30 september 2010: huvudvärk =/

Nu när jag tänker efter så är det fan i mig inte konstigt att jag har dunder huvudvärk.. Har flängt runt överallt som en tok idag..
Mötet med Mattias och Adam gick bra men jag vet inte om det är nåt för mig. En del av mig säger 'Ida, testa!' medans den andra delen säger 'Skit it.' Men vi får se. Ska ut till bista på söndag och se vad det är för nåt.

Blev ialf en fika på Bara Vara med Lotta och lillskruttan ♥ Och Kahlyn hade energi för en hel jävla armé och sprang runt överallt och ingenstans inne på Träffpunkt. Efter att vi sagt hejdå till Lotta hojjade vi hem och mös i soffan till Bert Stjärt som gick på tvn :) Mysunge.

Pga huvudvärken tänker jag faktiskt lägga mig och sova vilken sekund som helst och hoppas att huvudet mår bättre imorn. Ingen stress imorn inte. Lugn och ro!

Puss och godnatt.






30 september 2010: happiness!

Att bli väckt klockan 9 idag var inte hyggligt men å andra sidan hann jag både duscha och klä mig innan klockan slog 10, positivt!

Ska iväg på ett möte om en stund med Mattias, får se vad det handlar om och hur det går. Jag kanske inte ens är intresserad eller så kanske jag är det, vem vet..?
Fick även ett sms nyss och tack vare det spreds sig lycka rakt genom hela min kropp! 2 dagars jobb, 8de och 9de, fredag - lördag. Känns bra. Dom kan lita på mig, jag ställer alltid upp!

Fullt upp idag. Möte - Hämta cyckeln - Hem, städa undan lite - Hämta lillskruttan - Fika med Lotta - Mysa med lillskruttan - Hem ♥

Puss på livet idag :D

29 september 2010: jag är nöjd =)

Ingen Magnus ikväll inte.. Synd för jag skulle verkligen vilja se han och skratta lite. Men jag hade det mysigt uppe hos husdjuren med en flottig kebabtallrik och Harry Potter. Endast en film kvar sen är vi klara för att se den sista rullen på bion :D 

Mötet med jobbcoachen gick finnemang så nu har jag massa att göra. Press! Mötte upp Patrick efteråt sen blev det en latte på Bells tillsammans med Anna :) Och där fastnade vi cirkus två timmar.

Jag är nöjd över min onsdag ialf och ser fram emot morgondagen!

Nattinatt, puss.

29 september 2010: pizzagubbe ab!

Varför vaknade jag så himla tidigt idag för? Inte så att jag har bråttom med nåt än .. Suck! Har ialf hunnit ätit frukost - cheeseburgare från igårkväll med energidricka ;) Jag lyckas alltid äta så nyttig frukost.

Borde hoppa in i duschen, luktar verkligen inte smultron. Luktar som en pizzagubbe. Mums. NOT!
Ska iväg på möte klockan 13 sen får vi se om Patrick kommer in till storstan eller inte. Annars ska jag försöka hitta nån mysig filur som vill med mig till Kåren ikväll och titta på Magnus Betnér. Men jag har så tråkiga vänner som vägrar göra roliga saker. *Kastar en svett från armhålan på dom!*

Får se sen hur dagen ser ut och hur den slutar. Puss!


28 september 2010: ösk <3

Bra jobbat ÖSK! Trots att det var kallt var både matchen och klacken på g idag. Om jag får tala för mig själv så är jag nöjd över oss. Idag kämpade vi på bra! Både spelarna och klacken. ÖSK-Kalmar, 1-0!

Har precis mulat i mig massa fet donken-mat och ska vilken sekund som helst lägga mig och sova. Är trött som en nypåsatt jävla åsneröv. Typ! Känner mig sådär jättemysig..... Ironi i hela skiten! Äh ni fattar, hoppas jag!

Godnatt då om inte annat ;D


27 september 2010: måndagskväll

Jag ska aldrig mer köpa godis på Hemmakväll. Det var inte färskt + att det smakade analhål. Kanske inte riktigt analhål men det var fanimig inte gott! Tur är väl det att min älskade energidricka smakar mumma och kan rädda mig från äckelsmaken i munnen.

Nu har jag en 'ny' tv på rummet. Ingen tjockistv här inte. En platt, svart, fin tv. Passar alldeles utmärkt här inne, (mycket bättre här inne i mitt rum än i mammas och Bennys! ;D)

Jag har insett att min vecka är fullbokad med massa saker. Skönt men det känns jobbigt när jag dubbelbokar vissa dagar.. Men det är inte alltid lätt :P


Godnatt ... snart :*


27 september 2010: sällskapssjuk!

Ensam och övergiven - ah så känner jag mig just nu. Jag är inte van att vakna upp ensam i sängen och vara ensam i en bamselägenhet. Har haft sällskap hela tiden en lång tid nu. Dock är jag inte övergiven, men det känns så.

Jag tog mig i kragen och ringde arbetsförmedlingens kundtjänst och sen min jobbcoach, hela min onsdag är fullbokad.. Kommer gå finnemang!

Nu ska jag ha lite 'hemma-spa' och bli fin. Sen invänta bättre tider. Puss.


26 september 2010: tiden går fan fort ..

Om exakt två månader står jag inne på glasbanken och köper mina första öl alldeles själv. Jävligt coolt.
Helt sjukt att sommaren redan är över och hösten är här. Snart kommer snön börja falla ner till marken och det blir kallt. Det är nu man ska ha en mysis, en filt, ljus och en usel film på tvn så man kan sitta i soffan, pussas lite, kramas lite. Mhm - that's lovely!

Det var hem till Örebro som gällde i fredags, kom dock hem rätt sent eftersom vi åkte förbi en sväng hos Helen i Kumla :)
Igår åkte jag med mor min och Benny till den svenska huvudstaden för att se på Blueman group tillsammans med ett par gamla vänner från norrland. Jag gillade showen riktigt ordentligt, rätt coola killar. Sundbyberg för att äta på Texas Longhorn sen hem. Packade ner lite viktiga grejer i väskan och blev hämtad för att fara till landet, igen ;)
Spelade Wii och drack redbull/vodka hos Mats innan jag drog mig till en annan del av Vingåker mitt i natten.
Jag är skadad. På riktigt. Jag har jävligt ont både här och där. Aj. Oj. Skönt. Lätt värt det. ;)

Nu är jag hemma i Örebro igen. Inga hyllor på väggarna, ingen tv och grejer överallt. Jag orkar inte plocka iordning, dessutom ser jag inte så mycket eftersom jag inte har nån taklampa.

Dra igång en film och sova sig lite kanske... Stort jävla jättesuck!

24 september 2010: otippat

Otippat att vi hamnade i Eskilstuna igårkväll. Hamnade på en av pubarna och drack några öl. Och vi fick oss ett antal fina skrattattackar. Humorn, haaa! Sjuk! Men kul ;)

Bli lite fräsch sen roa mig med nåt. Det är ju inte så att jag kan lyssna på musik ... No speakers! Fuck så dött, och inte spelar MTV musik hela tiden heller..

Fredag. Örebro idag. Inte ett dugg sugen. Får se hur det blir med Sthlm. Måste ringa mamma typ. Törs inte </3


I need to. I have to. I gonna to do .... you!


23 september 2010: tankar

Just nu är jag lite rädd för mig själv och framtiden. Har så mycket tankar och funderingar om allt. Hur kommer mitt liv se ut om en månad? Ett halv år? Tio år? Vart kommer jag bo? Tillsammans med nån eller ensam? Kommer jag ha ett jobb inom en snar framtid eller inte?
Jag vet innerst inne att allt kommer bli bra och lösa sig.... nångång.

Jag är inte bitter, sur och tvär. Jag hatar bara att ta dagarna som dom kommer, jag vill ha ett planerat liv. Jag är lite orolig, inte värre än så.



Greja sig lite sen ut på äventyr. Vart bilen tar oss idag är en stor gåta. Nånstans hamnar vi där vi kan få oss ett gott skratt hoppas jag ialf :) I need it! A lot! I want to laugh, I want to have fun. I want to have someone.

Peace, love and understandig. Love life, live life baby!

22 september 2010: hoppas du ser mig fast att kärleken är blind.

Hostar halvt ihjäl mig fortfarande. Inget verkar hjälpa mot halsen och hostan. It sucks as hell!

50 års fest i lördags var riktigt kanon. :) Bakfulla och fina vandrade vi runt i Enköping för att äta en bit mat. Sen fick jag skjuts till E-tuna.. Aaw, söte! Trots att jag blev sådär larvig som jag alltid blir när det är nån 'speciell' så var det mysigt att ses. ("Nästa gång du kommer får du stanna längre.") My beloved one hämtade mig så nu har jag varit hemma sen i söndags.

Jag fick tokryck i måndags och var bara tvungen att köpa nya skor så vi åkte till E-tuna för att handla och sen ta en latte med T.

Egentligen skulle jag va i Örebro just nu och varit på en semenarium men eftersom jag inte riktigt känner mig helt hundra så sket jag i det.. Har inte lust att loda runt just nu, vill ligga inne och bli frisk.

Konstiga tankar och funderingar. Vill gråta men är inte ledsen. Är lycklig. Kanske lite orolig. Det löser sig. 

Peace, love and understanding baby.

18 september 2010: redo :)

Efter massa tabletter, honungsvatten, isvatten och citronvatten mår jag fortfarande lika fucked up. Jag skulle ha lyssnat på Benny och tagit mig en whiskey ;)

Har ialf packat det mesta och gjort mig iordning nu. Väntar på att klockan ska bli lite mer sen åker vi till Enköping för att fira min kära, älskade pappsi :D Skiter i att jag är sjuk, jag ska ha kul!

Peace, love and understanding.



18 september 2010: underbar dröm!

Lördag, ikväll är det fest och jag är sjuk. Yeay! I fucking hate it. Ropade på mamma för en stund sen, hon fick komma med frukost: Mars-glass och en stort glas med isvatten!

Jag trotsade min egna rädsla inatt och kollade på en skräckis, Stay alive. Lite läskig var den faktiskt. Jag kollade dessutom på HELA, väldigt ovanligt när det gäller mig. För att inte va rädd under natten så drog jag igång Det regnar köttbullar i bakgrunden.


Och jag kan lova er att jag blev kär, på riktigt denna gång. I min dröm! Så himla fin, rar och helt underbar. Jag höll på att dö av lycka i drömmen. Mmhm hm, mums! Även att jag vaknade och mådde bajs så var jag lycklig inombords, tänk att en dröm kan få en att må så bra? :*


Ska väl snart kliva upp, sätta igång lite musik, packa, fixa naglarna osv osv osv osv ... Hörs innan jag drar.


17 september 2010: fredagskväll :)

I love my hair så fucking jävla mycket. Lite roligare än bara att va blond. Jag har det bra som har en syster som är frisör.

Eftersom jag själv inte fick bestämma min fredag så var det bara för mig att bättre på sminket lite sen gå bort till O'learys. Satt där en sväng sen drog vi vidare till Tobbe där det var förfest för dom som skulle ut, vilket inte gällde mig :) Jävligt skönt att komma hem tidigt!

Egentligen borde jag packa men jag orkar inte just nu ... Jag sitter hellre här i lugn och ro med min engeridryck och hostar ihjäl mig. Eller, vill helst skippa det sistnämnda men verkar inte ha så mycket annat att välja på :/ Jag orkar inte hosta såhär mycket. Varken halstabletterna eller 'torr-host-tabletterna' hjälper ju!

Nehe, tvn och sängen kanske? Mja, vi kör på det.

I miss my beloved one! Och .... (a)


17 september 2010: friday baby.

Fredag och min kära pappsi fyller 50 år. Grattis och kärlek ♥

Har precis städat klart mitt rum, såg allvarligt talat ut som en jävla krigszon. "OJ! Här har det verkligen slagit ner en bomb!" Mammas replik imorse när hon klev in ;)

Ska snart hoppa in i duschen, bli lite fräsch, mätta magen min sen vänta på att syrran är redo för att göra mig vacker! Yeay. Lila? Rött? Lila? Rött? Mjäk, svårt val! Men snyggt blir det oavsett!


Peace, love and understanding.


16 september 2010: Mums fillibabba!

Hoffmaestro igår var guld. Dock jävligt mycket folk + att jag gick tidigare. Men lätt värt att trängas med folket för att få se dom spela några låtar! Sjuka på scenen så att säga! Love.

Mådde inte riktigt helt hundra när jag blev väckt imorse. Kroppen va bakis, svettig och skakis medans skallen mådde bra. Men tog mig ialf ut för att gå på mötet klockan 14. Vilket gick riktigt bra, min jobbcoach verkar va en skön lirare.

Hämtade även lillskruttan på dagis och när vi kom hem färgade min älskade syster mitt hår. Ljus ljus ljus ljus ljus rosa i hela skallen, syns knappt nånting och imorn fixar vi det riktigt snygga + klipper. Yeay!

Blir att chilla en sväng sen tänker jag faktiskt lägga mig i sägen och glo på tv, är ganska trött..

Give me you baby.



15 september 2010: ritz och hoffmaestro ikväll ;)

Ibland är det skaka rumpa, hoppa, skrika och sjunga som gäller! Ohja. Inte en chans att jag ska stå stilla en pyttesekund ens under tiden då Hoffmaestro spelar. Ikväll ska jag in och se dom! That's it baby.

Drömde att jag va bakis imorse när jag vaknade och att det var fredag. Say what?! Jag var inte bakis och det är onsdag, inte fredag. Wierdo shit.

Har varit och handlat med mammsi. En platta energidricka, yammie! Ska snart gå ut igen för att möta Anna som vill ha sällskap från jobbet. Dock ska jag möta henne halvvägs :) Sen fixa lite grejer, äta mat, göra mig vacker sen dra iväg och föra. ;)

Peace, love and understanding.



14 september 2010: jag är kär!

Jag är kär! Jajjemesan, nu har jag bestämt mig. Jag älskar ............. musiken som jag har lyssnat på om och om igen i ett ex antal dagar nu ;) Mwii, alla tror jag är kär i person. Men icke, där lurade jag er allt!
Det är egentligen helt sjukt hur olika låtar berör oss på olika sätt. Även om låtarna handlar om 'dålig kärlek' så blir jag helt till mig. Texterna är så fina. Jag blir tårögd på både ett glatt och ledsamt sätt och alldeles varm i kroppen. Ibland lyssnar jag inte ens på texten utan bara på beatet, då blir jag också varm!

Har haft mysdag med K idag. Spelade finns i sjön och sen hon plaskade runt i rött badvatten med sina haj-simglasögon, gullunge ♥

Ska dra igång en film snart sen sova :)

Peace, love and understanding.

14 september 2010: namnsdag.

Mhm, idag är det min namnsdag. Ett grattis från bögen och mammsi. Det räcker typ. Förstår mig inte på dom som kör med tårta, presenter och hela fadderullan. Det är ju knappast en viktig dag, namnsdagar. Larvigt egentligen, det räcker med att ge presenter på födelsedagar och julafton :D

KolladeThe human centipede förut .. Jävla vidrig rulle också. Seriöst så höll jag på att kräkas när äcklet skar dom i analen! :S Jag fick ont i både min mun och analen fan. Usch! Men nu har jag sett den, kan stryka den vidriga, äckliga filmen från min lista!

Tisdag vilket betyder att jag ska agera extramamma igen. Hämta K efter 18. Då blir det inget annat än chill! Och tänkte ta det allmänt lugnt nu innan också.. Musik och skriva lite eller en film, får se :)

Peace, love and understandig.

13 september 2010: ;D

Oj oj oj .. Jag chockerar mig själv ibland. Har lyckas skriva ner några rader. En bra början på en bra text! I'm so proud baby!

Lyssnar på några schyssta beats och dricker mitt älskade iskaffe. Ska snart spackla fejset lite sen dra ut med Anna, ska förbi biblioteket så jag kan rösta sen till ungdomsmottagningen och fixa nya p-piller. Resten av dagen blir det nog bara att chilla med sweet music. Greppa pennan och skriva några rader till ;)


Puss och pill!


12 september 2010: :)

Trots att jag inte kom iväg dit jag ville igår så blev min kväll riktigt bra. Hade tända doftljus, godis, bra musik i lurarna, papper och penna och bra människor att prata med ♥

Idag var det dags att agera extramamma igen. Blev en stund i lekparken sen upp till Anna för att kolla på Harry Potter. Hem en sväng för att mätta en tom liten mage sen tillbaka till Anna, kollade på fotbollen denna gång: DIF-ÖSK.. Fjanterimål för aporna! Humf.. Halvt Harry Potter-maraton också!

Ska snart lägga mig i sängen och se på film sen sova. :)


11 september 2010: hemma i örebro .

Hemma i Örebro. Kom hem vid 10 imorse. Det känns konstigt. Det känns inte som hemma liksom. Efter att ha 'bott' med Alx sen i måndags. Det har verkligen varit skönt.
Idag kändes det konstigt att kliva upp klockan 8. Packade iordning på alla mina prylar sen kramas 'hej då'. Satte mig i bilen och kände mig helt konstigt ... tom kanske?

Ingenting går som jag vill och har inte gjort det på flera dagar. Så fort jag vill göra nåt som gör mig glad är det alltid nåt eller nån som hindrar mig. Förståelse? Vad är det ... typ!?
Jaha, men har med blivit utvald att ALLTID ställa upp, agera extramamma har man väl inte så mycket annat att välja på. Humf.

Jag vill gråta. Jag vill ..... Mjaaaaa!



10 september 2010: pirrigt.

Det är fredag vilket innebär att det är helg.. Jag märker inte skillanden på helg och vardag. Är man en arbetslös liten råtta som mig så spelar den ingen roll.
Jag är själv förvånad över mig själv. Jag trodde helt seriöst att jag skulle supa som ett jävla svin nu när jag inte har nåt liv. Men icke. Endast på helgerna baby. *High five* på mig.

Får se hur kvällen slutar denna fredag. Några fina öl och inspelningar? ;) Övar, övar, övar, övar och åter igen övar för att rösten ska låta hyffsat okej ialf.. Mjaaaaaääk, jag skrämmer mig själv lite. Eller nej, JÄVLIGT mycket ;D


Heyeyeyeye!

9 september 2010: torsdag .. redan?!

Kalla mig *trumvirvel* .... desperat! Efter vad? Jo allt! Jobb, lägenhet, pengar, resor, kärlek, körkort, schyssta kvällar med härliga fester och mys, bil osv osv osv osv! Men allt kommer nog hitta sin plats i mitt liv, sakta men säkert.. I know it!

Jag försökte igår också, gick det eller?! NEJ! Men what the F, nån dag så ;)

In i garderoben snart. Senare- "Jag har kommit ut ur garderoben nu! ;)"

8 september 2010: det är väl onsdag idag ...

.. och inte måndag?! Fucktard hörru! Men tur var väl det att han ringde nu. "Bättre sent än aldrig." Eller vad är det man säger?! Så nästa torsdag är det möte med jobbcoachen, finally så att säga!

Igårkväll var jag speedad. Och nej, inte på droger. Utan på en jävla massa energidricka. Desperat efter en bil var jag också men det fanns ingen hygglig typ här på landet. Ocoolt! Jag vill ju bara bli av med min "osams-***-******" :O Men inte ens my beloved one ville hjälpa mig.

Vingåkersluften gör mig snurrig i bollen ... på riktigt. Jag gör, säger och skriver exakt det som ploppar upp i skallen på mig. Jag tycker det är kul men vette tusan om nån annan tycker det. Men å andra sidan så är det väl huvudsaken att jag trivs och är happyface!

Sprallig är nog bara förnamnet för mig just nu. Men jag gillar't. Som fan!

Duscha sig lite nu efter att ha ansiktsmasken på över 1 timma.. Får se vad som sker idag :) Puss.



7 september 2010: i'm back.

Det var inte länge jag var kvar hemma i Örebro. Hemma i knappt 24 timmar innan jag satt på bussen tillbaka till Vingåker igen. Så efter 1½ timma på bussen med bra musik i lurarna och sällskap av syrran så kom jag fram :)

Satt vaken bra länge inatt och kollade lägenheter. Snopptorp here we come ;) Nja, inte riktigt va. Får inte direkt flytta dit, ocoolt. Vem vill inte bo i ett område med det namnet liksom? :O

Borde duscha och bli lite fräsch. Ser ut som en skit och luktar som pizzagubbe.. Inte spciellt sexigt om jag får säga det själv.. Men snart så. Hoppa ur pj:en och människa!


Hej.


5 september 2010: home sweet home, eller nåt.

Sitter hemma och lyssnar på Kelly Family och blev helt kär i en låt "I can't help myself." Så jävla mysig! Blir nästan lite puttignuttig här ju.. Eller?! ;) Tss.

Hamnade visst i Eskilstuna igår.. Och säger bara såhär: Det som händer där, stannar där! ;) Hade så sjukt roligt, på kvällen, natten och imorse. :* Synd bara att vi var tvungna att åka hem så fruktansvärt fort.. Hann knappt somna innan det var dags att vakna för att ge oss av!

Ska dra igång en film nu sen gosa ner mig i sängen. Kommer kännas skumt! Mjääääkigt. Försöka bli människa fan, har känt mig som den rackigaste bruttan ever hela dagen.

Måste bara skryta om min fettodag: Två panpizzor. Kött, pommes och beasås. En halv pizza. Hey, fläskpadda! ;)


Puss.

Love Life Live Life.

4 september 2010: wingfield ;)

Lite musik och ett glas Varm&Kall, det är jag värd just nu. Har hjälpt Alx med städningen, så nu är det fint och luktar gott - precis som ett hem ska göra!

Får se om det blir K-holm eller om vi är kvar här. Mig spelar ingen roll alls. Jag har ju mina bästa ikväll ♥

Blir nog en galet fin kväll ikväll ;)

Puss


4 september 2010: "landet" here i come.

Lördagmorgon och klockan är 9 och jag har redan duschat och klätt mig :) Ja men visst, idag drar jag till "landet" för att umgås med grabbarna grus. :) ♥
Ska snart föna håret osv så det ialf är klar för idag. Sminket sätter jag på senare. Får se om det blir Katrineholm och Statt ikväll. Hänger efter grabbarna som en svans idag ... eller nåt :P

Gårdagen blev trots allt riktigt bra. Jag, mammsi och Benny gick ner till Shag Hai där jag äntligen fick äta bläckfisk! Tror sist jag åt det var i Thailand och det var ju inte igår jag var där.. Drack massa Thai-öl och hade det allmänt trevligt och det fortsatte här hemma. Jag och mamma provade nästan alla olika likörerna som fanns i barskåpet. Mums! Lovely friday ♥

Fixa det sista sen åker vi. :) Puss

Nyduschad och osminkad :D


2 september: i'm worried ..

... about you baby!
En klump i både magen och i halsen, tårarna bränner i ögonvrån. Vad är det som sker och varför?! Jag är orolig för dig min vän, min älskade snutt! ♥



Drar snart ner på stan och tar en fika med P. Han ska få veta .. Jag måste få prata .. Jag är orolig! Ikväll är det jag och Kahlyn som myser: Love! 

2 september 2010: :)

Blev inte riktigt som vi ville igår va ... Uppe på stan vid halv tolv. Kön in till Strömpis var inte att leka med! Nästa gång är det fan i mig V.I.P som gäller. Går inte att köa i så långa köer!
Men vi gick ialf inte in på Strömpis, gick till Ritz istället där vi tog oss 2 drinkar och tänkte "Nu kan det inte va mycket kö till Strömpis. Vi går dit och ser efter!" Haa! Shi fick vi. Kön var lång, V.I.P-kön va lång. Det var in-och-utlsäpp. Jävla skit liksom! Fast å andra sidan var det inte så kul på Ritz heller. Men hade ju hellre varit Strömpis men what the fuck.
Var la hemma runt 1. Men bara för att jag var hemma tidigt betyder det inte att jag somnade tidigt, runt 4 typ ... Halv 5 kanske?! Äsch, trött var jag imorse ialf! Men nu så :P

Tänkte faktiskt inte göra ett jävla piss idag. Inte förrän ikväll. Ska hämta lilskruttan på dagis och leka med henne fram till att syrran är hemma från jobbet. Mys! Puss

1 september 2010: onsdag = fest.

Ny månad, höstmånad. Ouf! Om man ändå hade nån att mysa med i höstmörkret... Men icke, jag vill inte ha nån, eller kanske en myskompis ;) Haha..

Sitter hos kusin Sabina just nu och dricker öl. Har precis gjort mig iordning för ikväll är det fest. Får se om det blir Ritz eller Strömpis, jag vill helst till det sist nämnda men vi får se vart våra fötter bär oss ikväll. Kul ska vi ialf ha! :D


Puss :)

RSS 2.0