30 september: totalt jävla död!

praktiken gick jättebra idag, trots att jag var tvungen att kliva upp så tidigt så gick det bra. hela dagen gick superfort, vi håller på att tapetserar en lägenhet idag och imorn. jag är faktiskt duktig om jag får säga det själv. slutade lite efter 16, var tvungen att vänta på det förbannade tåget i 25 min + att det var försenat till 16:45! :@ arg som ett var jag!
väl hemma blev det varm och härlig dusch och åt tacos. gick iväg och träffades jonas snabbt (i needed cigarettes, x_X) och på väg hem så stannar jag och småpratar med harle, :)

sitter och har lite mys för mig själv, tända ljus och vänner på tv. väntar på att klockan ska bli så mycket som 20, för då är det dags för ugly betty och direkt efter det desprete housewives, MITT TVLIV ÄR RÄDDAT. :D jag är typ överlycklig, har verkligen längtat efter tisdagskvällarna.

ska snart ta och laga mat, måste ta med min lunchlåda tills imorn. orkar inte äta mackor både till frukost hemma och frukosten på jobbet känns lite segt ju. :P till lunch idag blev det bulle och cola, xD HAHA!



du ska veta att jag ångrar mig, men du visa ingenting för mig. hur ska jag då kunna veta? ♥


dagens plus; en bra arbetsdag!
dagens minus; försenat tåg + regn!

30 september: godmorgon!

vaknade före tuppen idag, 05:45.. segt och kyligt var det att gå upp. =/ ätit frukost och fixat lunchlåda, eftersom jag varken orkade eller hann laga riktigt mat igår så blir det mackor idag. haha! men skitsamma, har ju som sagt redan ätit frukost..
har ett minus idag, ciggaretterna är kanske tomma så vet inte riktigt hur det ska gå till. men förhoppningsvis så löser det sig. jag är faktiskt lite nervös, men det blir bra. nu måste jag springa.



TJAARÅ. :D

29 september: new shoes.

kvällen i vingåker, sandäng var riktigt nice. först förkrök hos hampe med massa grabbar och vi var 2 tjejer. jag stortrivdes. efter en ganska stor fylla där så tog vi oss bort till sandäng och där blev det fest i en liten stuga, sen bar det ut i mörkret in i en lada där killin' allan spelade, riktigt bra faktiskt. :D bra att dom körde en hel del covers! sen tillbaka till stugan där det blev ännu mer alkohol och dans. :)
johanna och markus åkte hem tidigare än mig, jag var mer partyglad än de två.. efter massa alkohol, dans och köldskadade kinder så blev det hemfärd till hampe; sovdags. och jag tackar en sån snäll karl att låta mig sova där eftersom johanna svek. ;) haha!

igårblev det frukost/lunch på hotellet med pappa och en promenad till pappas vänner där bilen stog och så blev det hem, dusch, slapp, film med emma och sen tacos och film med pappa. :)

ingen skola idag, trillingarna kom hit. micke och fredde tattuerade sig, + att micke piercade tungan! sveas med annie, micke och tezzan. dessutom åkte jag, annie och tezzan till marieberg, shoppade skor och en tunnika. vackert!
nu blir det snart sovdags eftersom jag ska upp så tidigt som 05:45, praktiken börjar imorn så klockan 7 är det dags att jobba till klockan 16. woho, "välkommen till arbetslivet ida" "tack!" men det gör inte så mycket egentligen, får ju pengar och är ju lika pengakåt som vem som helst. :D



vart jag är går så ser jag din förbannade bil, (kanske inte ens du som kör den) men den påminner mig om dig och det gör ont och jag blir otroligt arg. usch!


GODNATT. =)

i'm so sorry baby but i can't be perfect. :* <3


dagens plus; mys med vännerna!
dagens minus; magvärk!


27 september: vingåker ikväll.

gårdagen var riktigt bra faktiskt. tjejorna var hos annie och hade det mys. :D jag och emma är sams, ännu bättre.. hur bra är inte det på en skala 1-10 att allt börjar ordna upp sig nu? mycket bra (y)


idag blir det vingåker, festa med johanna och hennes vänner. spännande, kan bli riktigt skoj ju. :P ska vara där klockan fem så jag tänkte hinna med att gå över till peter en sväng också, där han, jonas, emil och linda är. men får se, just nu är jag jävligt seg. blev kanske lite to much igår. (a) :P men det är ju egentligen bara att ge sig på't igen och köra så det ryker!



you're gone... forever!

25 september: handsome fuck!

gårdagen var helt knasig, 140 kr i mynt plus att kvällen blev full. men jag gillar't! coolar killar fifan, (y) :D

varit ute hela dagen idag med min snygging, fikat med henne, samira och anna också. varit hos stanley och snackat tattueringar. WOHO, jag vet nästa projekt jag ska göra. kommer bli så nice och göra så ont. många tusenlappar försvinner då, men det gör inget eftersom jag kommer bli så jävla snygg. ;)

*pyysh* det finns då inget finare än en kall öl just nu. uderbart är det. hurra för det!
ska snart ta med mig min tezzan och glida vidare till johanna. vin och myskväll, - jag, johanna, rebecka och tezzan. ^^


gud vad det gjorde ont, jag såg inte ens dig, jag såg bara arbetsbilen. hjärtat slog i 190 och jag var livrädd, men vet inte varför? skumt!



GRATTIS PETRA TILL KÖRKORTET, :D



och han är ett handsome fuck. ;)




dagens plus; vädret, mina tjejor och vin!
dagens minus; tomt?


22 september: inte haft nån ork alls.

har verkligen glömt bort bloggen helt och hållet ett tag, fy skäms på mig.. men i helgen var det ialf lite fest, och slapp.
jag, petra och anna har börjat med att gå ut och gå minst 1 tmma om dan. men idag blev det bara jag och anna och vi gick istället bara 45 min, men gick fort. och det är riktigt skönt att röra på sig, är riktigt stolt att vi ens orkar. :P

nu blir det plocka undan i köket, fixa kvällsmat och sen ska jag lägga mig och dö i sängen, läsa i boken kanske?


jag förstår absolut ingenting. vart är du? jag behöver veta, sluta förvirra mig.




dagens plus: promenaden!
dagens minus: jag förstår ingenting!

16 september: ingen karl, ingen pojke, ingen man. -en tjej!

ingen skola idag inte, va inte alls pigg imorse.. men efter en god frukost och nån timma framför datorn så blev det storstädning till max. torkade skåp, hyllor och köksbänkar, vek och la in tvätten, vattnade blommorna, dammsög och svabbade golvet, + att jag har lagat mat idag också. fullt upp hela dagen trots allt.
känns verkligen som om jag bor själv. får handla mat själv, laga maten själv, städa lägenheten och tvätta kläderna. ganska skönt faktiskt, man kan ju nästan säga att jag bor själv eftersom pappa aldrig är hemma på veckorna.

skulle ju ha piercat tungan idag, men så blev det inte.. dom hade inte tid idag. så det blir imorn istället, :)
har ialf fixat två läkestavar nu, och jag har en i nu: 2 cm lång och det känns heeeelskumt i munnen. hehe!
ska väl snart gå ner till kvantum och köpa cola eller nåt, har ju annie på lan-besök idag också.

---
fundera på det ett tag du lilla vän.
och du, en feg tönt är jag inte. jag tycker bara du inte har nåt med med mig och mitt liv att göra mer.

15 september: inget sova inatt inte..

skolan gick finnemang, fick nåt ryck och hälsade på alla ensamma människor.. :P efter skolan blev det en latte på sveas med tezzan och emelie sen kom min kära mormor med en brödlimpa till mig, gullig är hon. tog en tripp till stanley med tezzan och hon tog ett till hål i tungan, tomorrow it's my time. ;)
har lanat med annie i fleeeera timmar nu och det ska vi fortsätta med: msn och bdb, facebook och bloggen. fett fint. ^^ haha!
förbjudna frukter soon, mums. ;)

15 september: Skolan

fredags; festen hos petra var riktigt skoj, sjukt mycket folk var det också. :P drog hem och sov vid 23, eller ja somnade vid 00-tiden. sjukt trött var jag och mådde inte alls bra..

lördags; tog en promenad med annie bort till stanley, men ingen där så vi gick vidare till kumlahallen där tezzan jobbade :) satt och pratade om fredagskvällen och ja, lite äcklade blev vi.. tog lunch på aramis sen hem och såg på film. gjorde oss snygga och tog med oss tezzan till stan, skulle kolla på några band med skit i det så försökte fixa skjuts hem i 1 timma men det gick inte så bra, och ingen buss eller tåg gick det förrän senare.. men tillslut kom vi hem till kumla ialf. :) upp til annie en sväng, dom drog till z och jag till glenn och pratade lite, satt där ett tag, vidare hem och sov. :D

söndags; följde med annie till sjukhuset och fick sitta där hela dagen, 16-20:40.. ganska död när jagk om hem kan jag säga. och fortfarande lika arg för att min dator inte funkar, men eftersom jag har en sån snäll far så får jag låna hans. somnade tidigt och drömde en hel del sjuka saker.. :/


sitter i skolan nu, trött och hungrig. fanns ju ingen mat hemma imorse, pappa hade ju inte köpt nåt. jävla fan! så det blir att leva fattigt denna vecka... IGEN! inte direkt så mycket att hurra för men vad gör man inte? får leva hos nån annan, (a) :P hehe!
nu är snart dags för trafikteori, mycket skoj tror jag.



förbjuden frukt smakar bäst.

12 september: Sångfågel

Den arga, skrikiga, irriterande Ida har gått och blivit sångfägel också. Sjungt en massa vackra sånger hela dagen och det ska det fortsättas med enda fram till småtimmarna. ;)
Tror jag är lite happy idag trots att jag är arg, det känns nästan lite så. Konstigt känsla kan jag ju tala om för er..

Sitter ialf hemma hos Petra nu, lyssnar på musik och ska snart ta och göra mig snyggisch. Dessutom trivs jag jättebra med nya färgen på håret, men det jag ser fan yngre ut i brunt och det är ju inte så mycket att hurra för, men what ever..



Du är verkligen skumbanan..
OCH JA, JAG HATAR TJEJER OCH ANDRA MÄNNISKOR!


dagens plus; All my friends are dead, NOT! They're heeere!
Dagens minus; DAMPPPP!


11 september: Brunett + rödtott nu då!

Crazy little bitch, that's me. Trots det arga så gick skoladagen bra, gap och skrik ifrån mig hela tiden. Det är nåt fel, medicinering nästa eller? :s
Tog tåget till Örebro, upp till UBB. Pratade bara lite, ingen antabus idag och inga leverprov heller, varför vet jag inte men han glömde väl bort. :P haha! Sen till salongen, blev ingen klippning men nu är jag brunett och rödtott, det är superfint. Fast, jag är ju alltid fin.
Var iväg till Maria en sväng och träffa henne, Petra och Samira. Musik, skratt, saft och öl. :D
Nyduschad och luktar gott, snart dags att se på tv nåt skit på tv och sova.
 


"Jag tycker om dig och du är den finaste jag kan tänka mig"
Tack, det är det finaste du nånsin har sagt till mig. I needed to hear that, <3


Dagens plus; Ny hårfärg.
Dagens minus; ARG!


11 september: HAT ÖVERALLT!!!11

Ny dag och redan fruktansvärt usel!! Jag känner bara hur argsint, elak och gråtfärdig jag är. Hela den här dagen kommer vara sämst, kommer verkligen inte var glad förens jag tar mig till storstan för att klippa och färga håret, sen hem igen DÅ är jag säkert arg och dum igen.. Somnade sjukt arg och vaknade sjukt arg, hurra för mig!

Alltså jag förstår inte själva grejer: DET SOM ÄR MITT GER NI FAN I! svårare än så är det väl inte? Håll er till ert eget, äckliga fittidioter JAG HATAR MÄNNISKOR JUST NU!! Förlåt, lite grov i munnen.. Men jag gillar verkligen inte andra tjejer, sämst är ni!!

Sista antabustabletten tar jag idag, nicenice. 2 veckor kvar, sen Nyköping förhoppningsvis. GULD! :*

Dagens:
Kliva upp ur sängen
Klä mig
Äta frukost
Borsta tänderna
Ta tåget till skolan
Måla som en dåre
Örebro - Frisören
Hem och dö!!!


10 september: Men sov, ffs!

Blev dock inte länge jag och Malin träffades idag, men hann ialf med en kopp te, film och lite prat. :) Efter att jag hade träffat Malin gick jag och Danne ner till Misao's och tog en Latte, min nya kärlek. Petra och Anna kom också, trevligt ju! Danne drog vidare efter ett tag och vi tjejer gick upp till mig, bjöd dom på te och sen blev jag ensam igen.. Städade i mörkret.. (Har ju gjort så att båda lamporna i hallen är paj)
Och sen fick jag ett telefonsamtal ifrån världens mest älskade: Tess är det ju jag pratar om. ^^ <3 Underbart..

Nu ligger jag i sängen, klockan är typ massor och jag kommer vara död imorn. Hurra för det, 8-)
Men godnatt, :*

10 september: Hålla-sig-vaken-piller nästa?

Gudars så skönt att vi fick sluta tidigare idag och jag kan ju säga er att det verkligen behövdes. Givetvis gick allt bra idag också, snart så är vi nog klara med den där förbannade korridoren. Ska egentligen städa som en galning nu, men jag orkar verkligen inte. Usch är så fruktansvärt seg idag. Men Malin kommer om ca 20 minuter ialf, då blir det att dricka te och snacka skit här. :) Mysigt, det var ju inte direkt igår vi träffades. :/ <3

Nej, ska sätta igång att städa lite ialf, ser förjävligt ut här..
Tjarå, :*

10 september: Isglass!

Idag kan jag säga godmorgon faktiskt, det är en sån ialf. Trots att det är kallt som fan här inne och jag är lite trött och sliten i ögonen. Men det gör inget, känner på mig att denna onsdag kommer bli kanon. Först skolan, måla och ha sig. Sen blir det att leka med den saknade Malin, :) Kanske en fika med Danne också. Så full rulle idag också, måste dessutom städa massor.

Borsta tänderna nu, fixa det sista och sen kila till tåget.



Ful är du med mig skrämmer du inte.
Have a nice day, ;)

9 september: Godnatt!

Vad glad jag blir att alla tycker den nya gadden är snygg, det gör mig så himlans glad faktiskt.. :D Och nu efter ett par timmar är jag klar med att ha tittat på allas jävla bilder, lite segt eftersom internet knasar sig + att alla lägger om en hel del bilder.
Blir att sova själv inatt, trist och tomt. Inte skoj alls, men nu ska jag faktistk sova, GODNATTTTT <3

9 september: Nygaddad!

Jag måste säga det att jag är kunglig som satan i skolan just nu, målar och står i som aldrig förr! Jag är stolt att jag orkar och kan.
Idag blev det givetvis en fika med mina superbraiga vän Klas-Berit och negerN. ;) Misao's as allways, but I like it! Örebro en sväng med Klas-Berit och hennes far, lämnade lite prylar hos hennes bror och sen till mamma en sväng för att hämta upp en bild. Tillbaka till vår otroligt stora stad för att bege oss till Stanley.. Tänkte ju först bara ta reda på vad det skulle kosta och sen be han skissa up bilden, men eftersom klockan bara var 18:55 så började han att tattuera. Blev klara lite innan 20 och jag är riktigt jävla nöjd faktiskt, :D Tack Klas-Berit att du stog ut att sitta där och titta och småprata med mig, <3
Nu sitter jag här ensam och luktar som en gammal turkgubbe, och det är INTE mumma direkt. Men efter en hård arbetsdag och massa spring på mig så blev det tyvärr så, haha. Men ska ta mig en dusch snart och ha goda förhoppningar om att jag ska slippa sova själv inatt. :* (a)

Bild på idahelisten.bilddagboken.se

Dagens plus; Nygaddad och allt bus med Petra!
Dagens minus; Hungrig mage!


I like you. When the world is mine, your death shall me quick and painless


9 september: Du går mig på nerverna.

Sovit lite för länge nu, fast å andra sidan börjar jag ju 8 och inte 7:50.. Så jag kanske har gått upp lite för tidigt nu på mornarna? Ja men det är sånt som märks..
Superdupermys igårkväll, me like.

Du går mig lite på nerverna. Jag tänker på dig hela tiden, jag vill ha dig hos mig hela tiden, jag kan inte släppa taget om dig. Jag vill INTE släppa taget. Aoush! Men får se vad framtiden säger om allt nu. Puss på, :*


Ska nog ta och fixa lite frukost och sen ta det förbannade tåget till skolan.
I'm busy, you're ugly. Have a nice day!


Puss på!


8 september: "Men det kliar på snoppen!"

Fram och tillbaka hela tiden. Skolan, hem försöka plugga, tillbaka till skolan och sen hem igen.. Efter skolan blev det fika med Anna på Sveas, mys. :) Upp till mig en stund, fixade lite med mobilen och sedan blev det tv. Anna cyklade hem och jag nördade som vanligt och oj så kul det är när man har fetaste huvudvärken som inte ens går att lyssna bort med musiken!!
Jag har även varit duktig och bäddat rent i sängen, det finns då inte skönare än att ligga i en nybäddad säng när man är nyduschad. :)

Nej nu är det dags för mys till max i sängen. :*


Dagens plus; Fikat med Anna, bra musik i högtalarna.
Dagens minus; Huvudvärk och damp!


8 september: Godmorgon!

Idag får det vara en godmorgon, hoppas resten av dagen också blir bra. Jag vill egentligen inte gå ut, det regnar och är säkert kallt. Jag vill stanna kvar i min varma säng och bara mysa ner mig, mycket bättre. Men icke, ska strax kila till tåget..
Får se vad som sker efter skolan, nåt riktigt bra hoppas jag på ialf. (:

Men måste springa iväg nu.
BYYYYYE!

7 september: Grön hand, snart Hulken?

Hela dagen har jag spenderat med Klas-Berit. Blev en massa godia, cheesballs, dricka och Nintendo. Guldsöndag. Men synd bara att jag är superkass, fast övning ger ju färdighet.. Och kl 19 var det dags för pensionärsspel: Bingo Lotto, ;) Ingen vinst för nån av oss, jävla skitspel! Men det var ju nära några gånger.. Sen blev att ta oss hem till mig, ta en kvällscigg, snacka lite och planera framtiden dessutom blev min hand SUPERgrön bara sådär 8-) haha! 
Fredag är planerad nu ialf och den 24de/25de, så glider vi till Nyköping förhoppningsvis, beror på hur det går för Petra och jag hoppas eller jag snarare vet att hon kommer klara det. :D

Sitter och ser på Supernatural nu och hittills är det helt okej. Ska bädda ner mig vilken sekund som helst, ganska trött faktiskt. Och fruktansvärt ont i magen efter allt godis vi har ätit idag.


Dagens plus; Klas-berit såklart.
Dagens minus; Kass på supermario!


7 september: Rosa bananer och gröna strumpor!

Kolmården var riktigt roligt, trots det usla vädret. Vi fick oss ett par skrattattacker ialf. Fick se de flesta djuren och delfinshowen, den gillar jag. Aporna måste vara dom djurena vi skrattade mest åt, haha. Tack för en bra dag, <3
Väl hemma var det bara att ta sig en snabbdusch och sen klä sig. Och jag skojar inte nu, men mina fötter var blåa och såg ut som russin. Petra min vän kom till mig, vi fixade öl åt henne och sen hem till Glenn. Lite skoj var det ialf, skrattanfall all the time! De andra drog till Z så jag, Petra och Glenn satt och snackade lite skit.
Petra och jag fick för oss att vi skulle göra nåt som ingen annan skulle göra, så vi roade oss lite på vårat egna lilla sätt. ;) Kan inte påstå att det var tråkigt ialf. "RAOOORW, KAAAATTEN!" Jag har lite kramp i magen efter allt skratt igår. :P Sitt-dans på trappen det är grejer det!

Usch, var inte direkt pigg när jag vaknade. Fortfarande trött som bara den, men ska snart gräva ner mig i historiaboken och plugga lite, eller ska jag ta det ikväll? Beslutsångest, men det märks ju hur jag gör. Det ska ialf vara klart idag, det är en sak som är säker.

Ikväll blir det söndagsmys med Petra. Negerbollar, godis, dricka, ja ALLT tjockis ska vi ha. Sen blir det att spela tvspel heeeela kvällen, det kan inte bli bättre. Fast först blir det grillat hemma hos henne också, :) 


 Ofc sweetheart, i do miss you a lot but it wil never be like berfore. <3 :/


6 september: morgon!

Jag ska sluta säga godmorgon om det inte är en god morgon.. Jo men visst kunde jag sova inatt utan problem, tror jag ialf. Har inget minne att jag har haft nån mardröm. Pappa kom in 08:05 och väckte mig, 10 minuter sen och jag är supertrött, somnade ju inte förens 03:30 igår.. Idag känns det lite som om det är en "familjedag", den enda som saknas är Jempa. Men jag, pappa, Sofie, Kahlyn och Sabina (tror jag) ska åka till Norrköping idag, Kolmården. Se på lite djur och annat trevligt..
Nu är det dags att kliva upp kanske, äta frukost och fräscha till sig. Sen glider vi vidare, jag och min underbara familj! <3


Denna gång har jag inte gråtit, inte lika ledsen som jag brukar vara! Det är mest irritation inom mig!! Hoppas du har förstått det nu; DET ÄR SLUT, INGET MER! Nu är jag liiite mer säker på min sak än sist, för jag vet det att jag inte kan låtas bli behandlad sådär av nån som dessutom inte ens vill ha mig! Men nu är det slut på helvettet, dags att leta rätt till paradiset ännu en gång, hittar jag det så ska jag stanna där också!


Yeay, förresten. Har införskaffat mig en annan telefon nu. Walkman, lite gammal kanske. Men 1000 gånger bättre än den jag lånade av mamma. xD Tack Anna :)


Mobilen med i högsta hugg för att smsterrorisera varenda jävel idag!
Puss och kram, :*


5 september: it's over .... FOREVER!

Dags att lätta på hjärtat och få ur mig alla dumma tankar igen.. Ja, som sagt överskriften säger allt. Nu är det slut, inget mer Mr. R.. Absolut ingenting! Det är totalt slut. Jag orkar inte vandra runt i en fejkad kärleksdimma längre. Jag borde ha förstått från första början att det aldrig skulle funka, att det aldrig skulle bli nåt mer än "mysisar".. Jag vet ju trots allt hur det blev förra året och dum som jag är så går jag och försöker igen fast att jag visste att jag skulle bli sårad gång på gång och ännu en gång. Som syrran sa: Sånna killar som är så, dom kommer aldrig att ändra på sig. Men jag har försökt så många gånger att verkligen släppa honom helt och hållet men det går inte. Jag kan säga rakt och ärligt att jag har faktsikt låtit honom behandla mig som han vill, att ha mig i sin låda och ta fram mig när det passar för honom.
I April, det var då allt började igen, det kändes så bra. Han kunde komma till mig mitt inatten, trots att han skulle upp och jobba dagen efter, bara komma hit, ligga bredvid mig i sängen och krama om mig.. Och vad hände med det, den supermysiga Mr. R? Han bara försvann, han blev den där konstiga (ursäkta ordvalet) fittan igen.. Allt bara föll rakt ner i marken och blev mos!
Han verkar ialf vara helt hundra på sin sak, så det är bara att säga att jag också är det. Och nu, nu säger jag det: Jag är helt hundra på det här nu. Jag vill inte mer!

Var beredda nu.. För nu är det dags att vara lite ego!
Men egentligen kan jag få nån som är mycket bättre, nån som verkligen vill ha mig, inte bara leka med mig.. Jag får höra det väldigt ofta och jag vet att det är sant: Jag är snygg! Jag är ganska bra, eller nej vänta, jag är FÖR bäst för svin!
Nu är det dags att släppa taget, det finns ju trots allt andra snygginar som kanske visar sig vara liiite mer intresserade än honom.
Men som sagt, det är trots allt svårt. Men jag ska se till att klara det, jag har mina vänner som stöttar mig och får mig att må underbart.

Mr. R, tack och hej!

5 septmeber: empty

Lunch och en fika med världens bästa storasyster och kusin, mycket trevligt om jag själv får säga det. Synd bara att vi inte har så mycket att välja på här i Kumla, mest stinkande pizzerior men det blev Stickans. Och när dom åkte hem gick jag och mötte Petra, henne gillar jag! Vi har ändå kännt varandra sen vi var 6 år, sen lekis liksom. Så Petra kommer alltid vara en vän jag litar på.. Vi dunkade musik och jag gjorde mig snygg som vanligt, sen vidare hem till Petra så att hon kunde göra sig fin, dessutom fick jag spela Super Mario, NINTENDO, men bra det kan jag inte påstå att jag var. Sen gled vi vidare till Benny-Boy. Visst var det trevligt, skratta det fick jag trots allt göra, sjuka typer är dom alla! Dom gick till Z och jag hem, som vanligt.. :/ JAG HATAR ATT FYLLA SENT! Men snart så, 82 dagar kvar sen jävlar är det bara att slå klackarna i taket, för då är det MIN dag och krogen krogen krogen krogen på schemat!
Ska snart gå bort till Z för att få cigg av Danne, du är en ängel, tack!

Får skriva av mig om min ilska och sorg när jag kommer hem igen!


5 september: ny look!

Som ni ser har bloggen blivit lite tillfräschad, lite mer rosa, lite mer döskallar och två nya bilder.. Mycket läckert! Jag börjar skrämma mig själv mer och mer för var dag som går. jag gillar rosa nu helt plöstligt, tycker det är en supersnygg färg, jag använder kläder som inte alls var min stil förut men det är väl på väg att bli det nu och jag lyssnar på musik som jag bara lyssnade på när jag festade.. Kanske är en bra förändring i mitt liv, kanske behövs massa nytt.

Blev ingen tattuering för fredde idag, Manne kom inte pga sjukdom.. Trist men inte mycket att göra åt.
Fredde gick iväg till sin flickväns skola och jag sitter här. Hostar och snorar ihjäl mig, verkligen superkul. Yeah! Lyssnar på skivan jag brände till Sappina, mycket bra musiksmak har vi båda två.
Men det är något jag inte förstår, nu dom senaste gångerna som jag har bränt skivor så kommer inte de sista låtarna med, helskumt tycker jag!

Om ca sådär 1 timma kanske lite mer, jag vet inte.. Så kommer ialf min kusin och storasyster och äter lunch med mig i denna superstora stad.. Men alltid mysigt men "nytt" sällskap. :) 
Förresten, på tal om min syster.. Hon har kommit på hur håret kommer bli nästa torsdag, kommer nog bli tufft, det lät så ialf. =P

Och ikväll då? Vad händer? Kanske hänga med Petra och Anna? Kanske sitta hemma, se på en film och försöka bli mer frisk? Förhoppningsvis dyker det väl upp något intressant och roande.. Jag är faktiskt lite sugen på att gå på bio, det skulle vara mysigt..


Nu har jag en sån där skrämmande klump i magen igen.. En sån där som får mig att tanka det värsta och då menar jag det värsta, jag har så hemska tankar och det är varken snällt emot mig själv eller honom. Men det kan ju också vara så att jag har rätt. Iofs så har jag ju redan svar på mina frågor, vissa av dom, men jag vill veta: nu eller aldrig!

5 september: inte riktigt frisk än, men snart!

varför säger man alltid godmorgon? alla mornar är ju inte goda. som just denna, raka motsatsen till god! totalt jävla värdelös, känner på mig att hela dagen är kvaddad bara för att morgonen är det.. vaknade 08:05 med världens dundrande huvudvärk och mensvärk. och dessutom har jag inga plander för kvällen.. inte direkt mycket att hurra för!

magen min skriker efter mat, men det kan den dock få göra ett tag till. jag har fortfarande inga smaklökar, så det är inte allt för skoj att äta. fredde ringde mig nyss, han kommer med tåget om 25 minuter, så då är det bara för mig att möta upp honom och sen sitter vi här och dör en tag. kl 11 ska vi till manne, jag ska se när han pinas och blir fin på armen. :D
en gång syskon, alltig syskon!
passa på att bränna en skiva till kusinen också, äta lunch med henne idag. mycket trevligt eftersom jag nästan aldrig träffar henne eller nånannan.


jag ska inte sitta här och älta, absolut inte.. men jag måste bara få säga detta: jag är totalt ner förälskad och jag har anat det förut och anar det igen, han kanske inte rätt för mig? jag menar, jag slänger underbara kommenterarer, jag berättar för honom hur mycket jag tycker om honom.. men vad får jag tillbaka? jo självklart får jag nåt litet tillbaka, men inte lika mycket som jag själv ger.. det är jobbigt, det kanske är dags att släppa taget? men det är inte det jag vill, jag är ju kär!


nej, dags att kliva upp ur sängen nu. hinna med en dusch innan fredde kommer.
skriver mer sen!


4 september: får jag bjuda på lite sjukdom kanske?

promenad i stadsparken med sötungen förut, kollade på blommor, skumma konstnärliga skulpturer och plockade ekollon. :) tog oss till slut upp på stan och hämtade upp syrran på jobbet. gick raka vägen till donkan eftersom kahlyn ville äta det. tog bussen hem till mamma för att hämta mina saker, hann se lite på CN och sen var det dags att kila iväg till bussen för att hinna med nästa buss till kumla.
träffade petra när jag kom hem, min braiga vän, min ta-en-cigg-på-kvällen-vän, :D kvantum först och sen kedjerökning och prat på min baksida i ca 50 minuter.. men det är mys tycker jag.

ligger i sängen nu, kollar på allas bilder på bdb och i bakgrunden är tvn på; scrubs! bästa kvällprogrammet som finns, det är humor till max! dessutom försöker jag bjuda mina kära vänner på lite sjukdom, men det är knappt att nån vill ha, jag menar det är ju trots allt GRATIS! och det är väl inte ofta man tackar nej till gratisgrejer, eller? hum, världen förvirrar mig ibland..

den senaste tiden träffades vi inte så mycket, och det var inte alls länge sen jag såg dig, men gudars vad jag saknar dig nadine, -bubblan! men jag tror att jag gör det bara för att jag vet att du inte kommer komma hem imorn, att du inte kan komma till mig och roa mig när jag har mina tråkiga kvällar! :/ men 2 månader ska fan gå fort! <3
fyller ju också år då, lite mer än 2 månader. så undan ska det gå tycker jag



när han inte är hos mig så känner jag en saknad som skrämmer mig otroligt. jag vill inte fästa mig vid honom mer än vad jag redan gjort, eller vill jag? det ger honom trots allt makt, en makt att såra. jag försöker mer än vad alla andra tror att spjärna emot, att intala mig själv att jag kanske inte behöver honom så mycket som jag egentligen tror.. men jag kan inte tränga undan saknaden efter honom, längtan efter hans händer på min kropp, hans mysiga röst, hans flås i min nacke, hans kropp som är fylld med bläck tätt intill min..


dagens plus; lekt med kahlyn, träffat syrran en sväng. på väg att bli frisk, eller?
dagens minus; huvudvärk, snorunge!


4 september: time to go to the big city!

nu ser jag ialf lite piggare ut, men låter lika förjävlig ialf..
ska kolla bussar, sen åka upp på stan. :) får se ifall lillasyster följer med och leker oss eller inte, skulle vara trevligt eftersom jag inte ser henne allt för ofta längre..

hemgång ikväll, tjip och hoj!


4 september: beslutsångest!

då blir det att ta hand om kahlyn en sväng sen, leka lite i parken. :)
och gudars vad det var skönt med ett bad förut, utnyttja badkaret till max när jag är här eftersom vi bara har en dusch hos pappa..
kanske dags att äta lite lunch, fräscha till sig lite med hjälp av sminket och sedan ta bussen upp på stan? förbi syster på jobbet och sedan hämta kahlyn..

jag har en frukantsvärt bra tattueringsidé också, ge mig bara lite pengar så jag kan få det klart. kommer bli döläckert!!


4 september: godmorgon!

mår faktiskt mycket bättre idag. visst har jag lite huvudvärk, hostar och snorar. men är inte lika seg i kroppen längre och det är skönt.. så det blir att åka hem ikväll, förhoppningsvis får jag mysa ner mig lite.
ska snart ta och äta frukost, sen soffan en sväng, stoppa i mig lite tabletter så det lilla hängiga försvinner helt.
får se om jag skulle leka med kahlyn i en timma sen, men just nu tror jag att jag orkar det. =) skulle vara mys faktiskt. saknar busan en hel del.

time to eat!

3 september: godnatt!

jag känner mig som en zombie. bara glider runt mellan soffan, toan och sängen.. lever på vatten med eucalyptushonung och vanligt vatten. inte mycket att hurra för direkt. det känns så fruktansvärt onödigt att äta mat när jag inte alls känner smaken av det, dessutom är jag inte direkt hungrig.. :/

nu ska jag lägga mig i sängen, se på tv, sakna min pårr och sedan sova med förhoppningar att jag är frisk imorn.. jag måste hem imorn, måste träffa dig. <3

godnatt fuckers!


3 september: hmf!

att det finns så många människor som är så falska.. att sitta och snacka skit om en viss person, tala om för en hel del amdra människor hur mycket du ogillar denna, hur mycket denna går dig på nerverna sen så umgås du med den ialf.
det händer som sagt gång på gång och DET går mig på nerverna..
tänk om mina vänner gör så emot mig också? hur ska man egentligen veta att dina riktiga vänner är dina riktiga? hur ska man kunna veta att man kan lita på dom till 110%? äkta vänskap, finns det egentligen? en sådan vänskap som varar för evigt! så som kärleken till dina föräldrar och syskon..
så lyder min fråga ialf, och något vettigt svar på den vet jag inte om jag nånsin kommer att få..
jag har aldrig påstått att jag är den ärligaste som har gått i ett par skor.. men är det människor jag ogillar så visar jag dom det ganska så snabbt med att ha taggarna utåt! gillar jag dom så står jag där med öppna armar och delar ut min kärlek..



snart dags för mat, ärtsoppa och pannkakor. men synd bara att jag inte känner smaken. :/ min favoritmat ungefär..
ikväll klockan 20:00 är det dags för IDOL igen. :D uttagningarna är dom bästa ju.. äta mat, ta ett härligt bad & sedan mysa ner mig framför tvn.

sick little bitch!

min kära moder kom och hämtade mig igårkväll. så jag sover här i några nätter, får se när jag åker hem, beror på när jag känner mig frisk igen..
har sovit, sovit och åter igen sovit idag. kollat på cartoon network & jetix hela dagen, (y) ;) orkade inte riktigt ligga helt stilla så satte mig en sväng här. sophie var förbi på förmiddagen så jag kunde få min antabustablett, tur att jag är sjuk så att jag ej känner smaken av den! för den vet jag ju också smaken på och det är ju inte direkt hallonbåtar..

snart kommer mammsi hem, får se vad vi ska hitta på. glo på tv & tycka synd om mig kanske? (a)
och jag saknar DIG, dina pussar och kramar!! men får träffas när jag är frisk och hemma igen.


vill inte vara sjuk i helgen, det orkar jag inte! ö_Ö uschnej! men vill inte ut och festa heller, vill nog bara det ta lugnt men får se.


ne, nu rinner snoret som bara den. snytardags & sen soffan!



dagens plus; ingenting!
dagens minus; ALLT!


i did it.

jag och alex är typ kungar. ;D vi ska måla om heeela fordonskorridoren, ända bort till el. och jag tror helt seriöst att vi kommer bli klara med allt på 2 veckor. och både han och jag kommer bli radiofreaks!
det har gått bra i skolan trots att jag snorar, knappt kan andas + att huvudet känns som det ska sprängas när som helst!

ska alldeles strax ta mig en varm och skön dusch, sen mysa ner mig i sängen med varm oboy och mackor, se på nåt skitprogram på tv och sova.. supermys som bara den! synd bara att jag får mysa själv..

plus; varm oboy!
minus; supersjuk!


snorunge!

ingen skola igår, fet huvudvärk och snoret bara rinner och jag nyser som aldrig förr HELA tiden..
jag och tezzan tog tåget in till stan och tog en fika på bara vara, carro kom också så gick vi lite på stan. och jag hittade världens sötaste jacka och tröjja på h&m, måste köpa när jag får pengar. (a) :] och en jättegod parfym på KICKS. shoppa ihjäl så fort pengarna kommer igen. hehe!

rille kom igårkväll så det blev mys framför tvn,  :) det gillar jag! :*
vaknade imorse av att jag låg ensam i sängen, haha. fattade ingenting, men insåg tillslut att han låg i soffan. frågade varför då fick jag svaret: "haha, du snarkar som bara den! och kliar dig i öronen!" (kanske inte direkt dessa ord, men ungefär) SÖT ÄR HAN! 

har nyss tryckt i mig lite frukost, sitter här och snorar som bara den. det är inte alls skoj, får se hur länge jag är kvar i skolan idag.. vill ju vara där hela dagen, men det går inte om jag knappt kan andas. :/
borsta tänderna och sen kila till tåget. =)


dagens plus; PUSS!
dagens minus; snorigt!

RSS 2.0