midsommarhelgen = grrreat! :)

Absolut var den det! Började med att var jobb i torsdag - gick awesome. Sen Virus, uppladdningen och vidar till fotbollen, tyvärr förlust mot DIF! Ett gäng öl på Bells och min kära Jesse kom ♥ :)

Fredagen - midsommarlunch med mamma & Benny. Gjorde oss iordning sen cyklade vi till Norr för att grilla, spela kubb och dricka öl. En otroligt trevlig kväll med alla mina kära husdjur :)

Lördags - trasig AB! Vid 22-tiden tog jag mig äntligen ut och träffade husdjuren på Bells. :)

Igår var det lugna puckar och soffan var min bästa vän! Men riktigt gött det ändå!



Trots att jag sov länge idag är jag extremt trött :( Men Fatso kommer till Örebro om en stund då blir det strosa runt på stan och njuta av solen sen ska jag hem och sova några timmar igen eftersom jag ska jobba natt inatt, 22-08! Ouf, hur det nu ska gå? :P


Tack & hej!

i'm fucking good!

Klockan är inte ens 12 och jag har gjort massor med saker redan. Började med att jag vaknade av mig själv 8.30, kollade på Jim's värld sen drog jag igång radion och spelade Rock klassiker på max och började städa. Det jag har hunnit med sen ca 9 är:

*Bäddat rent i sängen
*Vattnat blommorna
*Dammat
*Dammsugit
*Vikt tvätten
*Ätit frukost
*Fotbad + ansiktsmask
Och nu ska jag fixa naglarna, både tårna och fingrarna :) (Måste ju va midsommar-fin!!)


Blir inte så värst avancerat idag, skulle tippa på att det blir en del filmer. Tidigt i säng ikväll eftersom det är jobb imorn igen :)


Puss & kram!


och så var det måndag igen ..

Helgen - sviiisch förbi, som vanligt. Kurs i fredags, gick riktigt bra.. Förfest hos mig - Micke, Anna, Jessica och Matilda. Virus, halvdant där va. Väldans lite folk..

Lördags - lunch med Anna, vidare till O'learys och såg Halmstad-ÖSK matchen, 0-0.. Sen var det 30års fest på Strömpis som gällde för mig. Trevligt trevligt :)

Igår var jag faktiskt inte bakis men va trött som fan. Tog det jävligt lugnt hela dagen, runt 19-tiden cyklade jag bort till Micke och glodde på film - härligt slut på helgen :)

Snart kommer Anna hit sen drar vi till Engelbrekt för att kolla lottningen inför Europa League. Sen får vi se vad som sker, en fika skulle jag tro.

Tjobba!


mjaaaaaO?

Kanonhelg totalt :D ♥
Virus/Prisma i fredag - asbra kväll! :)

Kumla i lördags. Häng och förfest hos Helen & Pungis. Zeeeta. Efterfest. - asbra kväll här med :)

Bakishäng i söndags med Petra, Matte & Tobbe i Hallsberg. Woop woop, brrrrap brrrrap! - trevlig dag!

Igår: Uppladdning. Fotboll, 4-2. Bells. *Gilla som fan!!*

Idag: Grejat på rummet. Shoppat med Anna. Handlat på Willys. Ikväll blir det film och onyttigheter! Likey like!

I fredags.


Fredags.



Soffa & fåtöljer på rummet nu.


studenternas dag :)

Jorå så att så är det. Det är studenternas dag idag :) Medans alla hade studentfrukostar i full gång jobbade jag. 7.45-16.15. Timmarna for iväg. var uppe på stan och kollade på alla flak som åkte runt och folket som skrek :D

Flyttade sängen till fönstret igen eftersom jag ska få in en soffa på rummet imorn - yeay! Kommer bli trångt men äsch. Jag vill ha!

Ikväll har jag klänning och dricker tjejdricka - cider och vin. Vad hände med öl-Ida? ;) Nångång ska man väl få va lite fin liksom va.

Ska strax möta upp Linnea och sen dra på förfest sen får vi se vart det blir utgång :D Puss!


em-kval.

EM-kval. Sverige-Finland .. Tror på Sverige nu när det gäller fotboll men Finland i Hockeyn.

Inatt, ouf! Tror nästan jag bajja i trosan. Runt 4 inatt small det som bara den där ute. Åskade as hell! (Som nog hela Örebro märkte!!) Dock är jag inte rädd för åska och blixtrar längre men att bli väckt mitt i natten - INTE coolt :P

Gårdagen var riktigt kanon. Var i stadsparken hela dagen. Alex och Nido kom förbi också, trevligt. Avslutade kvällen med film hos Alex. Gick hem vid 1 inatt och då var det riktigt hett ute. Trodde det skulle va kallt, men icke :)

Idag blev det att städa och kolla på Tusenbröder - riktigt bra serie om jag får säga det själv :)

Nehe, invänta matchen nu då! PUS!


nationaldagen :)

Bikinin är på så ska strax gå ut och träffa Anna :) Vi tänkte lägga oss i stadsparken och schteka lite och passa på att umgås innan hon drar till Blekinge och SRF - den jääääveln ;)


Nehe, fixa lite sen kila då. Puss va!

nervös ..

Oj så nervös jag är inför jobbet. Att jobba helt ensam andra gången känns lite sisådär, men det ska nog gå bra :) Ska cykla iväg om 35 minuter. Fixa lite matlåda först bara!

Igår blev det häng hos Nille med öl och en massa snack. Vidare till Bells och hade det allmänt trevligt :) Härlig dag så att säga va ;D

Ikväll får vi se vad som sker, har ju inte gjort ett piss nu på dagen. Bara suttit vid datorn och lyssnat på musik, rätt skönt men känns fucked up att inte utnyttja solen! Men det kommer fler soldagar ;)


Puss va!

härliga, soliga sommardag :D

Jag varken orkar skriva eller har nåt att skriva nu för tiden. Det har visserligen hänt en hel del men inget som är värt att skriva.

Har iaf fått jobb som personlig assistent. Gick bredvid syrran i onsdags och imorn ska jag jobba själv! Känns riktigt läskigt men det ska nog gå bra :)


Ta väl hand om dina vänner annars finns dom inte kvar vid din sida!



RSS 2.0