30 december: segråtta.

Oj, jag har verkligen inte haft tid eller orkat bloggat på ett tag nu :P

Julhelgen var vi uppe i Årjäng, firade jul ännu en gång och bara var där uppe, skönt med rätt segt denna gång.. Åkte hem i söndags och fortsatte glo på Prison Break, :D Det är verkligen så jädrans bra! Jag är helt fast.. Andra säsongen nu och det är spännande fan i mig hela tiden! Bra julklapp till Peter från mig.

Har även varit på MB i veckan, hittade jag nåt? Nej, inte ett skit! Jag vill ha nåt fint tills imorn men fann fan ingenting! Så irriterande att jag måste ta nåt gammalt som jag har hemma :( Inte alls lika roligt..

Ikväll drar vi till Örebro för att äta mat nånstans med familjen Gyllin, :) Imorn är det nyår och vi har fortfarande inget planerat. Tror det blir Örebro hos Tommie och Dennis, men vi får se... Nåt blir det väl ialf, det MÅSTE bli nåt.


Ska fortsätta se på PB nu. Puss!

25 december: :D

Mmm vad jag är galet nöjd över gårdagen :) Klapparna, maten, myset med familj och vänner och festen på Satin. Perfekt julafton om jag får bestämma själv!

Idag mår jag inte helt 100, lite småbakis och halsen gör ont. Men vad gör det när jag hade en sån trevlig jul? Ne juste, ingenting! ;)
Snart kommer familjen Gyllin hit på frulle. Segt att behöva tvinga sig in i duschen just nu när jag hellre vill slöa på soffan till Prison Break.. Men men, det är bara att slänga sig in i duschen så jag kanske kan va lite fräsch när de kommer..

Vi drar till Årjäng senare i eftermiddag och stannar tills på söndag. :) Hej hopp!

24 december: julafton

Mmm, mysigt med julafton :) Självfallet kunde jag inte sova ordentligt inatt.. Vaknade flera gånger och trodde det var dags att gå upp (a) :P + att baby snarkade som tusan och det gjorde inte saken bättre!

Har precis duschat, ska fixa mig lite sen äta frukost och byta klappar med min älskling :* Myyyys! Mammsi och Benny kommer vid 11, byter klappar och myser. Vi åker till mormor vid 12, myser där borta med julmat och släkt. Vidare till Peters släkt vid 14-15 :) Och ikväll blir det Örebro, Satin för party. ^^


GOD JUL MINA KÄRA VÄNNER. :*


23 december: uppesittarkväll.

Jag och mina sjukling sitter här i soffan, myser och spelar Bingo Lotto. Han är bitter för att han vann på första spelet men jag är glad :P Hoppas på storvinst ikväll och inte många timmar kvar tills jag får öppna de första klapparna :D Yeay!
Jag längtar faktiskt! Jag älskar julen pga klapparna, myset med familj och vänner + all mumsig mat! Mmmm.. Julskinka...!

Har haft fullt upp i stort sett hela veckan. Igår blev det att åka in till MB för att köpa klappar, fann det mesta ialf. Chilla i soffan till filmen som gick på 5an :) Idag har vi flängt runt i Kumla. Hälsat på svärmor eftersom hon fyller år idag och sen blev att köpa lite mer klappar. Åkte till Öret, lämna Tess, hon kom till mig och umgicks en sväng. Henne har jag saknar så otroligt mycket..


Nej, nu ska jag fortsätta kramas med min sjukling och hoppas på storvinst på Bingon ;)
Hörs imorn innan jag drar vidare. Puss!

21 december: strange feeling..

Åh stort suck! Jag blir så otroligt trött på mig själv ibland.. Varför kan jag inte vara lika iskall och omänsklig som alla andra? Om en sak händer, släpp det och gå vidare typ! Mina tankar och funderingar tar över, jag blir som en helt annan person.. Dumma dumma känslor och tankar, FÖRSVINN!

Bittert litet inlägg, men känslor måsta komma ut.. Kanske inte det bästa sättet att skriva i min blogg som är öppen? Men jag får som sagt skriva exakt vad jag vill! Att prata med nån, en polare, har jag inte stor lust med.
"Fjolla! Sluta nu, skärp dig!" 
Onödigt att ens tänka allt? Ja och nej! Jag är bara rädd för att ... ja, just det! Jag vet inte vad jag är rädd för, eller jo. Fast, eller ... ne, jag vet inte! Eller?! :S


Screw this! Hej..


21 december: jullov!

Skönt som bara den med jullov. Fick sova tills jag själv vaknade och känner mig utvilad nu :) Mysigt med kyla och snö ute, eller kylan kanske inte är så mysig men det känns att det är nära till julafton nu och det är det ju också. Endast 3 dagar kvar :D

Har inte orkat/haft tid att blogga under helgen, har haft fullt upp.
Fredags; Blev det Örebro, förkrök och sen Frimis. Mycket dålig kväll tycker jag allt. Kallt, äckligt/smutsigt, drygt folk och jag var allmänt bitter.. Bussen skulle gå 01:35 men gick inte förrän efter 2 kanske och jag kom hem kl 3! Segt som fan. Men sånna smällar får man ta!
Lördags; Åkte till Örebro och hämtade Kahlyn eftersom vi var ett gäng som drog till Lek och Bus landet för att leka lite :) Och det blev lyckat, kul hade vi allihopa. Väl hemma efter några timmars lek så fixade vi iordning julmat medans Kahlyn kollade film och ritade.. Kvällen slutade med att Peter va ute och tog nån öl och jag och Kahlyn låg hemma i soffan och mös till Pirates of the carribean.
Söndags; Frukost och morgonmys i soffan sen klädde vi på oss massa och gick ut i backen och åkte några åk! Skjutsade hem Kahlyn efter 15 sen tog jag och hjärtat en sväng i Rusta för att inhandla lite klappar. Kvällen fortsattes med film och mys i soffan.

Om jag får säga det själv så har jag haft en superbra helg, ialf från i lördags :) Så himlans mysigt att ha Kahlyn hemma ibland, I love her a lot!
Idag får vi ses vad jag ska hitta på, antingen går jag ut eller så blir det film och slapp i soffan. Baby ska ju jobba sista dagen innan han går på semester :D


Blev galet mycket idag men det får ni ta. Skriver kanske mer sen (a) :D Hej!

17 december: död?

Herregud, just nu är jag typ .. DÖD! Ryggen är ganska paj, det är tungt att bära runt på 10liters burkar :P Jag har varit sjukt duktig idag tycker jag! Dessutom känns det som om jag har varit ute och gått flera flera mil i snöstormen idag.

Tinis har varit förbi här en sväng, drack te och skvallrade lite :) Men nu är jag ensam igen, ska väl ta mig en dusch och sen försöka hitta nåt att äta. Är hungrig men orkar inte laga mat, eller ja, vi har inget att laga :P

Kolla på Simpsons the movie ikväll och mysa ner mig i soffan! Nice nice fågelbajs! :D


Tjoo!


16 december: onödigt skit.

Hur kan jag vara så trött och efter i skallen som jag är när jag inte har gjort ett piss på jobbet idag? Eller jo, jag har gjort lite.. Målat lite men det är ju inte direkt jobbigt och det tog inte riktigt hela dagen heller. Tycker jag mest irrar runt där och tjoar :P Efter lunch så satt jag och ritade lite, inget som blev direkt vackert men tiden for iväg ialf.

Jag tror fan att jag säger detta varje vinter; jag måste köpa sånna där "spikskor" som kärringar har på sig för att inte halka och slå ihjäl sig :P Fan jag glider runt på gatorna, även kallat isbanorna såhär års, som ett litet fån. Men jag skulle aldrig köpa sånt där skit, lagom pinsamt i min ålder :P

Just nu skulle jag egentligen behöva laga mat, men jag orkar inte.. Fast jag måste, måste ha matlåda. Pust på det men imorn är det sista dagen på praktiken innan jullovet startar! Skönt med jullov i 3 veckor, ska sova som aldrig förr ;)

NU måste jag gör nåt vettigt, kan inte sitta här och nörda hela kvällen! Förresten, ikväll går det en hyffsat bra film; The house of wax, synd bara att jag är en sån pussy som inte vågar kolla på den själv :( Pussy-Ida! Fan nu babblar på om massa skit nu, lika bra att sluta innan jag fortsätter med ännu mer skit! HEJDÅ!

15 december: snö :D

Hurra! ÄNTLIGEN är det massa snö ute, så himlans mysigt! Och jag som älskar att åka pula och andra roliga grejer i snön :) Hur bra som helst att snön äntligen kom, det är ju snart julafton då MÅSTE snön ligga kvar annars är det ju ingen vidare mysig jul..

Fast det negativa med all snö är att jag måste gå till praktiken nu eftersom jag inte vågar cykla.. Är rädd för att drutta på rumpan framför massa folk och skämmas :P Men det gick bra att gå, kändes nyttigt och alls lika långt som det är. Var dock nära på att drutta på rumpan men jag lyckades med att hålla mig på fötterna.
Efter praktiken tog jag en sväng förbi Maxi sen Tant Brun, solade 15 min så nu känner jag mig brun och fräsch.. Höll på att bli inlåst i rummet också! Jävla låsskit som inte riktigt ville funka som det ska.. Tur att jag kom ut ialf, hade inte varit så himlans häftigt att sitta fast där hela kvällen :P
Jag var illa tvungen att springa in på Maxi IGEN eftersom jag glömde köpa bröd och givetvis hade jag glömt Icakortet hemma men tur var väl det att det inte var långa köer. :P


Tänkte strax hoppa in i duschen och sen mysa ner mig i soffan och slöa. :) Puss!

14 december: allergisk?

Jag har funderat länge på detta nu... Men kan det verkligen vara så att jag är allergisk emot potatisskal? Eller stärkelsen i skalet? För det är knappast normalt att nysa 12345675432 ggr när man skalar potatis! Att få utslag på händerna är nog inte heller särskilt normalt. :P Problembarn är vad jag är!

I lördags var det som sagt fest hos Karin och Johan. Och jag hade faktiskt roligt, både på förfesten och på krogen :) Bra folk var det så det kan ju inte bli annat än bra. Det enda negativa var ju att jag drutta omkull på dansgolvet och slog i skallen, fick gå hem med fet bula! Den har jag kvar än idag och den ger mig huvudvärk till max! :/ Jobbigt..

Igår slöade vi sådär extremt som vi är så bra på. Emma kom förbi en sväng, trevligt och jag gillar't :D


Jag har ingenting att göra idag, har lagat mat, vikt tvätt och plockat undan.. Så jädrans segt! Men jag hittar väl på nåt som jag kan roa mig med.. Puss!









11 december: kvällen är planerad :)

Det blir att öla hos Karin & Johan ikväll + utgång på det :) Har precis gjort mig iordning, känner mig faktiskt riktigt läcker! And that's awesome as hell vafa-an. Ikväll ska jag försöka få med mig kameran så det kan bli lite bilder eftersom jag har bara gamla bilder :P


Hade så kul ikväll, tjo!

12 december: mörkt, ensamt, bra musik..

Sitter här i mörkret, helt ensam och lyssnar på musiken på MTV. Rätt skön morgon om jag får säga det själv, har ätit frukost och ska väl snart göra nåt vettigt.. Kan ju inte sitta i morgonrocken hela dagen. Å andra sidan är klockan inte ens 10 men jag gick upp strax efter 8, baby åkte till jobbet då och jag kunde inte somna om..

Gårdagen blev inte så mycket myskväll som jag hade hoppats på. Peter var uppe hos E & L, tror det var för att jag ville se på Idolfinalen och det ville nog inte han.. :P Men hade myskväll med mig själv, det dög ganska bra det också ;) Tezzan kom förbi en sväng, trevligt eftersom det var ganska länge sen jag såg henne. Min neger!


Lördag idag då... Får se vad denna dag har att erbjuda. Får se om det blir fest eller mys ikväll. Blir nog bra oavsett vilket det blir :P Är lite sugen på att klä upp mig, känna mig läcker! Men jag vet inte om jag pallar gå ut! Dricka lite eller vara nykter isf! Om jag nu går ut men det märks senare..


See ya later dudes!

11 december: =)

Nu sitter jag är i min ensamhet, tråkigt men ändå skönt.. Jag är ju van men fredagar vill jag egentligen inte vara själv. Men baby är på MB med Emil för att köpa julklappar till mig (a) Så jag sitter här, dricker en öl och chillar :)

Jag fick göra geografiprovet efter religionen och vette tusan hur det gick, hoppas bara jag klarade det annars blir det surt för mig.. Jag hatar att ligga efter massa i skolan, självklart är det mitt eget fel och nu i efterhand ångrar jag att jag inte tog tag i grejerna på en gång! Men men, det löser sig eftersom jag är så jävla bäst! :D


Ska slöa mig lite till, vänta på att baby ringer så jag kan börja med maten. Ikväll blir det tacos + Idolfinalen och en massa mys :) Puss!

11 december: stort suck...

... as hell!! Jag tänkte ju vara duktig och skriva prov idag, geografi. Jag går till salen, rycker i handtaget och försöker öppna, gick det? Nesch! Det var låst och ingen lärare.. Jag blir galet frustrerad! Humf!

Nedanför mig ligger en stort fet trunk med massa nödvändiga målerigrejer :D Asnice med egna grejer men det mesigaste av allt är; vi får inte grejerna utan vi får låna dom till studenten! Vi får inte ens köpa ut det :S Så jädrans mesigt, ska skita ner mina saker sjukt mycket så 2orna får skitsaker som vi har fått använt i alla dessa år på denna skitskola!
Hej bitterfitta!


Har fruktansvärd huvudvärk, inte kul nånstans. Måste äta mat men det är 112345654 år kvar tills det är lunch. Tacos, men i skolan är den äcklig. Funderar på att strunta i att äta här och äta hemma. Men får se. Slutar ju 11:20 idag, hur nice är inte det liksom? ;)

Ikväll får vi se vad som sker, Idolfinalen ska jag ialf titta på. Äta nåt gott och mysa eller partypingla? Ja vi får se vad kvällen leder.


Puss!

10 december: stolt!

Jag måste få skryta lite... JAG ÄR SÅ JÄVLA BÄST, VG PÅ RELGIONSPROVET! :D Jag är så stolt över mig själv faktiskt, kändes så jädrans skönt! Visserligen tycker jag det är både roligt och intressant med religon.. Redovisningen på naturen gick kanske inte så bra, men hoppas på ett lite högre betyg i kursen (a)

Egentligen borde jag städa men jag har verkligen inte ork! Bäddat rent i sängen och vattnat blommorna har jag ialf gjort... Soffan viskade ju till mig "Ida, kom och lägg dig för att vila en stund.." Och givetvis lyssnade jag på min soffa ;)

Ska plugga lite religion + geografi i förhoppning om jag kan få in nåt om världen i skallen, chansen är liten men jag kan ju alltid försöka..

Får se om jag följer med baby till Sannahed ikväll eller inte, just nu orkar jag inte men jag vill träffa Thomas (Peters pappa) som är i Sannahed just ikväll så.



Plugga nu då. Hejsan!


9 december: skräpmaja ;)

"Skräpmaja och jag brukar gå hand i hand ..." (8) Den låten har gått varm några gånger nu, Helena får token på mig eftersom jag spelar en hel del just nu och hon verkar inte riktigt gilla den lika mycket som jag gillar den! Men det är gamla Vingåkers minnen as hell ;) Insåg också att det finns del 2 med Skräpmaja!

Naturprovet jag skrev igår gick faktiskt ruskigt bra, blir redovisningen bra imorn får jag garanterat VG på naturkunskapen! Yeay på mig! Samhällen gick inte riktigt lika bra idag. 10 frågor och jag gav svar på 1, bra gjort eller bra gjort? Inte bra gjort, uselt! Shame on me.... Men what the hell, jag fixar väl det nångång, inte provet men kursen!

Jag och Helena var i simhallen men jag hade varken ork eller lust att simma 1 km idag. Blev 14 istället för 40 längder. Så jävla trist idag, men blev ialf en solning på 20 min. Nigah, here I come! Middag + efterrätt blev det vår del också :)
Min underbara mammsi och Benny va förbi en sväng, hjälpte mig med att betala räkningar (hade aldrig gjort det innan så!!).. Ska fortsätta lyssna på cp-musik och chilla i min nersuttna soffa; Schtek ;)


Puss..


8 december: nu är jag trött..

Efter en hel dag eller rättare sagt, en halv dag på MB så är jag helt slut! Jag och Helena sprang runt överallt flera gånger! Men julklapp till mor min hittade jag ialf. Och en ny jacka till mig, (a) Kanske onödigt men en så snygg jacka kan man knappast motstå att köpa ;) Halva priset också så jag var liiite värd den!

Skrev naturprovet idag, gick kanske inte riktigt så bra som jag hade tänkt mig! Men hoppas på ett G ialf! Då måste jag få G/VG på den kursen (HOPPAS jag ialf!)..

Egentligen borde jag plugga till samhällen, omprov eftersom jag failade as hell sist! Men jag fattar ingenting så får försöka skriva det ialf imorn, dessutom är jag totalt jävla jättetrött! Ont i hela kroppen på köpet, yeay, så kul! Verkligen hörni .... Ironi!


Ska fixa iordning lite sen blir det sängen för min del! Puss!

8 december: jag kör på sovmorgon.

Ja, det gör jag. Har pluggat ännu mer till naturprovet som jag så innerligt hoppas på att få göra idag så jag slipper det! Jag fattar visserligen nada men what the fuck, kanske kan gå ändå :P Har en sak fast i hjärnan och det är kärnkraftverkens uran-skit! Haha, hoppas det är mycket om det på provet.

Självklart ska den där jävla fittgrannen under oss spela sjukt hög musik kl 7:30 på morgonen! :@ Vad har dom för problem?! Jag är feg och vågar inte gå ner och gnälla, men vafan, lite vett måste dom väl ändå ha innanför pannbenet.. Eller?! Nåja, gnällspiken Ida!

Ska läsa lite till på naturen sen måste jag kila iväg till skolan. Hörs sen! Tjadå!


Förresten så saknar jag min syster och K masssssa! <3

7 december: i'm going crazy!

Och nej, jag lyssnar inte på Brittan om ni nu tror det..
Egentligen har jag ingen lust att skriva nåt.. Har inget vettigt att skriva, men en liten tvångstanke tvingade mig ialf att skriva nåt! Tråkigt? Ja lite men what the hell liksom.
Jag får allvarligt talat snart spunk, damp, toksläpp, ja you name it på min förbannade jävla huvudvärk. Halsont har jag också, hostar så att jag stör hela jävla Kumla om inte hela jävla universum! Feber har jag ialf inte längre men huvudvärk + halsont. GÖR MIG HELT FRISK TACK!

Måste plugga naturkunskap eftersom jag missade provet i torsdags så hoppas jag på att jag får göra det imorn!
Massa samhäll har jag också att göra + svenska. Dock verkar svenskan lätt och kul, om jag ändå kunde hitta en reklambild! (Ska göra en bildanalys.)


Ska ta mig en underbar dusch, skrubba fossingarna, skrubba fejjan (finnberget på hakan vill verkligen aldrig försvinna!!) och bara njuta av en välbehövlig dusch. Sen fortsätta plugga. It sucks, dessutom suger grannjävlarna under oss! Hatar deras jävla sång!

Hej då!


2 december: sjuk :(

Jag hatar att ha feber, ont i halsen och känna mig mör i hela kroppen! Men andra ord; jag hatar att vara sjuk!
Dagen
började ialf bra, sovmorgon och så var det endast 1 lektion där vi kollade på film :) Synd bara att jag blir en sån crybaby ibland!! Nära på att börja grina eftersom jag fick reda på massa saker jag måste göra inom samhällskunskapen och jag fattar INGENTING av det! Crybaby as hell, det är jag det..

Petra och jag drog till Öret, städade hennes brors lya och sen tog vi en fika med min Favorit Johanna på La Baugette :) Vi drog vidare till MB, tanken var att vi skulle shoppa julklappar. Hittade jag nåt? Icke! Men har ialf beställt Peters julklapp ;)

Ska ta mig en dusch sen mysa ner mig i soffan. Men måste plugga till Naturkunskapsprovet vi har imorn! Hoppas jag klarar av att ta mig upp för att göra det. Annars blir jag ledsen som fa-an på mig själv.. Nåja, crybaby-jag drar nu! Hej hopp!

1 december: död!

God damn it! Jag är helt slut just nu.. :P Först skolan sen blev det jobb 18-20:30! Jag är ganska stolt, tapetsera ett rum, helt själv. Dock väldigt litet men det gick finnemang. Tänkte kolla klart på DH, duscha och sen mysa ner mig i soffan.. Vette tusan vart Tommie är men han kommer väl hem nångång. Och efter 23 kommer världens finaste älskling hem <3 Grrrreat!

Skönt med sovmorgon imorn! Puss

RSS 2.0