27 februari 2010: herre min gud.

Hujeda mig. Trött, huvudvärk och en tom mage. Tröttheten vill inte försvinna, inte huvudvärken heller men den tomma magen ska jag snart mätta. Köpte med mig en pizza hem inatt så det finns mat kvar, fint. Pizzan är dock indrängt i massssa sås. Det va gott inatt men om det är gott idag, det vette tusan.

Ska snart ta mig en skön dusch, försöka piggna till sen kanske hjälpa mammsi och Benny med flytten? OM jag orkar, inte nu ialf, kanske senare, väldigt mycket senare. Kan fixa på mitt rum ialf!



En del människor är bara för mycket. Vad är det för fel att älska livet man lever? Att älska livet i sig, kan inte direkt sätta ett finger på exakt vad som får mig att älska detta men jag gör det. Låt mig göra det också! Bara för att jag blev dumpad ska jag väl inte sitta hemma, gråta och må sämst? Man ska inte gråta över spilld mjölk typ. Jag har mina underbara vänner, tjejer som killar, min minifamilj, min stora familj. Jag har allt man behöver för att va lycklig. LOVE LIFE, LIVE LIFE! Att älta gammal kärlek är ingen idé. Singellivet är guld, faktiskt. Säg vad ni vill, men jag är bara ärlig.

26 februari 2010: besvikelse till max.

Jag hatar att ha pengar ibland!! För som jag skrev innan, har jag pengar híttar jag aldrig nåt att köpa som jag verkligen vill ha.. Och ja, så blev det idag med. Ingenting vettigt fick jag med mig hem alls! Jag som ville hitta nåt snyggt att ha ikväll men icke. Dumt, så dumt!
Men trevligt var det att springa 12345675432 varv på MB ialf. Ska chilla en liten sväng till sen blir det fart på fläsket. Måste göra mig iordning. Be mamma komma med ölen så slipper jag åka ut dit, sen är det bara party som gäller heeeela kvällen ;)


Peace, love and understanding party people!

26 februari 2010: hurra för fredag.

Äntligen har den dagen jag har väntat på heeela veckan kommit! Fredag! Ännu mera pengar på kontot och ikväll är det fest, I do love my life!
Borde egentligen göra nåt vettigt, typ städa? Äta frukost? Duscha? Eller nåt annat .. Men jag orkar inte, inte än, men snart. Fast å andra sidan är klockan inte ens 11! Blev en alldeles på tok för tidig uppgång idag men kunde inte somna om efter att syrran hade gått till jobbet.. Segt men det är bara att bita ihop och INTE stressa ;)

MB eller en sväng på stan med Emma & Anna sen, inhandla nåt nytt inför kvällen.. Hoppas jag hittar nåt bara. Annars är det alltid såhär att när jag har pengar hittar jag aldrig nåt, men när jag inte har pengar hittar jag massa! Så fruktansvärt irriterande..

Fortsätta lyssna på Nomy och försöka samla krafter till att göra nåt vettigt. Hörs!

25 februari 2010: bra dag

Se vilket under, klockan är massa och jag är vaken. Inte likt mig, om det inte är fest vill säga ;)
Lekt med Alex i stort sett hela dagen idag, me like! Pizza, skitsnack, gamla klasskompisar-snokning och soffhäng, nice torsdag liksom. Blev en promenad hem också och hua mig, lite coolt. Snöstorm i fejjan + att jag knappt gick att gå :O Men vafan.

Just nu älskar jag mitt liv! Vet inte, men idag har jag känt mig extra glad. Extra nöjd med livet! Så jädrans härligt, ibland behöver det ske en förändring. Bra eller dålig? Jag skulle säga bra just nu!

Fredag imorn, wohooo! Puss.


24 februari 2010: fitta!

Jag tar tillbaka det där jag skrev här om dagen: "Du är och förblir min bästa vän." Jag ångrar det så djupt att jag ens skrev så. Hur kunde jag tro nåt så dumt?! Du är världens mest dummaste människa jag mött, oärlig och allmänt idiotisk. Får så fruktansvärt ont i magen när jag tänker på dig och hur det beter dig. Jag blir arg, äcklad och galen! Varför bryr jag mig för? Det leder ialf ingenstans till att bry sig ändå, slöseri med energi, men tyvärr kan jag inte göra annat än att bry mig. The love is still there. Jag önskar du vore vettigare och bättre men icke, det kommer nog inte ske på ett par år!

Bitterfittan är framme igen! Men det är inte lätt att inte skriva när man blir förbannad. Att skriva är bättre än att ringa och skrika åt dig, tala om exakt allt detta för dig, gråta för dig .... Bättre att skriva!


24 februari 2010: tröttast!

ATT jag är idag! Hua mig, inte mycket sömn inatt inte.. Drar detta kortfattat as hell. Förfesten igår- äcklig! Satin- pinsamt och halvdant.. Efterfesten- Trevligt, prat och redbull/jäger..

Fick mig ialf en härlig morgon/förmiddagspromenad i solen idag, underbart :) Nyduschad och helt slut! Idag? Sova och tvätta typ, segt men jag måste. Rena kläder behöver vi ha annars får vi gå nakna och det kan bli ganska kallt ;P


Vila lite på soffan så jag kanske kan bli en icketrött människa. Hej!

23 februari 2010: satin

Ikväll blir det Satin med A-M och några andra nötter :) Kan nog inte bli annat än trevligt ska ni se. Hurra för lov och underbara vänner säger jag bara va..

Blev en te med Nadine på Java, trevligt att träffas, prata och gå runt på stan. Synd bara att jag inte hade råd att köpa nåt fint. Men på torsdag eller fredag ska jag inhandla lite nytt. Underkläder och jeans är nåt jag behöver och det ska jag köpa också :)

Nu är jag snygg och redo för förfest, invänta A-M bara :) Nice nice fågelbajs!

23 februari 2010: ondöigt.

Underbart väder. Sol sol sooool, säkert superkallt men det snöar ialf inte. Så inte undra på att jag känner mig superglad :)
Sitter och dricker te och kollar på Joey, synd att jag har sett detta avsnitt 12345432 gånger..
Har nydligen gjort mig iordning lite och diskat. Hej duktiga jag!

Åh vad jag önskar jag hade pengar just nu. Trippa runt på stan i solen och shoppa.. Ge mig vår! Men det får bli en fika med Nadine sen ialf :) Trevligt eftersom det va ett tag sen vi träffades. Får se vad resten av dagen har att erbjuda =) Hörs sen!


22 februari 2010: men vafa-an!

Den här måndagen har nog varit den värsta i hela mitt liv! Sjukt seg och FÖR kall! Borde inte vintern ta slut nu och våren komma?!
Jag fick lite panik i lördagskväll om hur mycket snö det va i Kumla. Snödrivorna är höga som fjäll och det är kallt som på Nordpolen! Började nästan gråta när jag fick för mig att snön kommer ligga kvar när jag tar studenten! Att göra snöänglar mitt i sommaren kanske vore nåt? Haa, nej! Vem försöker jag lura egentligen?!

Tvn tvn tvn tvn tvn, datorn datorn datorn, mobilen mobilen mobilen.. Min måndag. Dött! Tycker syrran ska komma hem så jag slipper prata med mig själv ;)

Fortsätta se dum ut framför tvn då. Hej hopp!


Du är och förblir min bästa vän.


21 februari 2010: efterrätt.

Ja, igår efter kinamaten skulle vi göra efterrätt- Banan-och-choklad i ugn men tror då fan inte att vi köpte bananerna men ingen jävla choklad.. Bitter blev jag men blev genast gladare efter lite godis och ett par kramar!

det får bli efterrätten ikväll istället, bättre sent än aldrig eller hur är det man säger? ;) Filmmys och slapp i soffan. Härlig söndag, härlig helg, härligt liv!
Me so happyface right now dudes :*

Fortfarande galet ont i nacken, kunde knappt duscha och skölja håret men ska flörta till mig lite massage. Puss hej!

21 februari 2010: aj!

Har så jädrans ont i nacken, eller ja, ena sidan. Kan inte riktigt böja huvudet ordentligt åt vänster! Gör verkligen galet ont.. Har iofs haft ont i nacken ett tag nu men det här är värst. Massage? Ja tack!

Igår blev det kinamat och slapp i soffan, me like. Gick och la oss ganska tidigt vilket gav resultat idag. Vaknade innan 8! På en söndag! När det är lov! Fy fa-an!

Får se om jag ska till min kusin idag och fika eller inte, beror på om mamma och Benny ska dit. Annars vet jag inte jag ska roa mig med idag. Blir väl inget speciellt men det är skönt det också :)

Hörs sen! Tjo.

20 februari 2010: trött!

Suck vad trött jag äääär! Skulle kunna sova flera flera timmar men icke, det går sig inte :)
Gårdagen va rätt skoj, men som vanligt blir jag helt pissed off på Z eftersom det alltid är samma jävla skitmänniskor men å andra sidan, vad hade jag förväntat mig?

Idag blir det soffhäng till max, ska nog stanna kvar i Kumla ikväll och umgås med Peter om han nu vill det.. Har ingen lust att sitta hemma i Öret helt ensam heller för delen :P
Fortsätta mysa i min ensamhet framför tvn en sväng till.

Åh! Jag blir så jävla förbannad på dig, fuck you typ..



Chill out tonight!


19 februari 2010: kumla

Japp, blir Kumla ikväll. Förfest hos Robin för Frida som fyllde 20 i veckan och sen blir det lilla Z.. Känns väl lite sisådär men vafan, bättre än inget. Denna helg tänkte jag undvika att hånlga med backen ialf ;)

Musik dunkas och sminket är på. Väntar på att syrran ska komma hem så hon kan ge mig kläder så jag kan va snygg ikväll. Har ju inga partykläder alls med mig, tänker INTE ha samma klänning som förra helgen, det går inte alls..

Party like a rockstar tonight then ;D

19 februari 2010: jadu

det kan gå ibland hörni. Är det bra eller dåligt? Ack, denna frågan orkar jag inte ens tänka på! Det känns bra just men efteråt vette tusan, kanske känns bra ändå eller jag vet inte!

Fredag idag och vad jag ska göra idag/ikväll har jag ingen aning om.. Blir nog slöa på soffan till max! Orkar nog inte gå ut ikväll, har nog inte råd. Blev lite för mycket av det goda i onsdags om vi säger så. Ångest!

Crybaby hej då!

17 februari 2010: björnis ikväll.

Sitter hemma med Kahlyn som ser på barnis. Hämtade henne från dagis och helvette vilket träningspass det va att GÅ med barnvagnen och K i detta jävla väglag.. Va helt slut när jag kom hem! Hua mig..

Efter den korta skoldagen va jag över hos P och tog en te, han va så rar som körde hem mig :)
Snart kommer systeryster hem då går jag bort till Anna och Fredrik, sen en fest till och SEN Björnis. Nice onsdag denna vecka också ;D


Nice nice fågelbajs, hej!

16 februari 2010: knäpp

Idag har jag varit den lataste människan på denna jord.. Efter skolan har jag inte gjort ett jävla jota! Legat på soffan och slöat hela dagen, skönt? Ja men vettigt? Njaee.

Jag blir knäpp i skallen på dig. Du säger si och så, gör ditten och datten. Vet inte ens om du är min vän eller inte, vet inte ens om du talar sanning eller inte.


Nu kom Kahlyn hem, blir väl att leka lite med henne innan det är dags för mat.. Me like to live here ♥


16 februari 2010: skolan

Jävla mardrömmar hela tiden! Var asarg i drömmen, slogs och skrek på nån men vet inte riktigt vem det va. Men jag har har mina aningar... Jävla idiot som ska finnas i mina tankar dag in och dag ut! Varför kan jag inte vara slänga dig och alla tankar i sopen?! Varför kan jag inte bara sluta tänka på dig?! Du äcklar mig lite granna om jag ska va ärlig! :@ Orka!


Skolan nu, har svenska, ska skriva en saga tillsammans med Karro och Elin :) Kommer bli en asbra barnsaga eftersom vi är kungar! ;D



Livet går vidare, sakta men säkert tyvärr. Inte lika fort som jag egentligen vill!

14 februari 2010: :)

Glad alla <3ans dag på alla idag då :) Och grattis till världens bästa mammsi ♥

Gårdagen va kanonkul. Blev dock lite för mycket av det goda om vi säger så ;) Kom hem till H innan 1, hånglade med backen IGEN på väg hem.. Ont som fan i överläppen :( Men vad gör det om 100 år?

Ska åka in till stan snart, duscha och sen vidare till mammsi och fika. Ikväll är det mys med mina lilla familj. <3

13 februari 2010: helt bakom flötet.

Datumet stämmer inte riktigt igår va. Noll koll på läget liksom ;D Men vad gör det om 100 år?
Är fortfarande bakfull och proppmätt.. Blev en superkul kväll igår. :D Satin för hela slanten, dock inte mina egna. Mjaaa, bra att va en snygg tjej ibland.

Ska
snart börja göra mig vacker igen och sen blir det på't idag igen. Bra eller inte? Äh, den frågan slänger vi bort i sopen. Karin och Johan ikväll, blir väl Z också. Stort suck va.


Ses i dimman party people :D

13 februari 2010: förfest

Är inte lika bitter nu som förut :D Sitter hemma hos mamma och dricker lite öl och grogg, snackar gamla minnen. Bjöd över Kevin också så det är massa minnen från Vingåker =) Me like gamla minnen.

Ikväll är förfest hos Anna och hennes kille sen blir det Liquid eller Rockbar. Det ska bli en asbra kväll ikväll, inga dumma tankar eller nåt.

Have fun tonight :D


12 februari 2010: är alla idioter eller?

Ja det är den stora frågan för idag. Finns det verkligen inget annat än idioter runt omkring en? Även om det inte är kärlek så är det vänskap och vänskapen kan faktiskt förstöras om man beter sig som vissa gör. Men fattar ingen det? Jag blir frustrerad på en hel del människor.. En del är verkligen bara för mycket. Jag kanske också tillhör dom "för mycket" vad vet jag....? Lyssnar på D50S och vill åka till Katrineholm! Ikväll blir det nog myskväll med syrran och Kahlyn <3 hörs sen kanske. Tjo.

10 februari: :)

Kan börja med att gratta min kära kusin på 18årsdagen; Grattis Carro :) Vi var verkligen bästa vänner när vi va små, gjorde allt tillsammans. Våra pappor var singlar och de umgicks så jag och C fick leka huuuur mycket som helst <3

Sitter och dricker te för min stackars hals. Sov lite halvknepigt inatt.. Blev väckt av ett sms 40 min innan klockan skulle ringa för att väcka mig, tack .. tack som fan hörru! Nåja, ska åka hem till syrran och fixa lite. Får se om jag orkar med praktiken idag? Just nu? Ne.. Fanns ju inte så mycket att göra där igår så blev inte alls glad.. Well well. Vi märker ju om jag kom iväg eller inte..



See you around.


9 februari 2010: hos mammsi

Sitter hemma hos mor min, blir att äta god mat och sova över här inatt :) Skönt att få lite egentid med min alldeles egna mamma!

Trälig dag på praktiken, började 11 och slutade 13 vid lunch.. Gick hem till Nina en sväng. Åkte med Peter till Örebro, kändes konstigt och läskigt. Men ändå skönt att se honom. Jobbigt bara att vi båda mår dåligt, det var en aningen stelt i bilen.. :/

Fortsätta kolla när mamma lagar mat. Hej hopp!

8 februari 2010: känns konstigt.

Sitter på tåget mot hallsberg nu. Skolan en sväng, vidare till kumla och fixa lite.. Sen hem till stan igen. Vad jag ska göra idag vet jag inte? Syrran kommer iofs hem så ensam slipper jag va ialf =) alla sms igårkväll kändes fel och konstigt.. Varför göra såhär mot mig för? Det enda som sker är att jag blir mer knäpp i skallen och fattar mindre om hur du egentligen tänker.. Och drömmen jag hade inatt va inte rolig för 5 öre, den va hemsk. Usch! Dumma tankar och drömmar.. Fortsätta lyssna på musik o försöka tänka på annat. Hej hej.

7 februari 2010: HUM.

Har varit i Kumla hela dagen. Packat, rensat och slängt massa saker. Och fyfan vad jobbigt det va att verkligen packa ALLT! Inte för att det var grejer att packa utan känslomässigt.. Men det känns fortfarande inte som om det är verkligt. :/
Tackar Helena och A-M för hjälpen idag, vad skulle jag göra utan dom egentligen?! ♥

Sitter ialf hemma hos syrran nu, hon är kvar i Sthlm, kommer hem imorn hoppas jag.. Jobbigt att faktiskt vara ensam nu men att sitta hos mamma orkade jag inte men tack för hjälpen där med.

Planen ser ut såhär nu; Bo hos syrran i 3 veckor och när mammsi och Benny flyttar upp på stan 1 mars flyttar jag "hem" igen. Känns en aningen skumt men bättre än inget. Tycker att det är meningslöst att skaffa eget eftersom jag tänkte dra till Norge efter studenten.. Måste bara skaffa mig mod till det!


Släpp det och gå vidare.


7 februari 2010: :'(

That's life.. Allting går inte alltid som man själv vill. Jag älskar dig ialf men synd att du inte riktigt gör detsamma.. :/ peter kom hit igår, talade om för mig att nu är det slut, han vill va själv.. Tungt va det just då och det är det än. Men visst, jag förstår honom, självklart. Jag är mest orolig för vart jag ska ta vägen nu. Det där va ju mitt hem :-(men allt löser sig på ett eller annat sätt.. Blir ialf att åka till kumla idag, packa osv. Hörs, tjo.

6 februari 2010: soffan

Idag har jag mått som jag förtjäna. Men gårdagen va rolig =) åkte in till stan med pappsi, shoppade lite och så fick jag träffa lilla neo, söt liten prins det där :-)har sovit i stort sett hela dagen, men skönt har det varit. Fast nu ligger jag på soffan, kollar på filmen som går på 4an och är en aningen rastlös. Försöka bli trött så jag kan sova.. Jobbig känsla o tanke.. Usch! Tack o hej.

5 februari 2010: örebro

Mysmorgon med fotbad + ansiktsmask :) Lovely! Har precis duschat och packat lite. Dricker kaffe och har ont i skallen.. Åker med bussen så att jag är framme i stan vid 18. Låna systers lägenhet och bo där i helgen, kan behöva vara för mig själv lite..
Ikväll blir ialf Strömpis med H och A-M, så får hoppas på en rolig kväll. Får se hur dagen ser ut imorn. Just nu ser det ut som om jag inte kommer ha internet där, men förhoppnings ska vi kunna lösa det här med musik ialf :P


Antingen hörs vi senare eller på söndag. Tjo!

4 februari 2010: konstig dröm!

Ramla du.. bara du reser dig upp igen. Kanske inte på en gång.. men inom en snar framtid!

Axel Rudi Pell makes me cry!! Får helt enkelt skylla mig själv, det är mitt fel att jag lyssnar på dom och inte på peppmusik. Synd bara att sångaren inte är lika snygg som han låter. Hans röst får mig att smälta en lite skvätt!

Knasigaste drömmen hade jag inatt:
Jag och ett gäng polare var på kryssning. Jag går till baren och ser en killkompis som ligger på bargolvet utan tröja och resten av kläderna tas av med hjälp av en annan kille och hans tänder. Och då inser jag att kompisen som ligger på golvet har tatuerat in ett kors på ollonet!
När jag väl vaknade kan lova er att jag skrattade en stund för mig själv för synen var för jävla rolig :D Hahaha!

Undra vad drömmer betyder egentligen? Jag vill så gärna veta för jag drömmer alltid konstiga och läskiga drömmer. Aldrig drömmar som är harmoniska och roliga.. Jobbigt i livet kanske? Äh!


Städat som vanligt idag eftersom det är torsdag.. Kollat på film (Det regnar köttbullar och Tjenare Kungen!) och träffat Helena. Ska snart dra igång en film till blir nog den senaste Saw filmen. Om jag törs ;)

Imorn är det äntligen fredag, och jag skiter i om jag inte är helt frisk. Jag ska ut! Jag måste. Måste träffa folk, dansa och dricka lite god öl! Frågan är om vi ska till Öret eller inte? Jo för fa-an, vi kör på det!
Har fått panik på mig själv hela veckan... Konstiga tankar, drömmar och frågor!


Hoppa och skit, hej!

3 februari 2010: mhm

Strange thoughts and feelings! But that's life, live with it .... or without it?! What to do huh?

Är ialf hemma nu. Sov över hos Helena inatt, jag behövde verkligen det. Prat och skratt fram till sent på natten. Vilket i sin tur resulterade till att vi sov till ett idag. Kanske inte så bra men ack så skönt det var. Vaknade iofs 9, 11 och till sist 13. Frukost, film, mat och så solade vi :)
Att ha en bra vän hos sig, oavsett om man inte pratar så mycket så är det alltid skönt.

Tänkte sätta igång en film tror jag, eller fortsätta se på tv och läsa VR som låg innanför dörren när jag kom hem :) Nåja, får se.. Puss.


2 februari 2010: tjockisar?

En stor latte på Donken och snart massa chokladpudding med grädde. Onyttiga klubben kanske? Hum... Ja, men vafa-an gör det om 100 år egentligen? ;D

Gillar läget just för stunden och det tänkte jag fortsätta med resten av kvällen ialf :)

Tjo!


2 februari 2010: still sick..

Jag blir då fan aldrig frisk känns det som! Hostar och snorar än.. Så ingen praktik för mig imorse eller ja, i förmiddags får jag ju säga eftersom jag börjar kl 11 ;D
Hälsenan mår ialf bättre idag, har inte varit ute och gått nåt idag. Kanske blir bättre utan skor på foten? Menar dock inte att jag ska ut i snön UTAN skor, menar att det kanske kan bli bra om jag stannar inne en hel dag :P

Har plockat och donat här hemma lite fram och tillbaka hela dagen.. Kollade på favoritfilmen imorse - Smala Sussie :) Jag får bara se den när min kära sambo inte är hemma eller sover. Han hatar den filmen tyvärr! Men Pölsa är då fan min idol, love him! "Jävla oflyt hela tiiin!"

Skulle egentligen ha gått hem till gammo och hjälpt henne med tvn men hon tyckte jag inte behövde det och skulle komma imorn om kanalerna inte hade fixat sig.. Rolig tant det där! :)

Snart kommer min bästaste hit och leker med mig. Sjuka på alla sätt och vis, hon och jag. Men det gör inget, jag gillar't skarpt! Blir nog att spendera hela dagen med Helena som vanligt. Jag vill göra nåt kul, nåt som jag vanligtvis inte brukar göra. Men det känns jobbigt att göra nåt eftersom jag inte riktigt orkar annat än att sitta i soffan och glo.


Bob Hund får göra mig glad fram tills Helena kommer över. Tjoo!

1 februari 2010: häxan.

Lungorna lämnar snart min kropp, hostar snart ihjäl mig, snoret tar aldrig slut och jag låter som en kraxande häxa när jag talar. Inte speciellt sexigt men är man sjuk så är man.. Jag hatar att vara dålig!

Sitter med lurarna på, lyssnar på Jumpor och försöker sjunga så gott det går. Men det låter inte bra för fem öre.. (Fast det gör det väl inte när jag är frisk heller! ;))
Har varit på Maestro med Anna och ätit mat. Blev inte en lång stund vi sågs men det känns bra ändå, bättre en kort stund än ingen stund alls? :)

Lyssna på musik och drömma mig bort resten av kvällen innan det är dags för tvn. Får se om det blir nån praktik imorn, just nu känner jag att nee. Känns inte så jädrans häftigt att sitta där och hosta och smitta dom. Kan lika gärna stanna hemma då och tycka synd om mig själv! Det är ialf nåt jag är bra på, nästan så att jag borde få ett pris tycker jag ;)



Jag vill så gärna ge alla jävla idioter en fet ninjaspark i ansiktet! Åh vad jag blir trött på en hel del människor, fan! Har ingen i denna stad vett innanför pannbenet eller?! Frågan är ju om ens jag har det just nu pga allt strunt som är runt omkring... Hoppa och skit hörni!


RSS 2.0