vingåker, here i come :)

Väntar på att min kära syster och systerdotter ska komma och hämta mig :) Ska nämligen åka med dom till Vingåker. Först och främst ska jag umgås med dom sen blir det lite vänner SEN när Alx kommer hem så ska jag äntligen få träffa henne :D ♥

Och sminka mig får jag göra sen när jag har varit på apoteket.. Jag kliar ju i ögonen som aldrig förr! Inte speciellt coolt men får hoppas jag får tag på grejer som hjälper sen :)

Puss och kram :)

Osminkad och redo för att åka.


slappardag :)

Tisdagkväll. Pistashnötter och saft, på tvn är det Family Guy, Simpsons och Desperate Housewives som gäller, hur gött som helst vill jag lova :)
Kan knappt andas pga allt snor. Ögonen kliar och blir knallröda, inte direkt snygg nu. Men vad gör det om hundra år? ;)

Har kollat på Himlen är oskyldigt blå och Åsa-Nisse: Wälkom to Knohult. Ingen som direkt var superbra men helt okej ändå. Träffade Anna på hennes lunch sen en sväng när hon slutade :)


Som sagt, ikväll är det tvkväll :) Puss!


glad påsk :D

Dag nummer tre, här kommer vi! ;)

Torsdag; ÖSK vann. Förfest hos Agnex och John. Harrys var skoj. (Shit happends!) :P

Fredag; Pippi på rymmen. Chill med Pontus. Ölköp. Mat + öl hos husdjuren. Bells ;)

Idag blir det påskmiddag här hemma, Anna och Feffe kommer när som helst sen drar vi förmodligen till Nina på fest :)

Tjooorå!

Jag och Anna i fredags på Harrys ;) ♥

Skärtorsdag = girls night out.

Precis. Ikväll är det Anna och Agnes som gäller för min del ;) Först förbi bolaget, strosa runt på stan, vidare till Anna, äta mat sen över till Agnes & John för att se fotbollen.. Tyvärr kunde vi inte åka med ner till Göteborg eftersom Anna slutar klockan 16 :/ Men vi får iaf se matchen :)

Har varit sådär snäll mot min mor och städat här hemma. Har även fixat iordning mina blommor, fönstrena blev putsade igår. Vårfint! :)

Ska väl peta i mig lite lunch sen göra mig klar för kvällen. Trevlig kväll på er alla! Puss!



vila i frid vännen :( <3

Det är första gången jag inte vill ha fredag nånsin i hela mitt liv. Idag, den 15/4-11 ska vi ta farväl av vår älskade och saknade vän Richard Blomquist. Jag förstår inte att det är sant. Allt känns som en mardröm. Att det är ett dåligt skämt, att du ska komma tillbaka och skratta och säga "Hej, jag är tillbaka!" Men tyvärr, så är det inte.
Även om du inte är med oss här på jorden längre så kommer du alltid finnas inom oss, i våra tankar och i våra hjärtan! ♥

Vila i frid vännen! :'(


(Jag vill inte skriva ditt namn, jag vill inte gå på begravningen och veta att det är DIG vi tar farväl till. Det är overkligt! Det är fel.)

torsdagen blev inte riktigt som tänkt..

Denna torsdag blev inte riktigt som planerat... Började dagen iaf med att ta en hurtig långpromenad, det tog 40 minuter men gick riktigt långt. Passade även på att sola solarium när jag gick förbi där ;) (Som om jag behöver det?)
Duschade och åt frukost sen kom systra mi och Kahlyn och hämtade upp mig. Grejade lite med ärenden sen blev det tyvärr akuten med lillskruttan eftersom hon hade så ont i magen :(  Men efter ett par timmar där och lite hjälp från läkarna så gick det över :)
Åt även lite mat med Anna på eftermiddagen, trevligt :)

Blir att slappa och se på film på tvn ikväll. Och låta bli att tänka så värst mycket.. Blir förmodligen en promenad imorn innan det är dags att säga hejdå till vår älskade och saknade vän, Rille ♥


Puss!


sådärja :)

Nu har jag tagit mig orken till att blogga lite. Har varken haft tid eller ork nere i Thailand eller i helgen som varit :) Resan var riktigt underbar. Trots halvdant väder första veckan så roade vi oss ändå. Shoppning och stranden även fast det var mulet (Solen tar jääävligt bra ändå!)
Andra veckan hade vi strålande sol varje dag - GÖTTMOS! Stekte på stranden, badade, snorklade, red elefant, var på thaiboxning, kollade på Big Buddha, åt middag på stranden i solnedgången, tog massage. Ja, en kort sammanfattning av det hela :)

Ska åka med syrran min och kolla på lägenheter här i stan, sen lunchar vi lite efterdet ska jag och Anna ner till Kanseliet och köpa årskort till mig :)




Rille. Jag saknar dig. Varför? Det gör så ont. Jag förstod inte riktigt när jag var i Thailand men nu, nu när jag är hemma så kom smällen och slog mig. Du är borta. Inte för ett tag utan för alltid! :( Jag älskar dig! Vila i frid vännen ♥


RSS 2.0