31 december 2010: nyår :)

Dunkar musik, dricker Varm&Kall och smälter maten :) Blev blåmusslor, avokado med räkfyllning och krustader med skagenröra + chokladmouse till efterrätt. Middag för två - mig och Alx så att säga ;)

Min kväll ska bli kanon och jag lika så. Ikväll ... ikväll säger jag bara ;) Skål!









30 december 2010: mitt hår killparfym.

Snart är det ett nytt år. Helt galet vad fort det här året har gått ... GALET! Jag är hyfsat nöjd med mitt år 2010 faktiskt. Allt kan inte alltid vara bra så att säga.

Mår riktigt dåligt. Har varit sjuk ett par dagar, det suger. Men jag trotsar illamåendet genom att dunka musik, sjunga, skrika och svära!

Jay Smith - hans röst vill jag ligga med!

Imorn ska det nya året firas in med god mat, skumpa, annat gott att dricka och bra folk! ♥


24 december 2010: julafton :)

Jag blev bra snopen när jag öppnade julklappen. En dator. Alla vi tre barn fick en varsin :) Kommentaren från mamma igår: "Ni får bara en julklapp." Ehm, nu förstår jag varför! + Thailand i mars!

Har dock ett problem och det är att få ner msn. Vill verkligen inte ha det nya - 2011, jag vill ha det gamla vanliga ju. Fattar absolut ingenting på det nya :P

Sitter och dricker cider och umgås med mamma och Benny. Så fort klockan blir lite mer ska jag byta om och bli snygg. Emma och c/o kommer hit sen och förfestar för ikväll ska rumpan skakas på Satin ;)

Puss!!


23 december 2010: julkänsla? Ne.

Jag kanske är knäpp, men jag känner inte riktigt att det är julafton imorn. Trots alla tomtar, maten som doftar eller granen jag precis klätt. Ingen julkänsla alls.

Spenderade måndag-onsdag i Vingåker och jag har haft det riktigt bra. I tisdags va Kahlyn hos oss och lekte hela dagen :) Va ute i kylan för att åka pulka och det slutade med ehm ... 3 åk :P Varm oboy och mys i soffan + dataspel på eftermiddagen/kvällen :)

Blev en sväng på stan idag med Anna och Alex :) Svarta strumpbyxor + naglar tills imorn. Blir nog bra. Eller vänta, det BLIR bra. Det vet jag!

Ska hoppa in i duschen sen ta mig ett glas Varm&Kall och invänta uppesittarkvällen :) Man kan ju alltid hoppas att man vinner nåt iaf. Jag vill bara ha imornkväll NU ;D



20 december 2010: möte. sen landet.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.

Fredags - förfest hos husdjuren. Cadillac. Harrys. Lördags - bakfullare än bakfullast. Spydde som en jävla idiot, inte bara en gång. Filmkväll med mor min och Anna. Vi råkade slumra till en stund men Anna va kvar trots allt :)

Igår var Fatso här, pratade lite, det behövde jag verkligen.. Och du, klart jag är seriös, du får väl använda hjärnan och ändra betende annars om det inte duger.

Ska packa iordning det sista sen vänta på att klockan blir mer. Möta på AF 14.15. Möta Anna en sväng. Sen bussen 17.10 till landet och hemhem till mitt lilla handikapp, Alx! Jo, hon är faktiskt lite smått handikappad, jag ska hjälpa henne med diverse saker och hon ska lyssna på vad jag vill prata om. Dags att lämna storstan för ett par dagar, det behövs..


"Den som utsätter sig för kärlek, utsätter sig för lidande."


16 december 2010: Flügger :)

Kom hem för en liten stund sen :) Har varit i Kumla och hälsat på dom på Flügger. Blev ett par timmar där iaf och jag trivs verkligen att bara hänga där. Jeanette är verkligen en superpingla! ♥

Ska nog slänga mig i sängen och läsa El Choco eller lösa lite korsord :) Givetvis är Musikhjälpen på! Väntar på att det ska dra igång på tvn vilket är 30 minuter :)

Imorn är det fredag och då får jag äntligen använda mina nya kläder och smycken. Känns jävligt ovärt att springa runt och va fin på vardagarna :P



"Om du inget ger, bör du inget få heller."


15 december 2010: spa :)

Känner mig som en helt ny människa. Har varit på spabehandling.
Peeling över hela kroppen
Dusch
Aromainpackning
med värmetäcke som jag låg invirad i + ansiktsrengörning och ansiktsmask
Låg och tog det lugnt, lyssnade på den lugnande musik medans allt klet gosa in sig i kroppen (råkade somna)
Ansiktsmassage
Massage
, rygg och ben (somnade igen!) :)
Men gud så skönt det var. Passade på att basta en liten stund också.

Hade jag varit rik hade jag gjort detta varannan månad. Det var verkligen min grej. En till i julklapp kanske? ;)

Ska fortsätta lyssna/titta på Musikhjälpen sen lösa lite korsord, orkar inte direkt göra speciellt avancerade saker just nu :P Underbara härliga onsdag!

PUUUUSS!

14 december 2010: julklänning :)

"Råkade" bli några hundralappar fattigare idag igen. Men jag är nöjd! Vill ha julaftonskvällen nu så jag kan va snygg och gå ut och skaka min feta röv ;D

Både igår och idag letade jag och Anna efter en speciell BH till mig. En såndär tubtopps-BH, svart/spets men den finns verkligen INGENSTANS! När den fanns överallt ville jag inte ha nån men nu när jag vill ha en så finns den ingenstans.

Har legat och läst - El Choco i ca 2 timmar. Den är verkligen ruskigt bra! Så ska nog ta en dusch och bli lite varm sen fortsätta läsa. Lyssnar på Musikhjälpen samtidigt. Funderar på att skänka pengar - Barn är inte till salu men måste veta vilken låt jag vill önska först! :) Vi hörs, puss!




13 december 2010: shopping :)

Jag älskar att shoppa! Har shoppat en hel del nu dom senaste dagarna så nu räcker det ett tag. Eller först måste jag hitta en klänning SEN räcker det ;)
Blev ett par timmar på stan med Anna idag. Fikade även med syrran och träffade Emma en sväng :)

Letade efter en god parfym men jag kunde inte bestämma mig om vilken jag skulle köpa så köpte ingen alls. Fick sån beslutsångest :P Kanske borde önska mig det i julklapp?


Lite av det jag köpt dom senaste dagarna :) (Skorna orkar jag inte ta kort på!)





12 december 2010: underbara söndag!

3de adevent. 12 dagar kvar till julafton. Tiden går fort när man har roligt. Eller vad är det man säger? ;) Dock är jag nog en av få människor som inte riktigt längtar till julafton. Eller jo men endast till kvällen för då blir det utgång som vanligt.

Vad ska jag säga om gårdagen? Jag är helt slut. Så mycket som jag skrattade igår var länge sen. Jag och Becca fick oss en jävla massa skrattanfall under julbaket ;) Lussebullarna blev stora som hus, en lusseballe blev gjord och pepparkakorna blev fula men oj vad kul vi hade! Mysmongot kom och vi spelade kort sen fortsatte myskvällen med familjen + mongot ;) i soffan - SATC! Mysdag som fan! ♥

Har varit på MB idag. Köpte ett gäng armband för presentkortet sen ett par skor. Försökte hitta bilder på grejerna men hittade ingen + att jag orkar inte ta kort nu. Får bli imorn :) 



"Den kärlek som har uppstått plötsligt tar den längsta tiden att bota."


11 december 2010: Happiness!

Ah men vilken underbar morgon då. Huvudvärk (självförvållat visserligen!) PLUS mensvärk. Det är nästan så att jag skulle kunna döda nästa person jag ser för att jag har så ont..

Gårdagen var riktigt bra. Va hos husdjuren och drack först sen drog jag & Anna till Bells och pratade ut lite, vilket känns skönt för min del :) ♥ Sen gick vi till Cadillac till dom andra. På hemvägen blev det BK och aldrig mer! Usch, hellre en svettig cheeseburgare från Donken asså..

Ska vilken sekund som helst hoppa in i duschen och bli lite fräsch. Sen åker vi och handlar och hämtar Becca för idag är det familjemys :) Ska baka jul-gottigheter och bara vara! Lördagsmys deluxe!

Puss!



10 december 2010: nygaddad!


Det blev två nya rosor idag. Jag är nöjd. Får se när jag fortsätter. Måste iaf tillbaka så fort den "gamla" har läkt helt och hållet och fylla i den lite. Han är duktig han, han Marcus :)

Sitter i lugn och ro, lyssnar på Di Leva och dricker en cider :) Väntar på att mobilen ska laddas klart sen går jag hem till husdjuren och vinar lite innan vi drar vidare till Cadillac :)


Puss!!

10 december 2010: äntligen :D

Äntligen fredag! Trots att jag inte har ett jobb och inte gör speciellt mycket på veckorna längtar jag alltid till helgen för då får jag träffa mysmongot! 

Mamma är sjuk så jag har varit snäll och städat hela hemmet ska snart hoppa in i duschen och bli lite fräsch sen vänta på att klockan blir 15 för då ska jag ner och gadda mig :D Fortsätta med rosor på armen, men vet inte om jag ska göra dom stora eller knopparna. Får se vad han tycker :)

Blev bio igår med Alex - Due Date. Jag skrattade så jag nästan grinade vissa gånger. Så den va humor på min nivå om man säger så ;) Mysdag med andra ord!



"Det finns två saker som en man inte kan dölja: att han är full och att han är kär."


8 december 2010: 500 jävla spänn!

Blev en hel dag på stan idag :D Åt lunch på mitt favoritställe och shoppade som tokar! Hittade en del snyggt trots allt, dock igen klänning. Varken till jul eller nyår. Men har haft en toppendag med Emma, en riktigt bra dag :)

Och sprutan gick alldeles utmärkt att ta, gick jävligt snabbt men aousch vad dyrt! Över 500 jävla spänn! Men vill man undvika att få sjukdomar så kostar det.

Ska lägga mig i sängen nu och fortsätta se på Loser. Polisen imorn + en mysdag med Alex :) Natti!

8 december 2010: nervös!

Jag är nervös. Varför kan man ju fråga sig, jag är ju inte den som är den direkt som är rädd för sprutor. Det är dessutom flera timmar kvar tills jag ska ta sprutan, hepatit B. Ikväll klockan 18. Men blev nervös direkt efter att jag bokade tiden. Larvpotta-jag!

Ska snart sminka mig och sen är jag redo för att ge mig ut på stan tillsammans med Emma. Hoppas verkligen jag hittar nåt snyggt! Brukar annars vara - har jag pengar hittar jag inget, har jag inte pengar hittar jag massor.



Kärlek får världen att snurra ♥


7 december 2010: tisdag it is.

Tänkte vara sådär häftigt och glida runt på stan förut men sen såg jag att pengarna kommer in på kontot imorn istället, och jo visst blev jag lite besviken. Men istället hade jag lite 'hemma-spa' sen kom en gammal vän förbi och det var inte igår jag träffade henne, vi snackade lite och åt fettomat från Donken ;)

Jag har bränt mig på fingret på smörgåsgrillen. Jävligt ocoolt. Japp! Det känns sådär strävt på en yttepytteliten bit av pekfinger-toppen. Jävligt irriterande faktiskt.


"Säg till om jag stör", sa han när han klev in, "Då går jag genast igen."
"Du inte bara stör"
, sa jag, "Du rubbar hela min existens. Välkommen."




6 december 2010: ikväll vill jag bli full...

... full för kärlekens skull ♥

Anledningen
till att jag va tvungen att va fin i lördags var för att mammsi och Benny gifte sig :) Inget hej-dundrande-bröllop utan ett litet som tog 5 minuter i rådhuset.
Jordgubbschampagne här hemma + annat gott. Middag på Hellas. O'learys. Ritz :) Underbar lördag!

Gårdagen var chill och lugn som tusan. Lunchade på Jensen's med husdjuren :) Låg hemma resten av dagen och slöade till tvn.

Idag blev det lunch med syrran på väster annars har jag bara varit hemma och slöat mig. Rätt skönt faktiskt och ska fortsätta med det nu resten av kvällen :) Ska väl lägga mig i sängen och muffla i mig popcorn och invänta Pirates-filmen :)




4 december 2010: idag smäller det ;)

Hade en riktigt supermysig fredag med Alex igår. Åt tacos, kollade på Paranormal Activity 2, pratade gamla minnen, skrattade och pruttade ikapp ;)
Kom hem innan 1 ungefär och på vägen hem hittade jag en full jävel som rådäckade i sängen direkt när vi kom hem, söthög det där!

Har precis klätt mig, ska snart göra sminka mig, måla naglarna och fixa frillan. Idag måste jag ju va riktigt fin eftersom det är en speciell dag idag :) ♥

Uppdaterar senare eller imorn och varför denna dag är så speciell ;) Puss!

2 december 2010: intalar mig själv att jag är glad..

.. för vet du vad det finns dom som har det värre har jag hört!

Var ute i Karlslund med Alex och gick medans Marcus åkte längskidor. Vi gick 5 km i all jävla snö. Nu är jag helt slut men ack så skönt det va med lite motion :)

Ska när som helst slänga mig i sängen, kolla på tv och lyssna på plingelinget från mitt änglaspel det låter så otroligt mysigt ska ni veta :) Dock jävligt segt att sova själv inatt men skönt att ingen snor allt täcke ;) :*

En riktigt fin bild från i fredags ;D

2 december 2010: mysdag igår :)

Igår hade jag en riktigt mysig dag tillsammans med Alex :) Efter att vi hade gjort det vi skulle på stan bjöd hon på mat - fläskfilé, klyftpotatis och champinjonsås :) Sen satte vi igång med pepparskakshuset och ja, det gick väl lite sisådär ;) Och givetvis kollade vi på första avsnittet på årets julkalender, haha. Oavsett hur gammal jag än kommer bli så kommer jag nog alltid kolla, (mammas fel!) :P 
Drog till Norr sen och kollade på The Ringer och sov - mys! Dock drömde jag en riktigt sjuk dröm .. Ouf!

Nu vill jag att det ska bli mörkt så jag kan tända alla ljus och höra ängelaspelet plinga lite fint :P



1 december 2010: it feels nice.

Nu på morgonen och förmiddagen har jag varit riktigt duktig. Vaknade innan 8 så kollade klart på Vakna! Så vid 9 satte jag igång och städade. Rensade garderoberna och vek rätt alla kläder. Dammade och dammsög. Duschade sen kom Benny och hämtade så vi åka till Norr, så nu har jag äntligen julpyntat på mitt rum :) Blir mysigare ikväll då adventsljusstaken lyser och alla ljus + tomtarna som står och ser fina ut! Älskar julmyset!!

Ska göra mig iordning lite så jag kan träffa Alex, strosa runt på stan. Trots att det är riktigt kallt ute är det riktigt fint! Solen lyser så snön gnistrar. Sen ska vi tydligen baka pepparkakshus hos dom, mys!

Puss!


RSS 2.0