28 mars 2010: trevligt sällskap :)

Trött idag så mina bästa vänner är smaksatt vatten + sängen. :) Skönt är det. Har ialf städat och grejat redan så kan slöa heeeela dagen nu. Me likey like a lot!

I fredags tatuerade jag mig. Va hos mormor en sväng. Drack öl sen krogen :) Igår blev det en sväng på stan. Drack öl och krogen en stund. Orkar inte skriva riktigt exakt vad som hände så det fick bli såhär nu. Orkar egentligen inte skriva men eftersom jag har muppiga tvångstankar så var jag tvungen..

P kommer förbi sen så ska vi kolla på Luftslottet som sprängdes, han har ju inte sett den och jag kan kolla på den en gång till :) Trevligt med lite sällskap en sånhär dyster söndag. Puss hej


Nya frillan och färgen :)


Nya gadden.


Nya fina ringar, kolla på dom och ignorera mig ;)


25 mars 2010: nice nice :D

Trots att jag va sjukt jävla trött imorse men jag iväg till skolan, dock 1 timma för sent.. Skoldagen gick extremt fort vilket var skönt eftersom jag va så trött!
Direkt efter skola var det salongen som gällde. Så nu är jag blondie och nyklippt ... igen ;) Det var nåt event på Awesome rags med Oliver's så där satt jag och blev stylad :) "Hårmodell" eller nåt i den stilen.

Som vanligt är jag nöjd men min hårbotten mår skit. Flera sår och dom gör galet ont. Känner mig inte direkt sexig om vi säger så.... Men förhoppningsvis försvinner dom snart!
Och inte nog med att jag är fin i håret, det är ju pengadag idag and I like it :) Så på lördag blir det nog lite shopping för lilla mig.



Gosa ner mig i sängen nu. Försöka sova liiite tidigare än igår ;) Nice onsdag, men kanske inte så smart drag av oss. :P Puss

24 mars 2010: känns bra.

God morgon kompiiisar! :) Känns som om det kommer bli en bra dag idag trots det dystra vädret. Har en bra magkänsla av nån lustig anledning. Men det är nice!
Har sovmorgon så sitter här och slöar med en kopp kaffe. Har gjort mig iordning så behöver inte stressa sen när jag ska gå fram till bussen..

Gårdagen va nice va dock helt slut i hela kroppen + skallen.. Kollade på Luftslottet som sprängdes och jag älskade den lika mycket som jag gjorde med de andra två också :) Lagade mat - kött och pommes och fy satan så gott det blev :D
Iofs va jag lite bitter i skolan eftersom vi gjorde musikprov i måndags och fick resultatet igår och mitt va kanske inte så mycket att hurra för. 8 rätt av 58! Haha, shame on me! Men jag fixar det nästa tisdag ;)


Fortsätta slöa en sväng och sen kila iväg. Hörs! Puss.


22 mars 2010: sug pung cp!

Jag flyttade härifrån men ändå hänger jag här massa med andra ord: Kumla. Men ni smarta typer kanske förstod det ;) Men jag tänkte, kan va snäll och tala om det för er som inte är så smarta.. Men det finns vettiga anledningar till att jag är här. Mupp-Jennie bor ju här och I fucking löööv to hang aorund här hos henne.

Första skoldagen på väldans länge, gick ialf kanoners.. Jag blir dock sjukt sne på äckel-Alléskolan! Varför inte ha lika braigt som Duve har när det gäller studentveckan?! Mösspåtagning samtidigt osv.. Men i cphålan Hallsberg suger man pung hela tiden! Ät bajs hörni.



Fortsätta slöa framför datorn en sväng, sen sängen eller? Yao, jag tror det fan! Förresten har jag mina nya fina, sköna mjukisar :) Student 2010 ;)

Puss


21 mars 2010: hahaha pinsam!

"The last house on the left" var filmen vi såg igår. Trodde det skulle va en riktigt psykfilm med spöken och annat läskigt men icke. Blev då lite besviken men den va helt okej ändå. Men slutet va fan i mig sämst! Både jag och P skrattade som fan åt det larviga slutet.

Idag tänkte jag åka hem. Ska hem till syster och städa hennes hem :) Sen får jag se vad som sker. Blir väl hem och slöa mig till max eller nåt i den stilen. Jag menar, det är ju inte direkt världens finaste väder ute! Dumt att det först regnar och sen snöar bautaflingor :@

Jag antar att folk tycker det verkar som skumt att jag hänger ganska mycket med P. Men jag gillar hans sällskap och vi är vänner, väldans bra vänner och det gillar jag :) Tyck och tänk vad ni vill, men jag vet ialf vad jag känner!


Hey dude, who the fuck do you think you are? ;) You're pathetic girl.

Puss och hej!


20 mars 2010: me likey like!

Trots festen igår mår jag prima ballerina idag :) Men är sjukt jävla trött asså! Hua mig. Sitter i köket hos Peter och lyssnar på årets vinnare av Mello och sjunger med stans krassligaste röst ;) Han gillar det sääääkert så mycket.

Blev ett par öl hos P igår sen gick över till ett par andra. Blev tyvärr Zeeeta men ack så kul jag hade om jag ska va helt ärlig. Dansgolvet med Jennie i stort sett hela kvällen, me likey like a looot! :) Ingen direkt hyllafylla på krogen vilken va kul, + att det blev billigare på så vis.

Sitter som sagt hos P, maten är snart klar. Hasselbackspotatis, lax och min supergoda kalla sås. :) Mumma! Film och chill heeela kvällen :)
Nu gapar han om att jag ska duka. Hörs kompiiis, puss.


18 mars 2010: vad för svamp ....

.. fick vi i oss egentligen?! Både jag och Jennie är helt efterblivna! Skrattanfall efter skrattanfall, men det gillar vi. Antingen över vi bara övertrötta eller så var det fel på champinjonerna ;)

Praktiken idag var faktiskt bra.. Inventera och måla lite prover och resten av tiden satt jag och ritade döskallar. Nice dag as hell! :)
Gick hem till Jennie direkt, slöade, tog en dusch sen fram till Maxi och handlade grejer till maten som jag lagade.

Nu sitter vi här, småkollar på Troja, skrattar och snackar allt mellan himmel och jord. Me likey!

Snart helg, fan vad fint! Lugna puckar hela helgen :)

Förresten har jag fått lite jobb, tackar Annie för det :D Puss.

17 mars 2010: haha vad är nu detta?!

Ja, vad tusan är nu detta. Eller ja, rättare sagt - VEM är detta?! Någon verkar vara extremt intresserad av mitt liv just nu?! Över 50 sidvisningar. Who the fuck are you?! Men va kul att nån gillar mig ialf ;) Men frågan är om jag gillar dig? Humf...

Min huvudvärk vill jag bara suga ur skallen med dammsugaren och sen kasta allt i sopen! Får spunk på riktigt men att resa på röven och ta fram glasögonen är inget jag orkar eller? Njaaae, verkligen inte! Fast det är inte bara mitt fel. Har ju varit hos Fröken Persson idag också, både hon och hennes dotter är rediga BF's! Fast å andra sidan så gör det inget, jag gillar att hänga där ialf. :)

Imorn är det äntligen praktik som gäller, skönt att nåt vettigt att göra under dagen. Får hoppas på att det finns massa att göra för lilla mig :) Dock inget tungt eftersom jag är klenfis, men nåt pyssligt vill jag ha roa mig med hela dagen.


Finnmonstret aka. lilla jag ska invänta Greyan och fortsätta slöa mig. Puss!


17 mars 2010: shithead!

Jaha ... Varken skola eller praktik idag. Kursen i skolan, sprutmålning är inställd. Jobbigt? Ja. Hade varit kul att få lära sig + att jag själv va inställd på detta nu men icke. Struntar i praktiken också, orkar inte åka dit idag.
Får bli en dag till i Kumla med alla jävla skvallertanter ;) Men först ska jag träffa Emma och den muppasen har jag inte träffat på bra jävla länge. Puss


Du är fan inte frisk, billiga flicka.


16 mars 2010: full rulle :)

Haft en riktigt bra tisdag och ännu bättre ska den bli :)
Vaknade upp efter en superjobbig natt igen. Varför ska jag svettas som en jävla gris och frysa samtidigt?! Är inte ett dugg fräsht men jag vet inte ens varför..
Menne, blev att åka till Kumla för att äta frukost hos P :) Passade även på att sola och ack så skönt det va, äntligen känner jag mig mänsklig!

Åkte hem till Nina efter en välbehövlig dusch och där var det full rulle. Hennes ungar, Sofi + barn och Annie + barn :) Jag kände mig lite utanför som själv inte har barn men det gick ändå. Tjejsnack och en hel del utbrott! But I do like to be there..

Har precis ätit mat, blodpudding! Länge sen och ja, jag älskar det! Supermumma. Och idag är det som sagt tisdag, en utan veckans bästa dagar. Bara bra på tvn ikväll så det gillar jag :)


Fortsätta med att glo på tv och bara vara. Puss.


15 mars 2010: bra :D

Har haft världens bästa måndag :) Vaknde dock vid 8 imorse men vad gör det? Hade ju världens mysigaste unge hemma.. Barnis, frukost, dusch/bad, Ikea med Peter, stadsparken en sväng, Max, Ariel (IGEN) och Tarzan/Hercules. Braig dag till max!
Var och hämtade henne igår. Vi kollade på Ariel och Barbie och mös ner oss i soffan. Lyssnade på Manboy och läste Bockarna Bruse innan det va sovdags som gällde. Visserligen sov jag riktigt ruttet inatt men det gör ingenting.

Ska fortsätta nörda och se på Familjen annorlunda :) Lägga mig tidigt tror jag nog, supertrött. Puss på allt bra!

13 mars 2010: ikväll kör vi igen.

Kvällen igår va kanon. Humoristisk förfest till max, nice på krogen och great på natten! Vad mer kan man begära liksom? :D

Blev väckt kl 9 imorse, tack mamma ... Humf! Men det va rätt gött, hann med att leka med syster, Kahlyn, Tintin och Kalle :)

Kollar på Mello och dricker öl, väntar på att Sabina ska ringa så jag kan beställa taxi och åka iväg, fortsätta med ölen och Mello ;D Får se vart det slutar inatt då. Puss


12 mars 2010: ändrade planer.

Ibland hatar jag att va tjej asså! Varför ska mensvärken alltid göra så förbannat ont?! Dumt som tusan! Så idag har jag bara varit hemma, orkade inte ta mig till Kumla imorse så har inte gjort ett jota idag. Men skönt att dundernörda framför datorn också ibland ;)

Igår skrev jag att jag ska sitta hemma och mysa hela dagen idag. Men ni som känner mig vet att jag gärna ändrar mina planer. Och ja, det blir ändrade planer för idag också som alla andra fredagar :P
Har dock inte riktigt tagit reda på vart jag hamnar men nånstans blir det, förhoppningsvis med nya människor.
Att lära känna nytt folk är det bästa jag vet.. Tjejer som killar, nytt folk är nästintill alltid skoj.
Får se också om det blir krogen eller bara sitta och dricka nånstans. Är inte riktigt sugen på krogen men vem vet? Det kanske också ändras senare som allt annat ;)

Ska måla mina naglar nu så dom är fina tills ikväll :) Hitta nåt snyggt att ha på mig också kanske då?
Puss hej!

You're not my friend anymore, shithead!


11 mars 2010: finally!

Nu kanske mobilräkningen inte va så hög längre? Så jädrans skönt med internet asså. Att blogga, msna och fejsa via dator istället för mobil är rena himmeriket för mig typ ;) Haha.

Inte konstigt att jag fryser! Va ute över 1 timma med Nina och jag trodde jag skulle dö. Jävla kärring som lurar med mig ut i kylan.
Lunch på RosaLis med Jennie och Bella. Sjuka jävlar men oj, det gillar jag och jag tror jag är lika rubbad ;)

Ska fortsätta mysa ner mig i sängen med datorn, cola och sömn typ. Mår ju inte riktigt som den prinsessan jag är, mensvärk och huvudvärk är inte riktigt mitt sätt att leva på så att säga.. Imorn är det fredag och tro det eller ej? Jag ska fasiken va hemma. Inte gå ut och slösa massa stålar jag egentligen knappt har! Hemmamys till max imorn då ;) Me like!

Svamlar bara på en massa nu, lägg av. Puss hej!


11 mars 2010: idiot.

Att läsa andras sms är fel!! Nyfiken? Ja men fråga istället, får du ett svar ta det som sanning eller inte, upp till dig! Men hur fan ska man kunna va vän med nån som inte ens litar på mig?! Jävla idiot asså. Trodde du va lite bättre än så, fittfan! Så sjukt jävla förbannad!

Blev ingen hemmakväll för mig och Jennie. Vi klarade inte av att se att Moneybrother skulle spela på Ritz och vi inte va där. Hängde och flängde över hela Örebro kändes det som. Tog tåget från Kumla till Örebro, hem för att byta om och sminka oss, hem till min kusin, Rockbar för att ta några öl sen Ritz. Men jag måste säga att jag hade faktiskt ganska kul igår. Bra folk till max or what? ;)


Ne, men ska ta mig till Nina nu. Hörs va. Puss

10 mars 2010: Kumla igen.

Såja, trött i hela kroppen och har lite smått huvudvärk. Men det går nog över om en liten stund så att säga. Mina axlar har fruktansvärt ont. Jag är då fan inte van att börja massa tunga burkar längre märker jag.. Träna sig lite kanske vore nåt eller? Hum ja, men när var hur?!

Praktiken idag? Mja, lika seg as usual typ..  Men hittade massa fina tapeter till mitt rum och köket, hejja randigt! Vill dock ha andra tapeter än de få jag får välja mellan till rummet. Finns hur många som helst som är sjukt snygga men icke. Får nöja mig med småsnygga! Svarta eller vita? Hum, måste tänkas på ett tag till innan dom sätts upp och jag ångrar mig då :P

Är hemma hos Jennie nu. Försöker få tag på min kära fader så jag kan skälla på honom. Jag vill ha pengar nu! Vill på Ritz och se Moneybrother. Jag vill, jag vill, jag vill! Men vi får se om det löser sig ialf, hope so!


Socialisera mig nurå. Puss.


10 mars 2010: host

God morgon eller nåt.. Är galet trött! Har drömt en massa saker och sovit sjukt dåligt.. Men ligger framför tvn nu och hostar, snorar och tycker allmänt synd om mig själv.. Praktik om ett par timmar, får se hur det går idag. Menne, välkomnar denna dumma tanke. Hejdå.

8 mars 2010: Kumla

Sitter hemma hos Nina nu. Har varit här ett tag och stannar en stund till sen blir det hem till Öret igen.. Men ett par timmar hos Nina är alltid bra. Prata skit, dricka kaffe och låna datorn ;) Hehe.

Får se vad jag hittar på sen när jag kommer hem, nåt rolig ska jag väl kunna hitta på ... eller? Förhoppningsvis blir det ut i solskenet, kan ju inte sitta inne i detta fina, underbara vårväret :D Happyface till max!



Puss

7 mars 2010: inte bakis..

Nej, idag är jag inte bakis och gud så skönt det är att vakna upp och må prima.. Mår ialf bra i skallen men halsen är paj! Nödvändigt liksom.. Min helg har varit både bra, rolig, seg och tråkig. I fredags blev det några cider och mat hemma, vidare till Anna, sen Satin. Sämst typ! Igår blev det en runda på stan i solskenet, på kvällen va det middag och bio som gällde :-) supermys och trevligt. Såg Avatar, älskar den som bara den. Får se vad som sker idag? Ska äta frukost o ta mig en dusch snart. Hoppas på en bra söndag :-) puss

3 mars 2010: ledig + gammal musik.

Ja men visst, idag har jag varit ledig och gud så skönt det har varit.. Har hunnit gjort massa bra saker. Plockat med alla grejerna och donat på rummet. Lite skit kvar men det göms under sängen i en låda sen ;-) men nu liknar det ett hem ialf vilket är superskönt. Endast gardiner, matta, hyllor, tavlor och lite myspys saker som saknas. Och nya tapeter givetvis, hoppas det blir gjort snart :-) hittills trivs jag riktigt bra! Just nu sitter jag med ansiktsmask och lyssnar på riktigt gammal musik, just nu: tattu (om det nu är så dom heter!) Vid 6 ska vi till lilltjohalia som faktiskt fyller 18 idag, grattis <3 =) min natt va faktiskt mysig, men kändes konstigt ändå.. Hum. Nåja, dammsuga nu. Hörs! Puss :-)

2 mars 2010: skolan

Sitter i skolan, skriver en saga. Vette fan när slutet kommer, kommer bara på mer och mer ;)
"Allt är inte guld som glimmar."

Sov som en skithög inatt! Tröttaste imorse. Men kom iväg. Satt i Aulan över 1 timma och lyssnade på nån jävla pruttig valdebatt.

Engelskan börjar inte förrän om typ 1 timma, det suger apröv. Men jag är lite glad för det. Ska till Norr idag och hämta mina grejer, så jag kan fixa iordning med mina kläder osv. Och det bästa av allt, det är tisdag och vi är lediga imorn ;) Får se om det blir nån utgång ikväll eller inte, skulle dock va trevligt men ska tjata på Fröken Cakin!

Förhoppningsvis får vi igång internet snart så jag slipper känna mig extremt handikappad och slippa få en så dyr mobilräkning! Humja.


Hörs.


1 mars 2010: =)

Är hemma med världens mysigaste och bästa unge. Kollar på filmen vi kallar för Dino och vi har säkert sett den 454321 gånger på några få dagar. Försökte få henne att titta på G-force men icke, Dino ska det va!

Min lördag va kanon bra, HELA dagen. Kinamat med familjen sen fest och krogen.. Igår blev det Lek&Bus, och det va INTE min dag igår kan jag säga. Först på natten fick jag en mobil kastad på läppen så den va helt svullen, på L&B snubblade jag och slog i hela kroppen, brännmärke på armbågen och en stol i skallen :P

kvällen gick va hem till mig, mitt nya hem. Fixade lite sen sov jag gott i min gamla, sköna säng! Idag blev det Ikea för att handla lite, fixat ännu mer och mer blir det sen. Hämta massa grejer i förrådet så jag kan få iordning på rummet. Kommer bli snyggt när det kommer upp nya tapeter och möblerna blir ommålade.


Men ska fortsätta kramas med Kahlyn och titta på filmen. Puss


RSS 2.0