30 maj: tröttare än tröttast!

Hua mig så trött jag är, men har ändå sovit som massa inatt men dock dåligt ... IGEN! Massa konstiga drömmar, baby har snarkat + att det har spelats musik hos grannen halva natten :S

Igår efter att vi hade köpt allt vi skulle så drog vi till K-sjön för att spela minagolf eftersom i G-vik var det stängt och öppnade klockan 4 :S Konstiga tider där! Men jag förlorade ganska stort denna gång vilken känns skit, jag som planerade att vinna. Satt i backen en sväng med folk efter golfen, åh så underbart väder! :D Åkte också till Åbytorp och köpte blommor till balkongen så nu är den fin!
Hade riktigt mys med baby igår, tog en glass på torget och sen åkte vi ut till Olle där det var fest, helt okej tack vare Rubbe som sjöng så vackert x) Annars var det segt, ont i huvudet och frös... Var ju faktiskt nykter! Åkte hem vid 10, kollade på tv och myste sen var det dags för sängen. :*
Kan ju säga att det är riktigt skönt att vakna upp en lördag och INTE vara bakis, mer sånna här helger ska det faktiskt bli nu.

Tänkte ta och peta i mig lite frulle sen klä mig så kommer väl pappsi om en stund och hämtar mig, ska ju till V-åker och jobba idag. Orkar verkligen, har inte i nacke, axlar och fortfarande i huvudet :S Men jag måste ha pengar så nu får jag ha hur ont som helst, måste jobba!
Får se vad som sker ikväll, nåt mys hoppas jag ^^ :D Tjooho

28 maj: en vanlig städtorsdag.

Städat och vikt tvätt idag, en vanlig torsdags syssla! Men hua mig vad det var jobbigt idag, tog verkligen alla krafter ur min stackars lilla kropp..
Jag har dessutom kommit fram till att Arne är nog ganska livrädd för dammsugaren, för idag igen så sket han ner hela terrarium-golvet (istället för vattnet) + att han dampade en aning, försökte fly när han var instängd. Så när jag öppnade så sprang han runt där inne ialf, in i glaset. Stans damp! Tillslut sprang han in under soffan.. Hoppas fanskapet lugnar ner sig snart, annars vågar jag inte ha kvar honom om han ska vara sådär resten av tiden nu. Ja men vi får se hur det går med det hela..



Imorn ska jag och baby åkte in till stan och inhandla tält osv, till Willys och storhandla mat (vilket behövs!!) + köpa blommor till balkongen :D Yes äntligen ska balkongen bli finis! Om vädret tillåter tänkte vi ta en sväng till G-vik och dra en minigolf, tänkte såklart vinna denna gång ;) På kvällen blir det bara att vara hemma och ta det lugnt, mysa och bara njuta av en nykter helg!

Ska ta mig en dusch, äta lite sen läsa min bok och invänta min underbara sambo! ♥


27 maj: Mums på Loka fläder med citron!

Blev inget Twilight-tittande här om dagen, :/ Lekte med Helena hela dagen istället, bjöd på bakpotatis och skagenröra sen glodde vi på The Village som gick på tv.. Har ju sett den några gånger förut och hade fått för mig att den var sjukt läskig men icke, jag lurade mig själv bara :P

Igår var jag och Helena hurtiga och drog ett varv i Viaspåret, sen en glass i solen och spelade kort och snackade skit i K-sjönsbacken med N & W. =)
När jag kom hem gjorde jag massa mat och mosade i mig. Mums var det!


Idag har jag varit duktig och pluggat, blivit bjuden på jordtanter & grädde hos Tinis =) Ska snart lägga mig på soffan med VR och dricka världens mumsigaste Loka, fläder med citron, riktigt god är den :D

Och ja kära syster, du ska få klippa mig snart. Men vet inte om jag vågar klippa så kort som du vill :P Men måste ialf färga! Men jag behöver ta mig i kragen och pallra mig in till stan x) 


Tjohej!

25 maj: det kostar att ligga på topp..

Man kan verkligen säga att det har varit fylla som tusan i helgen igen..
I torsdags var hos på förfest hos bögTomas, sen blev det Z som vanligt. I fredags blev det minigolf borta vid G-viks äventyrsgolf med lite folk. Jag kom 2a, vilket gjorde mig riktigt stolt! ;) Efter golfen var det vi som stog för fest, blev även Z denna kväll också, + efterfest, hamnade i sängen runt 6-6:30, var då inte allt för pigg när pappsi hämtade oss i lördags..
Var i V-åker och jobbade lite sen blev det cider + pizza på Spybar med Alx och Lotta! När vi kom hem blev även fest i denna kväll, så igår var jag så död som man bara kan bli, var helt slut! Fattade inte mycket asså..

Men nu blir det banne mig inget dricka förrän Petra tar studenten sen är det midsommar som gäller... Det kostar för mycket, uschja..
midsommar är vi 4 fulla bilar som glider ner till Öland :D Är bra taggad redan nu, hoppas bara det blir skoj!



Ska snart dra fram Historieböckerna och försöka mig på skiten, annars kommer ju Helena förbi och hjälper mig. :) Schysst som fan! Ikväll kommer även Nadine och sover med mig ^^ Kolla på Twilight eftersom jag inte har sett den (A) :D
Tjiiing!


20 maj: långledigt nu..

Måndag: Helena hjälpte mig med historian - kebabrulle på aramis - sängen!
Tisdag: Nationella i matte, kändes hyffsat - hem & slappade - kaffe hos tinis - sängen!


Idag var det första praktiken på Sandå, gjorde dock inte så mycket men ialf. Jobbade; 7:30-9 och sen 9:45-12:30 xD Überskönt att det var en kort dag. Har varit sådär duktig idag igen och städat hela hemmet.. Men det är en sak jag INTE förstår, jag städar liksom en gång i veckan men ändå blir det stökigt som bara den efter en dag, :s
Medans jag var duktig och städade så bajsade Arne (i terrariumet) men inte i vattnet som han ska göra utan på golvet, och det STANK HÄSTBAJS! +o( Så himla äckligt men det var bara för mig att ta bort det!


Ska ta och mysa ner mig i soffan snart, dags för Greyan om en timma.. Hoppas att baby får sluta tidigare idag också.


HEJDÅ!

18 maj: trött hela tiden!

Igår bakade baby paj, blev som kakorna, hallongråttor fast det var paj :) Såg även på filmen som gick på 4an, Deja vu men som vanligt somnade jag. (A) Jag förstår inte men när det är nån film jag vill se så somnar jag ALLTID men är det nåt jag inte bryr mig om du håller jag mig gärna vaken :S Skumbannan tycker jag allt.
Baby är på jobbet, jag sitter här & Arnis ligger i soffan och sover.. Han har med andra ord fått komma ut ur terrariumet redan nu.. =)

Måste städa iordning i köket. Det ser verkligen förjävligt ut! :/ Sen plugga.. Skulle vilja gå ut & gå trots att det är riktigt dåligt väder.. Men får se om Javor kommer hit sen eller inte och om hon vill med ut & promenixa! :) Hej!


17 maj: i'm in love with a farytale (8)

Igårkväll cyklade jag hem till Alexandras mamma, grillade, drack öl och snackade skit. Glodde på Eurovision också =) Vid 23 tiden cyklade jag till Mona & Tord där Peter och de andra var.. Kom hem nångång efter 02 & slocknade direkt i sängen, var riktigt trött..

Idag har vi verkligen inte gjort ett skit. Lagat chili con carne som blev übergod! Sen bara legat i soffan och sovit. xD Nu tycker Peter att vi ska baka nåt gott, får se hur det blir med det.


Och jag bara äääälskar låten som vann igår, I'm in love with a farytale (8) :D



7 månader idag också, <3

Grattis Fatsoo på 20 årsdagen ^^


Slappa vidare nurå, tjing!

16 maj: mår bajs..

.. luktar säkert som en också.. Fyfan för baksmälla säger jag bara!
Éfter skolan hämtade vi öl, köpte Arne och sen grillade vi: åååh så gott det blev. Min älskling är kung på att grilla ^^ Drog till Sofii en sväng sen över till Camilla & festade med alla dom muppisarna. Blev även Z (som vanligt)! Men var ju där med Peters vänner, eller ja, dom är ju mina vänner också.. Ja men vafan, you got it!
Självklart vart det eftergalej hos Patrik the granne när man var pruttfulll... Dock var vi bara 4-5 pers, men jaja.. Kom hem vid halv 4, klädde av mig & däckade i sängen bredvid min arbetsmyra direkt :P Imorse när jag vaknade var jag livrädd "vart i helvette är Peter?!" Men samtidigt jag ställde den frågan till mig själv kom jag på att han är och jobbar.. Jag hade ialf riktigt skoj igår jag mår som jag förtjänar..

Förresten så är Arne lite crazy, han försöker ta MITT liv med sin klor.. Kraken är livrädd, men snart så vänjer han sig. Blir att klippa klorna idag så han INTE klöser sönder mig.. :P Måste bara nyktra till, haha! Jag vågar ialf hålla i honom, inte Peter. Hehe, om 2 veckor eller nåt får han springa lös i lägenheten när vi är hemma och i sommar blir det koppel så vi kan ta med han ut i solen. :D Precis som en vovvsing. ^^

Ne, nu ska jag äta lite sen försöka sova.. Hajdo!


14 maj: stoj hela dagen..

Idag hjälpte faktiskt Peter till med städning vilket var riktigt skönt, slapp göra ALLT själv! Han kan om han vill, eller så är det tjatet som hjälper.. Fick även reda på hur det låg till, vet inte riktigt vad jag ska tro om vissa människor men jaja.. Får göra som systeryster säger: Gå dit med huvudet högt & bara le ;)
Har varit hos Nina med hennes systrar och alla barnen hela dagen idag. Var riktigt trevligt faktiskt, blev Maestro för en pizza. Efter allt så tog jag & Anna en promenix till Skogstorp (Petra jobbar där).. Jag kände mig riktigt hurtbulle. Tänkte snart ta & plugga lite, prov i samhäll imorn men det verkar lätt. Får ju ta med oss alla papper vi har skrivit..

Ja igår var ju min bög här, vi satt & snackade massa skit. Vattprov ;) Tyckte verkligen det var überskoj att hon var här & hälsade på, fler gånger Lottapotta!


Imorn kommer våran nya sambo hem, wohoo! Hoppas det går bra med honom bara.. =) Men tjohejsan!

13 maj: har äntligen fått tillbaka skrivlusten!

Oj oj.. Över en månad sen jag skrev nåt överhuvudvtaget i bloggen. Men har verkligen inte haft nån skrivlust alls. Har haft massor med tankar men har inte orkat skriva ner dom.. Men nu så :P

Min mamma och hennes man ska separera, så hon flyttar i augusti (fortfarande kommer hon bo kvar i örebro).. Och det gjorde riktigt ont i hjärtat att få reda på det, men hårdast tog nog lillasyster.
Min pappa har köpt lägenhet i Vingåker, vilket betyder att han aldrig kommer vara i Kumla mer.
Jag var nära på att få kicken från skolan pga att jag inte skötte mig, mådde så himla dåligt psykiskt så hade noll lust att träffa massa människor, kunde bara träffa mina vänner och min Peter.. Har börjat prata med kuratorn och det ger redan framsteg, har varit i skolan riktigt mycket nu (mycket för mig ialf).. Och har fått reda på allt jag ligger efter i, och gör jag uppgifterna så är det lugnt! Har även haft massa nationella nu i engelska och matte.. Hoppas jag klarar mig nu i ämnena, vill fan inte ha få massa IG:n..


Har även fått reda på att i lördags satt två stycken som påstår sig själva vara mina vänner och snackade skit om mig och mitt förhållande med Peter.. Ursäkta mig, men vad har ni med det att göra? Och jag tror fan i mig inte att jag är så snygg, jag VET! Sug på den ni.. Och jag vill på riktigt aldrig mer se er, jag trodde ni vara annorlunda men icke.. Synd bara att jag träffar dom varje helg! :/



Jaja, ska ta ner bloggen från hyllan nu och fortsätta blogga. It's time for it! Tjoo ^^

RSS 2.0