24 mars: snart frisk :D

Gud så trött jag blir på bloggen ibland! Skrev ett inlägg igår, det finns att jag har skrivit det men det syns inte :S Jobbiga as! Men får väl göra ett nytt försök..

Blev fest hos Sofii & Erik sen krogen i fredags, var helt ok, mådde ju som en påse skit.. :/ Men det var mysigt att träffa tjejorna lite ^^ Och så i lördags var det som en helt vanlig lördag för oss: Mys, mat och slapp <3


Har legat på den här förbannade soffan sen i lördags och jag börjar bli en aning trött på det så idag vaknade vi lite väl tidigt, kl 9 (trots allt ganska skönt att gå upp tidigt) men ialf.. Bestämde mig att följa med till Kvantum och handla frukost och shit ... Kände mig som helt ny människa med lite frisk luft i lungorna :P Kanske är liiiiite kallt ute nu IGEN men ändå var det skönt att koma ut!
Är snart frisk dessutom, svettas/fryser lite alls lika mycket nu, hostar inte riktigt lika mycket heller för den delen.. Men det där förbannade snoret, det tar ju ALDRIG slut och vart kommer allt ifrån?! :S :O Blir helt frustrerad!

Om ca 40 minuter tar jag bussen in till stan, ska  träffa Alex och sen blir det fixa håret och umgås med systeryster :D <3

23 mars: gör mig frisk tack snälla!

Ja fyfan ... Har inte haft nån ork till att sitta vid datorn under helgen, har mått som en påse skit! Hostar halvt ihjäl mig, snorar som en liten snorunge, fryser & svettas i olika omgångar! Det är hemskt. Hatar att vara sjuk! Men vilken tur jag har som har Peter. Han har tagit hand om mig så gott han kunnat under helgen :) Tack baby..

I fredags tvingade jag upp mig ur soffan för att försöka fixa till mig så jag såg pigg ut och det gick väl sisådär.. Blev ialf förfest hos Sofii & Erik sen krogen.. Kan ju säga att jag har haft roligare fredagskvällar ialf, men helt OK var det.. Tror jag hade lite halvtrist för att jag var så sjuk! Men det var kul att träffa alla tjejorna :)

I lördags blev att ligga på soffan HELA dagen och tycka synd om mig själv. Åt god mat, (kände dock bara lite vad det smakade), myste och såg på tv. En helt vanlig lördag för oss med andra ord!



Ska lägga mig på soffan dö ett tag, får snart panik över allt snor. DET TAR JU FÖR FASIKEN ALDRIG SLUT! :@ Och huvudvärken är enorm.. Hoppas jag blir frisk snart! Hejdå!

18 mars: fortfarande ont i halsen :(

Idag har jag faktiskt inte gjort ett enda dugg. Har suttit i soffan och pillat på datorn. Hittade nån hemsida där man kan bestämma egna bilder och texter på klädesplagg/väskor osv.. Så satt med det ett x antar timmar eftersom det tog ett tag att hitta just det där som jag vill ha :P

Sen blev det självklart Greyan och lika så idag som igår satt jag och syster och disktuterade om vad som hände på tvn via msn. Satt och gjorde samma som sagt igår fast med DH. :D

Imorn är det skola/praktik.. Ganska skönt att få göra nåt nu! Har ju varit ledig enda fram tills idag.. Kan absolut inte förneka att det har varit skönt, men ändå.. Lite iordning på vardagen tack!

Snart är det fredag och partypinglad Ida plockas fram i helgen igen. På fredag blir det fest och kanske krogen. Lördag får jag förhoppningsvis ta hit gullungen Kahlyn :) Men vi får se om hon vill komma och leka med mig och Peter eller inte!



Dags att göra mig klar för natten. Puss och godnatt!

17 mars: säg inte att jag är på väg till att bli sjuk?!

Sitter och vräker i mig halstabletter som inte ens hjälper.. Skulle behöva riktiga saker från Apoteket! Hoppas jag INTE blir sjuk, orkar inte det.. :/

Idag har det verkligen varit riktigt vårväder och hurra vad jag blir glad då :D Jag och Peter tog en promenad framåt för att handla lite, sedan blev det hemmagjord lasagne som faktiskt blev god! Har även hunnit med att leka lite med Tinis, promenad, tv + te! :*


Helgen blev helt annat än vad jag hade planerat.. Jag ville ha en lugn helg men icke! Blev fest i fredags + krogen, i lördags blev det middag hos mamma, fest sen när vi kom tillbaka till Kumla + krogen! Ståhej hela helgen med andra ord, men skoj har jag haft! :D Alla människor i Kumla är inte skit det har jag kommit fram till..


Nu blir det dags för veckans bästa tvkväll! Rosing - DH - Christine! Efter det blir det mys med baby när han kommer hem. :D :*

Wiiie hey!


13 mars: den "hemska" fredag den 13de idag igen då..

Äsch, än så länge känns det inte så hemskt.. Skoldagen hittills har gått bra. Fick dock bara G+ på engelskaprovet :( :@ Det kändes ju som om det gick asbra men icke, skenet kan verkligen bedra! Samhällen gick väl sisådär, har ju ett gäng dagisbarn i klassen som gapar, skriker och springer runt som aldrig förr.. Så det blev inte mycket gjort på den lektionen..
Har svenska nu, håller på och skriver om hur unga och gamla pratar med varandra och andra, typ... Helt okej faktiskt!


Slutar om 15 minuter, då blir det bussen hem och sen åker jag och baby och shoppar lite. ÄNTLIGEN ska jag få en ny jacka! :D Så som jag har längtat asså.. Får se vafan som händer ikväll. Fest eller lugnt? Jaja, det märks senare..



Ååååh, jag har dessutom världens huvudvärk OCH mensvärk.. Känner mig kokhet i fejjan också, fyfan vad ovärt asså! Men skönt att vi är lediga måndag, tisdag och onsdag! :D Hurra för det. I love it..

Tjo hejdå dåå!



When you kiss me it feels like I'm in heaven so please, don't stop kissing me honey. I love you! ♥

12 mars: jävla mensvärk!

Ja just det, så är det! Jävla mensvärk!! Imorse när jag vaknade för att gå upp så hade jag världens mensvärk så jag låg kvar i sängen och det ledde till att jag somnade om så no school today! Har ändå varit där mån,tis och ons.. Det är bra men det kan bli bättre.

Efter skolan har jag inte orkat göra ett piss typ, va hos Emma i tisdags annars inget.. Igår hyrde jag film: Patrik 1,5. Trodde den skulle vara mycket bättre än vad den var, så det blev en flopp... Men den dög iofs för att roa sig en stund.

Skrev engelskaprov i tisdags och förhoppningsvis går det bra, det kändes som om det gick bra ialf så vi får se.. Hoppas på det bästa ialf.



Ska laga mig lite mat snart och sen ta mig en dusch.. Åka till Marieberg med Tinis lite senare! Hurra, äntligen får jag shoppa. Hoppas bara det gåpr bra att gå runt där med denna mensvärk, får trycka i mig lite tabletter så kanske det blir bättre..


Puss hej!

9 mars: dagens

Idag var jag verkligen bäst. Gick upp utan problem, gjorde mig iordning och gick iväg till bussen. Klarade t.o.m av att åka buss! Trodde det skulle vara FULLT med folk, men icke.. Och det var tur det, hoppas det är så varje morgon för då kommer jag klara av att åka buss! Har lite emot att åka buss med mycket folk eftersom jag inte direkt gillar att sitta brevid främmande människor..
Men skoldagen gick bra trots att det är sjukt tråkigt, men kändes helt okej ändå. Har även varit duktig och vikt den förbannade tvätten, men äntligen är den vikt och instoppad i garderoberna. Peter får ju inte göra sånna saker eftersom han inte kan vika kläder. :P Så snäll som jag är så lämnade jag städningen till honom så han har nåt att göra imorn när jag är i skolan.. (a) Hehe. Det ser fan förjävligt ut asså, jag blir äcklad av att veta att mitt hem är skitigt!

Åååh juste, vi gjorde världens godaste pasta/kycklingsallad förut. Supergod blev den så nu finns det mat i massor! Så vi kommer nog inte dö av svält ialf :P


Och om jag inte mår dåligt så att jag gråter så har jag världens jävla huvudvärk.. Jag använder ju glasögonen, jag dricker massor så varför?!

Nu ska jag ta mig en dusch/bad och sen mysa ner mig i soffan, se på tv, äta kakor och After Eight, xD Så sjukt godissugen! :(
Btw så vägde jag mig hos mamma och på vågen stog det: 50,2. Om det stämmer är jag glad, men HUR kan det stämma? Vägde ju massa över den vikten för inte alls länge sen, har ju inte tränat på länge + att jag har ätit massa dålig mat.. :o Nåja, det är en gåta som inte ens kräver ett svar :P


Äsch, tack och hej. :P 


8 mars: Nåja..

Fredagen blev trots allt lyckad, förfest/inflyttningsfest här och sen krogen. Det blev Singstar för hela slanten men det gillades verkligen :) Och jag och Johanna bodde banne mig på dansgolvet, hur kul som helst var det!

Igår var det bara massa mys med min baby! Bubbelbad, god mat och film! En skön och underbar lördag med andra ord..
Nu håller vi på och tvättar, skönt med rena kläder.. Senare i eftermiddag åker vi till mammsi för att fira lillsyrran som fyllde år här om dagen. Ikväll blir det Beck och mys. :)



Puss hej

6 mars: inflyttningsfest ikväll, hur ska detta sluta?

Jag måste få tacka min underbara mamma som låter mig bara vara när jag är där, låter mig få komma så fort jag mår dåligt och allt känns för jäkligt. Tack, <3 Under de dagar jag var hos mamma hann jag plugga massa och andas ut, försökte fundera ut: Varför jag känner som jag gör? Hon gav mig ett förslag att börja med antideprisiva tabletter men jag vet inte... Är det verkligen nåt att ha? Jag gillar inte att tabletter, ytterst sällan jag tar en huvudvärkstablett också. Nåt säger emot men vet inte varför eller vad.. Antabusen gick ju bra bara för att den blandades ut i vatten och skulle drickas upp så det var inga problem.

Nåja, ska tack Fatsoo också för att hon bara ringde och kollade hur det var med mig. Och ett sånt litet samtal får mig ialf mig att le lite. =)



Igår var jag barnvakt, :) Mysigt tills hon blev en surpuppa och gnällde, det sög musten ur mig att ta hand om en annan som är jobbig och ledsen när jag själv inte är på topp helt och hållet.. När världens bästa syster kom hem igen så blev det lite prat om allt möjligt. Jag vill ha flera sånna stunder! Jag saknar min syster då vi umgicks nästa hela tiden. Det kändes nästan lite som om jag bodde där ett tag.. Måste ta tag i det här syrran ;)



Peter håller på att laga mat och jag väntar på att Fatsoo ska komma hit. Ikväll är det som sagt inflyttningsfest/förfest.. Får se hur det slutar, bra hoppas jag :) Drar till Ge-spot senare också. Well well. Tack och hej!


3 mars: droppar som smakar salt.

Okej, jag är inte alls på humör för nånting alls längre.. Morgonen började säkert bra också! Var inte trött men vill verkligen inte gå upp, det är nåt med skolan som säger "Nej Ida, gå inte upp!" Jag vet inte ens själv vad det är, men nåt är det.. Blev att ligga och grina i över 40 minuter medans Peter fick trösta mig så gott han kunde.. Och varje gång jag öppnar käften för att tala så pang, då gråter jag som en liten barnrumpa igen.. En aning knasigt, jag vet. Men så är det!
Blir ialf att åka hem till mamma snart och det behövs verkligen! Får se hur länge jag stannar där, tills imorn eller längre..

Tar inte med mig nån dator, så det blir bara skolböcker = plugg.


Jag älskar dig Peter så himla mycket, du är bäst. <3

2 mars: Orken har varit som bortblåst..

Nåja, det var ett bra tag sen jag skrev.. Men som rubriken säger så har orken verkligen varit som bortblåst. Under dessa veckor jag inte har skrivit så har det hänt en hel del, -stora förändringar också! Jag och min underbara pojkvän har flyttat ihop till fin och mysig 2 i Kumla. Trivs kanonbra och har i stort sett fått iordning allt, lite småfix som behövs bara så som skohylla, tavlor/hyllor till sovrummet och ena väggen i v-rummet.
Det var även stans kaos över soffan vi ville ha ifrån Jysk, först sa de 1-2 veckor, vi väntade, de ringde aldrig, vi ringde och då sa de att vi skulle få vänta 5 veckor till... Arg som ett bi blev jag och det slutade med att vi åkte dit, hämtade pengarna, åkte till IKEA och köpte en annan soffa.. Lite dyrare dock men fick ju ta hem den på en gång.

Trots den usla ekonomin har vi klarat oss med mat och även kunnat festa.. Har firat min mamma som fyllde 40 den 14/2. Hela kvällen var kanon tills larverna började bråka.. Tog taxi till Kumla, grogg + dans hos min moster sen en vinglig vandring hem!
Har dessutom haft mysigt "hemma-spa" med världens bästa Johanna.. Har haft massa myskvällar och skräck-kvällar med henne. <3
Denna
helg som har varit blev det att fira Tinis i fredags, det var helt okej, god mat fick vi. Men var dock ganska trött och osocial (som de flesta kändes vara, eller så är det för att jag ÄLSKAR att prata med nya människor men inte dom som var där! Kanske därför de kändes osociala)
Och så i lördags var det bara på't igen. Var ute i Sannahed typ och firade Peters syster som var hemma i Sverige på besök och för att fira sin födelsedag. Blev öl, bastu, lekar och annat.. Trevligt var det faktiskt, =)






Givetvis är en aning värdelös igen, orkar inte gå upp på morgonen, orkar inte gå till skolan/praktiken, orkar inte ens duscha..... Har suttit i morgonrock sen kl 11 imorse, har iofs orkat städa och laga mat... Men tydligen så är det viktigare att hemmet är fint och fräscht än jag själv.... Mhmmm, känner mig ganska trött på mig själv och resten av världen.. Funderar på att kanske åka hem till mor min nån dag i veckan och stannar där några dagar! Sånt behöver jag ibland, men vill inte sova själv utan Peter eftersom jag är rädd.. Jag vet jag vet, det låter larvigt, men jag är rädd! Jag ställer mig själv frågan varje dag "Varför är jag rädd?! Det finns väl inget att vara rädd för?! Är dörren låst och så kan ingen ta sig in!" 
Försöker ialf lugna ner mig, sluta stressa, sluta vara orolig! Men det går inte... Vill bort till ett riktigt spa och bara vara, åka bort nånstans en hel helg. Ha en LUGN helg för en gångs skull... Men vi har massa planer hela tiden känns det som.
fredag som kommer nu är det inflyttningsfest + krogen.. Ingen lugn helg här inte! Men men..

Nu blir det en härlig dusch, sen slapp i soffan! Skolan måste jag upp till imorn, :/ Hejdå!

RSS 2.0