringar" om den sitter ner om en sitter som jag (en säck potatis!) sen beror det ju på HUR man sitter. Men är man rak i ryggen så nej, inga veck.. Hur tänker människan egentligen?! Dumma unge. *Hit her hard in her face!!*


... Snart kommer Petra över på lite te sen ska jag plugga och bara slöa på soffan. Tack och hej!

8 november: mormor och pappa <3

18 dagar kvar..

Kan börja med att säga; Grattis på världens bästa mormor som fyller år idag och sen grattis världens bästa pappsi på farsdag :) <3
Ett under att jag inte vaknade klockan 9 idag, sov enda till 11:45 :D Hur skönt som helst men jag blev chockad kan jag lova er.. Jag sover annars aldrig längre än till 10!
Var ute hos mormor förut och fikade och fick oss en hel del goda skratt. Min släkt är inte lik nån annan, dom är sjuka men på ett bra sätt! Det enda alla snackar om är sex och ja... Jag tänker inte säga mer! :P

Ikväll blir det onyttig Sibylla-mat, film ("Och så kom Polly..") och myspys.. Min helg har varit helt underbar, lugn och skön. Mera lugna helger för min del säger jag bara.

Take care, puss.

7 november: oj..

19 dagar kvar..

Klockan är redan eftermiddag, det är kolsvart ute och jag har inte gjort ett jävla dugg idag förutom att legat på soffan & druckit kaffe typ :P Visserligen va jag duktig och vek in tvätten som har väntat på det i 1 vecka men är man lat så är man...

Får se vad vi ska hitta på ikväll, blir säkert en film och soffhäng men det tackar jag inte nej till men jag måste ialf ta mig utanför dörrfan, kan inte sitta hela dagen speciellt inte när jag INTE är bakis ;P Haha! Jädrans skönt att vakna upp och må prima, dock vaknade jag lite efter 9 pga att jag hade drömt nåt hemskt + att jag va kissnödig och självklart kunde jag inte somna om sen.. Nåja. Ska väl hitta på nåt roligt nu då. Hej hopp.

6 november: bakning på g :D

20 dagar kvar..

Blev så extremt sugen på lussebullar förut så jag och baby åkte till Maxi och inhandlade ingredienser för bakningen :) Degen står på jäsning nu och ska göra det i 45 min till så jag tänkte sätta igång med maten, chili con carne får det bli idag..
Ikväll blir det lugna puckar med god mat, Idol, lussekatter, julmust och massa mys... 
Bara jag och min underbara älskling <3

Ha en trevlig kväll för det tänkte jag ha :) Hej hopp.

5 november: tummen ner!!

21 dagar kvar..

Idag ger jag busschauffören som körde hem till Kumla EN STOR TUMME NER!! Jag plingade en bit innan hållplatsen där jag går av, knäppte igen jackan och tog tag i min väska så jag var redo för att kliva av. Men när jag var på väg att resa mig så gasar han på (kändes det som ialf eftersom det vanligtvis inte brukar gå fort just där!) och kör förbi hållplatsen!! Jag blev helt paff och fegis som jag är så vågade jag inte hojta till att han skulle stanna så jag satt där på min plats, snopen och irriterad över att jag va tvungen att gå från stationen!! Så tummen ner!

Egentligen borde jag städa men jag har verkligen ingen ork eller lust med det just nu... Är mest sugen på att äta nåt gott och lägga mig på soffan med min bok :) Låter en aningen bättre!

Imorn är det äntligen fredag och det tycker jag är bra för då får jag träffa mitt mysmongo <3 Vill ha en lugn mysig kväll med sällskapsspel imorn men vi får se hur det blir med den saken men lugnt ska det bli ialf :)
Får se imorn när jag kommer hem, antingen 12:05 eller 16:05.. Antingen slutar jag efter religionen eller så sittar jag kvar i skolan i 3 TIMMAR och väntar på engelskan. Säker svårt val?! Njaaae, inte direkt va...


Boken skriker "Öppna och läs mig nu nu nu nu!" Så ja, jag ska göra som den säger. Hej hopp!

4 november: nice dag!

22 dagar kvar..

Trots att dagen inte är slut så har min dag varit kanon, hittills ialf :) En kort skoldag och det gillar jag som tusan, va hemma med tåget i Kumla vid 11:30 då mötte upp Helena så gick vi bort till badhuset. Först solade vi i 20 minuter, skönt som fan och blev en aning neger men det är så det ska va....
Väl i vattnet simmade vi 1 km, känns nu efteråt i hela kroppen. Skönt var det och så blev jag en aning stolt för jag menar ... det är ju inte varje dag jag simmar.

Har precis ätit mat, supergod krovstroganoff som älskling hade gjort. Nu ligger jag och Helena på varsin ände på soffan och är döende efter både simturen och maten. Det blir soffhäng med tvgluttning resten av dagen :)

Wiiiie! Det snöar :D Jag älskar när första snön faller för då känns det att jag snart fyller år + att julen är nära! Synd bara att det snöar så lite.. Ne, fixa lite onyttiga saker och vara social :)



Puss & kram!

3 november: döva grannar?!

23 dagar kvar..

Skönt med riktigt lång sovmorgon tänkte jag igårkväll innan jag gick och la mig. Men fick jag det imorse? Ohnej! Det är nån jävla granne (vet inte vem!) som spelar GH, med trummor (TROR jag ialf att det är!), HÖGT som tusan 07:30 på morgonen.. Låg och gnällde med mysmonget mitt eftersom han också vaknade.
Och gamla kärringen/gubben brevid oss är fanimig DÖV! Alltid högt på tvn, jag har hört när hans/hennes hemtjänst kommer med mat "Hej, här har du din lunch!" och så imorse "God morgon! Jag häller téet i koppen!" Jag blev så arg och kunde inte stå emot så jag säger väldigt tröttsamt "Men vafan! Vart ska du annars hälla téet?! I knät på'n eller?!?!" Tror fan att Peter skrattar då :P Visserligen skrattade jag inombords men var för trött för att skratta på riktigt..
Min dag fortsatte ganska dåligt! Jag och Elin är då inte dom smartaste människorna som gått i ett par skor om vi säger så. Vi båda missuppfattade busstiderna så missade bussen så vi går fram för att ta tåget och precis när vi är i trappen för att ta ut en biljett så glider tåget iväg! Och det va på sekunden, ANDRA gången det händer för oss. Haha :P Men till skolan kom vi, dock lite senare än förväntat...

Fick reda på naturkunskapsprovet; VG :D Det stod det på pappret men egentligen va VG-gräsen 24 och jag fick 23,5 :P Men står det VG så säger jag VG och inget annat. Jag blev väldigt glad och stolt över mig själv så jag har en känsla av att jag kan klara av denna kurs...
Har även hunnit med en fika med Anna på nya Misaos, blev dock lite besviken och så var det dyrt.. Men det va trevligt att snacka lite eftersom det inte är alltid för ofta vi ses nu för tiden.

Ska fixa lite mat och sen slänga ihop nån text till engelskan och läsa min bok. Andra gången jag lånar om den idag och har inte ens läst 30 sidor :P Knepigt eftersom den är bra och jag älskar att läsa...

Oj, blev ett långt inlägg idag. Får se om det är nån som orkar läsa ;P

2 november: trött!

24 dagar kvar..

Denna dag började inte så bra, försov lite för mycket. Kom till skolan kl 11 istället för 8.. Shame on me! Kändes dock väldigt onödigt att åka till skolan eftersom svenskan va inställd och stort suck på det!
Håller på att lägger in bilder från i lördags :) Blev ganska många bilder but I like it..

Tänkte lägga in allt och sen lägga mig och kolla på en film, vänta på att Helena hör av sig så ska vi dra iväg och sola, tror jag.. Just nu orkar jag men får se sen!

Jag vill ha snö och december så jag kan julpynta (a)

Puss hej



RSS 2.0