31 juli 2010: dejt ikväll.

När man äter blåbär och mjölk, brukar man ha socker på då eller? Om man brukar det skiter jag it, orkar inte resa på mig IGEN. Såhär dagen efter är det jobbigt att resa på sig i onödan.

Dryga vakter hit och dit igår.. Humf! Men gratis öl är alltid lika gott, trots att jag bara fick dricka HALVA!

Ikväll ska jag på dejt, eller ja, ha dejt hemma :) Kommer bli supermys. Middag + Family Guy-maraton med Anna, mmmmmmys! :D

Puss och hej.

Mina naglar är fina ^^


29 juli 2010: long time no see.

Oj så trött och seg jag har varit och inte orkat blogga. Men att jobba ute hela dagarna tar fan alla krafter från en, knappt att finns krafter kvar till annat men ibland så :)
I måndags var det Satin en sväng och sen fotboll som gällde; ÖSK-Elfsborg, 3-0.
Fick min lön från Flügger i tisdags så då blev det MB med mammsi, köpte en stor fin tavla och lite annat krams, bara en hylla till som saknas sen kommer det se riktigt trevligt ut i mitt rum :)

Har precis städat klart, rent och fint bara jag kvar som ska bli ren och fin :P Tänkte ta lite fotbad, ansiktsmask och fixa naglarna ikväll. Sen blir det naturgodis och film; Alice i underlandet. Somnade ifrån den igår.

Imorn är det ÄNTLIGEN fredag, fyfan så gött!!!! Fest hos Nina imorn igen, får se om det blir nån utgång eller inte men det är sånt som märks :) Jag kommer sjunga glatt klockan fyra när jag slutar oavsett om det regnar eller inte ;)

Puss!

24 juli 2010: lördag och snart "landet"..

Det är lördag, lite småseg.. Men så blir det om man sitter vaken fram till småtimmarna. Somnade runt 6 och vaknar klockan 8! Insåg att jag INTE kunde gå upp då så sov fram till nångång efter 9 ialf då min kära syster ringde och berättade om Pink-konsterten och hela fadderullan! Men är vaken och halvdöd nu *high five* på den ;)

Förfest hos Fille igår med pojkarna vidare till Frimis (jag gick som en handikapp (såg ut som om jag hade bajs i brallan eller nåt typ ....) skavsår som FA-AN!!) Väl inne på Frimis dog jag nästan. Jävla hönsgård, "småbarn" endast och vi ... ungefär. Tappade bort mina vänner titt som tätt med hade ialf Elias som roade mig. Men stel-opererad-biff-fjolla (;P) kunde inte dansa så det stog jag för, endast fuldans ofc! En riktigt bra kväll igår trots att jag var enda bruden.. Fast å andra sidan, men skulle klaga av att umgås en hel kväll med massa fina pojkar? ;)

Jobbet i veckan har gått kanon. Jag har ett stort ansvar nu 3 veckor fram över. Ska ta hand om Malin's gårdar all by myself! Känns inte ett dugg oroligt, jag känner att jag kan detta :)


Ska ta en dusch och packa lite sen äta frulle. Idag/ikväll är det Katrineholm och Vingåker som gäller för mig och ÄNTLIGEN ska jag få åka dit, länge sen sist.. Träffa mina snuttisar! Ikväll är det nog fest, lika bra!

Puss hej!


Skavsår as hell ... Skinnet plockade jag bort inatt. Gör ont, det svider. Men jag är kung och överlever! :D


19 juli 2010: i'm still alive!

Ja ja ja jaaaa, jag lever! ;) Jag överlevde första dagen på nya jobbet- ÖBO. Jag som trodde jag skulle vara helt död nu efter, men icke. Jag är piggare än vad jag själv trodde, men det känns bra. Har bara lite smått huvudvärk men det försvinner väl efter lite mat i magen.

Har även städat mitt rum, eller var det en krigszon? En sak är säker, det hade slagit ner en bomb i mitt rum, och tur är väl det att jag har ett litet rum. Jag är jävligt bra på att använda golvet som garderob istället för den riktiga garderoben.

Ikväll ska jag göra ingenting, ingenting och ingenting igen.


"Det smakar plast, rök och sprit i din mun. När du pratar verkar du jättedum, och du är alldeles för ung. Men det får duga i natt för båda vet att det här betyder ingenting."





19 juli 2010: zoombie!

Mhm, känner mig lite halvt som halvt död just nu.. Att vakna INNAN klockan 6 på morgonen är inte riktigt min grej. Men vad gör man inte för att tjäna pengar? Snart fixa lite sen åka till jobbet, hujedamig! Det tar emot lite eftersom jag vet att klockan inte ens är halv 7. Jag är inte van, jag vill ha mitt lyx att börjar 9 eller 11! ;)

Får se hur mycket människa jag är i eftermiddag då. Hej hopp!

18 juli 2010: ångest!

Vill verkligen inte börja jobba på ÖBO imorn. Jag vill fortsätta på Flügger! Men man kan inte alltid få som man vill här livet. Men jag kommer dö efter 4 veckor på ÖBO. 7-16! Shit. Ingen lyx som jag har haft det i 4 veckor nu.

Jag är rätt efterbliven, I know. Men igår efter jobbet var jag och Jeanette ute i Hagaby där jag fick köra runt lite i bilen. Det gick bra! Skillad för att vara första gången ;)
Blev öl med pojkarna på Norr sen Satin :) Kvällen var riktigt trevlig..

Leken med mammsi och P förut, det var inte riktigt sol och badväder men en liten stund var vi där ialf. Tog en sväng till Ikea och Lågpris där jag hittade massa fina saker. Tavlor bland annat :)


Ska kolla på "Att göra en pudel" sen sova. Upp innan 6 imornbitti.. Usch ja! Men godnatt =)


16 juli 2010: superbra dag.

Happyface! Hela min fredag har varit helt jävla underbar :D 9-13 var det jobb och timmarna bara for iväg trots att det inte hände så mycket. Efter lite ärenden så blev det Säbylund med Tezzan och Peter :)
Passade på att umgås med Tezzan ännu mer efter badet så då var det dags att grilla både kött och kyckling, mumma, det var huuuur gott som helst! Tog ett par rundor med Yatsy och sen Chigago.

Har precis duschat efter ett kvällsdopp i Hästhagsbrottet och hur skönt var inte det då?! Ååhå så gött! Så nu blir det lite tvtittande och popcorn sen sängen eftersom jag ska upp och jobba imorn, min sista dag för den här gången.. Känns trist men som det verkar som nu så får jag säkert hoppa in lite då och då! :)

Underbar dag! Puss.


15 juli 2010: back in the hood.

Jag är världens tröttaste idag. Klockan är strax efter åtta och jag har precis gjort mig klar för natten! Höll på att somna efter maten på jobbet förut, kände hur ögonen började skela. Men jag höll mig vaken och plockade upp varorna som kom och fick beröm och kände mig extra duktig ;)

Igår var det en riktigt bra dag. Vaknade vid 8 och solen sken från en klarblå himmel. Träffade Alexandra vid 12 sen blev det ett par timmar på stan. Hon shoppade jag hittade massa fint jag vill ha! (Jobbigt att inte ha en karl som kan ge en sitt kreditkort! ;) ) Nej men skämt å sido så blev det lunch hos mig sen öl på Rockbar.
kvällen satt vi och tjattrade på ballen fram till midnatt då det var dags att ta taxin till Strömpis :) Jag, Alex, Tommie, Marcus och Peter :) Riktigt trevligt hade jag det!


Popcorn med aromat på, cola och film ikväll. Mmmm-mys!


13 juli 2010: hemma :)

Love Life Live Life

Trots att jag inte har gjort nåt vettigt alls idag efter jobbet så är det så jädrans skönt att vara hemma. I mitt rum, som nu mera är nymöblerat :) Har haft det i tankarna länge men har aldrig haft ork till det men idag då tog jag mig själv i kragen och började flytta runt på garderoberna och sängen. Nu är det bättre och det känns större :)

Mamma gjorde egen thaimat förut och en av ingredienserna i maten var en utav världens starkaste chilifrukter, jag var skeptisk ifall jag skulle klara av att äta maten men se jag lever och mhmm vad gott det var! Mammas mat är bäst!

Kollade bilder på en gammal vän i V-åker. Och hua mig vad tjock han har blivit! Jag kände knappt igen honom och ändå hängde vi rätt ofta. Tur är väl det att jag har blivit mindre. Kollar man gamla bilder är jag rund som en fotboll i ansiktet.

Ska öppna en ny bok och sätta igång att läsa snart. Älskar att läsa böcker, när jag väl har en bra så vill jag läsa ut en snabbt! :) Hej hopp!


"Samvetet har inga tänder men gnager ändå."


13 juli 2010: frukost.

Äter frukost och kollar/lyssnar på Nyhetsmorgon. Har det igång varje morgon sen jag började jobba, men det är jobbigt att se nyheterna om och om igen :P

Det är jobbiga arbetare ute som trimmar gräst, jag tycker det är tidigt. Men kom på att jag kommer vara en sån där jobbig jävel som klipper gräset och livar vid 7 på morgonen ;)

Eftersom jag var så jävla bäst igår fick jag sluta 1 timma tidigare. Plockade verkligen upp alla varor helt själv och hua mig vad slut jag var. Ingen luft i varken lagret eller butiken, höll på at dö av värme! Träffade lite folk på torget och sen "hem" för att äta kvällsmat och se på film.

Idag efter jobbet ska jag förbi Nina sen hem till mitt kära Örebro! :*


Ja just, cykeln är paj så måste promenera till jobbet nu, men det ska nog gå. Puss!

12 juli 2010: trist!

Måndag igen och snart dags för jobb. Jag vill inte att det ska vara sista veckan. Jag trivs så himla bra och älskar mina kollegor. Oavsett om det inte finns nåt att göra är det alltid trevligt på jobbet. HOPPAS jag får komma tillbaka senare nångång!

VM-finalen igår. Jag sa innan matchen att Spanien skulle vinna men jag VILLE att Holland skulle ta hem detta men icke. Och till matchen var det räkor, vitlöksbröd, aioli, ölkorv och punkisar som gällde *High five!* Har lite ont i halsen efter allt skrik igår. Jag var helt galen!

Drömde om bäbisormar, stora ormar, stora håriga spindlar, små grodor och råttor! Uuuh. Dom smet från ett terrarium som jag hade. Och tydligen hade jag ALLA djur i samma bur. Dom var överallt, i hela lägenheten.
Vaknade av att jag skakade som ett jävla asplöv!

Ska snart äta frukost och sen hojja iväg till jobbet :) I eftermiddag får jag se vad som sker. Puss!

11 juli 2010: söndag, baddags!

Söndag och inte ett dugg bakfull. Känner mig det men det är nog bara för att jag är trött. Hat haft dumma och konstiga drömmar inatt igen. Nu får det vara nog!

Fotbollen igår fick mig nästan att gråta en skvätt.. Kändes inte allt för häftigt! ÖSK-Mjällby, 0-3. Men vi har ialf Allsvenskan att se fram emot.
Grillade och bara slöade hemma hos husdjuren. Blev inget party eftersom inget vettigt hände så jag och Anna gick till Konsum, handlade lite gott och sen hem till mig för att se film, en härlig lördagkväll faktiskt :)

Har precis packat ihop mina saker, ska snart åka till Säbylund för att bada sen vidare till Kumla eftersom det är jobb som gäller imorn :)

Det slog mig alldeles nyss. Det är sista veckan jag jobbar på Flügger nästa vecka. Känns jävligt dystert :/


Hörs sen! Puss

10 juli 2010: musik = hopp och skutt!

:) Sitter med lurarna på och lyssnar på all möjlig musik, just nu - Showtek och jag skojar inte när jag säger detta men jag både hoppar och skuttar runt i rummet, ser ut som ett fån men jag lider inte av det. Dom ända som lider är nog mammsi och Benny när jag väl sätter igång att sjunga ;)

Gårdagen, me lööööv it! Sicken underbar dag det var igår. Var som sagt hemma hos Nina i Sörbyängen sen blev det öl på Rockbar.. Jag är inte så värst dålig idag men ack så trött! Låg och smsade fram till ungefär 4 och vaknade innan 9 imorse, jävligt ocoolt så att säga. Men då var det frukost tillsammans med mammsi och Benny som gällde =)

Ska snart duscha och bli lite snygg igen, (looks like an alien!) för vid 14-15 är det dags att dra till Satin och peppa inför matchen, ÖSK-Mjällby och ikväll blir det väl utgång! :D


Ska fortsätta skutta och sjunga så mamma nästan måste köra mig till psyket ;) Puss hej!



I miss this times

9 juli 2010: heeeemmaaaaa ;D

Allsång med mig själv! Här sjungs det för fulla muggar till Hoffmaestro ;) Sjöng lika högt och fint i duschen förut, sångfågel!

Äntligen är jag hemma i kära kära Örebro! Så himla skönt, mitt egna lilla rum, alla mina kläder, mina egna säng, alla mina saker överhuvudtaget!

Ska snart byta om lite sen sminka mig för att göra mig redo för en kväll tillsammans med Anna :) Först är det fest hos Nina i Sörbyängen sen Bells eller Rockbar? Ja vi får se vart vi hamnar, blir säkert en trevlig uteservering som vanligt :)

Vill att min mamma ska komma hem så jag har nån att snacka lite med. Dessutom känns det som om jag inte har träffat mor min på 12345678 år! :O

Puss hej.


8 juli 2010: bra, bättre, ida!

Känner mig lite glad såhär på kvällen, vet inte om det är för att det är torsdag, asså fredag imorn eller om det är för att jag lyssnar på "Raymond & Maria" och känner lite lycka för deras låtar är så "skuttiga" oavsett om texterna kan va lite dystra :P

Åkte faktiskt hem till Öret igår. Lekte med Agnex och Anna. En sväng hos Dan. Vidare till stadsparken. Folk drack och jag fulade mig som bara en Helistenare kan ;)

Jobbade idag och det gick bra, trots att det var segt nån timma så gjorde det inget eftersom jag satt inne på H&M, Gina och Cubus hemsida och kollade kläder som jag vill ha! Mjaaa, ge mig lön NU!

Har precis varit sådär supersnäll och städat P's lägenhet så ska snart jumpa in i duschen och bli lite fräsch sen blir det kvällsmat och slö i soffan :)

Imorn = Fredag = Hem till Öret = Öl på nån uteservering! ;)


7 juli 2010: gårdagen = underbar! <3

Igår var det en sån där underbar dag igen :) Först var det jobb 9-13 sen hem till kära Öret för ett umgås med min älskade systerdotter, Anna och Agnex. Sallad/Pizza, lek och stoj hela dagen! Kollade på när E tränade cross-nånting tror jag det var. Ca 45 min med TUNG träning.
Lämnade en trött lillsnuttis vid 21 då blev det 2 öl på Liquid med Anna :) Lika trevligt som vanligt!

Idag är det onsdag som ni alla nog vet, och jag är ledig. Dock är jag i Kumla :/ Undra varför jag åkte tillbaka hit igår? Hmf, hade varit skönt att faktiskt vara hemma men på fredag åker jag äntligen hem ändå tills på söndag :)
Men får se vad jag ska hitta på idag?! Fram på torget snart och handla lite ialf sen vette tusan..

Kollade på filmen "Honey" igår eller ja, kollade slutet nyss. Och jag blev helt mjaaa, glad i hela kroppen! JAG VILL BANNE MIG BÖRJA DANSA IGEN!! Men vart? Med vem?

Raymond & Maria spelas just nu, underbar start på dagen :)

Hej hopp!


5 juli 2010: simpsons dags!

Simpsons har precis börjat, älskar att skratta och Simpsons får mig att skratta högt trots att jag är själv ;)

Jobbet idag gick rätt segt, inte många kunder idag inte.. Jag hatar't men ett par skratt fick jag mig idag ialf. Efter jobbet fick jag skjuts av J eftersom vi båda skulle till Maxi och handla lite. Känner nu i efterhand att det kanske inte var så smart, då måste jag ju gå imornbitti. Men ska inte klaga, lite motion skadar inte!

Har hunnit duschat och nu slöar jag som bara den, finns ingen ork till annat så att säga. Ska snart äta lite mat sen kolla på filmen på 9an :)


Imorn får jag äntligen åka hem till mitt kära Örebro, saknar't som fan. Puss!


5 juli 2010: måndag igen.

Gud så fort helgen gick nu eftersom jag jobbade i lördags..

Blev Kumlasjön för bad & lite sol tillsammans med syrran och Kahlyn en stund. Sen hem för att lyssna på musik, sitta på balkongen, svettas, lösa korsord och ta en öl. Mm, ensamt och mysigt!
P kom hem nån timma efter mig då blev det dusch sen ut och träffa folk. Hamnade även på Z. Kände att jag bara var tvungen nu när jag var i Kumla över helgen.

Igår var vi i Kumlasjön och stekte och plaskade. Skönt som tusan i vattnet, ialf första doppet.. Grillade och tog en powernap sen blev mina naglar fina - gröna :) (Köpte nytt igår!) Kollade på "Just like heaven" och åt varma mackor på kvällen :) Så med andra ord har jag haft en superbra helg!

Ska fixa lite frukost sen hojja iväg till jobbet, 11-18 idag. Segt så ikväll ska jag inte göra ett jota :)

Hej hopp!

3 juli 2010: lördag = jobb.

God morgon! Uppe med tuppen typ .. Gick ialf upp klockan 8 :) Det är ju jobb idag, 9:45-14.

Igår efter jobbet blev det lunch "hemma" sen ner till Kumlasjön för lite sol och bad tillsammans med Sofi, Tilda och P. Vidare till Öret för att hämta lite saker hemma.

Tillbaka till Kumla för dusch och sen tänkte vi att vi skulle äta på den nya restaurangen här i Kumla. Sushi och Thaimat. Vi beställde, efter en lång stund kom drickorna sen satt vi där i 2 timmar utan att ha fått nån mat! Jag skojar inte men 2 TIMMAR! Vi sa till dom men då kom dom med nån dålig ursäkt, sen en gång till då sket vi it eftersom alla va dynghungriga så fick bli en pizza istället för Seafood. Dumt eftersom jag var sugen på Thaimat men nu vet jag det, ALDRIG MER ATT JAG SÄTTER MINA FÖTTER DÄR!

Har precis ätit frukost, mammas egengjorda smörgåstårta som var mums!

Fixa lite nu innan det är dags att dra iväg. :) Hej hopp!

2 juli 2010: vad är det för fel?!

Vad är det för fel på mig och mina drömmar?! Dom känns så fruktansvärt verkliga och jag mår dåligt när jag vaknar. Varför drömma saker som gör mig jätteledsen? Hmf, drömtydare? Ja tack!

Såg precis en trailer av Eclipse på Nyhetsmorgon och jag blev helt kär. Jag vill se den NU! Men när ska jag se den, och med vem?! Jag är kär i ... INTE Edward ialf ;) Jacob såklart!

Igår kollade jag lite på CDON och funderar än på om jag ska beställa 3 böcker och 1 dvdbox - alla Harry Potter filmerna. Men får se sen vad jag tycker, böckerna skulle jag ialf vilja ha.. :) Love to read!

Frulle sen jobb, 9-13. Tjo!

1 juli 2010: latmask = pizza till middag.

Hade hoppats på att ha massa att göra på jobbet idag men icke. Jävligt segt fram till 17:30 typ kom varorna som vi väntat på hela dagen. Blev att packa upp nästan allt innan det var dags att räkna kassan, slå fel kod och sen gå hem. Gick halva vägen eftersom J skulle hem så tog sällskap med henne och tokhunden. =)

Latmask som jag är så blev det pizza idag. Ska snart hoppa in i duschen sen ta mig ett fotbad & ansiktsmask, det behövs verkligen..

Film och massa mys i ensamheten sen. I love it! ♥ Puss & hej.


1 juli 2010: :S

Hemsk natt! Har sovit så fruktansvärt dåligt och konstigt inatt, känns inte helt okej. Är inte så jävla sugen på jobb idag kan jag ju säga. Jag skulle hellre vilja vara i Borlänge, lite P&L. Men icke, jag ska jobba och tjäna pengar..

Ska snart göra iordning lite frukost och sen om ca 1 timma trampar jag iväg till jobbet. Vaknade visst liiite väl tidigt idag. Men men. INGET vettigt ska jag göra ikväll. Bara lite hemma-spa och njuta av tystnaden.

Tjo.

RSS 2.0