underbara dagar :) <3

Lördag, söndag och måndag - hua mig vilka underbara dagar :) ♥

Lördagskvällen spenderades hos mig tillsammans med Anna och vi såg på lite film och mös. Söndagen började med att Kahlyn kom, vidare till Lek&Bus, mat på Donkan sen film och mys i sängen innan det var dags att sova. Och idag var jag och lilltjejen hos min bror och Neo och hälsade på :) Sen pallrade jag mig faktiskt hem till Alex där hon bjöd på mat och så kollade vi på film :) Lovey days!

Nu är jag hemma och tänkta dra igång en film och sova. Puss på alla dessa underbara dagar!!


lovely saturday :D

Efter jag insåg att tåget inte alls går sin vanliga tid på fredagar fick jag minsann sitta snällt och vänta på bussen istället. Kom hem ca 1 timma senare än vanligt.
Fuskstädade på rummet, duschade och gjorde mig vacker galet fort för mina husdjur kom hit. Vi drack öl och sen vid tolvtiden drog jag och Anna till Satin.

10 stycken cheesebugare fick följa med hem, det finns nog 1 kvar. Men vi va 4 personer som åt, inte bara jag ;) Men fyfa-an vad gott det va.

Ska snart hoppa in i duschen sen ge mig ut på stan i det fina vädret. Först lite lunch med Anna nånstans sen kolla lite på hindersmässan :) Underbara lördag ♥



friday it is :)

Äntligen fredag. Och jag hoppas verkligen inte att det blir som igår på jobbet. Det kändes som om jag var den enda som slet som ett djur och det gillar jag inte. Eller till en viss del gör jag väl det men inte så som det va igår.

Och inte nog med det så var tåget försenat också. Men väl hemma tog mig en öl och pratade lite med mammsi och Benny. Det blir inte alls mycket prat mellan oss veckorna direkt men igår så :)

Idag blir det först och främst jobb som vanligt, 11-18, sen hem och städa och göra mig iordning för ikväll blir det lite öl och biljard med husdjuren :) Sen får vi se om en annan vän följer med, förhoppningsvis eftersom jag inte träffat honom på ett bra tag.

Hoppas nåt så innerligt att denna fredag blir kanonbra :D

Puss på stjärten *high five* :D

irritationsobjekt :P

Att jag aldrig lär mig! Jag kan sitta flera timmar och snoka runt på folk och bli irriterad för jag tycker personerna är så fruktansvärt fula :P Trots att jag vet om att jag blir knäpp så fortsätter jag med det. Fullt normalt? Nja, tror inte riktigt det va ;) Men det finns folk till allt och jag tillhör gruppen - Vi som snokar på fula människor, blir irriterade och skrattar!



Synd att igårkväll inte blev som tänkt, jag hade gillat det riktigt mycket, jag hade behövt det också men det finns ju fler dagar. Gammalt är nästan bäst så att säga ;)


Jobb, 11-18 :) Tjoho!



family comes first!

Jag vet inte om jag är trött eller inte.. Kanske deckar direkt när jag lägger huvudet på kudden? Hoppas nästan på't.

Efter jobbet kom min kära far och Bea och hämtade upp mig så jag passade på att följa med dom till bror min och hans familj :) ♥ Lillprinsen är bara för söt!

Var väl hemma runt 21 då var det mat och dusch på en gång. Har suttit i bra många minuter och kollat på gamla bilder på bilddagboken.. Förstå hur mycket folk man har umgåtts med titt som tätt. Folk man festat med en gång. Folk man umgicks med varje dag. En del är vänner i dagens läge, en del är ingenting. Snacka om att livet går vidare! Både positivt och negativt :)


Ska fortsätta se på Dum och Dummare sen sova.. Och försöka undvika dessa jävla drömmar!




"Om du vill bli älskad, älska själv. "


totalt slut :P

Jag är helt slut. Både kroppen och skallen är bra möra och trötta.. Men att arbeta som ett djur och samtidigt lyssna på när snickarna bankar och dånar tar verkligen musten ur en :P

Jag och Anna hade som vanligt vår lilla cigg-dejt efter jobbet :) Och nu har jag duschat och ätit supergod mat, sitter och kollar på Sofias änglar och blir lite crybaby. Absolut inte bra att kolla på tv där dom gråter när man är trött, eller jag blir bara ännu mer känslig när jag är trött.

Funderar starkt på att lägga mig i sängen när som och kolla på antingen Svamp Bob eller That 70's show :)

Tjillevippen hej!



"Jag är trött på dagen för att jag är superhjälte på natten"

jobb igen :)

Äntligen tisdag och jobb igen. I love it. Dock hatar jag varenda jävla natt eftersom jag drömmer mardrömmar i stort sett varje natt.. Jag vill veta varför jag drömmer som jag drömmer.

Har fått pengar från FK idag och som jag tyckte verkade det som om det va väldans lite pengar.. Ska kolla lite mer på det där sen i eftermiddag/kväll. Känns som om jag blir lurad.

Jaha nehe, ska sminka mig lite och greja sen bussen till jobbet. Samma tider denna vecka, 11-18 :) 




"Vänner kommer, vänner går. Men det är dom äkta som består"

home sweet home.

Hela helgen spenderades i Kumla. Eller ja, nästan iaf.
I fredags förfest hos Herr Gyllin - Limosin till Strömpis - Kul kväll - Taxi till Kumla.
I lördags då mat på Ceaser med grabbarna - Förfest hos P med "Med andra ord" - Förfest hos Gunke - Zäta - Efterfest :)

Jag har haft en riktigt trevlig helg, jag gillar inte staden Kumla men jag gillar folket jag har umgåtts med. Har träffat en hel del som jag inte sett/pratat med på en evighet känns det som :)

Vill att klockan ska bli eftermiddag för då är det 'hemma-spa' som gäller för min del. Underbara måndag :)

Lite bilder från i fredags :)






fredag, fredag, fredag :D

Shit. Inatt drömde jag att jag spöa skiten ur Josefine (min "lillasyster") pga att hon och hennes polare hade varit hemma hos mitt ex och efterfestat plus att hon hade legat med honom! Tur det bara va en dröm för annars hade både hon och han varit rätt döda vid det här laget ;)


Givetvis är jag klar på tok för tidigt men ska gå till Ica och hämta ut mitt nya Visakort innan jag tar bussen till Kumla för veckans sista arbetsdag :)


Lovely life ♥



knäppa drömmar.

Om man drömmar sånna drömmar som jag drömde inatt... Oj oj oj. Det känns som om det snart är dags att göra nåt åt saken. Det här håller inte! JAG BLIR GALEN!! ;)

Läsa lite "tidningar" sen bussen till Kumla. Dag tre, här kommer jag! :)



"Alla våra drömmar kan uppfyllas om vi har modet att uppfylla dom."



seg dag idag.

Idag kan vi snacka om att det va segt.. Efter lunch hände det inte mycket. Men rätt gött iaf :) Jag trivs ju som sagt superbra där så.

Träffade Glenn efter jobbet, dock blev det inte länge men en stund iaf :) Satt och kollade när han kopplade in sin nya tv och sitt nya ljud och ja, hade jag varit han hade jag fått utbrott efter utbrott :P

Ligger i sängen och småkollar på "Här med förklarar jag er Chuck och Larry". Jag gillar den, skrattar så jag får ont i magen ;)

Godnatt snart då :)


Sometimes I surprice myself by being pretty damn fantastic .....

dag 2, here i come.

Klockan är lite över 9 och jag är klar. Duschat, sminkat mig och ätit frukost .. Bussen går inte förrän 10:12, what to do? Klev ju upp klockan 8 för att göra mina övningar :) Men jag är en för snabb person, blir klar direkt.

Får väl läsa "tidningar" tills det är dags att gå :) Blir förmodligen att träffa en gammal vän efter jobbet, om jag orkar men det tror jag nog :) Hej hopp!

första arbetsdagen avklarad :D

Jag är trött och har lite ont i fötterna men trots det är jag lycklig som bara den! :D

Första arbetsdagen gick alldeles utmärkt, timmarna for verkligen iväg. Hur gött som helst. Dock gick jag för fort från jobbet till tåget. Jag som tänkte innan "jag ska gå sakta så slipper jag vänta på tåget så länge." Haa, tji fick jag för det och fick vänta en kvart på tåget :P

Tänkte gosa ner mig i sängen snart och läsa lite sen sova :) Klockan är inte alls mycket men sängen min lockar nåt så fruktansvärt mycket ;D



"Dum vivimus, vivamus"


äntligen :D

Äntligen är denna dag här, så som jag har längtat. Faktiskt! Klev upp klockan 7 för att göra lite övningar för att träna magen. Har precis mättat magen och ska snart fräscha till mig lite.
Visserligen börjar jag klockan 11 men ska förbi Nina en sväng innan så åker med tåget om 1 timma, ska bara förbi och köpa pendlarkortet :)

Jobb, 11-18 :) YES!!


måndagkväll

Jaha nehe. Invänta middagen sen dra igång Kenny Begins.
Har telefonköat för SJ's kundservice vilket tog tid men där kunde dom ej hjälpa mig. Sen ytterligare en kö för Länstrafikens kundservice och där blev jag hjälpt :) Så nu vet jag vad jag ska köpa för nåt, blir pendlarkortplus - awesome! (Därför filmen blev uppskjuten!)


Jag känner ren lycka igen men som vanligt vet jag inte varför men jag känner mig bara så glad! Fast å andra sidan är det ju bra :D Och jag bara älskar denna känsla så himla mycket ♥

inte guds bästa barn men lite bättre än alla andra ;D

Igår var det söndag och jag förstår inte varför alla hatar söndagar?
Söndagar är sköna, härliga, slöa dagar. Ingen stress på att man ska upp med hjälp av klockan. Man kan gå runt i pj's eller morgonrock hur länge man vill eller så kan man ligga kvar i sängen extra länge och glo på film vilket jag gjorde ;D Kollade på Full Frys och skrattade som en tok! Underbar söndagsmorgon.

På eftermiddagen blev det Kumla för tacos och skräckisar. Jag åt så mycket att jag trodde jag skulle explodera, mulade i mig sjukt mycket tacos sen chips + dipp på det. Snacka om att jag va fettosuperstar igår ;P Men gott var det iaf.

Har kollat på Kenny Starfighter nu och ska snart kolla på Kenny Begins. Träffa Anna en sväng sen blir det nog lite 'hemma-spa' som vanligt :)  


Oavsett om jag sitter hemma själv hela dagarna och bara kollar på film eller läser en bok så älskar jag det jag gör. Jag behöver inte mycket för att älska livet har jag märkt ♥


ilskan tar över.

Sons of anarchy är slut. Jag är ledsen. Jag vill ha säsong fyra NU! Bells med folket igår, sweet.
Min tå är misshandlad. Mindre coolt. Mindre skönt.

Vissa människor borde det va skottpengar på. Hur kan man sjunka så lågt och göra så mot en annan människa? Jag är glad att jag är den jag är annars hade det kunnat varit jag istället.. FY FA-AN ASSÅ! Länge sen jag va såhär arg. Ilskan vägrar försvinna, den är kvar där inne och stör mig..

Ikväll blir det lugna puckar. Massa film och chill :)



"Ödet ger oss släktigar, men våra vänner väljer vi själva"


fredag. måndag? alla dagar ser likadana ut.

Oh thank god it's friday ... typ. Alla dagar ser nästan likadana ut för min del men det är livet som arbretslös och det gillar jag inte.

Mötet på AF var lika ointressant som vanligt .. Inga nya grejer dom tar upp direkt men även om det är segt så måste jag gå dit om jag vill ha pengar och det är klar jag vill ha det!

Såg klart på säsong två igår, sista avsnittet fick mig att gråta en skvätt. Så nu ger jag mig in på säsong tre, synd bara att när tredje säsongen är avklarad har jag inget mer SOA kvar att se. Jag kommer avlida! Eller iaf nästan ;D


"Den som vill göra verklighet av sina drömmar måste vara vaken."


zoombie.

Damn I'm tired! Blev som sagt en lång natt inatt. Somnade inte förrän vid 6, vaknade till och från men klev upp vid 11. Duschade, vek tvätten sen blev det lite mer SOA ;)
Men nu har jag inte tittat på fleeeera timmar eftersom min dag har spenderats hos Jempa, Kattis och Neo med syrran :) Hängde även med Peter till Elgiganten så han kunde köpa tv, sen mat på Max och en sväng på Ikea.

Bra torsdag idag, jajjeböj. Men än är den inte slut! Sätta på mig myskläder sen dra igång SOA igen men inatt blir det ingen lång natt. Jag ska på möte klockan 10:15 på AF. Så blir hyfsat tidigt i säng :)


"Sann vänskap är evig"


jag är SÅ fast ...

SÅ såld! Har plöjt igenom säsong ett av SOA och precis sett de tre första avsnitten av säsong två. Jag bara älskar serien, verkligen.
Fått i mig ca 1½ liter energidricka och ska fortsätta sitta som ett fån framför datan och glo. Ena stunden ler jag, andra stunden gråter jag, tredje stunden sitter jag helt förtvillad med händer på skallen och undrar hur i helvete det ska gå för dom. It's gonna be a loooong night baby, a long night! ;)



redan onsdag :O

Oj, det är redan onsdag. Här talar vi om racerfart på veckan. Det betyder att det snart är nästa vecka och tisdag, woho. Jag har nog aldrig känt såhär mycket sug efter att få jobba!

Ska göra mig klar för dagen sen dra igång "Sons of anarchy" och se om det är nåt att ha. I eftermiddag blir det en sväng på stan med Anna och en fika :) Har bara haft bra dagar denna vecka and I lööööv it ;)


tisdag.

Har nästan lagt 1000 kronor på två sprutor. Och ska ta en till inom 6 månader - 1 år sen är jag skyddad mot Hepatit B för alltid. Det är självklart värt det! Men det svider ju på kontot när pengarna försvinner sådär.

Var iväg i förmiddags och tog sprutan sen har jag bara varit hemma. Städat på rummet och tvättat - nu blir mammsi glad att hon slipper göra det ;D

Blir nog att fortsätta göra ingenting idag, skönt eftersom jag känner mig inte helt kry och vill ju va frisk till nästa vecka då jobbet sätts igång :)



"Förälskade människor är galna."


"Dum vivimus, vivamus"

Trevligt i lördags med familjen. Halv 1 drog jag till Hellas för en öl sen vidare till Cadillac fram till klockan 2 då dom stängde med Örebros största muppar. Men ett gott skratt förlänger livet, right? ;) Inte varje dag man får en karl att göra en snöängel åt en! 

Tog extra sovmorgon idag. Precis varit på AF och mina papper underskrivna. Vad ska jag göra nu då? 'Hemma-spa' blir det ikväll :)

Får väl bli att kolla efter jobb sen lägga mig och läsa lite. Ah, bra måndag!

hemmamys istället

Ångrade mig rätt rejält. Orkar inte åka till Linde, jag vill kunna vakna upp hemma. Så jag blir hemma ikväll med mammsi, Benny + morbror och hans familj :) God mat och god dryck får det bli istället för superfylla :)

Lugn och skön musik. Plocka ögonbrynen och sminka mig lite så jag ser liiite mänsklig ut iaf :)


killar är för bögar ;)

Ebba Gold va kanoners igår på Babar. Fyllan slog till lite extra på vissa men idag är det lugnt. (Talar inte om mig själv iaf ;D)

Snart en dusch och bli fräsch sen bolaget. Ikväll åker jag med mina husdjur till Linde och festar :) Nöööjs!


ebba gold ikväll då :)

Ah men då blir det öl och Babar ikväll. Ebba Gold - nice! ;)

Fräscha till sig lite sen glida över till husdjuren och sätta igång. Tjockt bra kväll ska jag ha!

home sweet home.

Äntligen hemma ... igen. Att jag orkar fara iväg hela tiden. Men nu är jag hemma och ska vara hemma heeela helgen :) Blev erbjuden att följa med till en herrgård i Borlänge men tackade nej eftersom jag inte orkar åka runt hela tiden.

Blev öl och sällskapsspel i onsdags hos P, mycket trevligt :) Igår blev det räkor och godsaker till.

Idag då? What to do? Chilla hemma? Dricka öl? :P

Dessutom är jag rätt happyface idag, fick reda på att jag ska jobba från v.3 till v.8 på Flügger. Me likey like a lot, tis-fre, 11-18 :) Grrrreat!

Fortsätta lyssna på musik och glo runt lite :)

finns det nåt värre?

Telefonkö! Hatar't. "Du står fortfarande i kö, din plats är nummer 5." Det har jag hört kanske 20 gånger nu! Jag gav upp, orkar inte vänta. Tror inte jag är riktigt vaken än...

What to do today?

dyr dag idag men det gör inget ;D

Eftersom Alx jävla katt kissade ner min jacka så kände jag att jag behövde en ny. Visserligen är den tvättad en gång men stanken sitter fortfarande i.. 
Men blev iaf en jacka från Intersport, McKinley, 1200 kr. Helt okej pris och givetvis är den röööööd! ;)

Har även tagit ut flera tusen ... Sved på kontot men nu har jag lagt undan 4000 kr till fickpengar för Thailandsresan så nu behöver jag inte oroa mig för det :) Nu är det bara en spruta till (boka tid imorn) och en ryggsäck, sen är jag redo för resan ;D

Lyssnar på lite Guns N' Roses och ska snart ta mig en dusch sen fotbad + ansiktsmask och peeling. Måndagsmys deluxe för mig själv. Me likey like a lot!


(Snodde bilden från Google eftersom jag inte orkar ta en egen bild ;D)

Julen är bortstädad.

Känns skönt att julen är slut och borta, iaf från mitt rum. Nu är det normalt men dock inte lika mysigt längre. Iofs kan man fortfarande tända massa ljus på kvällarna :)
Flyttade på sängen också, så lite förändring är det här inne. Dock vill jag ha in en soffa här så det blir som en pytteliten etta, sovrumsdel och vardagsrumsdel, skulle va nice men vi får se.

Fräscha till mig lite för att luncha på Jensen's, kolla på jacka på Stadium Outlet med syrran sen träffa Anna :)


"Det är bara det förflutna som hindrar framtiden."

Jag har inte fattat att ....

... det är år 2011 nu. Helt sjukt. 2010 gick verkligen galet fort. Men i år, 2011, det ska bli så himla mycket bättre än förra året. Jag ska fixa jobb, egen lya, resa utomlands, umgås ännu mer med mina underbara vänner och låta kärleken komma om den känner för det ;) Ingen brådska här inte! Känner faktiskt inte att jag behöver en kille om jag ska va helt ärlig. Visst blir man liiiite avundsjuk på alla som puttinuttar mot varandra men äsch, det kommer till mig med ;D

Är hemma i Örebro, ligger i min underbara säng med min kära dator i knät. Så himla skönt att va hemma. Borta bra men hemma bäst ... faktiskt.

Jag är glad inombords, nåt så fruktansvärt mycket. Och vet inte varför, helt superrart är det! ♥




RSS 2.0