26 juni: sommar och sol :D

Nu har jag äntligen lite lust att skriva och sitta vid datorn, har inte direkt kännt nån lust att sitta vid datorn när baby har semester och solen äntligen är här..

ÖLand var faktiskt helt okej, mycket fylla (som det ska vara där), regn, sol & tältning på hög nivå. Resan dit gick bra, efter att vi stanna i Norrköping för att äta börjades det dricka i bilen, väl framme i Köpingsvik slog vi upp tältena och fortsatte festa med alla andra som kommit fram. Och så fortsatte festen hela helgen.
Resan hem däremot var inte lika mycket att hurra för. Punka på bilen halvvägs hem & alla var bakis och totalt döda.. Men hem kom vi ialf efter många om och men.

Hela veckan har jag och baby varit iväg och badat. Skönt att äntligen få bli lite brun. =) Igår var vi inne i stan, shoppade lite och åt lunch. När vi kom hem gick vi runt lite på torget, tog en glass i solen och bara njöt.

Idag blir det ner till Kumlasjön för att bada & sola. Blir lugnt ikväll eftersom vi drar till Liseberg imorn :D Så som jag har längtat! Känner mig som ett litet barn på julafton :P Har inte varit där på ett par år och jag älskar att åka karuseller & bli vimsig i bollen!

Ska smörja in mig sen tar vi våra superhojar och cyklar ner. Puss


16 juni: grattis älskling!

Japp, idag fyller min älskade år. Oldie, ja det är han (a) :P Grattis hjärtat <3
Har
packat nästan allt idag, bara lite småsaker kvar att packa imorn, sånt jag måste använda innan vi åker.. Skönt att det värsta är över ialf. Har som vanligt inte gjort mycket alls idag, var uppe hos Linda en sväng och fixade en mapp med låtar som Emil ska bränna ut åt mig tills imorn. Hoppas bara han gör det innan vi åker annars blir jag ledsen i ögat!

Jag är lite mer taggad idag för att åka till ÖLand än vad jag var igår, då kändes det bra jävla värdelöst. Nåja, hoppas bara på bra väder så ska det nog ordna sig. Segt att sitta i bilen så otroligt många timmar bara, men med bra musik som dunkas hur högtalarna så ska det nog gå ändå.. Jag hoppas bara det inte är massa torrbollar i bilen som säger "SÄÄÄNK!" Då skjuter jag dom. Haha, bra musik ska lyssnas HÖGT!

Ska lägga mig på soffan och glo på tv, invänta DH & min älskling. Puss hej!

15 juni: sommar eller höst?! :S

Mja, vad är det egentligen?! Svinkallt ute och INGEN sol.. Känns som om detta kommer bli världens sämsta sommar; dåligt väder + att vi ska tydligen inte göra ett skit! :S Hum. Har ialf städat och tvättat idag (har en maskin kvar). Hela Prästgårdskogen lyckades att få strömavbrott igen. Men denna gång varade det bara i ca 30 min.
Idag ska jag INTE göra ett skit, bara vara hemma. Se på film, packa lite inför onsdagen också. =)
 

Helgen:
I torsdags; Hamnade i Örebro på Klaras. Det var inte direkt "hurray"-skoj men det dög. + att halva Klaras av avstängt, :S Uselt! Min snälla baby kom & hämtade mig <3
I fredags; Tog oss ut i spöregnet och åkte till Hallsberg, kollade studenterna. Var hemma resten av dagen, fram till kvällen, då blev det att öla..
I lördags; Vaknade och mådde pyton, gav baby hans presenter. =) Thomas & Astrid (Peters far + tjej) kom hem till oss vid 11-tiden, både jag & baby fick presenter.. Dom åkte igen vid 13-tiden, bestämde mig för att  dö på soffan tills min mammsi skulle komma. =D Mammsi kom efter 17-tiden, vi började med maten och så kom Toini, Åke och Malin också.. Blev grillade lax, färskpotatis och en god kall sås! Middagen blev riktigt lyckad. :*
På kvällen åkte vi till Hallsberg, och drack massa öl och lyssnade på lite band. Skoj skoj!



Jag ber till vädergudarna att ge mig massa värme + sol från onsdag-söndag på ÖLand.. Jag vill ju ligga på strande och schteka och bli neger! :D


11 juni: sommarlov!

Yesbox, nu har jag sommarlov och det känns riktigt nice, synd bara att vädret inte är sommar :( Men det kommer väl nångång!
Ja just, jag är nöjd och trivs super i nya frisyren, kort, snyggt & blont. Kan inte bli bättre! Tack systeryster. Blev att äta på Jensens med mammsi efter jag hade vart på salongen. Vi shoppade lite också, presenter till baby + att jag köpte nya skor & nagellack!

Igår var vi i Hallsberg och köpte biljetter tills på lördag och så köpte jag nya strumpbyxor, superfina! Leopard.. Va hos Anna och tog en kopp te och snackade skit sen på eftermiddagen! :)
Självklart kollade jag på Greyan, FY FAN vad jag grinad :'( Så hemskt!


Jag är världens lyckligaste, ja det är jag! Hurra vad jag mår bra av att veta att jag har Peter vid min sida <3


8 juni: hurra!

I fredags blev det att åka till MB och inhandla lite saker där runt ikring med baby. På kvällen drog jag & Sandra ut på krogen, och jag hade faktiskt riktigt roligt! :) Lika mycket dans som vanligt! ^^ Gick sjukt vingligt att cykla hem men hem kom jag ialf! (A) :P
I lördags hände det inte så mycket, baby fortsatte och gjorde balkongen fin & jag dog på soffan! Blev att se på fotbollen också och fy vilken skam, dåligt spelat!
Igår gjorde vi grillspett + att vi bakade bullar! Hade mysdag som vanligt med andra ord.

Skolan idag då; På lörkortsteorin fick vi tillbaka provet vi skrev sist och av 70 frågor hade jag 59 rätt! :D VG med andra ord. :P Hade EVK-möte klockan 11.. Det gick bättre än vad jag trodde, sen historia, men jag tog smällen och fick ett IG , jag orkade verkligen fixa till det sista, men men. Är ledig imorn & på onsdag, tillbaka till skolan på torsdag få våra betyg osv, fredag är det studenternas tur så ska dit och kolla..

Tänk att jag faktiskt också kunde ta stundenten i år, men icke, har ETT fucking år kvar! :(

Imorn är det dags för klipp + färg, spännande som tusan! :D Så det blir ingen lång sovmorgon imorn inte. ^^


3 juni: i did it :D

Yes I did, :D Jag klarade matten, fick G på nationella vilket leder till att jag fick G i betyg. Då jag fick reda på det lättade det en stor tyngd från mina axlar. Ännu ett mindre änme att bry sig om ;) :D
Eftersom alla i "handikapp"-klassen klarade G på provet så är det tårta imorn istället för matte, jag tycker då vi förtjänar det! ^^
Mamma ringde dessutom och sa att jag har fått sommarjobb på en firma i Örebro. (Hennes jobbarkompis pappas firma) Men det är ju en målerifirma så då får jag timmar för det också (y) Som sagt; jag får fortfarande allt serverat på silverfat trots att jag inte bor hemma..

Och jag känner mig extremt stolt idag, har pluggat historia i flera flera timmar idag, men är ännu inte klar har dock bara 3 frågor kvar men min hjärna strejkar just nu. Överansträngd.se säger jag bara! Men det är bara att fortsätta med skiten imorn, *suck*


Haha, verkar som om systeryster ska kapa ALLT mitt hår :o Men på tisdag händer det nåt nytt .. IGEN! :D


Läggdags nu. Natti.



Åh vad jag älskar dig min Peter, du är bäst. ♥

3 juni: sommarmånad.

Nu är det äntligen en sommarmånad! I helgen har det ju varit kanonväder, hoppas bara HELA sommaren blir så skön och varm! :)

I lördags; Inget jobb - solning, öl + minigolf i Kumlasjön - utflyttningsfest hos Lollo - hem och sov!
I söndags; Mammsi kom - åkte till Tom&Marit, vidare till mórmor - Mosås, minigolf med hjärtat - Säbylund, tog årets första dopp - Hem och bakade rabarberpaj - Balkonghäng, yatsy + alfapet med hjärtat!
I måndags; Skolan - Kumlasjön med Helena för att sola + bada - Kebabtallrik från Grill Center - Parkhäng med kortspel & skratt.
I tisdags/igår; Skolan - Sålde Arne - Städade - Pluggade - Tvn + soffan - Sängen!

Drar mina dagar på detta viset, orkar inte skriva mer detaljerat. :P Har ialf sovmorgon men kan inte sova, vaknade 1 timma innan jag skulle gå upp.. Konstigt att JAG inte kan sova, jag som älskar att sova. :P Jaja, ska snart klä mig & sådär, vid 9 väcker jag baby då blir det frukost sen kilar jag till skolan; matte + svenska. Får reda på nationella i matten idag, hoppas jag klarade mig!

Snart är det sommarlov och jag längtar som en tok! :DDD Heeeejva.

RSS 2.0