29 november 2010: jobbigt..

Det finns ingen värre känsla än att känna sig riktigt sårad och besviken.
Jag känner mig fortfarande så dum, så blåögd, så himla blåst. Att jag inte fattade?! Att jag inte såg vad som egentligen hände?! Jag är verkligen på tok för snäll. Jag ställer alltid upp för alla men blir sårad gång på gång. Jag vet att det är NU jag ska ställa upp för dig ännu mer, att det är nu jag ska finnas. Men just nu verkar du inte vilja ha varken min hjälp eller min kärlek. </3 Men kom ihåg detta: Jag älskar dig!



26 november 2010: vuxenkonsum ;D

Jajjemensan. Idag får jag handla på vuxenkonsum helt själv! ;)

Fick en spa-behandling på Clearion Hotel av mammsi & Benny, det enda jag önskade mig så jag blev nöjd!

Idag: Jobb. Bolaget. Lunchdejt med Anna. Fix och trix inför festen. Förfest. Krogen! :D

25 november 2010: snart så ;)

Imorse när klockan ringde var min första tanke "Jag kan ta en liten sovmorgon...." Men sen kom jag på att ju längre jag sover, längre tid tar det innan arbetet är klart så det var bara för mig att kliva upp 05:30.
Slipade och spacklade sen gick jag hem igen. Åt frukost och städade sen kom min kära syster och klippte mig, så nu behöver jag inte skämmas för frillan :P

Kom precis hem igen. Var i lägenheten och slipade + spacklade IGEN! Funderar på att glider över om några timmar igen för att slipa sen sätta igång med målningen. Imorn hinner jag inte göra så mycket så det bästa vore om jag orkade dra iväg sen. För deras skull och min egen!

Snart så hörni folket, snart så ;)



24 november 2010: spice girls ;)

Att arbeta idag gick alldeles utmärkt. Målat lister, fogat och spacklat. Men måste spackla 2 gånger till eftersom underarbetet måste va riktigt fint för att slutresultatet ska bli bra :)

Nu under eftermiddagen/kvällen har jag lyssnat på gammal musik. Dia Psalma och Spice Girls. Vet inte varför men SG ploppade bara upp i skallen på mig. "Mama, I love you. Mama, I care! Mama, I love you. Mama, my friend." Mysigaste låten!

Blir tidigt i säng ikväll med eftersom jag ska upp tidigt imorn och fortsätta spackla. Men jag är verkligen riktigt taggad för morgondagens arbete imorn :D Hejja mig!


PUSS!


24 november 2010: godmorgon!

När klockan ringde 05:30 var jag inte ett dugg trött vilket är väldigt konstigt. Jag har inte varit vaken såhär tidigt på bra jävla länge. Men jag får väl tji för det i eftermiddag/ikväll.
Men ska iväg och hämta ut nya målarbyxor, verktyg + material nu och sen iväg och jobba. Kör till ca 12 så jag hinner och och äta innan mötet med jobbcoachen kl 13 sen tillbaka till jobbet och köra på som en tok. Får se när jag kommer hem idag, men ska göra så mycket som möjligt idag :)

Äntligen har jag nåt att göra på dagarna + att jag får pengar för't ;) Puss!


23 november 2010: trots 1000 saker att tänka på är jag glad.

Oj, klockan är snart fyra. Snacka om att den här dagen har gått fort men jag har hunnit med mycket :) Sökt två jobb. Finslipat på mitt CV. Lunchat med min älskade syster på Jensen's. (Och ja, det är nog ett utav våra favoritställen för så fort vi ska äta nånstans är det alltid Jensen's. :P) Tvättat. Hängt tvätt. Vikt tvätt. Handlat. Så nu väntar jag på att maskinen ska bli klar så jag kan hänga tvätt igen.

Funderar på om jag ska baka idag, bullar och annat krafs. Imorn hinner jag inte för jag ska faktiskt jobba då, tro det eller ej, men ett målarjobb. Sen på torsdag blir det kanske jobb igen annars ska jag färga och klippa håret så jag är snygg tills på fredag ;) Jävligt tajt med tid den här veckan. Hej magknip och huvudvärk! + att jag måste fixa med VIPen tills på fredag och blablablabla.. Men det är bara att bita ihop så jag kan fixa detta!


Nya gadden ;) Så sjukt nöjd! (Fortsätter den 10/12!)


22 november 2010: finally!

Äntligen är det måndag! Har varit ute på stan en sväng med Jennie. Skulle egentligen gjort massa bra saker me eftersom jag är en sån jävla pussy så blev inget gjort.. Shame on me!

Har precis testat vilken klänning jag ska ha på fredag, ville ha jeansklänningen men mina jävla pattar har ju växt så inihelvetes mycket så får ta den svarta med guld detajler :)

Ska bara sitta och slöa till 15-tiden då drar vi ner till Stardust för jag ska ju gadda mig! :D

Puss!

20 november 2010: jag erkänner.

Mm. Nu har jag erkänt det för mig själv. Nu behöver Jennie övertala mig. Jag har fattat ♥

20 november 2010: love life live life <3

Gårdagen var helt jävla kanon. Först tacos hemma - biljard med Anna (tyvärr förlorade jag!) men kul hade vi :D - En öl uppe hos husdjuren - Bells och öl - RockBar och öl - hem och sov med mysmongot! Finns bara en sak att säga: Love Life Live Life.

Mysmorgon denna lördag också :) Precis gjort mig lite vacker och är redo för att åka till Kumla på kalas dr småkusinerna ska firas :) Sen blir det nog att chilla hemma till kvällen då förflyttar jag nog mig bort till norr om jag orkar.



High on life baby. High on life!


19 november 2010: mysfredag.

Äntligen fredag. Så som jag har längtat hela veckan! Och äntligen har vi stora laptopen hemma! Tog bara 5 arbetsdagar, förvånadsvärt fort faktiskt. Men göttmos så att säga!

Var nere på Stardust förut och bokade tid. Så på måndag klockan 15 är det dags att fortsätta färglägga armen, det kommer bli tjockt nice ;)

Fikat med syrran och Kahlyn en sväng. Hjälpt mamma med att fixa till tacosen så nu väntar vi på att Benny ska komma hem så vi kan äta! Jag är hungrig! Efter maten ska jag och Anna lira lite biljard :) Mysfredag!


Puss!

18 november 2010: massa redbull = pruttmage!

Igårkväll drog jag över till Agnes och John. Nån öl slank ner sen drog jag i mig en jäääävla massa RedBull. En bamsestor och en normalstor..
Satt på Liquid ett par timmar där vi träffade en jättehärligt gäng varav en av dom var döva. Jobbigt att "prata" med han via sms men han såg så ensam ut så ville inte att han skulle sitta själv :P

När dom andra drog till Strömpis gick jag hem och skulle sova. Haaa! Kyss mig i röven, det blev inte mycket sömn för mig inte. Drog på högsta volym med bästa musiken i lurarna och "dansade" och mimade samtidigt som jag låg i sängen. Jag var HELT hyper efter all RedBull!

Visst är det trist att sova själv? Men oj vad gött det är att ligga under täcket och prutta huuuuur mycket man vill utan att nån gnäller ;) (Tack RedBullen för min pruttmage jag hade inatt!) Haha. Ibland undrar jag ifall jag är en karl innerst inne!

Snart kommer min snutt hit då ska jag bjuda henne på dunderfrukost sen ska vi ut på stan och uträtta lite ärenden för min del. Sen ska jag försöka få henne att vi ska baka nåt :P


Snart fredag. Snart fredag. Snart fredag! ♥


16 november 2010: 10 dagar kvar.

Tvättar och letar jobb. Och att hitta ett jobb är fan inte det lättaste! Jag börjar ärligt talat få lite panik. Jag både MÅSTE och VILL ha ett jobb typ ... NU! Kan fan inte bo hemma resten av mitt liv. Får jag inget jobb inom en snar framtid får jag gå som en jävla tattare till soc och tigga. Det tar emot att ens tänka tanken men jag måste ju få pengar från nånstans.

Gårdagen var den värsta dagen på länge. Gjorde inget vettigt alls. Satt bara hemma i min ensamhet och sura, snacka om det var en dålig dag igår med huvudvärk och tjat från mamma.
Men idag är det bättre. Jennie kommer senare, då blir det en fika på stan :)

Jag hatar att sova själv, drömmer bara massa sjuka saker. Vill ha helg så jag kan få mysa lite ;)


Puss!

15 november 2010: måndag ... segt!

Just nu är jag en så otroligt trött människa.. Och jag har ingenting att göra idag, eller ja, inget speciellt iaf. Vika lite tvätt och fixa lite annat gojs.

Jag hatar mini PCn, ljudet laggar ihop när man lyssnar på musik eller när folk skriver på msn. Skapligt irriterande men den stora är på lagning. Hoppas bara den är klar tills den 26de. Eller att vi kan få låna en dator! Vad är en fest utan musik liksom? ;)

Min helg har varit heeeelt underbar igen. Me likey like a lot! Fest och mys :)

Puss på livet!

12 november 2010: friday!

Fredagkväll och jag är med min snutt. Ikväll är vi riktiga tjejer. Dricker vin, målar naglarna, byter kläder 53463543 ggr (eller ja, jag har ialf gjort det!) Men nu tror jag att jag är nöjd med kvällens outfit :)

Det gick alldeles utmärkt att lämna lillskruttan på dagis imorse :) Världens sötaste unge!! Blev att storstäda och vika tvätt när jag kom hem, damn I'm good!

Ut i köket nu och va social med mammsi och Benny, vänta på att maten blir klar sen senare blir det nog utgång ikväll. Får se. Jag som egentligen skulle ha massage-och-myskväll. Shame on me! ;)


Puss!


11 november 2010: myspys med Kahlyn.

Torsdagsmys med Kahlyn. Chips och barnis! ♥

Blev lite alkohol med min snutt igår. På väg hem till Jim kommer en gäng och frågar efter cigg, vi sa nej och det skulle vi inte ha sagt. Slutade med att vi låg på backen. Jävla idioter till killar. Är man cool när man slår ner tjejer utan eller? Knappast!

nu går jag mer än gärna inte ut själv när det är mörkt. Måste skaffa mig en bodyguard! En som skyddar mig från idioter!


Imorn blir det mys och massage. Det bestämmer jag här och nu. Så det så! Ingen jävla alkohol imorn inte, chilla till max!


Puss och hej

9 november 2010: mysunge!

NU är det verkligen vinter. Extremt mycket snö! Jag ogillar inte vintern och snön. Ogillar bara att snön är här nu, de borde komma senare. + att det är så förbannat kallt ute! Det är faktiskt rätt mysigt med snö, ialf om man är inne och myser med doftljus och en filt!

Hämtade lillskruttan på dagis förut. Tog bussen både dit och hem. Ville verkligen inte cykla. Att cykla omkull nu är jävligt ocoolt! Och snacka om att vi hade tur, fick höra senare att stadsbussarna blev inställda.. Flygande bussar, bilar och cyklar tack! Bara en liten bit ovanför marken. Förstå va lätt att skulle vara då ;) Ingen drattar omkull, kör ner i diket eller så. *High five* på mig!

Kahlyn fick ialf lite kvällsmacka och kollade på Barnis. Sen spelade vi massa spel på Bolibompas hemsida och hur mysigt var inte det då. Efter att hon hade duschat satt hon i mitt knä och bara supermyste med mig samtidigt som vi spelade. Oj, vad jag älskar min systerdotter

Nu tänkte jag dra igång "Solsidan" och skratta lite innan jag sover :) Godnatt och puss på denna ljuvliga tisdag!



9 november 2010: piga, hemmafru .. you name it!

Min kära syster ringde och väckte mig halv 9 imorse och det är 2 timmar sen. Har hunnit vattna alla miljarder blommor vi har, dammsugit hela hemmet och tvättat en maskin :) Har man inget jobb får man jobba hemma, som mamma säger "Ida, imorn får du leka piga."

Snart kommer min snutt hit och leker med mig. Antar att jag får bjuda på frukost ;) Sen i eftermiddag ska jag hämta lillskruttan på dagis och leka med henne tills Kenny hämtar henne :)

Inatt innan jag skulle sova låg jag och tänkte på en sak.. Jag är jävligt snäll och generös emot mina vänner. Jag bjuder om dom inte har pengar. Och nu är det jag som är den fattiga av oss och givetvis förväntar jag mig ju att bli bjuden tillbaka men vissa människor är inte lika generösa.. It sucks!

Måste sätta mig och bestämma vilka vänner jag bjuder till festen fredagen den 26de då jag fyller. Blir förfest + krogen, pallar inte ha hemmafest hela natten! Jag ser fram emot den fredagen riktigt ordentligt!

Göra lite nytta nu innan Jennie kommer, puss!


8 november 2010: måndagkväll

Idag fyller min kära mormor år - 64. Så vi var där och fikade lite. Oavsett om vi är där bara en liten stund så är det alltid lika mysigt. Jag älskar min mormor något så otroligt mycket ♥
Har även städat mitt rum och träffat Alexandra idag :) I'm so happy for you!

Kollade på ett nytt program förut. Jag kollar aldrig på SVT1 men idag gjorde jag det. "Ung&Bortskämd", 10 stycken ungdomar som bor tillsammans i ett hus och ska göra det i 2 månader (?). Dom kan varken städa, diska, handla mat eller nåt. Det enda dom kan är att slösa föräldrarnas pengar! Dom hade knappt varit inne i en mataffär. Pinsamt! Så när jag kollade på detta insåg jag att jag är fan i mig inte bortskämd!

Ouf, saknar!

Puss


7 november 2010: underbar söndag!

Min söndag har verkligen varit helt underbar! Morgonmys deluxe - Morgonpromenad - Kalas för Kahlyn i Vingåker - Middag och mys med Neo hos bror min och Kattis :) Finns bara en sak som saknas nu. Kvällsmys! Men ska faktiskt lägga mig i sängen snart och kolla på SATC 2! Så det får duga för ikväll ;)


Mysis!

7 november 2010: söndagsmys deluxe!

Morgonpromenad vid 11 genom stan i solskenet en fint.
Ätit frukost, duschat och ska bara fixa frillan sen kommer J&M och hämtar mig för att åka till Vingåker en sväng, Kahlyn ska ju ha kalas :) Snacka om att jag ska frossa i bullar och negerbollar, det förtjänar jag idag ;) Eller nåt!


Att ligga fyra stycken i en 1.20 säng en söndagmorgon är bara för mysigt, mys-deluxe totalt. Vi ÄR normala människor, jag lovar ;) Lite överflödiga med kärlek kanske!


Puss





6 november 2010: lördagmorgon :)

Lördagmorgon och jag gick upp klockan 8. Är otroligt trött, somnade vid 5! Och inte nog med det så fick jag två samtal 6:30! :O Okej att man efterfestar (?) men inte fan ringer man och väcker en nykter stackars krake så dags! Svarade visserligen inte men jag blev ju väckt!

Sitter här med min kopp kaffe och glas juice och lyssnar på Queen, en riktig härlig start på morgonen :) Ska packa iordning dom sista sakerna sen blir jag upphämtade av syrran och c/o för att åka hem till Örebro. Den här gången när jag varit i Vingåker har jag verkligen längtat hem. Kan bero på för att Alx inte varit hemma + lite annat! :)


Inte långt kvar nu :D Happy me!


PUSS!

5 november 2010: katrineflen

Sitter hemma hos Li i Katrineflen nu, kom hit för en liten stund sen :) Ska gå på stan för att leta present till Kahlyn som ska ha kalas på söndag!

Som dom flesta vet färgade jag håret igår, och nej inte blont, det blev rött denna gång. Se på fa-an du! Länge sen men oj så jag trivs!! Men får se hur länge jag kommer va redhead ;) Jag är ju expert på att byta färg på håret.

Antingen kramas jag med Li inatt eller så åker jag hem till en tom lägenhet..


Shit, du har satt dina spår! Otroligt skön kille ;)



4 november 2010: lyyyyyyyycka :D

Hurra. Lycka, lycka, lycka! Ja det sprids inget annat än lycka igenom min lilla kropp! Fick just sms från Media Markt och min kärlek är klar för att hämtas! Jag hoppas så innerligt att den funkar alldeles perfekt nu!! Om inte, då dör jag. Iaf lite!

Min kropp luktar gott, b-u-s:ade mig förut. Det var lääänge sen! Men hoppas jag kan bli lite fin nu :) Bästa kommentaren från i helgen "Djungel-bh (leopardmöster) och kroppen luktar cocos. Är jag är djungeln eller?!" Där snackar vi tappad kille ;)

Ska packa iordning lite grejer, äta lite mat, göra mig iordning och sen roa med mig nåt. Åker ut till MB senare, hämta mobilen och möta upp syrran och Kenny för att åka till landet. Ska äntligen få håret snyggt ikväll :) Hejdå utväxt!! Hej nyfärgad och nyklippt!

Känner mig så jävla glad och det är tack vare mycket saker! :D Puss!



4 november 2010: one piece jump in.

Ja, det är ju ett jävla tjat om one piece, på nätet, kändisbloggar och radion. Och imorse såg jag på Vakna att det fanns en artikel om denna omtalade one piece i Aftonbladet. Då slog det mig! När jag var liten hade jag en sån pj, asså inte liten bäbis. Jag kanske var .. 7-8 år? Eller äldre? Jag minns inte. Men den var iaf grön, ljusgrön med en rosa kanin på ena sidan. Och jag gjorde inget annat än älskade den!
Hade jag inte varit på frukansvärt fattig nu hade jag lätt köpt en one piece idag. Jag skulle gå med en på stan utan att skämmas ;) Jag är ju inte direkt hon som är hon som skäms för saker och ting!




3 november 2010: slagit i skallen x2!

Jag måste ha slagit i skallen .. Riktigt hårt! Jag har kollat på skräckisar ikväll, helt ensam! Sist det hände var... ALDRIG! Först Clear Lake, dock inte så läskig som jag ville så då drog jag igång The fog och ja, den var liiite värre. Får se om jag kommer kunna sova inatt :O

Jag måste ha slagit i skallen ännu en gång. Inte ofta jag gör som jag gjorde. Men jag gillar't. Spontana grejer is the shit. :*

Kommer kännas konstigt att sova inatt men det kommer nog att gå. Dock inte för filmerna utan pga annat! Så ska väl göra mig redo för natten när som. Huvudvärken smyger sig på så lika bra.. Imorn drar jag till landet, kommer va själv 'hemma'.. Ingen Alx där inte, bara jag! :) Saknar dessutom min kissunge ♥


Godnatt, puss.

1 november 2010: 25 dagar kvar.

Redan 1a november och det innebär att jag fyller år om 25 dagar! Helt sjukt vad tiden går fort. Snart 20 år! But I do like it! Äntligen!

Min måndagmorgon startade alldeles perfekt. Ansiktsmask och fotbad :) Hängde tvätt sen drog jag och Anna ut och gick en sväng. Sen bjöd jag henne på frukost :) Snäll som jag är!
Ska ta mig en dusch sen går vi upp till henne. Vid 16-tiden drar vi oss mot Satin och äter mat och dricker öl. Uppladdning inför matchen. ÖSK-Göteborg!

Fick en fin överraskning igår när jag kom hem. Den 24de mars drar vi till Thailandet i 2 veckor ;)

Puss!

RSS 2.0