vilken lättnad, tack hjärtat!

inatt kunde jag inte sova riktigt ordentligt, var sjukt jävla skraj bara för att det både åska & blixtra som bara den. :/ fast det var ganska mysigt att det regnar ialf. :) hehe!

låg & smsade som en tok i ca 1½ timma typ.. och vilken lättnad det var att det kom fram, varför du känner som du gör & varför allt liksom.. och nu när jag vet, är det lättare att förstå, lättare att fixa! det var som om en stor sten lyftes bort från bröstet på mig, skönt!



you're the only one for me, baby. :*


dagens plus (hittills) ; lättnaden!
dagens minus (hittills) ; inte så mycket badväder? :o


:*

otroligt skönt var det att bada lite idag, :) var dock inte där så länge, eftersom peter skulle jobba.. men det blev ialf en halv kebabrulle på aramis med tezzan, sen hem, duscha & göra sig lite snygg.. hehe. tezzan kom tillbaka till mig, vi väntade på att pappa skulle komma hem & efter en stund gjorde han det. :) åkte till mb en sväng, köpte nya skor & lite annat krams, (pappa var så snäll & betalade) blev tyvärr inga kläder, men ändå! ^^ tack pappa! tezzan shoppade lite hon också.
och idag var det jag som fxade mat, pastasallad med kycklig & aioli. mumma var det! inte direkt avancerat men ändå. gott med sallad när det är så varmt ju..

har också träffat syster, kahlyn, mathe & "mormor" idag. :)
jag verkligen älskar min syster & systerdotter så otroligt mycket, <3


uschja, trött är jag också.. vänta en stund till, sen lägga sig. =)


dagens plus; allt lek med tezzan, solen, nya skor. :D
dagens minus; du är seg. xD


godmorgon!

gaah, svettigt & äckligt. fatso ringde & väckte mig lite efter 9, TACK! :| helt slut.. meeen, har ialf ätit frukost nu, försöker få tag på tezzan igen men hon vägrar att svara, >_< jag lät ju henne få sova 20 minuter till, hehe! och nu så ja, nu fick jag tag på henne. :D yeay! ^^
så idag blir det bad nånstans med peter & tezzan, nice nice! packa iordning lite nu. bloggar mer senare.


dagens plus (hittills) ; det varma & fina vädret!
dagens minus (hittills) ; svettigt & äckligt, x_X

konstigt, jag är glad. :o

onsdags: superduper trevlig kväll i örebro, :D först CP med massa människor. mamma kom förbi, träffade kusinen & lillasyster :) super! jag & mina vänner sprang runt lite på stan, kollade krogarna men det var ju 20 överallt.. lite surt! men så vi gick till frimis & där kom alla in t.o.m jag. o_O :D riktigt kul var det där inne, dansade som tokar & drack. ^^ hem till nadine på efterfest, sen kom peter & hämtade mig. :) kom hem, la mig på soffan men tydligen dög det inte så jag la mig på golvet & sov. lite för full kanske? :P HAHA!

torsdags: var så sjukt jävla bakis, orkade  knappt göra ett skit alls. men på kvällen blev det lite party hemma hos benny, skoj var det & full blev jag. :P haha! gick hem aaastidigt & sov!

fredags: jag & fatso + janne, carina & elin var på IKEA & lucnhade. örebro för att ta ut mina pengar, sen marieberg, shoppade lite kläder, willys & storhandlade mat. sen hem till kumla, duscha & göra sig iordning.. åkte till lidl & hämtade bennys hemmanyckel, jag, peter, matti, tezzan & fatso satt i hans lägenhet, sen åkte fatso & hämtade honom då var det full rulle med alkohol, dart & GH.. petra & amanda var också där.. trevligt var det :D
när alla andra drog på krogen var det en riktigt surfitta som dampade loss lite, men det skiter jag i. >_< HAHA! gick hem. sov några timmar sen hem till rille & sov. (A) :) myspys!

lördags: ganska varmt, ganska död. mys hela morgonen. :) fick skjuts hem vid 14, då var det bara att ta en snabbdusch, dunka musik & göra sig iordning för att ta tåget till örebro.. gick en snabbis ibn på h&m, köpte ett nytt linne sen blev det bussen till jan&sonja.. släktmiddag/släktträff med min låtsaspappas släkt. god mat var det, yammie! var där i ca 3 timmar sen åkte jag tåget hem igen. gjorde mig iordning, drack lite öl & lyssnade på musik, sen kom tezzan.. :) först var det heeeelt cpsegt, för det festen vi skulle till kunde vi inte gå till för surfittor fanns där. :'D men tillslut så kom vi dit, var dock inte där så länge, men trevligt. de andra drog på krogen så gick jag & mötte matti, sen hem till damir där det satt lite folk, drack & spelade poker. min far var där, därför vi gick dit. men va inte där allt för länge. gick därifrån lite efter tolv. följde matti till zäta & jag gick hem, åt & sen sov jag. :)

idag: syrran & kahlyn kom hit, :) vi gick ner till kumlasjön och badade.. trevligt var det, men synd bara att kahlyn är så mammig så fort syrran är med. :/ :P haha! det började åska så vi gick hem, tog en dusch, kollade på tv & sen åkte dom hem.. jag, fatso & tezzan åkte till hallsberg & fixade lite saker. sen hem igen, meastro med tezzan.. mums! så nu är jag alldeles för mätt..!! usch ja! ska lägga mig & dö på soffan nu, sköööönt! (a) får se vad som sker ikväll..



och nu är det sådär igen, är fruktansvärt trött & seg men ändå känner jag sån jättestor lycka. >_< lite konstigt, men det är ju bra, så ingen får komma & förstöra min glad kväll!



as i walk through the valley of death i fear no one, f
or i am the meanest motherfucker in the valley!


idag är jag partyyyy! >_<

varit nere & badat hela dagen idag, skönt som bara den var det. :) och kahlyn sprang efter tezzan hela tiden trots att hon jobbade. hehe!

pappa är och hämtar jempa, kahlyn ligger & sover och jag har duschat & klätt mig. ska snart sminka mig lite, väntar på tezzan också. :) hoppas jag hinner äta innan vi åker.. ikväll blir det örebro, rix fm & ÖL. :D ska få mig själv på andra tankar, ialf försöka..



jag har insett en sak efter igår, kärlek är bajs. men puss på det. xD HAHA!

och nu då?

är allt slut nu? kommer vi nånsin att träffas mer? är det såhär jag vill ha det? svar: NEJ! jag vill ha dig nära mig, jag vill känna mig omtyckt, känna det som jag fick av dig.. (vad det nu var?) men frågan är, varför blir det alltid såhär? varför kan det inte bara vara normalt, utan problem?
jag har så många frågor, men kommer jag nånsin få svar på alla ...

men jag orkar inte lägga ner tid på nåt som ändå inte kommer sluta bra. orkar inte må dåligt. nu är allt upp till dig!



får se om kahlyn kommer idag eller inte, hoppas det. orkar inte sitta hemma & dö helt ensam.. min kära storebror kommer idag & ska äta middag med oss, :D & ikväll blir det nog att dra in till örebro på rix fm, dricka eller inte dricka? ack, det är frågan.


♥__♥


kom ihåg: jag kommer inte alltid att finnas här!

kahlyn var mitt finbesök, men hon var så himla pappasjuk idag så hon ville inte stanna kvar & leka med mig och tezzan, :/ haha! så förhoppningsvis kommer hon imorn.

jag & tezzan var och köpte, räkor, ost & kex, gick ner till kumlasjönsbacken & satte oss där och myste ner oss lite. ^^ hihi. fatso kommer efter en stund också.. mycket mysigt var det tycker jag ialf! <3


sitter hemma nu, kollar på tv. funderar starkt på att lägga mig & dö..
sova ensam inatt, kanske kan behövas så jag får tänka? fast jag vill inte tänka, jag orkar inte.. jag vill ingenting annat än att må bra!





toppenkväll igår. ^^

det blev maestro med tezzan min snygging igår.. köpa öl, hem en sväng sen hem till nettan & jacob. ^^ spelade alias & efter några öl blev det sing star. hehe! helvette vad skoj det var, och det lät inte bra från nån av oss direkt. hehe!
vi blev kvar där väääldigt länge. kom hem 03:15.. lagade mat: fiskpinnar & pulvermos. snabbt, enkelt & gott.
och jag var snäll inatt, tezzan fick sova på soffan & jag drog ihop fotöljerna och sov i dom. haha!  men när pappa åkte till jobbet imorse gick vi in & la oss i sängen i några timmar och sov. :)

och självklart så blev det maestro idag igen.. ;s hahaha! stamkunder nästa?
nu är tezzan hemma & hjälper till med flytten, sen ska vi väl leka igen & med nettan hoppas jag. ^^

och idag får jag finbesök, nattgäst & en mysunge. (a)
och förhoppningsvis får jag två stycken att gosa med. :D


tack för en riktigt trevlig kväll igår. <3


dagens plus; SOLEN!
dagens minus; alla idioter!


haha, ;D

det var inte riktigt igår jag skrev nåt, (a) men!

sommaren 2008, (hittills) ;
- nossebro, gbg & borås med fatso, lillfatso & fridolf. var & såg på mimikry & festade & badade i havet med martin.
- anna & jag drog till hultan, :D bra musik, underbara människor, alkohol, sol, regn, halvnaket! :p
- midsommar helgen var guld, det var fest i kumla hela helgen! tack, <3
- jag, rille, peter & erik åkte till arvika, ^^ musik, dans, alkohol, bra grannar, underbara folk, sol, regn, mys, halvnaket (här också)

och självklart har det varit massa annat som har skett i sommar. gaddat mig, kärat ner mig ännu mer & festat som en riktigt partypingla. :D


senaste helgen...
fredags; fest hos sofii, skoj skoj var det. en hel del trevliga människor, :D ^_^ när de andra drog ut så gick jag hem, efter 2 nångång så kom rille och sov med mig, myyys var det. :*

lördags; och eftersom pappa var på kryssning så gick jag upp tidigt & tvättade .. gosade ner mig i sängen lite då & då, (a) sen var det bara att göra sig iordning för att gå på 18års fest hos petra, :D fatso & jag hade pimpat en kundvagn som vi körde petra i till krogen sen, hehe. :D dom gick ut, jag var full, trött & irriterad, så gick hem och sov. ganska tidigt somnade jag. haha!

söndags; låg & sov hela dagen först .. sen bakismat, vidare till fatso där petra också var, anna kom & så spelade vi alias. :p hehe. det är riktigt kul spel. ^^ anna & petra gick hem så jag & baby drog till benny, peter kom också. :P så vi spelade alias igen. :D vid 22, drog jag hem, duschade och sen gick jag hit, hem till rille. :)




helvette vilken cpstörd natt det har varit. :s drömde massa sjuka & läskiga saker, :s jag gillade det inte! :/ men somnade på riktigt tillslut, tänkte på massa roliga saker jag & fatso baby gör. :D haha!
och söt var han imorse också, fick pussar innan han gick till jobbet. (a) <3



dagens plus: DU! <3
dagens minus: huvudvärk..

RSS 2.0