aj! =(

efter frukosten kollade på terminator men den var inte så bra så jag somnade, vaknade igen vid 15-tiden. har bara varit hemma idag, otroligt skönt! var bara ute en snabbis med tezzan.
har sån fruktansvärd huvudvärk så jag orkar inte göra nåt.. orkar inte ens vara arg, :o
hoppas huvudvärken är borta imorn, kan inte missa skolan! traikkunskapen börjar ju + 3 timmar historia.

petra min vän kom förut och tog en kvällsrök, pratade lite om allt. skumma gamla minnen, :p hehe! sköning.


nej, nu ska jag faktiskt ta och se på tv och sen sova. godnatt på er!


jag säger bara sak: hardline-everything, en gång guldlåt, alltid guldlåt! den säger så mycket som är så sant!


dagens plus; jadu?
dagens minus; huvudvärk och en ganska tom säng!


GULD IGÅÅÅÅR. :D

igår blev det pizza och planering på aramis med petra och samira.. träffade nadine och victoria på the big city sen blev det dags att köpa öl (alkoholfri) och sen hem för att duscha & snygga till sig! när jag och petra kändes oss som snyggast och mättast fixade vi hit alex, midas & kjellberg efter lite om och men.. dom hämtade bilen och så kom min far och hämtade mig & petra, hämtade upp samira sen drog vi. :D

hämtade i rejmyre; skogsröjet!
jag säger bara en sak: tack! <3
det var verkligen hur kul som helst, jag njöt nästan varje sekund.
sabaton, takida, dia psalma & backyard babies!
nästa år kör vi igen, visst brudar? ;)
och jag fick träffa världens mest underbaraste människor.
alx, jesse, micke, henkke, anna, jennife och nicole + massa andra freaks, men inte lika viktiga att nämna. :'D

och världens bästa grek kom och hämtade oss, underbart, tack! kom hem till kumla 02:40, hade släppt av samira och jonas på vägen hem till mig. jonas sparkade vi bara ut eftersom han var så full och borta och inte alls fattade mycket. haha!
slapp ialf sova ensam inatt, :) rille babe kom hit lite efter 3, det var dock lite trångt eftersom vi delade på soffan.. men mysigt var det! me like!

äta lite frukost, plugga och sen då? :o


handsome freak!

igår var jag ungefär sådär lika som snygg som vanligt..
svarta stuprörsjeans
vit tubtopp
röda pumps
svart kappa!
handsome freak, that's me!

var och käkade med pappa och hans vänner på maestro, mätt och belåten gick jag till kumlasjön och hämtade upp tezzan, fortsätta bort till sofii. =) och jag drack faktsikt öl igår, fast dock alkoholfri, men satan vad gott det var! jag har kommit fram till att det är inte känslan av att vara full jag saknar, utan smaken av öl. så det var verkligen supergott.
var hos sofii, vidare hem till annelie och jörgen, sedan zäta.
träffade nadine och massa andra människor utanför, :)

när jag kom hem satt jag och läste massa gamal bloggar och jag insåg att jag har varit en riktigt fjortis. hur man skrev då, hur man betedde sg och allt. hahaha! blev några skrattanfall ialf!


godmorgon? haa, inte direkt. trött och jävlig.. får se om det blir nåt skogsröjet ikväll, jag vill, jag måste! jag måste träffa gamla vänner, jag måste bort ett tag & tänka på annat!

(:

fikade igår med sophie & petra. sen skulle jag egentligen hängt med petra till örebro för att se henne spela match men det blev ändrade planer.. jag åkte med kjellberg & canc till vingåker för att kolla på jacka, men hittade ingen! :/
nördade lite, jävlades med lite folk & sen slocknade jag direkt när jag vände bort ansiktet ifrån tv. hehe.

och ushja, drömde en helt sjuk dröm. helt skumt! kändes verkligt som tusan. :o

har haft 1½ lektion idag, kändes liiiite onödigt faktiskt. men men, hemmauppgift i svenska! och det ska jag fixa redan idag så det är klart, duktiga jaaaaag! WÖHÖÖö!

ska snart åka till ubb. ta en tablett och sen hem igen, fika med sofii & petra! (y) på kvällens schema så är det brudarna som gäller. ;) härligt!


jag förstår inte riktigt att veckorna går så fort, jag menar jag har redan gått 2 veckor i skolan & det är redan fredag igen. ska inte klaga, det är bara skönt. men det går ruskigt fort, jag hinner knappt med!
nästa vecka börjar praktiken, men ska iofs vara i skolan första perioden, kanske skönt, jag vet inte?
dessutom, det är bara 4 veckor kvar.. och om veckorna fortsätter att springa iväg så här så är det inga problem. :) jag har ju petra att ta ut mina aggritioner på och det tackar vi henne för: tack tack! ;)


nu så.

när jag är ensam och uttråkad så tänker jag.. jag tänker på både glada och mindre glada saker. jag tänker på vad  jag har gjort i livet, vad jag har sagt och vad jag ångrar. vad jag inte har gjort och vad jag borde ha gjort! det finns vissa människor som har stått mig nära och sedan förflyttat sig längre och längre bort ifrån mig. det finns människor som har svikit, men jag säger inte att jag är helt oskyldig. jag har också svikit, jag har också varit en dålig vän, kanske till och med sämre. när jag har flyttat runt lite så som jag har gjort så har jag lärt känna massa nya människor, men jag har också förlorat massa vänner.
just nu finns det inte direkt nån jag känner att jag kan lita på till 100 procent. jag menar, vi alla spelar ett spel. självklart har jag mitt spel, där det är mina regler som gäller. men det är inte säkert att andra följer dom, men det spelar ingen roll. huvudsaken är att jag vet vad som gäller i mitt spel och min värld.
jag får ofta höra att jag lever i en sagovärld, att jag måste vakna upp ur min dröm.. jag vet inte om jag gillar det eller inte. men nu har jag fått en knuff i ryggen och vaknat upp ur drömmen och tagit tag i mitt liv.. allt i livet är inte kasst, det behöver inte alltid ligga nere på botten.. det har jag insett nu! du har fått mig att inse det, tack. jag försöker trots alla bravader och dåliga stunder/tankar. men snart så, snart har jag lyckats. snart är jag tillbaka till toppen igen, där självförtroendet är överflödigt, där jag ler och mår bra jämt.. då det falska leendet och skrattet inte finns.. visst har vi både dåliga och bra dagar, såklart man får vara depp nångång. men man behöver inte alltid vara det. det leder nånstans dit ingen vill. jag vill iallafall inte dit, jag vill till paradiset och det är dit jag siktar nu!


not nice.

varit i örebro hela dagen idag med tezzan. först ubb, sen salongen, klippte mig lite & sen gick vi på stan.. hittar fan aldrig nån jävla jacka. :| blir galen.. den gröna är för den är liten, den röda har jag haft i 100 år känns det som & jag börjar tröttna på den.. den svarta kappan är mer vinterjacka, så den är för varm nu.. MÅSTE HA EN JACKA! hittade iofs en sjukt jävla snygg skinjacka med luva på h&m, men den fanns inte i min strl, kommer inte nästa vecka kanske.. får hoppas ifall pappa vill köpa den åt mig då, (a)
varit och fikat med sofii, samira & tezzan. gick förbi maestro och träffade spaniboy & jennie..

jag måste fan ha problem med mitt humör. jag är arg & irriterad hela tiden just nu, det är ganska jobbigt.. + att mina vader & rygg har ont. det ser förjävligt ut här hemma, jag måste verkligen storstäda.. dött!

städa, träna lite, dö på soffan. (y) får se om det blir mys ikväll eller inte.. hope so! hatar att sova själv i sängen.


nya idéer!

jag har insett att jag ska börja skriva massa småinlägg istället för så som jag brukar. skriva lite flera gånger om dagen. jag är ungefär helt död i ryggen, skallen & ögonen. gick upp vid halv 7, var tvungen att gå ner och hämta tvätten ju..
igårkväll blev jag besviken på min matlagning, haha. inte lika gott som jag hade förväntat mig. och tvättstugan är FULL med vatten, eller ja, korridoren precis utanför.. så måste ringa till kumla bostäder sen!
rille kom ialf och sov med mig igår, (a) supermys, lika så imorse. :) puss på det..
magen skriker efter frukost, så då är det dags att mata den, sedan pallra mig till skolan. börjar 08:35 och slutar 11:20. :D

jag är stolt över mig själv, ja!

tröttisch

fredags: örebro & firade ciffe. fick god smörgåstårta, och fick träffa lite släktningar. =) väl hemma så var det bara att snygga till sig lite och sedan tralla hemmåt mot johanna. :) förkrök med johanna, tezzan, anna, petra & alex. kanske inte direkt sådär "wöw"-kul men ialf.. dom drog ut, jag gick hem en sväng, förbi glenn sen hem och sov.

lördags: följde med nadine bort till the westers, dom gjorde sig iordning & jag bara var där som sällskap. :) lite efter sex så kom petra, tezzan & jonte och hämtade mig. åkte och hämtade upp räkan sen bar det av till stan. :] fick dock bara se veronica i 2 min & vincent 30 min.. :/ surt tyckte jag, men men. tillbaka till kumla, hem till rille & sov där..

söndags: drog hem vid ett tiden kanske, äta lite, snygga till sig & sen ta tåget till hallsberg. =) kahlyn var ju på dansskola, gick väl inte sådär jättebra men kanske går bättre nästa gång? :) pappsi kom & hämtade oss, jkag tog en fika på sveas med tezzan och sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte på kalas. ^^ satt hemma hos kusinerna i ca 2 timmar, skoj skoj! sovhäng & sovtajm resten av kvällen. (a) ^^

månags: var i stan och shoppade lite med emma.. skolan, för historia gick bra. efterskolan var det dags för socmöte. sen sallad på sveas med tezzan & annie. =) gick hem med tezzan, städade lite & sen blev det filmmys med annie & tezzan. :]

missade första tåget, wow, grattis ida 8-) är ganska trött & seg, uschusch. men ska ta nästa tåg nu, sen några lektioner, efter skolan blir det fika med nadine. (:


du, <3

friday, and i love it!

överlyckliga människa, det är jag det. jag är så himla glad just nu, i skolan, ute bland folk och hemma. :D jag vet inte varför, men allt känns så sjukt bra. känner mig som en helt ny människa på bara så få dagar.. strange, but good!
efter skolan tog med mig min kära vän petra till örebro, UBB för en tablett och sen gick vi förbi en snabbis hos syrran på jobbet. :DD skönt var det allt att se henne! <3

hemma nu, är lite trött faktiskt.. men ska ändå sätta mig och plugga lite snart, engelska och matte. fattar ni att jag plugga nu och det är inte förens nästa vecka det ska vara klart. ö_Ö (a) good girl, keep it like that! sen blir det att ta en härlig dusch och snygga till sig lite, örebro ikväll. =) hem till mor min, fira ciffe och äta smörgåstårta. yammie mums!! träffa lite efterlängtade släktingar också.
kanske träffa syster & kahlyn efter det, eller om jag ska med nadine och de andra brudarna att äta en bit mat på maestro.. I FUCKING NEED THE BUBBLE ALL THE TIIIIIME, <3 men får se hur kvällen slutar. mys blir det förhoppningsvis. (:



i'm so fucking proud of myself, i'm the best!
i need you, you are the one who makes me smile, to feel this way i feel right now!

jag är typ BÄÄÄÄST! x'D

skolan gick bra idag också, jag gillar't hittills ialf. =) ett nytt ämne för i år: samhäll! jag tycker det verkar tråkigt, men får se. kanske är jätteintressant.. fick bara leka lite namnlekar idag sen slutade vi.
socmötet gick gallant, det var inte alls jobbigt den här gången. :) efter mötet blev det fika med petra, tezzan & anna. mysmys, vi planerade lite inför skogsröjet som är den 30/8, :D när vi kände att vi var klara med fikandes så gick vi bort till körskolan så jag kunde boka en tid för handledarkursen, >_< så den 10/9 ska vi dit, sen är det bara att börja köra. WÖÖHÖÖÖ! så jävla nice att jag ÄNTLIGEN har tagit tag i mitt liv och vill ha det såhär. sköta skolan, börja träna/dansa, plugga till körkortet & tagga ner på alkoholen :D jag är verkligen superstolt över mig själv!
tezzan och jag gick upp till mig och kollade på film, sen ner till kvantum för att inhandla block och almanacka.. har ju så mycket möten & andra gejer jag måste hålla koll på så det är skönt att ha det uppskrivet nånstans.
soffhäng ikväll med? (a) ja, jag tror det fan!



dagens plus; min stolthet!
dagens minus; huvudvärk. :/


JAG BLIR GAAAALEN!!!
jag saknar syrran & kahlyn så sjukt mycket just nu.. det är jättejobbigt! jag måste dit & leka snart (+arbeta).

torsdag.

myspys hela tisdagskvällen, :)
igår var det en riktigt soft skoldag, började 08:35 med idrott & avslutade dagen 11:10 med matte. (y) :D och ALLA våra onsdagar ser ut så. =)
emma kom till skolan igår, vi åt lite lunch sen in till stan så jag kunde ta antabusen, :) och det går riktigt bra utan alkohol, skönt! tillbaka till kumla, gjorde lite andra ärenden & sen hem och dö på soffan ett tag. kollade på film: sid & nancy- kärlek dödar.. ruskigt bra film tycker jag! lite innan 18 så kom petra, tezzan & emma och hämtade upp mig. åkte in till stan för att kolla korpen fotboll, hahah. :'D kort match var det ialf, 1-1! men det var kul att titta med tanke på att det fanns så fula människor. hahah!
efter fotbollen blev det soffhäng, hade tänt doftljus och mös ner mig i soffan. (a) :*


eftersom det inget blev, så kanske det blir nästa gång?!


snart dags för skolan, lång dag idag. socmöte idag också, woho. 8-) eller inte...


du är den mest fantastiska jag vet, <3


skolan är igång igen!

lördags: nadine, charlotte & victoria kom och hämtade mig och så bar det av mot sthlm. :) stannade i köping för att köpa dricka! sen hela vägen fram.. parkerade i jakobsberg för att slippa så dyr parkering. (a) tog pendeltåget in till storstan, sprang runt lite här & där, karneval tåg marsherade förbi & sen kom vi fram till kungsträdgården. :) lite segt först men sen jävlar, woho när flo-rida klev upp på scenen, ^^ :D handsome niggaaaah! efter the voice så tog oss tillbaka till bilen och åkte hemmåt, stannade i enköping för lite mat. och jag var så trött att jag somnade gång på gång i bilen, xD hehe!
kom hem vid halv 4, somnade efter 45 min! (y)

söndags; var så sjukt jävla trött att jag trodde jag skulle dööö. :o vaknade vid halv 11 åt frukost och somnade om. vaknade igen vid 14, då insåg jag att det bara var dags för mig att kliva upp. jag & pappa åkte och handlade lite mat till mig och så. sen blev et myskväll med anna och petra. kräftor, räkor & vitlöksbröd. ^^ myyyys hade vi!

måndags; var i stan & tog min kära tablett. inga problem! woooho! drog hem till benny en sväng, (han var ej hemma) men jag, emma, petra & tezzan kollade på film.. candyman, gammal som gatan men dock inte lika bra som sist jag såg den.. gick till affären och handlade lite och sen hem för att börja med maten. och ja, jag klarade av att laga mat, gott blev det också.. eller? xO haha! fläskfilé, kroketter & bea! (y) yammie yeay! sen mys hela kvällen. ^^

och idag var det första skoldagen, och ja, jag tycker faktiskt det är skönt att vara tillbaka. skön skoldag, ingen stress eller nåt. yeay! slutade vid 12. och vi har det bästaste schemat asså, så himla nice. ska verkligen inte klaga. som onsdagar 08:35-11:20! AAASBRA!
efter skolan satt jag, anna, tezzan, sofii, annie & petra på fiket en sväng. sen gick jag & anna upp till mig och kollade på film. nu har hon gått hem och jag sitter här, huvudvärk & väntar ... (a)




dagens plus; DU!
dagens minus; nervositet!

stolt!

torsdags; slapp hela dagen, fiket med samira & petra. hem, nörda lite. duscha & så kom petra till mig. vi åt lite lustig mat sen hem till glenn.. det var dock inte lika skoj som i onsdags. men men! kom väl hem lite efter 00, dog på soffan på en gång. fick en present av pappa också, (a) :D TAACK!

fredags; jag och pappa åkte och kollade på en lägenhet direkt på morgonen.. den var väl sådär,eller helt okej egentligen. bara tapeter, badrummena & kaklet i köket som måste fixas. i hope we get that one.. skulle vara lagom skönt med eget rum faktiskt. där jag kan få ha alla mina saker uppe istället för att vissa saker i källaren här och vissa saker i källaren hos mamma. hehe. jag & emma åkte till stan, käkade lunch på kinamuren och sen till UBB för den andra tabletten. kom till kumla, satt bara hemma & dog typ. brände en skiva tills idag. :D sen blev det kaos, men det löste sig väldigt snabbt. spani, denka, micke, mike kom till kumla. spisen & dom drack lite. sen vidare till amanada. och DÄR blev det kaos igen.... löste sig också snabbt! efter ett tag där drog jag med brudarna, tezzan, natta, samira, sofii & simone till zätas. krånglade som fan för mig, men till slut gick det finnemang! (y) var där inne ca 1½ timma, dansade lika mycket som vanligt. nadine, becka & sandra var där. woho! efter rondellens blev det sooovtajm! ;) nice!

jag är så sjuk jävla trött idag, men det är skönt att INTE vara bakis eller att stinka gammal fylla. jag är stolt över mig själv att jag klara att gå på fester/krogen och vara nykter. THUMBS UP FOR ME! ;D ska snart ta mig en dusch. äta lite frukost & väntar på att nadine säger: jag åker nu! :D för idag drar vi till sthlm, GUULD!


du är som du är.. <3

nyktra klubben!

måndags; tezzan, anna & petra var här och kollade på film och drack te, myys! efter det blev film & mat hemma hos mig. midas, danne, nadine, petra & sen kom peter efter jobbet. =) efter filmen så drog alla hem.. nadine nördade och jag kollade på tv, sen vart vi lite natthungriga så det blev majskolvar. ;) hehe! fina grejer. somnade som en stock sen i sängen. :D

tisdags; vi sov ganska länge,men så otroligt skönt.. åt en megafrukost & sen gick vi ner till fiket där tezzan & petra var. =) drack te, cola & snackade skit.. efter en stund kom vi fram till att vi var hungrig så gick till maxi, det blev potatisgratäng & kycklingfilé. (y) :D så himla muma. nadine drog på speedway, petra lika så. jag & tezzan hade hera kvar här, kollade på film & halvsov. att man blir så otroligt trött efter att man har ätit massor.. hum? snyggtezzan gick hem så jag började städa lite, torkade av allt & sådär. lite duktig är jag allt som städar.. nadine & sandra kom och hämtade hera så när jag var själv hemma passade jag på att ha myskväll..  myströja, te & tända ljus- doftljus.

onsdags; städade, åt frukost, tog bussen till stan. tog nya leverprov, fick svara på lite konstiga frågor sen fick min första antabustablett.. tog bussen hem, åt mat, ner till fiket igen. anna, petra & tezzan. :) jag och anna följde med petra till hallsberg för att se henne spela fotboll. 7-0, xD efter matchen blev det hem, äta lite & sen hem till glenn.. fest där som vanligt.. alla var så tråkiga, äckliga småbarn, fastklistrade på MIN! ;/ men jag var nykter, petra med, eller ja hon drack pytte pytte lite. xD men vi hade nog fan roligast av alla. dansade & flummade loss totalt. tack petra, <3

nu håller jag på att tvätta, har nyss ätit lite mat. ska snart ner till tvättstugan & sätta på en maskin till, usch och fy.. men men, nån måste ju tvätta! efter allt är klart blir det att dö på soffan en sväng.. WUUUNDERBART! är helt slut hela tiden, jag förstår ingenting..


PUSS OCH KRAM, :*
i do like the bubble, <3


tack, <3

torsdag; alex & nadine kom hem till mig, vi åt tacos & drack lite öl. (: drog hem till glenn, satt där ett tag & drack.. minns dock inte riktigt vad klockan var, men hem till min nångång på efterfest. nöjs! alla drog väl vid 3-4 eller nåt. skönt var det att sova ialf..

fredags; gjorde typ inte ett skit.. slappade & gled lite.. nadine kom till mig, gjorde oss snygga, hämtade peter & så bar det av mot jönköping. (y) jävlar vilken tid det tog, det regnade & uschade sig.. väl framme var det bara att leta rätt på en krog där jag kom in, men det blev en jävla bar typ.. 8:a glas! vi hade det ialf mysigt, sen om det inte var så många där det är ju en annan femma. ;p hehe! var väl där till 2 ungefär sen hem till marcus som bor i nässjö för att sova.. GODNATT!

lördags; vaknade och var totalt jävla bakis.. bodde som jag förtjänade. :'D hehe! sov lite till sen vid 14 tiden åkte på hem. kom inte hem förens 19:30 typ. >_< hahaha. men vi stannade i jönköping på A6 och sedan för att äta pizza. väl hem var det bara att duscha & snygga till sig igen. jag, peter, nadine, challe, viktoria, malin & jozzan drog till odensbacken, eller ja, närmare hampetorp för att festa. fest i en lada. ganska segt var det, men okej.. vi var ju på landet. sämsta musiken.. peter blev bjuden på vääärsta ravepartyt i asker. vi åker dit, då sitter det 4 stycken i en soffa varen 1 hade däckat.. :| trodde jag skulle spotta dom 3 andra som satt där.. :S vadå raveparty? usch! åkte hem till kumla, dumpa lite folk sen vidare till öret, tog med oss becca hem sen tillbaka till kumla & bjöd med mig lite människor på efterfest hos mig. :D det var guld, öl, musik, dans & SMÖR, :'D hahahaha! visserligen var det lite tårar också, men det gör inget. det får det vara. >_< jag & danne satt uppe hela natten, pratade om allt & jävlades med peter.. hehe.

söndags; somnade klockan 9, vaknade typ halv 12.. vi alla som sov här + alex drog ner till maestro & käkade frukost.. fint var det! jag, nadine, peter, danne & becca åkte till örebro. peter & danne köpte dator till peter.. vi dumpade becca, hämtade mat & hera .. väl hemma i kumla så sov vi alla som små tokar.. blev tacos & film på kvällen, myspys! :*

idag; pappa kom hem och var gaaaalen.. haha. men vafan. klart det ser ut som en svinstia när man har ätit tacos och inte stallt in i diskmaskinen.. whatever! nadine och hera åkte hem till öret och peter gick hem. jag tog hand om disken, nu sitter jag här.. är helt död. mår inte alls bra. varken pyskiskt eller fyskikt.. emma har sagt upp vänskapen med mig.. :( inte alls skoj, men är det det nu hon så visst.. varsegod! :/
ska snart göra mig lite snyggare sen träffa petra. =) sen hem & dö på soffan!



det är slut på allt nu!
inget mer dig, inget mer henne, inget mer party!

storstäda nästa!

fy satan vad kul det var på lek och buslandet. :D både jag och syrran sprang runt där som småbarn, kastade bollar på varandra och hade oss. hehe! ^^  vi lekte verkligen i 3 timmar, eller satt stilla sammanlagt kanske 15 minuter. haha! efter 3 timmars lek så var det dags att vandra upp mot stan, det är ju en bit men skönt var det att gå ändå. konstigt!
tog 19-bussen hem så var hemma vid halv åtta.. helt slut var jag då, hehe! tezzan kom förbi, jag hoppade in i duschen sen drog vi till benny-boy. bara jag & benny som drack öl dock.. rätt segt! jag, petra, fatsoo, tezzan, annie & benny drog till brändåsen för att äta. lite trångt var det i bilen, men det funkade. :p
helt gaaaalet på donkan, hehe. jag & fatsoo fick nåt babycpryck och va inne i lekhörnan och lekte. >_<  sen blev det hem till kumla, såg på film och sov.

lika sjuk idag igen om inte ännu sjukare =/ ska snart ta och storstäda hela mitt hem, ska vara superfint tills pappa kommer hem. så förhoppningsvis får jag lite extra pengar, (a)
efter den stora städningen blir det soffhäng, så slut i huvudet och redan nu INNAN städningen.. uschja!


du är bra skumbanan du!

är det över helt nu?

mötet igår gick bra.. fick ta nya leverprov och det ser bra ut. vi gick halva vägen var, istället för 3 månader så blir det 6 veckor.. börjar på måndag så i helgen blir det rajtantajtan! ;)
efter mötet gick hem till min bästaste bäste vän; syrran! fick mat & sov middag, hehe. skulle åka med en buss hem, men missade den, sen var jag lite snurrig i skallen så fattade inte direkt så mycket av vad klockan var eller så.. men till slut kom jag hem, skönt det. gick och lämnade tillbaka filmen som jag & tezzan hade kollat på sen degade i soffan heeeela kvällen. trodde jag skulle frysa ihjäl, :s
peter kom förbi och kollade på film också, bring it on.. haha! somnade till några gånger, (a) var så himla trött.. han drog väl vid halv 3, då la jag mig i den sköna, fluffiga sängen och sov.

nu håller jag på att tvätta, jag är duktig! ska snart äta frukost, en rejäl sådan också. syrran ringde och sa att dom ska till lek och buslandet, så jag ska med. :D så idag blir att leka aset av sig. härligt! hoppas jag inte dör bara eftersom min hals tar kol på mig, hostar ihjäl mig snart..



är allt över helt nu? ja det är min fråga till dig.. jag vill ha ett svar, ett ordentligt. inget trams fram och tillbaka..
jag försökte göra allt, jag ändrade på så mycket på bara en dag. och vad får man tillbaka? SKIT! du sa att vi skulle gå på bio, du ska att vi skulle åka och bada, du sa att vi skulle ses. haa, vad gjorde vi av alla dessa saker? ingenting baby, nada! du blir galen på mig för minsta lilla, du säger en sak men inte menar det. du förvirrar mig! så vännen, ge mig ett rakt och ärligt svar nu!


dagens plus; inget regn, lek och buslandet!
dagens minus; tvätt & helt död!

ajje!

hatar att vara förkyld. ;s kan inte sova på nätterna för fan! hostar, snorar, är trött & har ont i hela jävla kroppen. :( så jävla illlllla! jaja, pappa skulle ju egentligen inte åka förens på torsdag, men han väcker mig & säger att han ska åka på jobb idag, kommer hem om nån dag.. men då är det bara för att packa om & åka till finland. :o
så jag är ganska ensam hemma nu, tycker inte om det alls!

ska snart äta frukost, ta en skön dusch & sen ta bussen till örebro för att gå på möte igen..


nytt hemmabiosystem.

efter att jag & min bästaste far hade varit på kvantum så åkte vi till elgiganten, köpte nytt hemmabiosystem. :D på det gamla funkade ju inte dvdn så det står i sovrummet & det nya i vardagsrummet (mitt rum) hehe. och sen när vi/jag flyttar får jag det till mig. ^^
när vi kom med efter att ha hämtat upp tezzan så kopplade vi iordning allt, hyrde film & köpte chips, dipp & dricka. =) myspys hade vi. kollade på crossroads & festival. älskar båda filmerna, (a) HAHA. >_< efter att filmerna var slut så fick tezzan skjuts hem. nu sitter jag här, helt alone.. ser på tv & pratar med lite folk på msn, ska snart dö på soffan. hoppas denna natt blir bättre..


dagens plus; tezzan, <3
dagens minus; ensam & regn!! :(

det blir bra nu va?

mötet gick bättre än förväntat. det var inte så farligt som jag trodde. fick reda på hur själv utredningen ska gå till, vilka som ska var med & så fick vi nya tider, hittills 2 stycken. jag ska gå själv då, utan mamma & pappa och dom lika så.. hoppas det går bra, kommer vara en utredning som pågår i 4 månader! kan ju också bli klar tidigare, men max 4 månader..

ska alldeles strax gå & handla lite med pappa, måste ha mat under tiden pappa inte är hemma sen..
och om ca sådär 1 timma kommer min snygging hit, hon tar med sig dvd (eftersom vi har ingen som funkar, båda är trasiga), vi ska hyra film & dö i sängen. skönt!


dagens plus; det gick bra! och tezzan kommer.
dagens minus; REGN!!!!


nu då?

slapp heeeela lördagen typ, sen blev det för stressigt, sminkade mig & allt sånt där jättesnabbt, gick ner mötte upp nadine & så blev vi hämtad av tiaz.. åkte & köpte öl sen vidare till karlskoga. :p väl framme så hamnade vi i en park, drack lite & fixade till det sista.. träffade en snubbe som såg ut som en dvärg, HAHAHAH. :'D men trevlig var han..
mötte upp de andra nötter & gick bort till deras husvagn.. satt där hela kvällen, skoj var det. vart dock lite för full, somnade i husvagnen & sov gott hela natten typ. haha!
vaknade vid 7 igår, tack vare nadine. men somnade om & då tänkte vi sen när jag vaknade igen att vi skulle äta hotellfrukost. men då var det fullt där, :/ så drog till donkan, men åt inget sen trängdes jag & nadine med gamlingarna utanför willys, köpte frukost & moffade satan.. haha var nära på att INTE komma hem heller, :s men bussen fick vi åka med trots att pengarna var lite mindre. det tackar vi för! väl hemma i örebro gick jag till syrran i spöregnet, la mig där & sov i ca 3 timmar. (A) skönt! pappa kom & hämtade mig sen, först mat på max och sen hem & dö på soffan..

jävla cpnatt igen då. hostan tar alla krafter ur mig, :s döttttt! helt seg i kroppen, blogsmak i munnen & ont i magen.. jippi vilken härlig dag det här kommer att bli.. :/ aja.
ska på möte idag igen, kl 15.. vill inte veta vad som kommer att säga! tänk om dom tvingar mig att flytta till mamma? tänk om dom kommer ha stenhård koll på mig nu? tänk om jag får nån jävla "övervakare"?  nej usch.. får en konstig känsla i magen av alla tankar!
och inte blir det bättre av det är som det är igen, helt sönder, massa missförstånd, tankar, gräl & tårar..



har varit duktig & plockat undan lite nu, hade ändå tänkt att göra det idag. ska väl ta en dusch eller vila lite. försöka tänka på annat än mötet.. men det går inte direkt sådär jättebra!


du ska veta en sak: jag tycker om dig, jag vill inte ha det såhär, jag vill ta reda på vad som står i vägen!


dagens plus (hittills) : inget!
dagens minus (hittills) : inget bröd hemma, dåligt väder, massa tankar!


GULD IGÅR, :D

skönt som fan var det att bada igår, riktigt varmt var det ju. (: hem till kumla efter nån timma eller så, vin & cider från bolaget.. tog en cola på misao's med samira & sofii. hem, duschade och tog mina saker och gick till fatso & gjorde mig iordning. :) mötte upp benny & matti och drog ner till kumlasjönsbacken. musik, alkohol, schyssta människor & kubb. :D asbra ju!
drog till gunke efter ett tag, var där en sväng. tog med mig tezzan för att dra till maesro & få en pizza av pappa. ^^ yammie. men var tvungen att trycka i mig sista biten HAHAHA. typ småsprang till zäta! lika lätt som vanligt att komma in, ;) fiiint!
träffade nadine, annie och ja, massa härliga människor där inne.bodde på dansgolvet i stort sett, (A) givetvis blev det rondellens efteråt, sen tack & hej alla och gick hem. :)
och eftersom min pappa var så snäll & lånade ut sängen till mig inatt så la jag mig där. men dock kom det ingen idiot & la sig där eftersom han blev så jävla full & däckade.
vad han sa ialf, ska fan ta reda på ett & annat idag asså! trött på att det ALLTID blir så här, varje helg.. :/

drog till benny förut, fatso, nadine & annie var där. benny-boy jobbar, mohaha. :'D åkte till marieberg, skulle ta donkan, men icke, för mycket folk så det blev max. =) och emmas bil är nu PIMPAD, :D sitter hemma & dör, lyssnar på spice girls. ;) hahaha! asbra för i helvette. >_<



partey ikväll med eller? ;)

mys!

tisdags: först så var allt underbart bra, men efter ett litet samtal blev allt tungt igen.. jag tycker dock att dom gör fel som gör så, men jag är ju inte myndig så jag kanske inte har nåt att säga till om? trots att det är mig & MITT liv det handlar om?
drog ialf ner till kumlasjön & badade ett tag.. träffade lusen, jonas, spaniboy, andré & alex.. sen efter att tezzan hade slutat jobba så badade hon med mig. :) blev käk på svängen, mätta som hus blev jag. åkte hem till tezzans far & duschade. sen till spisen & tog oss en cider (för min del) medans de andra drack betydligt mycket mer. petra, anna, samria, tezzan, maria & jag. :) mycket trevligt!  jag & maria drog hem till henne, rog en cider, snackade lite skit & sen kom rille och hämtade upp mig, gick hem & hade det allmänt supermys!

onsdags: meastro med petra & emma. sen hem till petra & lirade GH, :D hem, duschade & gjorde mig snygg. sen blev det örebro med brudarna .. + benny. HAHA! satt i CP hela tiden, drack & hade det trevligt. =) jag åkte hem ganska tidigt men ville hem & kramas lite. (a) :]

torsdags: hjälpte emma att städa hennes lägenhet, hon bjöd på frukost & sen åkte vi till hästhagsbrottet & badade.. petra & carro var där också. ^^ lite skoj i vattnet & på land, HAHAHAHA. :'D åkte hem till emma, lagade mat "filéoskar" ;) hehe. supergott var det! var hemma en sväng. sen träffa brudarna igen hos maria.. vidare hem till baby sen; MYYYS! och helt nerkladdade ben har jag också.. tack. :s x'D

idagska snart gå hem, byta om & sen drar jag och brudarna till tisaren och badar.. :) skönt. ikväll blir det bio med baby, ^^ <3

RSS 2.0